Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
2018
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

RSS

 

 Hakemus asiaa!
20.07.2018 15:38 | Masi YP

Heippa kaikille! Olin ääliö, joka mokasi hakemusosion viime ropessa, jonka takia osaa ei nyt voida lisätä ollenkaan, koska en ollut hakemusosiossa olevia hakemuksia lisännyt kissojen omille sivuille, ennen kuin poistin sen. En ajatellut sitä ihan loppuun asti silloin. Tässä onkin nyt listaus niistä hahmoista, joiden hakemuksia ei ole, kun ne ovat kadonneet:

 

  • Jos olit ajatellut kissojesi kuolevan, etkä siksi ollut tehnyt hakemuksia kissoista, jätä hänestä muokkaus-osioon viestiä. Pääset sinne hakemus-osion kautta, kun menet muokkaamaan taitoja!
  • Muussa tapauksessa lisätkää hakemus tavallisesti hakemus-osioon.
  • Hox! Hahmot tullaan poistamaan listoilta, jos hakemuksia ei ole tehty 30.7 mennessä. Vaikka kissasi ei siihen mennessä olisikaan saanut vielä omia sivujaan, tulen vetämään viivalla yli kissat, joiden hakemukset on kuitenkin vastaanotettu ja luettu, jolloin ne odottavat vain lisäämistään omille sivuilleen. (Ei koske Dian kissoja)
  • Jos kohta on yliviivattu, se tarkoittaa, että kyseinen henkilö on yliviivatuilla hahmoilla tehnyt hakemukset!

 

Blari : Kanisydän, Mustakynsi, Viimahäntä,  Kivihäntä, Kastanjaturkki, Risami / Rastastassu, Kanervaroihu, Pöllönlaulu, Päästäisaskel, Tomo, Aurinkokatse, Okavarjo

Chabi : Satakieli, Mustakuu, Alppituuli, Tundrankuiske, Savuraita, Siilenpiikki, Valkealumme, Laventelilumous, Vuokkorukous, Tuhkavala, Simpukkasumu, Kuu, Dennee, Kotka, Kuisku

Diamella: Valkeakäärme, Kyytanssi, Tuhkasydän, Pihkaraita, Varpushaukka, Rusakkoturkki, Tuskaveri, Hopeahäntä, Ruskatuli, Mustasurma, Mustekatse, Joutsenyö, Lasihiekka, Mustetassu, Hallasävel, Valkopilkku, Lumituhka, Sieluveri, Kuunloiste, Mustesulka, Yönsiluetti, Mustahaukka, Arpikynsi, Syyslaulu, Hopeatammi, Kuunsirpale, Närhikettu, Kyynpurema, Tuulikuiske, Kärsimyksenusva, Sudentassu, Luukuono, Puumahalla, Sudentähti, Haukkatähti, Kiara, Haru, Tiikerililja, White Death

Heli-Fairy: Käpyhäntä, Syväsurma

Wilma aka Varjo: Sähköisku, Haukkakatse, Vaahteratuuli, Haamuliekki, Kaikuvirta

 


Toinen asiani onkin, että hakemuksiin on tullut muutosta ja kannattaa käydä katsomassa, mitä hakemuksiin nykyään vaaditaan. Olen alapuolelle listannut roolijoita ja heidän hahmojaan, joiden perässä on sulut, että mitä kissan hakemuksista puuttuu. MUISTA, että jos olet tehnyt hakemuksen, kun kissasi oli pentu ja on nyt oppilas, sinun täytyy täyttää taitotaulukko! Sama myös oppilaalta soturi-ikään!

  • Tee alla mainituista kissoista muokkaus-osioon muutoksesi. Pääset sinne hakemus-osion kautta!
  • Teethän muutokset 1.8 mennessä!
  • Jos kohta on yliviivattu, se tarkoittaa, että kyseinen henkilö on yliviivatuilla hahmoilla suorittanut muutokset!

 

Mymmeli: Fenkolijalka (suhteet), Ruistassu (suhteet), Laventelitassu (suhteet ja taidot), Havutassu (suhteet ja taidot).

EE: Kultapiiskutassu, Minttutassu, Vuolastassu, Tammentassu (näiltä kaikilta puuttuu suhteet ja taidot).

Wilma: Tunturikynsi, Ametistikyynel, Sinisydän, Keskiyönkapinallinen, Taivaanlintu, Väretuuli, Salviavirta, Kastehelmi, Tulensydän, Kristallipääsky, Okatuuli, Matkijanärhi, Joutsenenlaulu, Kobrankatse, Hopeayö, Varisjalka, Hiekkapentu, Huomenpentu, Enkelilupaus, Puolukkalintu, Setriviiksi, Kanervamarja, Valkovirta, Verenpiikki, Pajuhäntä, Lovisielu, Vääräpuoli, Orvokkisydän, Hopeataivas, Varisliito, Kirsikkasiipi (näiltä kaikilta puuttuu suhteet)

Chabi: Kultapiisku, Setrisydän, Kolibriunelma, Auringonsirpale, Taskuruoho, Päivänsilmä, Haamuaskel, Tähtisumu, Perhossinetti, Koitomu, Mosaiikkileijona, Pöllönisku, Peuranvapina (näiltä kaikilta puuttuu suhteet)

Blari: Tomukuu & Aaveenvarjo (suhteet)

 

 

 


( Päivitetty: 21.07.2018 18:29 )

 - Masi YP | Kommentoi Heinäkuun ikäännytys & tilanteiden päivittelyä!
04.07.2018 23:29 | Masi YP

Myrskyklaani:

Valkeatassusta, Kilpikonnatassusta & Sirpaletassusta tulee sotureita.

Satakieli & Vihakatse saivat pentuja = Vatukkapentu, Pilvipentu, Ratamopentu

Valkeahohde tulee siirtymään Salamaklaaniin, kun Salamaklaani tulee kyselemään Kuolonlaulun ja tämän perheen siirtymisestä Salamaklaaniin.


Jokiklaani:

Jokiklaanissa ei muutoksia arvoasteikoissa. Ainoa ilmoitettava asia on, että Jokiklaani suunnittelee sotaa Varjoklaania vastaan, koska nämä ovat aloittaneet sodan heitä vastaan, surmaamalla päällikön tyttären.


Tuuliklaani:

Tuuliklaanissa ei muutoksia arvoasteikoissa. Ilmoitettavana asiana on, että ketut ovat tehneet pahoja tuhoja klaanissa ja kissojen joukkoon on tullut kaksi uutta hahmoa, joita klaani ei tunne entuudestaan.


Varjoklaani:

Varjoklaanissa ei muutoksia arvoasteikoissa. Ilmoitettavana asiana on, että Varjoklaania odottaa nyt sota, sekä Jokiklaanin kanssa, että myös Synkkäklaania vastaan.


Yöklaani:

Kettupisara & Aamunkajo saavat pentuja = Kivipentu, Hiljaisuuspentu, Saukkopentu & Sarastuksenpentu


Myrkkyklaani:

Mutakatse & Viiltokynsi aikovat siirtyä Tuuliklaanista Myrkkyklaaniin hetkellä millä hyvänsä.

Usvahalla, Valkovirta, Pihkasiipi ja Mutakatse tulevat siirtymään kuningattariin piakkoin.

Myrskyhalla ja Haukkavarjo aikovat lähteä Salamaklaaniin perheensä luokse.


Synkkäklaani:

Valheenkuiskaus & Salamantuska saivat pentuja = Murhepentu, Hallapentu, Liekkipentu

Hehkutontassusta tulee soturi!


Lumouksenklaani:

Sudenlaulu & Savuruusu saavat pentuja= Yksi ainoa selvisi hengissä: Savupentu! Valitettavasti Savuruusu menehtyi synnytyksessä.


Ruskaklaani:

Klaani kärsi kokoontumisen aikana mäyrien hyökkäyksestä, menettäen monta soturia mäyrien kynsiin.


Salamaklaani:

Ruistassu on täyttänyt iältään 14 kuuta ja voi nyt matkata mestarinsa kanssa ansaitsemaan parantajanimensä!

Kuuratassu, Tammentassu, Havutassu & Katajatassu ovat nyt sotureita!

Hiirenmieli ja Poltesydän saivat pentuja: Hopeapennun & Kivipennun!

Tammipolku ja Kolibritähti saivat pentuja: Sumupentu, Kotkanpentu & Kaurispentu!


 - Masi YP | Kommentoi Muutto
24.06.2018 20:15 | Masi YP

Teemme muuttoa suntuubin sivujen välillä, jonka takia olemme hieman hukassa nyt kaikki, että mihin roolitaan ja missä tehdään mitäkin. Mutta mahdollisimman pian yritämme Helin kanssa saada tämän rumban valmiiksi ^^

Pahoitteluni kaikille roolijoille! Kun muut sivut suljetaan, tänne kuuluu tehdä kaikki roolaukset yms ^^.


 - Masi YP | Kommentoi


©2018 Infoa | Soturin sydän - suntuubi.com