Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Roolijat

Tietoa säännöistä, roolipelistä, sekä roolipelin taustoista: Paina tästä!

Masi Heli- Fairy EE
Chabine Wilma aka Varjo Pelkotuoksu
Diamella Mymmeli Cecci
Sarahalla    

Ennätystaulukko

♦ = Klaani on täynnä merkki

 

Myrskyklaani

Myrskyklaani

Kissojen määrä: 28

Kuva: @Picography

 

>>Saapukoon jokainen oman riistansa metsästämään kykenevä suurkivelle klaanikokoukseen !<<
 

 Myrskyklaani rikkoo klaaneista eniten Soturilakia. Myrskyklaani on pääasiassa rauhallinen klaani, joka kunnioittaa muita klaaneja. Taistelussa Myrskyklaani on vahva, rohkea ja uskollinen. Reviiri on pitkälti

 

lehtimetsää ja heidän leirinsä on kaksijalkojen hylkäämä louhos. He jakavat rajansa Varjoklaanin, sekä takana olevan Ruskaklaanin kanssa.

 


JokiklaaniJokiklaani

Kissojen määrä: 25

Kuva: @JuergenPM

 

>>Saapukoon jokainen koskia ylös uimaan kykenevä paju puun kannolle klaanikokoukseen! <<

 

Jokiklaanin kissat rakastavat vettä ja ovat hyviä kalastajia, sekä uimareita. He keräilevät simpukoita, sekä muita kauniita luonnosta saatavia esineitä, joilla voivat koristella pesiään, kuten sulkia, ja kiviä. Muut klaanit ajattelevat heidän olevan laiskoja, mutta heitä pidetään fiksuina ja hyvinä uimareina. Muilta klaaneilta he kuitenkin salaavat ongelmansa Kaksijalkoja kohtaan, koska he ovat hyväkuntoisia ja pulleampia kuin muut klaanit, kaksijalat usein kaappaavat heitä tehden heistä kotikisuja. Muut kissat pelkäävät vettä, jonka seurauksena Jokiklaanin leiriin ei ole koskaan hyökätty, nykyään vain Myrkkyklaani voisi hyökätä.


 

 

 

Tuuliklaani


Kissojen määrä: 31 ♦

Kuva: @Free-Photos

 

>>Saapukoon jokainen tarpeeksi vanha nummilla juostakseen Pitkäkivelle klaanikokoukseen!<<

 

Kaikista klaaneista Tuuliklaani on vähiten tottunut kulkemaan märillä mailla ja he rakastavat avointa maata, koska näkevät taivaan paremmin. Kissat nukkuvat nurmikkoisella maalla, kooten itselleen niistä mukavan alustan. Tuuliklaanin kissoja pidetään kestävinä, nopeina, uskollisina, mutta myös vähiten taisteluhaluisina. Koska nummilla ei ole paljoata piilopaikkoja, kissat ovat nopeita juoksijoita. Tuuliklaani pitää muita klaaneja pelkureina, koska nämä harjoittelevat väijytystekniikoita, sekä piilottelevat puiden alla. Tuuliklaanin kissat taistelevat avoimilla nummilla, kissa vastaan kissa. Rajaansa he jakavat Myrskyklaanin sekä Lumouksenklaanin kanssa.


 

Varjoklaani


Kissojen määrä: 24

Kuva: @Free-Photos

 

>>Saapukoon jokainen varjoissa huomaamatta liikkuva päällikön oksalle klaanikokoukseen!”<<
 

Varjoklaanin kissat ovat kinastelevaa väkeä, jotka ovat synkempiä kuin muut klaanit ja kiivasluontoisia. Kissat ovat ylpeitä, ylimielisiä, sekä uskollisia vain itselleen ja omalle klaanilleen. Kissat ovat valmiita uhraamaan itsensä, sekä kantamaan petturuuden häpeän ylpeytensä himosta huolimatta. Muiden klaanien silmissä Varjoklaanin kissat ovat taistelunhimoisia ja vihaista joukkoa, jotka haluavat aina vain enemmän reviiriä itselleen. Varjoklaanin kissat ovat oppineet käyttämään pimeyttä ja sen varjoja hyväkseen, koska Varjoklaanin mailla on pitkälti vain huonoa aluskasvillisuutta. Heillä on yhteistä rajaa Myrskyklaanin, Jokiklaanin sekä takana sijaitsevan Synkkäklaanin kanssa. 

 


 

YöklaaniYöklaani

Kissojen määrä: 30 ♦

Kuva: @Free-Photos

 

>>Saapukoot jokainen vuoria valtaava konnankalliolle klaanikokoontumiseen!<<

 

Yöklaani perustettiin kallioiselle paikalle, jossa on aina suojaa kallioiden pimennossa, mutta myös korkeat puut peittävät allaan olevaa Yöklaanin leiriä. Yöklaanissa nopeasti kehitettiin tapa kommunnikoida Tähtiklaanin kanssa, kun kissat oppivat lukemaan tähdistä neuvoja, joita Tähtiklaanin kissat heille yrittävät välittää. Yöklaanin nykyinen sijainti kartalla on Myrskyklaanin takana, Kuulammen vasemmalla puolella. Heidän metsästyksensä kohdistuu samoihin eläimiin kuin Myrskyklaanin ja heidän pesänsä ovat kallioiden päällä tai koloissa.


 

Myrkkyklaani

Myrkkyklaani

 

Kissojen määrä: 22

Kuva: PIRO4D

 

>> Saapukoot jokainen kyntensä valmis valamaan

kynnenviillolle klaanikokoontumiseen! <<

 

Myrkkyklaanin leiri sijaitsee keskellä saarta, järven keskiosassa. Kissat nukkuvat rantakallioiden koloissa, sekä puun juurten onkaloissa, eivät leirissä. Saari on yllättävän selkeä aukio, koska siellä kasvaa vain muutama suurempi koivu. Myrkkyklaanin saarella on kuitenkin paljon piikikkäitä pensaita, mutta muuten armoton kylmä tuuli puhaltaa saarella. Kissoilla on pitkät turkit lämmittämässä kylmyyttä vastaan, sekä pitkät ja terävät kynnet. Saaren maasto on muuten hiekan ja osittaisen mudan yhdistelmää, rannoilla on teräviä pikkukiviä, joten kissoilla on vahvat polkuanturat. Muut klaanit ovat kuitenkin hyväksyneet sen, että Myrkkyklaanin kissat voivat talven tullen kalastaa jäästä, vaikka keskeltä järveä, jos jään tullen Kuulammelle kulkevat kissat saavat kävellä jään poikki, ettei heidän tarvitse kiertää koko metsää.


 

Synkkäklaani


Kissojen määrä: 23

Kuva: @kacstone

 

>> Saapukoot jokainen vihollisensa tappamaan kykenevä vedenkuilulle klaanikokoontumiseen <<

 

Synkkäklaanin leiri sijaitsee vesiputouksen äärellä. Kyseisen klaanin kissat nukkuvat vesiputouksen takana olevissa luolissa, kooten itselleen makuualustan sammaleista. Synkkäklaanin leirin päällikön pitämää puhujan paikkaa kutsutaan vedenkuiluksi, sillä vesiputous laskee lampeen leirin keskustassa ja puhujan paikka on tämän äärellä. Vedenkuilun nimitys tulee siitä, kuinka vesi virtaa kivikasan alla ja humisee kivien välissä, valuen takaisin lampeen. Lammen ympäristössä on hiekkaa, sekä yhtä leirin seinämää koristaa kallioinen kiviseinä, jonka yläpuolella alkaa vesiputouksen yläjuoksu. Yläjuoksu ei kuitenkaan kuulu enää kissojen reviiriin, vaan he menevät aukiolta kiviseinää vastapäätä olevaan kuusimetsään saalistamaan, sekä partioimaan.


 

LumouksenklaaniLumouksenklaani


Kissojen määrä: 24

Kuva: @Free-Photos

 

>> Saapukoon jokainen vihollisensa lumoamaan onnistuva kiipeilijänkalliolle klaanikokoontumiseen <<

 

Lumouksenklaanin leiri sijaitsee vuorten välissä laskeutuvassa solassa. Vuorten seinämät ovat klaanin suojana, sillä vieraiden kissojen on vaikea onnistua laskeutumaan solaan, koska eivät tiedä, mistä solaan laskeutuva polku alkaa. Lumouksenklaani sijaitsee kartalla Kuulammen oikealla puolella ja Tuuliklaanin vasemmalla puolella, nummien takana. Vuorilla, joissa he asuvat on paljon kylmempää, sekä lumi laskeutuu vuorille ensimmäisenä. Kissat elävät erilaisissa pienissä luolissa ryhmittäin solassa, kissat tekevät makuualustansa jäkälästä. Kitukasvuiset puut, jäkälä, sammaleet ja matala kasvillisuus ovat tyypillisiä Lumouksenklaanin mailla.


 

 

RuskaklaaniRuskaklaani


Kissojen määrä: 21

Kuva: @strecosa

 

>> Saapukoot jokainen oravan pyydystämään kykenevä  tammen aukiolle klaanikokoontumiseen <<

 

 Ruskaklaani perustettiin aikoinaan suureen tammeen vanhassa metsässä, jossa arvojärjestys meni pitkälti puun oksien mukaan. Päällikön paikka oli ylhäällä, kun taas alimpana olivat pennut ja klaaninvanhimmat, osittain vain senkin takia, ettei vanhimmat jaksaisi kiivetä korkealle puuhun ja pennut eivät tippuisi puusta. Heidän riistanaan toimivat linnut ja oravat, ja he yleensä liikkuvat puita pitkin ja yrittävät pysyä erossa maanpinnasta. Heitä usein kuvaillaan liito-oraviksi.

 Ruskaklaanilaisille on todella tärkeää, että jokainen kissa omaa hyvän suojavärin ja on siis myös tyypillistä, että Ruskaklaanilaisten joukossa esiintyy enemmän tummempia, tiikerikuvioisia ja riistansävyisiä kissoja kuin valkeaa väriä omaavia kissoja. Ruskaklaani sijaitsee kartalla Myrskyklaanin takana, jakaen rajansa Myrskyklaanin sekä Synkkäklaanin kanssa. 


 

SalamaklaaniSalamaklaani


Kissojen määrä: 26

Kuva: @ 12019

 

>> Saapukoot jokainen sukuaan kunnioittava ulvojankivelle klaanikokoontumiseen! <<

 

Salamaklaanin kissat ovat aina asuneet vuoristoisilla seuduilla, jossa on ollut valtavasti myrskyistä, mutta heillä on ollut itsellään valtavat vuoristoiset luolat suojanaan. Toiselta nimeltään he ovat luolakissoja.
Nykyään Salamaklaanin kissoilla on pitkät ja tuuheat turkin. He omaavat pitkän suvun, eivätkä hyväksy klaaniinsa kuin vuoristokissoja, jotka muistuttavat norjalaisia metsäkissoja, sekä mainecooneja. Heille suku ja Tähtiklaani ovat tärkeässä asemassa, kaikilla Salamaklaanin kissoilla on samat esi-isät, koska ulkopuolisia ei oteta klaaniin. Jokainen Salamaklaanin kissa polveutuu samoista esi-isistä, ja he pariutuvat aina oman klaaninsa kissan kanssa. Kissa, joka ei noudata tätä, saa klaaninsa vihan niskaansa ja tämä karkoitetaan. Salamaklaani asuu kauempana vuoristossa Lumouksenklaanin takana, melkein jakaen rajaa Tuuliklaanin kanssa.


Kaikuklaani


 

Erakkojen & Luopioiden lauma

Kissojen määrä: 12

Kuvat: @SpaceCatPics & Amy Shojai

 

Klaanien ulkopuolisista kissoista

koostuva lauma, joka pyrkii

valtaan Järven klaanien kautta.

Asuvat Järven ympärillä kulkevassa

metsässä aina vaihtaen paikkaansa.

Lauman johtaja Varjojenpolku hyväksyy

laumaan jokaisen samaa asiaa haluavan

kissan.

 


Muut kissat

Kuva: @Fancycrave.com & Tamba Budiarsana

 

Itselleen voi luoda klaanin ulkopuolisen hahmon, mutta ensimmäiseksi kissaksi se ei ole kovinkaan suotavaa. Roolipeli ei keskity näihin kissoihin, joten nämä hahmot ovat roolijoiden omalla vastuulla.

 

Kuolleet

Roolipelissä ei voi aloittaa roolipelaamista suoraan kuolleella esi-isällä, mutta omat esi-isät voivat kouluttaa elossa olevia hahmojasi näiden unissa tai ne voivat vierailla kissojen unissa.

Liekkiklaani

Klaani, jolla roolipelaamme vuoden 2019 alussa. Heidän tarinansa keskittyy Vanhaan metsään, sekä kerromme yhdessä roolipelaamalla, miten Jokiklaani, Myrskyklaani, Tuuliklaani ja Varjoklaani muodostuivat tästä klaanista.

 

Oppilaat ja Mestarit:

Väretuuli / Yönkäärme

Ratamotassu / Kultapiisku

Vatukkatassu / Kipinäntuska

Pilvitassu / Satakieli

Puolinaama / Kuura

Pronssitassu / Auringonviilto

Huomentassu / Okapolku

Hiekkatassu / Oravanmarja

Sarastuksentassu / Varisjalka

Hiljaisuudentassu / Tomutuuli

Kirjotassu / Mutakatse

Sudentassu / Sirukatse

Aallontassu / Kuukaiku

Kivitassu / Hohderoihu

Saukkotassu / Kotkaperhonen

Hallatassu / Fenkolijalka

Murhetassu / Tunturikynsi

Liekkitassu / Ametistikyynel

Savutassu / Tuulisydän

Nokkostassu / Vääräpuoli

Vaahteratassu / Susiviilto

Omentassu / Hiirenvirna-askel

Vihertassu / Mustahäntä

Kivitassu / Poltesydän

Hopeatassu / Hiirenmieli

Kotkantassu / Tammipolku

Sumutassu / Kolibrintähti

Kauristassu / Myrskyhalla

©2019 Maailma | Soturin sydän - suntuubi.com