Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Piirrustuskilpailu

 

Piirustuskilpailu on nyt alkanut vapaasti tulkittavalla aiheella. Tervetuloa osallistumaan!

 

Tietoa kilpailusta

Toteutustapa: Piirtäminen

Toteutuspaikka: Alla oleva vieraskirja, mahdollinen kuva pitää toimittaa ylläpidolle ja kirjata tänne mitä teki, ja mistä hahmosta.

Tiedot piirroksesta viestisi alkuun : Kuvassa oleva hahmo • Piirroksen nimi • Piirtäjä

Aihe: Hirviö silmissäin

Alkaa & Päättyy: 7.3.2019 - 31.3.2019

Palkinto roolipelaajalle parhaasta toteutuksesta: Saat 200 kokemuspistettä haluamallesi hahmollesi! Muista katsoa mitä taitoja saat valita hänelle niiden myötä!

• Huomio! : Piirroksesi on liityttävä Soturin sydämeen, mutta hahmo kuvassasi saa olla kenen tahansa hahmo! •

 

Ohjeet

• Voit piirtää haluamastasi hahmosta kuvan ja kerro tässä vieraskirjassa, miten tulkitsit työssäsi aihetta.

• Saat piirtää kuvan käsin tai tietokoneella!

• Älä kopioi kenenkään työtä tai muiden ideoita, sinut hylätään, jos tällainen ilmenee!

• Kuvasi tullaan julkaisemaan Soturin sydämen Instagram tilillä muiden piirrosten kanssa! Muistathan siis laittaa työhösi taiteilijanimesi/roolipelaajanimesi!

• Ilmoitathan vieraskirjaan myös tietojen jälkeen, kenelle hahmollesi haluaisit kokemuspisteet, sekä mitkä taidot hänelle valitsisit! (Löydät täältä kokemuspisteiden suomat voimat sinulle, joista sinun on valittava haluamasi ja ilmoitettava ne)

 

Mitä kaikkea nyt sitten oikein ilmoitan alla olevaan vieraskirjaan?

1) Kuvassa oleva hahmo • Piirroksen nimi • Piirtäjä

2) Miksi piirsit juuri sen kuvan aiheesta?

3) Kenelle haluat 200 kokemuspistettä ja mitkä taidot valitset hahmollesi?

 

 

 

 

Vieraskirja  

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on yksi plus kaksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
                        Yksityinen  

Nimi: Chabi

15.03.2019 08:43
Kuvassa on oma (chabi) hahmoni Haamuaskel piirrustuksessa, jolla ei ole mitään erityistä nimeä ? Nimeä vaikka punaiseksi paholaiseksi, en tiedä : -D
Vaikka kaikilla hahmoillani on enemmän tai vähemmän ongelmia, uskoisin Haamuaskeleen joutuneen kärsimään pahimman mielenterveysongelmiensa ja pahan paranoiansa kanssa, jota ei helpottanut se, että pahin pelon ja paranoian aiheuttaja oli klaanin päällikkö, Veritähti itse, joka kököttääkin komeasti silmistä tulevien demonien ylimpänä pääpiruna.

Kokemuspisteet antaisin varmaankin Taskuruoholle, sillä olen pitkään suunnitellut kerääväni niitä muunmuassa tarinoiden avulla hänelle.


Vastaus:

Oh my, olen kyllä otettu siitä, että oma rakas hahmoni on päätynyt piirroksen kohteeksi ^^ Lisään tuota pikaa kuvasi ja nämä tiedot Instagramiin ^^

Laitan itselleni ylös, että neiti Taskuruoholle pisteet mikälisikäli ja kun voitat ^^

- Masi YP -

Nimi: Sarahalla

14.03.2019 16:14
Kuvassa on Leijonapihkan silmä, jonka silmistä heijastuu hänen synnytykseen menehtynyt kumppaninsa, Kristallipääsky. Piirroksella ei ole varsinaista nimeä. Piirtäjä Sarahalla. Piirsin kuvan tästä aiheesta siksi, että Leijonapihka näkee itsensä hirviönä. Hirviö silmissäin, hänen silmissään näkyy kuollut Kristallipääsky, ja Leijonapihka syyttää siitä itseään.

Haluan antaa 200kp hahmolleni Varjoaskeleelle, ja haluan säästää kokemuspisteitä Taisteluliikeisiin (300kp), jos mahdollista.

Vastaus:

Kiitos tiedoista!
Ihana idea, vaikka kylläkin samaan aikaan pelottava ja hurja! Sekä tottakai surullinen! Tulen lisäämään lähipäivinä työsi näytille roolipelimme Instagramiin!


Ainiin ja pisteitä ei säästetä, ne lasketaan aina yhteen. Tai siis meh. Sitä mukaan kun saat pisteitä kerättyä saat aina valita kahdesta, mutta pisteitä ei vähennetä pois. Eli siis öh. Vaikea selittää, tulen viestittämään yksällä x3

- Masi YP -

©2019 Piirustuskilpailu | Soturin sydän - suntuubi.com