Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
2018
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

RSS

 

 Kilpailu 2
24.09.2018 14:44 | Masi YP

Kilpailu!

Soturin sydämen instagram tilillä tapahtuu!

Olen päättänyt aloittaa sinne kilpailuja, jotka ovat nimeltään ''arvaa kuvasta''. Näiden ideana on, että yrität tunnistaa hahmoja kuvasta ja heidän yhteisen piirteensä, mikä voi olla esimerkiksi. Ovatko he keskenään sukua, ovatko he samalta roolijalta, ovatko he saman arvoisia, samasta klaanista, jonka jälkeen määrritelet keitä he ovat.

Esimerkiksi. Viimakorva, Tuulinenä, Rastashäntä, Siipimaha, Aamunviiksi, ja ovat keskenään sukua toisilleen, tai ovat kaikki Myrskyklaanin kissoja, tai Masi roolijana omistaa heidät, tai he ovat kaikki sotureita.

Mutta miten osallistun?

Kommentoi mielestäsi hahmot ja yhteinen syy hahmojen välillä kilpailukuvan alle Instagramista. Jos et omista Instagramia, voi luoda sellaisen tai vaihtoehtoisesti sopia YP:n kanssa voisitko tämän infon alle laittaa omat veikkauksesi. 

Veikkauksesi tulee sisältää hahmojen nimet, yhteinen tekijä, sekä kenelle hahmolle haluat palkinnon. Instagramissa huom, jos käyttäjätilisi nimi ei ole sama kuin roolauksessa, en välttämättä tiedä, että se olet juuri sinä.

Tämän infon alle voivat kommentoida:

Pelkotuoksu

Cecci
 

Mitä minä voin voittaa?

Kilpailussa voi voittaa haluamalleen hahmolleen yliluonnollisen voiman, joka tulee joko Tähtiklaanista tai Pimeyden metsästä. Voimaa et voi valita itse, vaan se on jotakin valmiiksi päätettyä ja säännösteltyä, jonka voit voittaa vastatessasi oikein.

Nyt tässä kilpailussa voit voittaa Pimeyden metsän voiman -> Mahdollisuus kutsua Pimeyden metsän Sielutähti, joka surmaa haluamasi kissan!

 

Sääntöpykälät top 6:

-> Autohittaaminen kielletyn voiman kanssa.

-> Et voi tappaa ketään, jos sinulla ei ole lupaa hahmon omistavalta roolijalta tehdä niin.

-> Voima toimii siten, että hahmosi on kutsuttava Pimeyden metsän Sielutähteä, joka lamauttaa vihollisesi ja vie tämän sielun Pimeyden metsään, jolloin toinen kissa menehtyy.

-> Voimaa voi käyttää eutanasian ajamiseksi, taisteluissa vihollista vastaan, sekä oman mielen mukaan, kunhan se ei mene ristiin minkään muun säännön kanssa.

-> Voimaa voi käyttää vain joka toinen kuukausi.

-> Voimaa ei voi antaa omalle päällikölleen, tai päällikön arvoa haaveilevalle kissalle, kuten varapäällikölle tai edes pennulle, joka toivoo olevansa päällikkö jonakin päivänä.

Kilpailun tehtävä

Tunnista nämä kaksi kissaa, jotka ovat kuvassa ja keksi heille yhteinen asia, jolla he liittyvät toisiinsa.

Vinkki: Heli antoi minulle kuvan tekemiseen nämä kirjaimet: O,H, I. Mitähän ne tarkoittavat?

Onnea kilpailuun! ^^


 - Masi YP | Kommentoi Kilpailun voittajat!
23.09.2018 23:36 | Masi YP

Arvaa kuvasta -kilpailun voittajia on kaksi!

Onnitteluni EE:lle (Kuihtunuttassu) ja

Helille (Sarastuksenpentu)!

Kuvan oikeat vastaukset olivat: Kilpikonnakuvioinen naaras on Surusiipi, ruskea naaras haalein ja tummin merkein on Viekastähti, tumma naaras on Tuhkasydän, punainen naaras on Ristiarpi ja valkoinen naaras on Ametistikyynel.

Yhteinen tekijä kissojen välillä: Jokainen on havitellut arvovaltaista asemaa/on ollut arvovaltaisessa asemassa.


Ee oli ensimmäinen joka kommentoi arvauksensa ja hänen arvaamansa hahmot menivät heti oikein. Jos muut olisivat katsoneet hänen vastauksensa ja todenneet hahmojen olevan samat kuin EE, he olisivat vain voineet kopioida EE:n vastauksen ja koittaa keksiä uutta yhteistä tekijää hahmojen välille, jonka takia EE kruunattiin ensimmäiseksi voittajaksi.

Helin yhteinen tekijä oli lähimpänä piirtäjän ajattelemaa yhteistä tekijää, jonka takia Heli sai myös kunnian olla voittajana.

Mutta minunkin vastaukseni oli oikein?

Kyllä, lähes kaikkien arvaama yhteinen tekijä oli oikein, mutta minun piti muistuttaa itseäni, että se kuka on lähimpänä mun ajattelemaani tekijää saa myös palkinnon. Muuten mun olisi pitänyt palkita teidät kaikki! (Hittosoikoon, ootte ihan liian hyviä tässä >-<’ )

  • Palaillaan uudessa kilpailussa, menen valmistamaan kuvaa! Kiitos osallistumisesta!

( Päivitetty: 24.09.2018 00:08 )

 - Masi YP | Kommentoi Parantajien kokoontumisen unet
23.09.2018 22:21 | Masi YP

Huomaathan?

Tässä on listattanu kaikille parantajille tekemistä Kuulammelle. Mikäli et noudata näitä, tai jätät osallistumatta Kuulammen tapahtumiin, voit menettää parantajan arvosi. Kyllä testaamme tällä aktiivisuuttanne ja mielenkiintoanne arvoanne kohtaan.

Näistä tulee kirjoittaa tarina peli-osioon!

Ohje:

• Noudata hahmollesi annettua unta, ennettä, kohtaamista tai tekemistä.

• Jos kissallasi on tarkoituksena ansaita nimensä, voitte roolia sen mestarin kanssa yhdessä.

• Saat autohitata Tähtiklaanin kissoja, mutta pysy aiheessasi.

• Jos ongelmia tai et ymmärrä mistä on kyse, voit kysyä ohjeita Masilta, mutta enteiden ja unien tarkoituksena on, etteivät ne kaikille ole helppoja, vaan sinun on itse yritettävä selvittää niiden merkitystä.

Myrskyklaani

Taivaanlintu • Wilma -> Saa näyn Oravantassun ja Taivaanlinnun menneisyydestä, havahtuen kesken kaiken uuteen näkyyn, jossa valkea leuaton naaras harjoittelee vaanimista sokean kissan kanssa.

Päivätassu • Masi -> Saa unen tulevaisuudesta, jossa näkee vanhempansa klaaninvanhinten pesässä, sekä kaksihäntäisen ja suklaan ruskean sisarensa johtamassa klaania, kun taas veljensä kinastelemassa yhdessä tuntemattoman naaraan kanssa.

Jokiklaani:

Kristallipääsky (Wilma) on saanut ensimmäisen oman oppilaansa, siksi sinun täytyykin viedä Kuihtunuttassu (EE) Tähtiklaanin eteen ansaitsemaan parantajaoppilaan arvon myöntämisen.

Kuihtunuttassu • EE -> Saa Punavirralta arvaa-kuvasta palkinnon, että Kuihtunuttassu voi kulkea muiden kissojen unissa!

Tuuliklaani:

Kukkaiselo • Heli -> Näkee menneisyydestä unen, jossa Valkeatähti keskustelee entisten päälliköiden kanssa, kuinka on  valmis palaamaan takaisin maanpäälle, jos saa opastettua Tuuliklaania parempaan suuntaan ja tulevansa takaisin Tähtiklaaniin, kun hänen seuraajansa varapäällikkönä olisi valmis ottamaan hänen paikkansa päällikkönä.

Lumisusi • Masi -> Saa näyn, jossa näkee Hämäräsiiven kuolevan pentujen synnytykseen.

Varjoklaani:

Kirkaslintu • Heli -> Saa unen edeltäjänsä Haamuaskeleen paniikista, kuinka Veritähti saapuu seuraajineen metsään, yrittää rauhoitella Haamuaskelta, kunnes leiriin saapuu Veritähti, Haukkatähti ja Sudentähti.

Kuolotassu • Cecci -> Tähtiklaani näyttää Kuolotassulle näyn tämän vanhempien tämän hetkisestä tilanteesta, yrittäen viestiä tälle, että klaanielämän on oltava tälle tärkeämpää kuin sen ulkopuolella oleminen, vaikka vanhemmille olisi tapahtunut mitä tahansa.

Yöklaani:

Kylmäsydämen (Masi) oppilas on täyttänyt 20 kuuta ja voi ansaita nyt parantajanimensä, siksi sinun täytyykin viedä Salviantassu (Heli) Tähtiklaanin eteen ansaitsemaan parantajannimensä.

Salviantassu • Heli -> Sakaaliselkä, entinen parantaja tulee kertomaan, että Sarastuksenpentu tulee saamaan voiman, jolla voi kulkea muiden unissa, Salviantassun tulee kertoa tästä Sarastuksenpennulle.

Myrkkyklaani:

Kanervamarjan (Wilma) oppilas on täyttänyt 20 kuuta, ja voi ansaita nyt parantajanimensä, siksi sinun täytyykin viedä Laventelitassu (Mymmeli) Tähtiklaanin eteen ansaitsemaan parantajanimensä.

Synkkäklaani:

Hehkutonvalo • Heli -> Saa näyn Veritähdestä ja Tuhkasydämestä Pimeyden metsässä ja kuinka näiden luokse kävelee Korpinsulka, ja kuulee Veritähdeltä käskyn Korpinsulalle tappaa Viekastähti.

Korpinsulka • Masi -> Jää leiriin.

Lumouksenklaani:

Aaveenvarjo • Blari -> Saa unen tulevaisuudesta, jossa ei ole Lumouksenklaania ja sen leiri on hylätty, sekä aukiolla lepää harmaa kolli mustien raitojen kanssa, erottaen varjosta kiiluvat vihreät silmät.

Hiirenpolku • Masi -> Saa näyn tulevaisuudesta, jossa puhujanpaikalla seisoo tumman siniset silmät omaava naaras, harmaa raidallisen turkin kera, oranssin naaraan vierellä.

Ruskaklaani:

Koitomu • Chabi -> Näkee unen tulevaisuudesta, jossa Ruskaklaanin maille tunkeutuu koiria ja kissat juoksevat kauhuissaan pakoon, ja kaksijalat kajoavat kotipesä tammeen yrittäen kaataa sitä.

Vuolastassu • EE -> Saa näyn neljästä pennusta, jotka istuvat puhujanpaikalla, joista täplikäs naaras katsoo taivaalle ja kertoo emon katselevan heitä, kaksi ruskeaa kolli seisovat rotevina vierekkäin ja kastanjaruskea naaras paikkaa toisen lavassa olevaa haavaa.

Salamaklaani:

Orvokkisydämen (Wilma) oppilas on täyttänyt 20 kuuta, ja voi ansaita nyt parantajanimensä, siksi sinun täytyykin viedä Ruistassu (Mymmeli) Tähtiklaanin eteen ansaitsemaan parantajanimensä.

Orvokkisydän • Wilma -> Saa nimitysten jälkeen varoituksen entiseltä parantajalta Saukkojuovalta, jossa kertoo päällikön kohtaavan pentujensa kanssa suuren menetyksen tulevien kuiden aikana.


 - Masi YP | Kommentoi Uusi kilpailu!
17.09.2018 15:11 | Masi YP

Kilpailu!

Soturin sydämen instagram tilillä tapahtuu!

Olen päättänyt aloittaa sinne kilpailuja, jotka ovat nimeltään ''arvaa kuvasta''. Näiden ideana on, että yrität tunnistaa hahmoja kuvasta ja heidän yhteisen piirteensä, mikä voi olla esimerkiksi. Ovatko he keskenään sukua, ovatko he samalta roolijalta, ovatko he saman arvoisia, samasta klaanista, jonka jälkeen määrritelet keitä he ovat.

Esimerkiksi. Viimakorva, Tuulinenä, Rastashäntä, Siipimaha, Aamunviiksi, ja ovat keskenään sukua toisilleen, tai ovat kaikki Myrskyklaanin kissoja, tai Masi roolijana omistaa heidät, tai he ovat kaikki sotureita.

Mutta miten osallistun, jos en omista Instagram-tiliä?

Kilpailun tarkoituksena on nimenomaan toteuttaa se Instagrammissa kuvan alle laittamalla kommenttinsa, toivomalla että se on oikein ja tuoda täten Instagramia lähemmäs Soturin sydämen roolipelin toimintaa. Sinne tupsahtaa muutenkin uusia kuvia voittajista, joten on kurjaa, jos se jää kokonaan ulkopuoliseksi tai vain osan roolijan käyttämäksi.

-> Myös uuden tilin luominen on todella helppoa(voit tehdä sen vaikka käyttämällä samaa sähköpostiosoitettasi) , jonka takia sinun ei tarvitse käyttää henkilökohtaista tiliäsi.

-> Soturin sydämen instagram tili on yksityinen, joten sinun on alettava seuraamaan sitä, nähdäksesi mitä siellä tapahtuu. Mutta hyvänäpuolena on, että jos sinut merkataan siellä johonkin kuvaan tai kommenttiin, kukaan ulkopuolinen ei näe sitä sinun kuviesi kautta yms. (Jos siis pelkäät näyttää kavereillesi roolipelaamisen harrastusta omien kuviesi joukossa)

Kilpailun ohjeet ja kilpailukuvan näet -> Täältä. (Jos et seuraa, sinulle aukeaa vain näkymä tilistä).

 

HOXHOX, muista myös liittää kommenttiisi hahmo, jolle haluat palkinnon.

Eli nimeä hahmot, yhteinen asia, sekä hahmo jolle haluat palkinnon. (Jos sinua ei voi tunnistaa Instagram-nimestäsi tietyksi roolijaksi, muista mainita roolijanimesi!)

 

Mitä minä voin voittaa?

Kilpailussa voi voittaa haluamalleen hahmolleen yliluonnollisen voiman, joka tulee joko Tähtiklaanista tai Pimeyden metsästä. Voimaa et voi valita itse, vaan se on jotakin valmiiksi päätettyä, jonka voit voittaa vastatessasi oikein.

Nyt tässä kilpailussa voit voittaa Tähtiklaanilta voiman -> Kulkea muiden kissojen unissa.

Mutta miksi minun täytyy ja tuon ei?

Kun selvität syyn, miksi et voi seurata Instagram- tiliä ja kommentoida sinne vastaustasi, voit YP:n luvalla tulla mukaan kilpailuun ropen kautta. Kommentoi siis vastauksesi tämän infon-alle, kuvan näet oikeassa reunassa.

Kiinnostaako sinua saada haluamasi kissan tassuihin Tähtiklaanin suoma voima? Kilpailun voittajalle on luvassa voima, jolla hän voi kulkea muiden kissojen unissa!
Kiinnostaako sinua siis saada tämä voima jollekin omalle hahmollesi?
Kilpailu on arvaa kuvasta - niminen. Tässä kohtaa voinkin pahoitella heitä, joiden hahmot ovat kuvassa, sillä en jaksanut kovasti panostaa tähän kuvaan. Hehe..
Tehtävänäsi on tunnistaa nämä viisi kissaa kuvasta ja keksiä mikä on heidän yhteinen asiansa, jotta juuri he ovat kuvassa!
Nopein oikein arvannut voittaa, jos kukaan ei arvaa kokonaan oikein, lähimmäksi oikeita vastauksia päässyt on voittaja!

Vinkki: roolijamme Cecci antoi minulle tähän kilpailuun viisi kirjainta: A, R, T, V, S. Hahmot kuvassa alkavat näillä kirjaimilla.

Lupa myönnetty Pelkotuoksulle.

 


( Päivitetty: 17.09.2018 16:15 )

 - Masi YP | Kommentit (1)Kommentoi Huijausta äänestyksessä?
03.09.2018 18:04 | Masi YP

Ikäväkseni huomasin ongelmia kuukauden parhaan kissan äänestämisessä. Reiluus on kadonnut kokonaan, koska selvästi muutamat haluavat voittaa omilla hahmoillaan ja äänestävät useasti omaa hahmoaan. Eihän tämä ole reilua ja tasavertaista?

-> Ideana on, että eniten ääniä saanut kissa voittaa. Sehän siis tarkoittaa sitä, että enemmistö on äänestänyt hahmoa ja suurinosa on sitä mieltä, että kyseisen hahmon tulisi voittaa.

-> Idea ei toteudu, jos sama henkilö äänestää monta kertaa samaa hahmoa. Tuloksissa se näyttää siltä, että hahmolla voi olla vaikka kuusi ääntä ja muilla vain yksi, mutta kun menee tarkistamaan laitteen, josta äänestys on tehty, sen lähdekoodin, näet, että kyseinen hahmo on saanut kaikki kuusi ääntä samasta osoitteesta. Tarkoittaen siis, että yksi henkilö on äänestänyt kaikki nämä kuusi ääntä, mikä ei ole reilua muita kohtaan, jotka äänestävät vain kerran hahmoaan.

 

Tilanne ratkaistaan siten, että samasta lähteestä tulevat hahmoäänestykset kuitataan yhdeksi. Oli niitä sitten kolme tai neljä tai vaikka tuhat, ne lasketaan yhdeksi. Esimerkiksi: Kolme kertaa olisi äänestetty kissaa nimeltä Pöllönenä ja kolmessa äänestyksessä on saman laitteen koodi, joten tämä lasketaan vain yhdeksi ääneksi.

Ehkä sääntö oli epäselvä? Voit äänestää useaa kissaa, mutta et samaa kissaa. Moni on tehnyt niin, että on esimerkiksi aluksi äänestänyt kolmea kissaa ja myöhemmin äänestänyt vielä kolmea muuta kissaa. Nämä kaikki kissat saavat silloin äänet, koska ovat eri hahmoja.


Hahmot, jotka ovat tulleet tämän tilanteen kohteeksi eivät menetä mahdollisuuttaan olla kuukauden paras kissa, eivätkä saa tästä rangaistusta.

Tämän hetkinen tilanne: (jos on äänestetty useaan kertaan samasta osoitteesta, tulos näkyy suluissa, oikea tulos on sulkujen ulkopuolella)

Tummakukka (6) :  3

Tammenlehti (4) : 3

Setrisydän  : 1

Laventelimarja : 1

Rastastassu : 0

Okatuuli : 1

Vihertähti : 2

Aavesusi : 1

 


 - Masi YP | Kommentoi


©2018 Infoa | Soturin sydän - suntuubi.com