Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123

RSS

 

 Ikäännytystä ja kuukauden parhaita kissoja!
30.12.2018 11:26 | Masi YP

Sädekatse: 7 ääntä • Heli

Viiltokynsi: 7 ääntä • Masi

Haukka: 6 ääntä • Diamella

Kultapiiskunvarsi: 6 ääntä • EE

Alppituuli: 5 ääntä • Chabine

Varisjalka: 5 ääntä • Varjo

Ruislampi: 4 ääntä • Mymmeli

Tyrsky: 4 ääntä • Pelkotuoksu

 

Uusi kuva Sädetähdestä ja Viiltokynnestä on työn alla ja toivottavasti saan sen pian valmiiksi, jotta saadaan uusi yläkuva ^^ Hyvää alkavaa uutta vuotta kaikille ja uusi äänestys on jo käynnissä! ^^

 

Ikäännytykset, tapahtumat ja asemilla eteneminen:

Myrskyklaani:

Päivätassusta on tullut parantajaoppilas, saavutettuaan yli 16 kuun iän. Päivätassulla tulee kirjoittaa tarina, jossa hän matkaa mestarinsa (Taivaanlinnun) kanssa Kuulammelle ansaitsemaan parantajanimensä.

 

Jokiklaani:

Loimuavatähti ottaa sodan jälkeen päällikön aseman, joten hänestä täytynee kirjoittaa tarina-osioon elämän saamistarina, sekä tämän täytyy nimittää itselleen varapäällikkö. Loimuavatähti synnytti myös sodan aikana pentuja hänelle ja Tuskatähdelle, sekä Hohdonkaiku tulee synnyttämään sodan jälkeen pentuja!

Myös sodassa kuoli Salamasielu.

 

Tuuliklaani:

Hämäräsiipi menehtyi pentujensa kanssa synnytyksessä.

 

Varjoklaani:

Sodassa kuolivat Haukkakatse ja Karkauspolku.

 

Yöklaani:

Oravanmarja siirtyi kuningattariin ja sai kaksi pentua: Hunajapennun ja Joutsenpennun.

 

Myrkkyklaani:

Jäätähti on siirretty klaaninvanhimpiin sokeutensa takia, jonka seurauksena Sädetähti kävi ansaitsemassa elämänsä ja otti naaraan paikan. Sädetähti nimitti varapäällikökseen Viiltokynnen.

Mutakatseen ja Varjosielun pennuista tulee oppilaita! Aallontassun mestarina toimii Kärsimyksenveri, Kirjotassulla oma emo Mutakatse ja Sudentassun mestarina on Sirukatse! Sädetähden tulee nimetä heidät oppilaiksi ja muista vaihtaa Kärsimyksenveren nimi Kuukaiuksi! ^^

 

Synkkäklaani:

Murhetassun, Liekkitassun ja Hallatassun nimitys unohtui viimeksi Viekastähdeltä ^^' Mikäli Synkkäklaani vielä haluaa aloittaa sodan Varjoklaanin kanssa, sen toteuttamista voi aloittaa Helmikuussa, Liekkiklaanin jälkeen.

 

Lumouksenklaani:

Parantajaoppilaan paikka varattuna Sarahallalle, varaus loppuu 10.1.2019! Teethän siihen mennessä hahmosi!

Kultapiiskunvarren ja Minttupilven soturiseremonioiden tarinat arvioituina, ja he ovat nyt sotureita! ^^

 

Ruskaklaani:

Lovitähden pennuista tulee nyt oppilaita, Kaikuvirta kasvatti nämä! Nokkotassun mestariksi tulee Vääräpuoli, Vihertassulle Mustahäntä, Omenatassulle Hiirenvirna-askel ja Vaahteratassulle Susiviilto!

Orvokkituike odottaa Mustahännälle pentuja, heidän pennukseen tulee palkintopentu 2!

 

Salamaklaani:

Kaikki naaraat muistakaa, aikaväli jolloin naaraiden on saatava pentuja on: 25-35 kuuta! Suurinosa alkaa pian olla 30 kuun paikkeilla iässään!

Muutkin hahmot on ikäännetetty.


 - Masi YP | Kommentoi Ikäännytystä & Kertausta tapahtumista
24.11.2018 09:13 | Masi YP

Pahoittelen, että hoidin ikäännytyksen etukäteen, mutta yksinkertaisesti tiedän jo nyt, että päivät 28.11 - 2.12 ovat itselläni niin kiireisiä valmistumiseni takia, etten silloin ehtisi hoitaa tätä. Tein myös pienen kertauksen päälliköiden aikakausista, jotka päättyvät/saavat muutosta/alkavat tulevista päivistä aina vuoteen 2019.

 

Tiedoite koskee eniten päälliköitä, sekä varapäälliköitä: Heli, Wilma, Masi, Chabi.

Yksittäisiä asioita: EE (Lumouksenklaani), sekä tarkistakaa onko soturinne jonkun mestarina nyt(Mymmeli, Wilma, Masi, Heli, Chabi) !

 

Heli, Wilma, Masi, Chabi: Listasin vain nopeasti varapäällikön ja päällikön tehtäviin haluavat hahmot. Muistathan tarkistaa, että siihen mennessä, kun sinun on valittava seuraajasi, tämä on kouluttanut ainakin yhden oppilaan ja ettei varapäällikön ja päällikön asemista molemmat päädy sinulle! Ilmoitathan valinnastasi/noistasi tämän blogitekstin alle kommentteihin!

 

Myrskyklaani:

- Vihertähden päällikkökausi loppuu 27.7.-19. Siinä välissä Umbra ja Pakkasnauru kaappaavat vallan Myrskyklaanissa tappamalla Käärmesielun ja kääntämällä Käärmesielun murhan Vihertähden niskoille, jonka takia Vihertähti karkotetaan siihen asti, että Umbra ja Pakkanen kukistuvat. Mikäli heidän valtakautensa pitenee paljon, Vihertähden aikakauteen tullaan lisäämään pois jääneet kuukaudet.

- Vihertähden palatessa klaaniin, hän jää vanhintenpesään, jättäen asemansa tyttärelleen Huurrehaamulle, joka ottaa varapäällikökseen Tarutaivaan.

- Ratamopennusta, Vatukkapennusta ja Pilvipennusta tulee oppilaita, sekä Satakieli siirtyy sotureidenpesään. Ratamotassun mestarina on Kultapiisku , Vatukkatassun mestarina on Kipinäntuska ja  Pilvitassun mestarina on Satakieli!

 

Jokiklaani:

- Tuskatähden päällikkökausi loppuu 27.7.-19, mutta ollaan päätetty, että hän tulee menehtymään Varjoklaanin sodassa saamiinsa vammoihin Jokiklaanissa. Tuskatähden paikan ottaa Loimusydän, heti, kun tämä on synnyttänyt kaksikon pennut ja Loimusydämen varapäälliköksi tulee Tulikuu!

 

Tuuliklaani:

- Valkeatähden päällikkökausi loppuu 27.7.-19,  jonka jälkeen hän siirtyy klaaninvanhinten pesään (ellei koe jotakin, jonka takia joutuu siirtymään jo aiemmin) viettämään vanhuuden päiviään ennen kuin palaa Tähtiklaaniin. Okatuulesta tulee tämän jälkeen päällikkö, tällä hetkellä varapäällikön/päällikön arvoista haaveilevat: Punaruoska, Kauristanssi ja Kuurasielu. Ilmoitathan valintasi tämän blogiviestin kommenttina!

- Okatuulen noustessa päälliköksi, hänen varapäällikökseen tulee Punaruoska!

 

Varjoklaani:

- Ruoskatähden päällikkökausi loppuu 27.8.-19, jonka jälkeen hän siirtyy klaaninvanhinten pesään (ellei koe jotakin, johon voi menehtyä kunniakkaasti).

- Päivänsilmän noustessa päälliköksi, tämän varapäälliköksi tulee Kuolonmarja.

 

Yöklaani:

- Synkkätähden päällikkökausi loppuu 25.2.2020, Varisjalalla ei siis ole mikään kiire miettiä vielä seuraajaa.

- Sarastuksenpennusta, Hiljaisuudenpennusta, Kivipennusta ja Saukkopennusta tulee oppilaita, sekä Aamunkajo siirtyy sotureidenpesään! Sarastuksentassun mestarina toimii Varisjalka , Hiljaisuudentassun mestarina toimii Tomutuuli, Kivitassun mestarina toimii Hohderoihu, Saukkotassun mestarina toimii Kotkaperhonen!

 

Myrkkyklaani:

- Jäätähden valtakausi on nyt päättynyt, sillä hän on siirtynyt klaaninvanhinten pesään, koska sokeutui Pakkasnaurun aiheuttamien vammojen takia. Sädekatse ottaa hänen paikkansa ja naaraan aikakausi alkaa, kun hän on käynyt ansaitsemassa nimensä, sekä elämänsä! Sädekatseen varapäälliköksi tulee Viiltokynsi. Kirjoitathan tarinan pian ^^ !

 

Synkkäklaani:

- Viekastähden valtakausi päättyy 29.7.-19. Aavesuden noustessa päälliköksi, tämän varapäälliköksi tulee Ametistikyynel.

 - Hallapennusta, Murhepennusta ja Liekkipennusta tulee oppilaita, sekä Valheenkuiskaus siirtyy sotureidenpesään! Hallatassun mestarina toimii Fenkolijalka, Murhetassun mestarina toimii Tunturikynsi, ja  Liekkitassun mestarina toimii Ametistikyynel !

 

Lumouksenklaani:

- Veriruusun aikakausi päättyy 29.7.-19, jonka varapäällikkönä nyt on Hallalintu. Hallalintu kuitenkin siirtyy ennen Veriruusun aikakauden päättymistä klaaninvanhimpiin, jonka takia Veriruusu valitsee uudeksi varapäällikökseen Tuulisydämen.

- Savupennusta tulee oppilas, hänen mestarinaan toimii Tuulisydän! Minttutassusta ja Kultapiiskutassusta tulee sotureita, kirjoitathan oppilaiden viimeisestä arvioinnista tarinan/roolithan viimeisen arvioinnin!

- Lumouksenklaanissa parantajaoppilaan paikka vapaana!

 

Ruskaklaani:

- Lovitähden valtakausi päättyy vasta 15.4.2020, ei siis mitään kiirettä Mäntysydämellä miettiä seuraajaa tai Lovitähdellä uutta varapäällikkö ^^. Muistathan kirjoittaa Lovitähdellä tarinan elämistään!

 

Salamaklaani:

- Kolibrintähden valtakausi päättyy 4.9.-19, mutta ollaan päätetty, että hän kokee kohtalonsa, kun Uuden ajan päätössota tulee ja hän on jo ehtinyt syöksemään klaaniaan tuhon partaalle. Varisliito jatkaa niin kauan varapäällikön/päällikön asemassa, että Kolibrintähden esikoinen (Sumutassu joutuu kaksijalkojen kidnappaamaksi, joten Kotkantassu on seuraava kolli perheessä) on saavuttanut soturin iän.

- Kotkanpennusta, Kaurispennusta ja Sumupennusta tulee oppilaita, sekä Tammipolku siirtyy sotureidenpesään! Kotkanpennun mestarina toimii Tammipolku, Kauristassun mestarina toimii Myrskyhalla, Sumutassun mestarina toimii Kolibrintähti!

 

Muut kissat:

- Kaikki ovat ikäännytetty kahdella kuulla.


( Päivitetty: 11.12.2018 16:20 )

 - Masi YP | Kommentit (4)Kommentoi Sota muokkauksia, joulukalenteria, piirustuskisaa ^^
02.12.2018 04:28 | Masi YP

Sota muokkauksia ja kertausta!

Jokiklaanin ja Varjoklaanin sota on siirtynyt nyt 2.12.- 4.12.2018. Samat ohjeet, eli ei roolauksia peli-osioon, kun sota on käynnissä, jotta siihen osallistuvien on helppo lukea muiden sotakirjoittajien roolauksia ja vastata niihin / tai noudattaa niissä käskettyjä asioita.

Olen myös jo valmiiksi listannut Jokiklaanista kuolevia hahmoja Tähtiklaaniin, joten älä pelästy, jos oma hahmosi ei ole enää Jokiklaanin listoilla. (Tundrankuiske, Tuskatähti, Salamasielu).

 

Kertauksena:

Seuraavat hahmot Jokiklaanista lähtevät sotaan: Tuskatähti (Masi), Tundrankuiske (Chabi), Alppituuli (Chabi), Setrisydän (Chabi), Nokkoslehti (Wilma), Tulikuu (Masi), Salamasielu (Masi), Joutsenenlaulu (Wilma), Hohdonkaiku (Heli) .

Sekä koko Varjoklaanin väki.

ÄLKÄÄ kirjoittako peli-osioon mitään muuta kuin roolauksianne, jotka koskevat sotaa. Saatte kirjoittaa tarinoita myös muista aiheista ja muilla hahmoilla, mutta peli-osioon vain asioita ja tilanteita, jotka koskevat sotaa/Jokiklaania/Varjoklaania.

Jos sinut on ilmoitettu Jokiklaanista lähtijäksi, osallistuthan roolintoihin? Edes tarinoimalla. Jotta tämä sota saadaan ohitse. Ja jos juuri sinun hahmoasi ei ole valittu mukaan, huikkaa chatissä, että haluat hänetkin mukaan niin lisäämme!

Piirustuskilpailu

Pidennämme aikaa, koska vasta kaksi on osallistunut kilpailuun. Voit jo äänestää vapaasti näistä kahdesta kuvasta omaa suosikkiasi, sekä jälkeenpäin muitakin, jos muiden töitä vielä tulee!

Piirustuskilpailun osallistuminen loppuu 5.12.2018, jonka jälkeen otamme vielä 6.12.2018 asti äänestyksiä voittajakuvasta. Myös 6.12. ilmoitetaan joulukuun piirustuskisan aiheesta enemmän asioita ja tietoja!

 

Joulukalenteri

Joulukalenterin luukut 1 ja 2 ovat nyt vapaasti tehtävissä! Sinun ei tarvitse tehdä niitä heti, saat tehdä vapaasti niitä koska tahansa haluat ja missä järjestyksessä. Kuitenkin luukut aukeavat vasta niille sovittuina päivinä, eli 3 luukku aukeaa joulukuun kolmantena päivänä.

Jos et pidä luukun 1 tehtävästä, sinun ei tarvitse tehdä sitä, mutta muista, et välttämättä saa sitä palkintoa mitä haluat, jos joku muu omistaa sinua enemmän pisteitä kaikista luukuista yhteensä!

 

!Epäaktiivisten hahmojen karsiminen!

• Ei koske arvovaltaisia hahmoja, kuten päälliköitä, varapäälliköitä, parantajia tai parantajaoppilaita!

• Kaikki ne roolijat, jotka omistavat alle 20 hahmoa, toivon teidän roolivan tai tarinoivan jokaisella hahmollanne,(joilla on hakemus tehtynä) 1.1.2019 mennessä!

• Tämä vain siksi, että ne joilla on enemmän hahmoja, ymmärrän vallanmainiosti, ettei aikaa ole roolia valtavalla kissamäärällä, mutta varmistaakseni, että pienimmillä määrillä roolivat/tarinoivat henkilöt haluavat olla mukana roolipelissämme, ja auttaa sen tulevaisuutta hahmoillaan, haluan varmistaa heidän aktiivisuutensa ja kiinnostuksensa tämän avulla. (Samalla takaan sen, että jos hahmostasi jonakin päivänä tulee arvovaltainen, se ei jää epäaktiiviseksi.)

• Jos sinulla on vain arvovaltainen hahmo, tai alle 20:nen hahmosi joukossa on arvovaltaisia, sinun ei tarvitse näillä kirjoittaa tarinoita tai roolia. Sillä kaikki arvovaltaiset ovat nyt olleet aktiivisia!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


( Päivitetty: 02.12.2018 04:55 )

 - Masi YP  | Kommentit (1)Kommentoi 29.11.2018 00:51 | Masi YP

Heippa kaikille!

Sota! Jokiklaani Vs. Varjoklaani

Halusin tulla ilmoittamaan, että Varjoklaanin ja Jokiklaanin sota alkaa 30.11. ja loppuu 2.12. Silloin saa vapaasti roolia hyökkäyksiä, sotatilanteita yms. muiden kanssa. Myöskin saa kirjoittaa tarinoita tällä ajanjaksolla, jotka tietenkin arvioidaan!

Kuitenkaan Masi ei ehdi osallistua tähän sotaan, sillä on valmistujaisjuhlissaan liki koko viikonlopun, joten Heli huolehtii sodan etenemisestä. Masin tehtävänä on nyt aloittaa sota Tuskatähden roolauksella peli-osiossa, ja te kaikki muut rakkaat saatte siitä jatkaa. Sota tulee loppumaan sunnuntaina (2.12.) tai viimeistään, kun Masi ehtii kirjoittaa tarinan kuinka Tuskatähti häviää taistelun.

 

Säännöt viikonlopulle:

ÄLKÄÄ kirjoittako peli-osioon mitään muuta kuin roolauksianne, jotka koskevat sotaa. Saatte kirjoittaa tarinoita myös muista aiheista ja muilla hahmoilla, mutta peli-osioon vain asioita ja tilanteita, jotka koskevat sotaa/Jokiklaania/Varjoklaania.

Jos sinut on ilmoitettu Jokiklaanista lähtijäksi, osallistuthan roolintoihin? Edes tarinoimalla. Jotta tämä sota saadaan ohitse. Ja jos juuri sinun hahmoasi ei ole valittu mukaan, huikkaa chatissä, että haluat hänetkin mukaan niin lisäämme!

 

 

Sodassa olijat:

Seuraavat hahmot Jokiklaanista lähtevät sotaan: Tuskatähti (Masi), Tundrankuiske (Chabi), Alppituuli (Chabi), Setrisydän (Chabi), Nokkoslehti (Wilma), Tulikuu (Masi), Salamasielu (Masi), Joutsenenlaulu (Wilma), Hohdonkaiku (Heli) .

Sekä koko Varjoklaanin väki.

 

Kuukauden paras kissa äänestys!

Toisena asiana, kuukauden parhaan hahmon tittelin voitti Kuihtunuttassu, onnitteluni EE:lle. Uudet hahmot ovat äänestettävissä ja Kuihtunuttassun sivuille lisätään Masin tekemä kuva hänestä ^^ ! Tässä lopulliset äänet:

Kuihtunuttassu • Ee – 8 ääntä

Punaruoska • Masi – 7 ääntä

Kolibrintähti • Heli – 6 ääntä

Valkopilkku • Diamella -  6 ääntä

Koitomu • Chabi – 4 ääntä

Fenkolijalka • Mymmeli  - 4 ääntä

Valkovirta • Wilma – 2 ääntä

Täplähaukka • Pelkotuoksu – 2 ääntä

 

Jouduin myös tälläkin kertaa poistamaan useita ääniä, jotka oltiin lähetetty samalle hahmolle samalla laitteella. Uudelleen äänestäminen on kiellettyä, ja pystyn jäljittämään saman henkilön uudelleen äänestämät hahmot, koska laitteen, jolla äänestetään hahmoja tiedot ovat näkyvissä minulle. (Tarkoitaen laitteen osoitetta, ei sen käyttäjää, yms. Ja mikäli sama osoite toistuu monta kertaa ja on äänestetty aina samaa hahmoa, poistan nämä uudelleen samaa äänestetyt.)


 - Masi YP | Kommentit (1)Kommentoi Olen pahoillani, että hoputan
16.11.2018 23:21 | Masi YP

Olen tässä postauksessani todella tosissani. On marraskuun puoliväli, ja pyysin viime postauksessani tätä asiaa koskien, että parantajilla tarinat kirjoitetaan viimeistään puoleenväliin mennessä. Alan turhautua suoraan sanoen, tiedän, että kaikilla on kiireitä, mutta en ole turhautunut teihin roolijoihin. Olen turhautunut siihen, että parantajien kokoontuminen on venynyt ainakin kaksi kuukautta. Olen turhautunut siis siihen, että aika kuluu, mutta emme etene.

Siksi teen kantani nyt hyvin selväksi. 19.11.2018 on viimeinen ajankohta, jolloin voit jättää parantajakissallasi tarinan tarina-osioon. Jos se puuttuu, heitän hahmosi kadotukseen ja saat sen takaisin, kun luot sen uudelleen ja olemme hyväksyneet ’’vanhan-uuden’’ hakemuksesi.

 


Tämä viesti siis koskee seuraavia henkilöitä:

  • Kirjoittakaa tarinaosioon, niin pääsette pois tästä listauksesta.
  • Katsokaa postilaatikostanne, mikä enne/uni teidän parantajallenne on luvassa.
  • Mahdollisesti varmistakaa, onko parantajaoppilaanne/mestarinne tarinoinut ja lukekaa se ennen tarinaanne. (näette tarinoidut hahmot ja arvostelut tarina-osion taulukossa.)

 

Taivaanlintu • Myrskyklaani • Wilma (Lue Päiväntassun tarina!)

Kristallipääsky • Jokiklaani • Wilma

Kuihtunuttassu • Jokiklaani • EE

Kanervamarja • Myrkkyklaani • Wilma (Laventelimarjan tarina on samassa kuin Ruislammen, lue se)

Aaveenvarjo • Lumouksenklaani • Blari (Lue Hiirenpolun tarina!)

Koitomu • Ruskaklaani • Chabi

Vuolaskyynel • Ruskaklaani • EE

Orvokkisydän • Salamaklaani • Wilma (Lue Ruislammen tarina!)

 

 

• Jos ette ole roolineet, että olette hahmojenne kanssa saapuneet Kuulammelle, niin sillä ei ole mitään väliä enää.

• Kirjoittakaa vaan ennen tarinanne alkua, että olette Kuulammella mestarinne/oppilaanne kanssa, ja aloittakaa oman enteenne/unen kirjoittaminen. Eli mainitkaa olevanne Kuulammella mestarinne/oppilaanne kanssa, se riittää.

• Kun unenne on ohi, jos oppilaanne/mestarinne on jo odottamassa teitä, lähettäkää tarinanne lopussa hahmonne takaisin leiriin, jos ei ole odottamassa, jääkää te odottamaan häntä.


( Päivitetty: 20.11.2018 04:20 )

 - Masi YP | Kommentoi


©2019 Infoa | Soturin sydän - suntuubi.com