Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liittyminen hakemuksilla:

Oletko jo liittynyt, mutta haluaisit tehdä muutoksen kissasi hakemukseen? Paina tästä.

Voit käydä lukemassa lisää taidoista: täältä.

Alempana on kaikkien arvojen hakemukset, joista sinun on osattava valita oman kissasi arvon mukaiset kohdat. Muista, että taito-osio ei kuulu täyttää pennuille, mutta kissasi noustessa oppilaaksi, sinun on muistettava täyttää taito-osio, sekä mestari-tieto ylempänä olevan linkin kautta.Kissasi kaikki nimet: (pentu, oppilas, jne.)

Nimi:

 

Arvo:

 

Ikä:

 

Tulevaisuuden arvo:

Päällikkönä ilmoita tämän tilalla elämiesi määrät.

Klaani:

(Tällä hetkellä Myrskyklaani, Tuuliklaani, Yöklaani, Lumouksenklaani, Ruskaklaani ja Salamaklaani ovat täynnä! Niihin voi liittyä vain NPC-hahmon valitsemalla/luomalla sen!)

Haave:

Päällikkönä ilmoita tämän tilalla milloin kissasi astui virkaan.

Sukupuoli:

 

Vanhemmat:

Soturina, kuningattarena, varapäällikkönä, päällikkönä, laita tähän kohtaan kumppanisi nimi, sitä ennen oppilaana ja pentuna täytä vanhempiesi nimet.

Korkeus:

(pieni, iso, matala, korkea)

Roolija:

 

 

Taidot & Suhteet:

(Liitä taito-kohta tähän).

Mestari: (oppilaista eteenpäin)

Oppilaat: (soturista/parantajasta eteenpäin)

 

Edeltäjä: (vain päälliköille ja varapäälliköille)

Seuraaja: (vain päälliköille)

 

Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? : (pennusta eteenpäin)

Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? : (oppilaasta eteenpäin)

 

Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? : (pennusta eteenpäin)

Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? : (oppilaasta eteenpäin)

 

Luonne & Ulkonäkö:

Kuvaile kissasi luonnetta ainakin kolmella rivillä, jonka jälkeen kirjoita toinen muutaman lauseen pituinen ulkonäkökuvaus. Voit kertoa, pennuilla, miten ulkonäössään hän muistuttaa vanhempiaan tai muita sisaruksiaan.

+ Päälliköillä ilmoita tässä kohtaan 9 elämäsi antajat ja mitä elämiä ne ovat.

-> Elämiä mitä on annettu ja ketkä ovat niitä antaneet ovat nähtävissä täällä!

 

Menneisyys & Perhe:

Menneisyyteen riittää, että kerrot mihin klaaniin hän syntyi ja mahdolliset kokemukset tähän asti. Perheestä kerro ainakin vanhemmat, sekä sisarukset. Mikäli haluat, että lisäämme hahmollesi perheenjäseniä klaaneihin NPC-hahmoiksi, tee heistä pötköt tähän kohtaan ja kerro mihin klaaniin ja arvoon he kuuluisivat!

 

Muuta:

Halutessasi voit valita kissallesi theme songin, sekä kertoa suunnitelmista, toiveista, ajatuksista, ja sellaista tietoa, jonka haluat muiden tietävän kissastasi. Kuten mistä hän ehdottomasti pitää, tai mistä taas ei, jos hänellä on sairauksia tai jokin muu tieto, jota ei voi liittää muuhun kohtaan. Voit myös laittaa mestari toiveesi tähän.

+ Päälliköillä kerrothan mikä on heidän tavoitteensa klaaninsa tulevaisuuden kannalta, sekä varapäälliköillä myös. Jos olet laittanut haaveeseen, tai tulevaisuuden arvoon päällikön, ilmoita myös silloin tämä kohta. Jos kissasi on myös menettänyt elämiään, kerro tässä kohtaa, miksi ja minkä elämän.

+ Parantajilla kerro heidän aikeensa parantajana ja miksi he halusivat ryhtyä parantajaksi, aikeina voi olla tavoite, mitä hän haluaa tehdä uransa aikana tai mihin päästä vaikuttamaan.


 

Taidot:

Täytä tämä taulukko kaikille hahmoillesi (ei pennuille!), ja liitä se hakemukseen taito & suhde-kohdan alle:

Taidot: Pisteytys 0-5 (Oppilaat 0-3)

Voima 

Kestävyys 

Nopeus 

Uiminen 

Saalistaminen 

Kiipeily 

Tasapaino 

Opettaminen 

Sosiaaliset taidot 

Yrttien muistaminen (Vain parantajille!)

Emonvaisto (Vain kuningattarille!)

Johtaminen (Vain varapäälliköille ja päälliköille!)


Kissasi nimeä koskevat tiedot

• Soturikissa kirjojen soturinimiä ei saa valita, kuten Tulisydän, Harmaaraita, Hiekkamyrsky yms. Tämä ei kuitenkaan koske pentu-, oppilas- tai päällikkö nimiä! Kuten Pilvipentu, Korppitassu tai Sinitähti.

• Jos klaanissasi on Tulitassu, älä luo omasta kissastasi Tulitassua, sillä se sekoittaa paljon roolauksia ja hahmojen listaamista, jos klaanissa on samaa aikaa kaksi täysin samannimistä kissaa!

Käytetyt päälliköiden nimet:

• Jos kissastasi tulee päällikkö, mutta hänen päällikkönimensä oli sama kuin jollakin toisella, sinun on luotava hänelle uusi nimi hänen loppupäätteestään.

Karhutähti, Haukkatähti, Saniaistähti, Toivontähti, Vihertähti, Viiltotähti, Saukkotähti, Myrskytähti, Liekkitähti, Hallatähti, Tuskatähti, Puumatähti, Sitrustähti, Kuutähti, Raivotähti, Valkeatähti, Yöntähti, Punatähti, Tappajantähti, Veritähti, Arpitähti, Ruoskatähti, Kirkastähti, Liljatähti, Aurinkotähti, Enkelitähti, Synkkätähti, Paholaisentähti, Villitähti, Metsätähti, Jäätähti, Sielutähti, Sudentähti, Tiikerintähti, Viekastähti, Loimutähti, Aamutähti, Varpustähti, Verentähti, Valkotähti, Käpytähti, Leijonatähti, Lovitähti, Kolibrintähti, Sädetähti, Loimuavatähti, Okatähti

• Huomaathan, että Maailma-kategoriassa on kohta Hakemisto, josta näet kaikki käytetyt nimet! Huomaathan, ettet saa ottaa käytettyä nimeä, vaikka kyseinen kissa olisi kuollut!

Vieraskirja  1  2  3  4  5  >

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on kuusi plus yhdeksän?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
                        Yksityinen  

Nimi: Sarahalla

23.05.2019 23:19


Seittipentu, Seittitassu, Seittikynsi

Nimi: Seittitassu(-kynsi)

Ikä: 8 kuuta

Arvo: Oppilas

Tulevaisuuden arvo: Soturi

Klaani: Varjoklaani

Haave: Tavallisesti olla mahdollisimman hyvä soturi, sekä haluaa kohdella muita hyvin, joka tilanteessa

Sukupuoli: Kolli

Vanhemmat: Käärmelilja & Jääsielu

Korkeus: Lihaksikas ja korkea

Roolija: SarahallaTaidot & suhteet:

Voima 3/5

Kestävyys 4/5

Nopeus 3/5

Uiminen 1/5

Saalistaminen 4/5

Kiipeily 2/5

Tasapaino 2/5

Opettaminen 5/5

Sosiaaliset taidot 4/5Mestari: Veriminkki

Oppilaat: -Ystävät: Lukkikynsi, Kultaköynnös, Kanipomppu, Oravahäntä, Piikkikynsi, Myyräkäpälä, Liljatuuli, Jääsielu, Minttuniitty

Muut klaanit: -Viholliset: -

Muut klaanit: -Luonne & ulkonäkö:

Seittikynsi on uskollinen sekä taitava soturi, jolta ei puutu taistelutahtoa taikka energiaa koskaan. Ei koskaan voisi kuvitellakaan esimerkiksi antaa jonkun kuolla, jos hänellä itse olisi mahdollisuus auttaa, vaikka uhraamalla oman henkensäkin. Ajattelee niin kuin uskoo oikean soturin ajattelevan, pohjattoman uskollinen omalle klaanilleen, mutta soturilain puitteissa haluaisi kunnioittaa muiden kissojen elämää. Kokee tietävänsä kuitenkin, että milloin täytyy tehdä ikävämpiäkin asioita, eikä jää sitä koskaan murehtimaan. Toki jos tekee jostain syystä harkitsemattomia tekoja, katuu niitä syvästi, ja osoittaa sen kyllä. Osaa pyytää anteeksi, mutta silti ei aina osaa selittää tekojaan, ja usein toisella osapuolella palaa käpy siihen asiaan. Seittikynsi luottaa kuitenkin aika paljon intuitioonsa, ja haluaisi todellakin oppia käyttämään enemmän älykkyyttään, jota häneltä kuitenkin löytyy.

Muiden seurassa juurikin sosiaalinen sekä huumorintajuinen. Rento juttelija, joka kuitenkin huumoristaan huolimatta heittelee ihan fiksujakin keskustelun jyviä kehään. Viihtyy kyllä kissojen seurassa mielellään, ja jakaa tietoaan suurella ilolla nuoremilleen, jos he ovat esimerkiksi asioista kiinnostuneita. Ihastuu helposti, ja aika jukuripää sitten sen suhteen, eikä mielellään luovuta heti. Kunnioittaa –ja joskus hieman jopa pelkääkin- naaraita kyllä, eikä pidä itseään jumalana, joka ansaitsee jokaisen naaraan itselleen. Toisaalta toivoo sitä yhtä ja tiettyä rakkautta itselleen, mutta ei välttämättä usko sen tapahtuvan, vaikka siitä haaveileekin useasti.

Seittikynnellä on kuitenkin se kunnianhimoinen puolensa, ja välillä ottaa jopa välinpitämättömän asenteen, kun ei itsekään aina tiedä mitä tarkalleen tahtoo. Pohjimmiltaan hän on oikeasti välittävä, mutta välillä hakee sekä kuulostelee itseään myös sen suhteen, että voisiko kunnianhimo jyrätä sen välittävän puolen. Pohjimmainen vastaus on ei, mutta kolli on silti todella tarkka itsensä suhteen. Pelkää jollain tapaa sitä, että ei olekaan niin hyvä kissa, kuin on aina tuntenut olevansa. Varsinaista syytä sille ei edes ole, Seittikynsi kuitenkin ajattelee, että pahin vihollinen on aina sinä itse.Seittikynsi on korkea kolli, jolla on leveät lavat sekä puolipitkäkarvaisen turkin alta voi havaita jäntevät lihakset. Ei kuitenkaan ole valtava suuren lihasmassan kera, enemmän korkea ja kuitenkin osin solakan puoleinen. Häntä on tuuhea sekä paksu, ja se on varmaankin kaikista pörhein kohta hänen kehossaan. Turkki on pohjaväriltään tummanharmaa, jossa kulkee vaaleanharmaita raitoja, ja varsinkin rinta sekä hännän alapuoli ovat melkein kokonaan harmaat. Tassut ovat suuret ja täysin mustat, sekä jalat aika pitkätkin. Korvat ovat suuret ja sisäpuolelta karvat ovat vaaleita. Silmät ovat kellertävät.Menneisyys & perhe:

Seittikynsi syntyi veljensä kanssa kahdelle nuorelle Varjoklaanin kissalle, ja pentuaika meni aika tavallisesti. Pentujen isä ei ollut kaikista eniten läsnä pentuaikaan, muttei poikiakaan heitteille jättänyt. Veljesten päästessä oppilaiksi, heidän emonsa menehtyi kyyn puremaan, joka oli ainakin Seittikynnelle vaikea aluksi hyväksyä.

(Tässä emon pötkö, Kaikuklaanin sivuille: Käärmelilja • 26 kuuta • Varjoklaanin soturi • Kuoli kyyn puremaan • Jääsielun kumppani • Seitti –ja Lukkikynnen emo • NPC•Emo: Käärmelilja

Isä: Jääsielu

Veli: LukkikynsiIsovanhemmat (Jääsielu): Ciel & Nana

Isoisovanhemmat (Ciel): Veritähti & Korpinkyynel

Setä: Ikiroihu

Täti: Camille

Tätipuoli: RisamiMuuta:

-Haluaa osoittaa isälleen, että on aina hänen luottamuksensa arvoinen

-Rakastaa veljeään yli kaiken

-Haluaisi toisaalta varapäälliköksi, mutta epäilee itseään sen suhteen, että olisiko siinä hyvä. Varmasti itsevarmuutta tulee iän mukana – tai ainakin toivottavasti

-Jostain syystä pelkää kamalasti, että tulisi joskus rakastumaan toisen klaanin kissaan, joutuen valita hänen sekä soturin polkunsa väliltäTheme song: The Fray – How to Save a Life

Pötkö: Seittitassu(-kynsi) • 8 kuuta • Korkea sekä lihaksikas puolipitkäkarvainen kolli, jonka tummanharmaassa turkissa on vaalean harmaampia raitoja, keltaiset silmät ja paksu häntä • Lukkikynnen veli • Sarahalla

Vastaus:

Hyväksytty, sekä lisätty! Käärmelilja myös lisätty Kaikuklaanin sivuille!

VaraYP,
Heli

Nimi: Sarahalla

21.05.2019 13:03
Creamy, Pihlapentu, Pihlatassu, Pihlapilvi

Nimi: Pihlapilvi

Arvo: Soturitar

Tulevaisuuden arvo: Kuningatar

Klaani: Myrskyklaani

Haave: Saada rakastava kumppani sekä pentuja, ja viettää mahdollisimman paljon aikaa pentutarhassa, mutta toki tehdä myös soturin tehtäviä

Sukupuoli: Naaras

Kumppani: -

Korkeus: Keskikokoinen/pieni

Roolija: SarahallaTaidot:

Voima 3/5

Kestävyys 3/5

Nopeus 2/5

Uiminen 3/5

Saalistaminen 3/5

Kiipeily 4/5

Tasapaino 3/5

Opettaminen 4/5

Sosiaaliset taidot 4/5Mestari: Ratamokyy

Oppilaat: -Ystävät: Puolukkakirppu, Vatukkamyrsky, Päivätuuli, Paatsamajuova

Muista klaaneista: HarmaasydänViholliset: -

Muista klaaneista: -Luonne & ulkonäkö:

Pihlapilvi on hiukan varovaisemman puoleinen, mutta todella kiltti naaras, joka välillä on juurikin sen takia hieman sinisilmäinen. Naaras silti yrittää piilottaa herkkyytensä, sillä ei halua kenenkään saavan siitä mitään asetta toista kohtaan, varsinkin kun hän syntyi kotikisuna. Kuori saattaa silti rakoilla välillä, varsinkin jos tilanteeseen liittyy jonkun muun kissan kärsimyksen katsominen. Empaattinen soturitar, joka ei vaan pysty katsoa muiden ahdinkoa yrittämättä auttaa jollain tapaa. Varovaisuudestaan huolimatta yllättävän hyvä keskustelemaan sekä ilmaisemaan mielipiteitään, jos kyseessä on oikeasti hänelle tärkeä kissa, tai muuten vain tärkeä asia. Pyrkii kuitenkin luomaan kaikille hyvän kuvan itsestään, ja keskustelee kyllä, mutta silti on enemmän se hiljaisempi osapuoli. Pihlapilven on yllättävän vaikea ilmaista tunteitaan, sillä loppujen lopuksi jännittää aika paljon muiden mielipiteitä. Ei ole yleisesti ottaen todellakaan äkkipikainen taikka reaktiivinen persoona, mutta jos näkee jonkun satuttavan taikka tekevän pahaa pennulle, silloin tälläkin kiltillä naaraalla keittää todellakin yli. Aina pentujen puolella, oli tilanne mikä tahansa. Ei siltikään herkkyydestään ja kiltteydestään huolimatta loukkaannu herkästi, vaan on oppinut kasvattamaan muuriaan sen verran korkeaksi, ettei ota kaikkea itseensä, kuten pentuna ja nuorena oppilaana tuppasi tehdä.Kaunis, pitempikarvaisempi, kermansävyinen naaras, jolla on kauniin vaaleansiniset silmät. Häntä on tuuhea, ja siinä on selän, etutassujen ja nenänvarren lisäksi vaaleanruskean/tummemman kerman sävyisiä kohtia. Otsassa on muutama saman sävyinen raita, jotka eivät kuitenkaan erotu kamalan selkeästi. Kasvot ovat suloisen pyöreät, ja turkki on todella pehmeä sekä hyvin hoidettu. Kooltaan Pihlapilvi on aika lailla keskivertoa, ja naaraalla on yllättävän vahvat takajalat. Polkuanturat ovat vaaleanpunaiset ja pehmeät.Menneisyys & perhe:


Pihlapilvi syntyi kaksijalkojen luona kotikisuna, ja turkittomat nimesivät hänet Creamyksi, oletettavasti turkin värin mukaan. Naaras syntyi emolleen kahden siskonsa kanssa, jotka kuitenkin menehtyivät pian syntymän jälkeen, eikä kunnollista syytä tiedetty. Pihlapilven emo ei olisi edes halunnut pentuja, mutta kaksijalat olivat aivan rakastuneita noihin kolmeen palleroon. Emo tiesi, että kaksijalat kyllä pitäisivät hänen ainoan elossa selvinneen pentunsa, ja itsekkäästi ajatellen, hän halusi olla ainoa kissa talossa. Pihlapilvi oli parin viikon ikäinen, ja vaikka oli juuri silmänsä avannut, muistaa edelleen asioita entisestä kotiväestään sekä emostaan.

Emo oli kuullut metsässä asuvista kissoista, ja näki pentunsa antamisen sinne parempana vaihtoehtona kuin sen, että jättäisi avuttoman karvapallon ketun vietäväksi. Naaras vei yöllä pentunsa metsään, jossa oli kuullut sekä nähnyt kissojen menevän. Kotikisu luikki nopeasti takaisin kotiväkensä luo jätettyään pentunsa sinne. Partio löysi pennun tuoden sen klaaniinsa, ja vieden sen juuri pentutarhaan siirtyneelle kuningattarelle, Jäniskuiskeelle. Nuori kuningatar odotti ensimmäisiä pentujaan, mutta otti hylätyn kotikisun suojiinsa, ja nimesi tämän Pihlapennuksi.Emo x Ruusunen, kotikisu

Isä x Tuntematon kotikisu

Pentuetoverit x Daisy & Sunny, kuolleet

Ottoemo x Jäniskuiske

Ottosisarukset x Pikkupyy & KoalanenäMuuta:

•Rakastaa pentuja yli kaiken, ja haluaa itsekin niitä. Oikeastaan ihan sama, ovatko ne adoptoituja vai omia

•Ei pidä Jäniskuisketta oikeastaan emonaan, enemmänkin läheisenä ystävänä, kuten ottosisaruksiaankin

•Haluaisi uskoa siihen, että hänen isänsä olisi jalo klaanikissa, vaikkei kotikisun veri Pihlapilveä niinkään haittaa

•Etuliite tuli naaraan suurista punertavista polkuanturoista, ja jälkiliite pehmeästä sekä kauniista turkistaTheme song: Ellie Goulding – Love Me Like You Do

Pötkö (muokattu!): Pihlapilvi • 12 kuuta • Pitkäkarvainen, kerman sävyinen sekä sinisilmäinen naaras, jolla on tuuhea häntä sekä suloisen pyöreät kasvot; entinen kotikisu • Sarahalla

Vastaus:

Hyväksytty ja lisätty! Kiitos myös pötkön muokkaamisen tiedosta! ^^

VaraYP,
Heli

Nimi: Tähtikissa

20.05.2019 11:13
Kaiku, Kaikupentu, Kaikutassu, Kaikuhalla

Nimi: Kaikutassu
Arvo: oppilas
Ikä: 6 kuuta
Tulevaisuuden arvo: soturi
Klaani: Kuuklaani
Haave: saada kouluttaa mahdollisimman monta oppilasta
Sukupuoli: naaras
Vanhemmat: Kobravale & Korppiloitsu
Korkeus: keskikokoinen
Roolija: Tähtikissa
 
 
Taidot & Suhteet:
Voima 2/5
Kestävyys 2/5
Nopeus 4/5
Uiminen 0/5
Saal istaminen 4/5
Kiipeily 2/5
Tasapaino 3/5
Opettaminen 5/5
Sosiaa liset taidot 1/5

Mestari: Tuhkavarjo
Oppilaat:
 
Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? : Kobravale, Korppiloitsu, Kuparitassu
Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? :
 
Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? :
Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? :
 
Luonne & Ulkonäkö:
Kaikuhalla esittää kovista kaikille, poikkeuksena vain lähimmät ystävät. Sisimmässään naaras kuitenkin vain pelkää Veritähteä ja sitä, että tämä erottaisi hänet klaanista. Naaras on yksinään surumielinen ja apea. Hän noudattaa sokeasti kaikkien itseään korkea-arvoisempien käskyjä. Soturitar on juuri sopivan kärsivällinen pienempien kissojen seurassa ja onkin loistava opettaja juuri kärsivällisyytensä takia.

Kaikuhalla on solakka, lyhytkarvainen naaras. Hänen jalkansa ovat pitkät ja voimakkaat. Turkki on väriltä harmaata. Keltasilmäisen soturittaren korvat ovat keskikokoiset. Kaikuhallan polkuanturat ja nenä ovat kauniin vaaleanpunaiset. Hänen selkäänsä värittävät ruskeat juovat.
 
Menneisyys & Perhe:
Kaikuhalla syntyi reviirien ulkopuolelle. Hänen vanhempansa liittyivät Kuuklaaniin mukanaan Kaikuhalla ja Kuparihaukka

Emo x Kobravale
Isä x Korppiloitsu
Veli x Kuparitassu
 
Muuta:

Kaikutassu (-halla) • 6 kuuta • Harmaa naaras, jolla ruskeita juovia selässä, keltaiset silmät • Tähtikissa

Vastaus:

Hyväksytty ja lisätty!

VaraYP,
Heli

Nimi: Tähtikissa

17.05.2019 07:53
Viiltopentu, Viiltotassu, Viiltohammas

Nimi: Viiltotassu
Arvo: oppilas
Ikä: 7 kuuta
Tulevaisuuden arvo: soturi
Klaani: Salamaklaani
Haave: löytää uskollinen kumppani, joka ei ottaisi häntä vain pentupakon takia
Sukupuoli: kolli
Vanhemmat: Merivuokko & Ruislampi
Korkeus: keskikokoinen
Roolija: Tähtikissa
 

Taidot & Suhteet:
Voima 4/5
Kestävyys 5/5
Nopeus 2/5
Uiminen 0/5
Saal istaminen 3/5
Kiipeily 2/5
Tasapaino 3/5
Opettaminen 1/5
Sosiaa liset taidot 1/5

Mestari: Korppihalla
Oppilaat:
 
Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? : Merivuokko, Ruislampi, Raparperitassu, Simpukkatassu
Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? :
 
Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? :
Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? :
 
Luonne & Ulkonäkö: Viiltohampaan näkee usein haastamassa riitaa ihan pienimmästäkin syystä. Kolli on kunnianhimoinen ja vihainen vanhemmistaan — he eivät kumpikaan ole päällikön perimislinjassa, ja isä on parantajaoppilas. Taistelussa soturi taistelee pelotta kaikkia vastustajia vastaan, saman kohtalon kokevat myös muutkin klaanin ulkopuoliset tunkeilijat. Viiltohammas on kuitenkin kaiken muun yli uskollinen klaanilleen, päällikölleen, soturilaille ja Tähti-/Kaikuklaanille.

Viiltohammas on lihaksikas kolli. Hänen turkkinsa on keskipitkä ja väriltään hopeansävyinen. Kollin kynnet ja hampaat ovat terävät. Viiltohampaan jalat ovat melko pitkät. Hänen silmänsä ovat syvänsiniset.
 
Menneisyys & Perhe:
Syntyi Salamaklaaniin Merivuokolle ja Ruislammelle.

Emo x Merivuokko
Isä x Ruislampi
Siskot x Simpukkatassu, Raparperitassu
 
Muuta:

Viiltotassu(-hammas) • 7 kuuta • Hopeansävyinen kolli, terävillä hampailla ja keskikokoinen • Tähtikissa

Vastaus:

Hyväksytty ja lisätty listoille! ^^

VaraYP,
Heli

Nimi: Tähtikissa

16.05.2019 13:46
Tuulipentu, Tuulitassu, Tuulikuiskaus

Nimi: Tuulipentu
Arvo: pentu
Ikä: 3 kuuta
Tulevaisuuden arvo: oppilas, soturi
Klaani: Salamaklaani
Haave: Olla kunnioitettu soturi
Sukupuoli: naaras
Vanhemmat: Haukkavarjo & Katajakaiku
Korkeus: keskivertoa pienempi
Roolija: Tähtikissa
 
 
Taidot & Suhteet:
Voima 2/5
Kestävyys 3/5
Nopeus 3/5
Uiminen 0/5
Saal istaminen 4/5
Kiipeily 3/5
Tasapaino 3/5
Opettaminen 4/5
Sosiaa liset taidot 2/5

Mestari: Katajakaiku
Oppilaat:
 
Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? : Katajakaiku, Haukkavarjo, Vuorenpentu
Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? :
 
Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? :
Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? :
 
Luonne & Ulkonäkö: Tuulikuiskaus on lähes kaikille oman klaaninsa jäsenille kiltti, mutta osa kissoista ei ole hänen mieleensä. Naaras on epäluuloinen muiden klaanien kissoja ja klaanien ulkopuolisia kohtaan, joten toisen klaanin kissan on vaikeaa solmia ystävyyssuhteita tämän kissan kanssa. Naaras on joskus hieman yliluottavainen, joten hänet saa helposti ajettua ansaan. Tuulikuiskaus on melko vaatimaton ja auttaa mielellään toisia.

Tuulikuiskaus on pitkäturkkinen naaras. Solakan kissan turkki on lyhyt, tiheä ja kiiltävä. Se on väriltään pehmeän sävyinen ruskea. Kaunottaren kolmion mallisessa päässä on mustia pilkkuja, joita ei ole muualla kehossa. Tuulikuiskauksen silmät ovat keltaiset. Hänen kuononsa ja polkuanturansa ovat mustat.
 
Menneisyys & Perhe:
Emo: Katajakaiku
Isä: Haukkavarjo
Veli: Vuorenpentu
Isän veli: Myrskyhalla
Isän siskot: Tammenlehti, Havuviima
Serkut isän puolelta: Liljapentu, Lumikkopentu, Mustikkapentu, Oravapentu
Isän emo: Hopeataivas
Isän isä: Lovijuova
Isän isän emo: Pöllönkynsi
Isän isän isä: Kotkanmyrsky
Isän isän isän veli: Varisliito
Isän isän isän sisko: Puolukkapihla
Isän isän isän siskon tytär: Orvokkisydän
Isän isän isän siskon poika: Kuolonlaulu
Isän isän isän siskon pojan pojat: Valkeahohde, Sirpaleunelma
Isän isän isän siskon pojan tytär: Kilpikonnavarjo
Isän isän isän emo: Valohohde
Isän isän isän isä: Haukkatähti
Isän isän isän isän emo: Kirkastähti
Isän isän isän isän isä: Karhutähti
Emon emo: Hiirimieli
Emon isä: Poltesydän
Emon veljet: Kuurametsä, Kivikuura, Hopealeijona
Serkut emon puolelta: Mustikkapentu, Oravapentu
Emon emon emo: Simpukkasumu
Emon emon isä: Varisliito
Emon emon veljet: Kolibrintähti, Korppihalla
Emon emon veljen tyttäret: Pähkinäsydän, Kuparikyy, Kaurishalla
Emon emon veljen poijat: Ruislampi, Sumukynsi, Kotkankynsi
Emon emon veljen tyttären tyttäret: Apilapentu, Tunturipentu
Emon emon veljen tyttären poika: Lumipentu
Emon emon veljen pojan pojat: Viiltotassu, Naakkatassu
Emon emon veljen pojan tyttäret: Simpukkatassu, Raparperitassu
 
Muuta:

Tuulipentu (-kuiskaus) • 4 kuuta • Ruskea naaras, jolla kasvoissa mustia täpliä ja keltaiset silmät • Tähtikissa

Vastaus:

Hyväksytty ja lisätty!

VaraYP,
Heli

Nimi: Chronic

07.05.2019 00:07
Oho  Tuossa kun alla lukee hakemuksessa "&dagger " niin pitäisi olla risti-merkki (mikä tarkoittaa kuollutta). En tiedä miksi tuolta näyttää, pahoittelut!

Vastaus:

Kiitos selvennyksestä ^^

- Masi YP -

Nimi: Chronic

07.05.2019 00:06
Nimi: Clover
Arvo: -
Tulevaisuuden arvo: -
Klaani: Kulkukissa
Haave: Elää elämää sen täydeltä.
Sukupuoli: Kolli
Vanhemmat: ?
(Ex-)Kumppanit: Lera(♀&dagger , Sulo(♀), Nila(♀), Haddoc(♂), Kimi(♀&dagger , Bartholomeow(♂), Tuikkusilmä(♀)
Korkeus: Keskikokoinen
Roolija: Chronic


Taidot & suhteet:

Voima 3/5
Kestävyys 3/5
Nopeus 4/5
Uiminen 0/5
Saalistaminen 2/5
Kiipeily 1/5
Tasapaino 2/5
Opettaminen 3/5
Sosiaaliset taidot 4/5

Ystävät: Sulo, Haddoc, Bartholomeow

Muut klaanit: -

Viholliset: Nila

Muut klaanit: Tuikkusilmä, Myrskysielu


Luonne & ulkonäkö: Clover on luonteeltaan erittäin välinpitämätön ja huoleton kolli. Hän on älykäs ja hyvin hankalasti vaikutettavissa, mikä tekee hänestä herkästi tylsistyvän ja johtaa usein impulsiivisiin tekoihin ja jopa hieman naïviin tai lapselliseen käytökseen turhautuneena. Clover elää käpälä hieman kaikkialla, muttei kuitenkaan pysyäkseen. Hän inhoaa olla vastuussa mistään tai mihinkään sitoutuneena; ainoat sosiaaliset kanssakäymiset käydään aina jonkin hyödyn (kuten viihteen tai nautinnon) perässä.
Clover ei välinpitämättömästä käyttäytymisestään huolimatta ole kuitenkaan tunteeton. Kollin sydän on oikeassa paikassa, vaikka usein hän sen toivoisi tuon muuttuvan. Hänellä on kasvatuksestaan juurtuneita luottamus- ja sitoutumisongelmia, joten merkityksellisten suhteiden rakentaminen on tälle haastavaa, jos ei mahdotonta. Muuten Clover on melko sukkela suustaan – keskustella hän kykenee kenen tahansa kanssa, ja kollin erityistaitoihin kuuluu mahdollisten kumppaniehdokkaiden viettely.
Yhden yön juttuja kollilla on ollut vaikka kuinka, eikä hän näe tässä mitään pahaa. Clover uskoo elämän tarkoituksen olevan löytää keinoja pitää hauskaa ja nauttia joka hetkestä, eikä tämä ole kovin avoin toisenlaisille asenteille. Kolli on yksineläjä sanan jokaisessa merkityksessä, karttaen kiintymyksen tunteita heti kun niitä alkaa tuon sisimmässä kehittyä.

Clover on keskikokoinen kolli, jolla on leveä rinta. Hänen turkkinsa on pitkää ja likaisenvalkoista, takkuisesti kihartunutta. Tummempia juovia kulkee tuon päälaella, selässä ja tuuheassa hännässä. Kollin korvat ovat lepakkomaiset tupsuineen, hänen viiksensä pitkät ja kyntensä läpinäkyvät ja kaarevat. Clover omaa kaksi geneettisesti perimää eriväristä silmää: yhden meripihkankeltaisen ja toisen sinisen. Arpia kulkukissalla ei monia ole muuta kuin satunnaisia viiltoja hänen kasvoissa, korvissa ja kyljissä.

Menneisyys & perhe:
Emo: ?
Isä: ?
Kasvattiemo: Hilu(&dagger
Pennut: Lera(&dagger → Kaksi syntymätöntä pentua(&dagger , Nila → kaksi kollia ja yksi naaraspentu, Tuikkusilmä → Myrskysielu ja Hallapentu(&dagger

Cloverin elämä alkoi kylmänä lehtikadon aikana. Tuon emo oli kaksijalkalassa asuva kotikisu, joka synnytti hänet sisaruksineen kaksijalkojen ulko-jäteastiaan ja hylkäsi heidät sinne. Clover sisaruksineen selvisivät noin puoli päivää toistensa lämmön avulla, mutta ilman emoa nuoret kissanpennut alkoivat paleltua kuoliaiksi yksitelleen. Clover yksin selvisi avun saapumiseen saakka. Eräs kulkukissaemo nimeltään Hilu oli itsekin saanut pentuja ei-niin kauan aikaa sitten, ja kuullessaan pienen pennun itkun jäteastian sisältä, ei naaras voinut kääntää tälle selkäänsä.
Hilu imetti Cloveria ja piti tästä huolen niin kauan kuin kolli oppi itse pitämään huolen itsestään. Naaras oli alusta astien pitänyt huolen siitä, ettei pieni valkea kolli koskaan uskoisi olevansa tämän pentu tai jakavansa kasvattisisarustensa kanssa verta – ei tuota koskaan emoksi saanut kutsua.

Viiden kuun ikäisenä Clover päätti kasvattiemonsa usuttamana viimein jättää adoptioperheensä taakse ja perustaa oman elämänsä jossain muualla. Nuoren kollin tassut johdattivat tämän kaksijalkalan läpi aina sen reunalle saakka, josta eteenpäin jatkuisi villi luonto. Tämä oppi selviytymään ja elämään itsenäistä elämää.

Noin kahdenkymmenen kuun ikäisenä nuorena kollina, Cloverin poikamieselämä otti suuren käänteen kun hänen polkunsa johti ristiin erään viehättävän naaraan kanssa. Erakkokissa Lera oli ensimmäinen kissa, jonka kanssa Clover kehitti merkityksellisen suhteen. Kummatkin yksineläjiä, he löysivät kodin toisistaan. Ei kulunut kauaa kunnes pari sai selville odottavansa pentuja. Vailla omaa isämallia tai kokemusta perhe-elämästä, kiharaturkkinen kolli olisi hyvinkin voinut nostaa kytkintä, mutta tuon kokemat tunteet Leraa kohtaan saivat uusia tunteita heräämään. Hänestä tulisi isä, manio isä, jota hänellä ei koskaan ollut. Clover oli onnellinen.

Mutta jotakin meni pieleen. Noin raskauden puolivälissä, Lerasta tuli kipeä. Naaras oli saanut alueella vaeltelevan kulkutaudin ja menehtyi syntymättömät pennut vatsassaan. Clover ei moista menetyksen tuskaa aiemmin ollut tuntunut, tuon kokemuksen jälkeen hän vannoi ettei ikinä kiintyisi mihinkään tai kehenkään tuolla tavoin. Clover hautasi kumppaninsa, elämänsä rakkauden, syntymättömät pentunsa, ja tilaisuuden tavanomaiseen, onnelliseen elämään tuona päivänä.

Nyt yli viidenkymmenen kuun ikäisenä, sitoutumaton kolli ottaa elämästään kaiken ilon mihin kynsiksi pääsee. Tuo ei anna yhdenkään tilaisuuden mennä hukkaan, todellakaan jos kyse oli iltaseurasta. Cloverilla on ollut lukuisia tilapäisiä kumppaneita, naaraita sekä kolleja, koskaan ei kuitenkaan aloilleen asettautumisen perässä. Joistain tämän illan tuttavista on kehittynyt arkipäiväisiä puhetovereita, muttei sen enempää. Kolli on tietoinen kolmesta pennustaan erään kotikisunaaraan Nilan kanssa, josta hän oli saanut vihamiehen kun tuon oli tiinenä jättänyt. Clover ei tiedä kahdesta pennustaan Myrskyklaanin kuningattaren, Tuikkusilmän kanssa, vaikka jokaisella hänen naaraskumppanillaan olikin mahdollisuus tulla tiineksi.

Muuta:
- Kasvaessaan vanhemmaksi Clover on alkanut yhä enemmän haikailla jonkin yhteenkuuluvuuden tunteen perään, vaikkei itselleen tätä myönnä.
- Kaikista kollin pennuista, Myrskysielu näyttää eniten isältään.
- Clover uskoo mahdollisuutensa rakkauden ja perheen suhteen kuolleen ensimmäisen ja ainoan todellisen kumppaninsa mukana.
- Theme song: The Ready Set – ”Killer” / Vicetone – ”What I’ve waited for”

Pötkö: Clover • 52 kuuta • Kiharaturkkinen, valkoinen kolli, jolla on kaksi eriväristä silmää • Chronic

Vastaus:

Hyväksytty ja lisätty!

Mielenkiinnolla odotan, mitä tästä kissasta vielä kuoriutuu roolipelin juonessa. Mahdollisesti hän myös pääsi kumppaniensa pitkän listan vuoksi ennätysten kirjaan, vaikkakaan kumppaneita ei roolipelaten olla ansaittu. Ehkä hieman epäreilua niitä kohtaan, jotka ovat roolipelaamalla kumppaneita haalineet, mutta lisäilen hänet silti sinne :,3

- Masi YP -

Nimi: Sarahalla

05.05.2019 21:42
Lovipentu, Lovitassu, Lovikyyhky

Nimi: Lovitassu(-kyyhky)

Arvo: Oppilas

Tulevaisuuden arvo: Kuningatar

Klaani: Synkkäklaani

Haave: Saada kumppani ja pentuja, sekä muuttaa heidän ja sisarensa kanssa Lumouksenklaaniin

Sukupuoli: Naaras

Vanhemmat: -

Korkeus: Siro ja keskikokoinen

Roolija: SarahallaTaidot & suhteet:

Voima 3/5

Kestävyys 3/5

Nopeus 4/5

Uiminen 3/5

Saalistaminen 4/5

Kiipeily 1/5

Tasapaino 1/5

Opettaminen 4/5

Sosiaaliset taidot 3/5Mestari: Närhihalla

Oppilaat: -Ystävät: Jääsydän, Närhihalla, Perhosliito, Punarintalaulu, Ruohoviiksi, Sinisusi, Usvatiikeri, Pihkanenä, Kukintohämy, Siemenmyyrä

Muut klaanit: -Viholliset: -

Muut klaanit: -Luonne & ulkonäkö:

Lovikyyhky on syvällinen sekä rennon rauhallinen naaras, joka osaa mukautua tilanteisiin hyvin. Ei avaudu todellakaan helposti tunteistaan, ja jotkut saattavat pitää häntä jopa salaperäisenä. Ei naaras sellainen kyllä ole, mutta ei halua olla kuin näyteikkunassa oleva avoin kirja. Puuhailee yleensä mielellään omiaan, mutta auttelee aina tarvittaessa, ja keskustelee loppujen lopuksi mielellään muiden kanssa. Yrittää asettua muiden asemaan parhaansa mukaan toivoen, että voisi olla joskus avuksi heidän tunteiden tai muiden asioiden selvittelyssä. Vastavuoroisesti toki kertoo itsestään asioita, mutta tarkimmat saattavat huomata, että naaras edelleen varjelee aika hyvin yksityisyyttään. Puhuu mielellään tosiaan muiden kanssa, mutta tykkää eniten niistä syvällisimmistä keskusteluista. Lovikyyhkystä saa paljon irti, jos vain jaksaa selvittää asioita, ja rakentaa luottamusta sekä keskustelua.

Vaikkei olekaan mikään sosiaalisuuden ruumiillistuma, toimii ristiriitatilanteissa yleensä välienselvittelijänä, sillä ei suoraan sanottuna jaksa turhaa vääntöä. Todellisissa taisteluissa ei koskaan peräänny, mutta pyrkii noudattamaan soturilain kohtaa; “Kunniallisen soturin ei tarvitse tappaa muita kissoja voittaakseen taistelunsa”

Tietyllä tapaa Lovikyyhkyllä on myös tarve todistella uskollisuuttaan sekä hyödyllisyyttään klaanille ja sitä, että voi olla yhtä tasavertainen soturi, vaikkei olekaan syntynyt klaanien rajojen sisäpuolella. Ei miellä itseään liian ankaraksi itseään kohtaan, mutta välillä asettaa korkeita tavoitteita sekä vaatimuksia.

Rakastaa sisartaan yli kaiken muun, ja joskus yrittääkin suojella häntä liikaa, vaikka tietääkin hänen olevan vahva sekä itsenäinen. Ne kissat, joista Lovikyyhky välittää saavat varmasti kokea naaraan suuren suojelunhalun, sekä lempeyden, joka lopulta kuoriutuu pienen kuoren alta, jolla pyrkii suojella itseään viimeiseen asti.Lovikyyhky on kaunis ja siro naaras, vaikka kooltaan onkin aika lailla keskikokoinen. Turkki on pehmeä, yleensä täydellisen puhtaan valkea, ellei naaras ole juuri rymynnyt mudassa tai vastaavaa. Tuon kauniin olemuksen ainoastaan pilaa pitkä ja ruma selässä oleva arpi, joka on tullut hänelle jo pienenä pentuna. Silmät ovat tasaisen vaaleanvihreät ja melko suuret toisen siroon päähän. Silmien ympärillä ovat ohuet mustat kajaalit, jotka eivät kuitenkaan jatku poskille asti. Todella paljon sisarensa näköinen kaikin puolin, paitsi silmien väri eroaa ainoastaan.Menneisyys & perhe:

Synkkäklaanin soturi löysi kaksi pientä valkoista myttyä klaanin rajalta, joilla molemmilla oli arpi kehossaan, joka oli värjännyt pienten naaraiden turkit punertavaksi. Soturi toi pennut nuorelle kuningattarelle, Sinisudelle, joka odotti juuri omia ensimmäisiä pentujaan.

Kaksikon emo oli erakko, joka oli aikaisemmin rakastunut klaanikissaan, Lumouksenklaanin Haamuliekkiin. Erakon ja soturin suhde ei toiminut, joten he lopettivat sen, mutta pian naaras huomasi odottavansa pentuja. Naaras tahtoi kasvattaa pentunsa rakkaudella, mutta osin pelkäsi, että se olisi vaikeaa ilman klaanin tai kaksijalkojen tuomaa turvaa. Erakkonaaras päätti yrittää, ja synnyttikin maailmaan kaksi valkoista naaraspentua. Ehti olla pentujensa kanssa vain neljännesosakuun, kunnes tajusi raskain mielin, ettei voisi kasvattaa yksin pentujaan kaikkien vaarojen keskellä. Päätti viedä pentunsa surullisin mielin johonkin järven klaaneista heidän parastaan ajatellen. Yritti löytää pentujen isän klaanin, mutta päätyi lähelle Synkkäklaanin rajaa. Ennen pääsemistään perille, kaksi nuorta kettua saartoi erakon ja hänen pentunsa. Naaras ryhtyi taistelemaan verenhimoisia kettuja vastaan yrittäen suojella pentujaan, jotka eivät vielä edes kyenneet juosta karkuun. Yritti parhaansa mukaan pitää koiramaiset olennot loitolla, mutta pian erakko alkoi väsyä, ja toinen ketuista päästi pentujen luo. Kettu yritti raahata siskokset mukaansa, ja siitä nuo syvät arvet ovat heille tulleet, kun kettu upotti heihin hampaansa helpon saaliin toivossa.

Erakkonaaras kuitenkin väsyksissään sekä haavojen vuotaessa lähti ajamaan kettuja pois viimeisillä voimillaan. Hän sai ketut pakenemaan, mutta menehtyi itse vammoihinsa klaanien rajojen ulkopuolelle.

Hiukan haavoittuneet pennut löydettiin rajalta, ja heidät tuotiin klaanin suojiin.Tulee myöhemmin tutustumaan Jääsydämen kanssa oikeaan isäänsä Haamuliekkiin, joka itsekin saa vasta tietää, että siskokset ovat hänen pentujaan.Emo: Tuntematon erakko, kuollut

Isä: Haamuliekki

Isovanhemmat (Haamuliekki): Verenpiikki & Erimieli

Isoisoäiti (Erimieli): Lumikukka

Tätipuoli (Haamuliekki): Huurrehämärä

Setäpuoli (Haamuliekki): Hiirenpolku

Adoptioserkku (Hiirenpolku): JoutsenlampiKasvattiemo: Sinisusi

Kasvatti-isä: Usvatiikeri

Kasvattisisarukset: Pihkanenä, Kukintohämy ja SiemenmyyräMuuta:

-Vaikkei kukaan koskaan kertonut siskoksille sen enempää, kuin että heidät löydettiin rajalta, niin Lovikyyhky uskoo heidän emonsa välittäneen heistä, päinvastoin kuin hänen sisarensa uskoo

-Lovikyyhkyllä on todella vahva side siskoonsa, vaikka nämä ovat erilaisia luonteeltaan

-Lovikyyhky toivoo isänsä olevan elossa, ja toivoo, että voisi löytää tämän joskus

-Toivoo voivansa olla joskus hyvä esimerkki klaanille siitä, ettei tarvitse olla klaanisyntyinen saavuttaakseen kunnioitusta

-Toivoisi joskus pääsevänsä päälliköksi, muttei se ole hänelle maailman loppu, jos ei pääse. Kunhan saa olla mahdollisimman hyvä soturi klaanilleen, aina

-Etuliite tulee arvesta selässä, ja jälkiliite kauniin valkoisesta sekä pehmeästä turkistaTheme song: Ed Sheeran – Castle On The Hill

Pötkö: Lovitassu (-kyyhky) • 7 kuuta • Valkea naaras, jolla suuret vihreät silmät ja selässä arpi • Jääsydämen sisar • Sarahalla

Vastaus:

Hyväksytty ja lisätty! Toivottavasti saadaan Lumoukseen perhedraamaa tai jotain :3

VaraYP
Heli

Nimi: Varjo

29.04.2019 21:15
Gepardipentu, Geparditassu, Gepardiviilto
Nimi: Gepardipentu
Ikä: 1 kutua
Sukupuoli: Naaras
Arvo: Pentu
Tulevaisuuden arvo: Kuningatar
Klaani: Ruskaklaani
Vanhemmat: Halla-askel & Villitaivas
Korkeus: Pieni
Haave: Tukea veljeänsä tuon haaveiden kanssa ja samaa aikaa saada oma pieni perhe
Roolija: Varjo aka Wilma

Taidot & suhteet

(Soturiksi)
Voima 2/3
Kestävyys 3/5
Nopeus 3/5
Uiminen 1/5
Saalistaminen 4/5
Kiipeily 5/5
Tasapaino 4/5
Opettaminen 3/5
Sosiaaliset taidot 2/5

Mestari:
Oppilaat:

Ystävät: Jalopeura, Halla-askel, Villitaivas, Merimyrsky, Varjonäätä, Suosaukko
Muissa klaaneissa:

Viholliset:
Muissa klaaneissa:

Luonne & Ulkonäkö
Gepardiviilto on aina ollut etäisempi naaras, joka voidaan tuntea jopa veljensä varjona. Ehkä pentuna tuosta löytyi enemmän elämän iloa niin sanotusti, ja kyllä sitä edelleenkin naaraasta löytyy, mutta ehkä vain jonkinlaisen kuoren alla niin sanotusti. Gepardiviilto on todella ujo naaras, joka haluaa ja jopa tarvitsee muita ympärilleen peläten yksinäisyyttä, vaikkei loppujen lopuksi edes uskalla mennä muiden luokse tutustumaan ja hankkimaan niitä ystäviä, jotka naaraan tukena ja apuna voisivat olla, kuten itse naaraskin olisi. Ei yritä hakea huomiota tai pakolla muita ympärilleen muuriksi, joita voisi tarvittaessa pyörittää mielensä mukaan, koska suoraa sanottuna ei varmasti edes osaisi ketään pyörittää ja jos osaisikin, tuntisi siitä todella huonoa omatuntoa. Pelkää tosiaankin yksin jäämistä ja yksinäisyyttä kaivaten lämpöä ja jonkinlaista läheisyyttä, jonka avulla voisi yrittää selvittää omia ajatuksiaan ja jakaa sitä tarvittaessa muillekin. Ei ole todellakaan puhelias ja voi todella usein pysähtyä miettimään omia sanojaan, jotka voivat ensin kuulostaa jopa viileiltä ja töykeiltä, vaikka Gepardiviilto ei todellakaan sitä tarkoita. Ei vain ole helpoin ilmaisemaan omia ajatuksiaan, vaikka niistä haluaisikin kertoa. Tarvitsee aikaa siinä, että luottaa toiseen ja ylipäätään, että hänetkin opitaan tuntemaan, koska naaras ei ole varma itsekkään, millainen täysin on. Ei ole utelias, koska ei halua vaikuttaa sen enempää töykeämmältä, miltä voi vaikuttaa. Loistava kuuntelija oikeastaan, koska ei paljoa turhia tunnu itse puhuvan. On ensin melkein täysin hiljainen, mutta hetki hetkellä kyllä Gepardiviiltokin hiukan tuntuu lämpenevän niin sanotusti. Yrittää usein olla lämpimämpi ja ystävällisempi, mutta usein kömpelösti kääntää tilanteen ihan erilaiseksi. Ei ikinä ole kylmä, mutta yrittämisestä huolimatta ei tunnu myöskään mitenkään lempeästi. Kaikista tärkeintä kuitenkin on, että Gepardiviilto yrittää aina olla mahdollisimman myönteinen ja avoin, vaikka yleensä kömpelyyden takia epäonnistuukin. Tarvitsisi ympärille kissoja, jotka olisivat erilaisia ja positiivisia, jotka toimisivat mahdollisena rohkaisuna Gepardiviillolle ja kannustaisivat sekä työntäisivät hiljalleen tuota eteenpäin, jotta naaraasta kuoriutuisi niin sanotusti oikea perhonen.

Kissoille, jotka Gepardiviilto jotenkin on saanut niin tärkeiksi henkilöiksi, että voi kutsua ystäviksi, voi olla jopa hiukan takertuvainen. Kyllä hän on selvästi erilaisempi, hiukan puheliaampi, kiinnostuneempi ja jopa avoimempi, koska omaa siitä huolimatta edelleen kaikki samat pelkonsa. Edelleen pelkää yksin jäämistä ja tulee varmasti koko elämän tekemäänkin niin, mutta sen takia voi juuri takertua johonkin henkilöön likaa yrittäen varmistaa, että juuri sillä henkilöllä on kaikki kunnossa ja auttaa tarvittaessa. Elää niin sanotusti sillä, että muilla on kaikki hyvin ajatellen itseään vasta toisena. Ei itse ymmärrä sitä, että voi olla liian kiinni toisessa, kunnes sen asian sitten lopulta sanoo suoraa. Tietenkin se saa Gepardiviillon ajattelemaan asioita liikaa, analysoimaan niitä ja päätymään tuloksiin, jotka jopa voivat jäädä vaivaamaan naarasta itseään. Loppujen lopuksi hän kuitenkin arvostaa rehellisyyttä ja suorapuheisuutta, vaikka ei itse aina uskalla sanoa kaikkea tarvittavaa tai astua kenenkään muun varpaille. Yleensä muut ovat ne, jotka astuvat naaraan varpaille ja voivat helposti pomputtaa tuota mielen määrin, kunnes sitten Jalopeura, tuon veli takoo järkeä Gepardiviillon päähän. Sinisilmäinen tosiaankin, joka haluaa uskoa kaikista hyvää ja sen takia voi lopulta joutua helposti muiden uhriksi niin sanotusti. Ei omaa suojelu vaistoa itseään kohtaan, vaikka ei ole se heti taisteluun rynnistävä ja rohkea. Enemmänkin pelokas, joka viihtyy enemmän sen suunnitelman parissa, vaikkei kaikista viisain välttämättä olekaan. Silti jotenkin Gepardiviillon tilanteessa äly kyllä voittaa rohkeuden, varsinkin jos kyse on jostain muusta, kenet hän haluaisi pelastaa.

Gepardiviilto on niin sanotusti nimensä veroinen, koska muistuttaa paljonkin sitä eläintä ulkonäöllisesti. Hän on kooltaan pienikokoinen ja matala naaras, jolla on kuitenkin pitkät ja vahvat jalat, joiden päistä löytyy pyöreät suuret tassut pitkineen kynsineen. Rakenteeltaan muuten todella hoikka, solakka ja notkea naaras, jolla on leveät jalat. Ei mikään maailman lihaksikkain kissaan vaan on tottunut tarvittaessa voittamaan muilla tavoilla. Karvapeite on lyhyt, mutta suojaa naaraan kehoa hyvin. Se on suurimmaksi osaksi tasaisen kellertävän sävyinen, joka voi muistuttaa myös todella vaalean ruskeaa. Ei ole kirkkaimmista päästä, joka hehkuisi muiden silmiin. Kellertävää sävyä kuitenkin myös koristavat mustat aika pienet täplät, joita löytyy koko kehosta, hännästä ja muutama myös kasvon alueelta poskilta sekä otsalta. Kellertävän värin lisäksi myös pieni alue naaraan vatsasta sekä rinnasta aina leukaan ja hiukan poskille asti ovat vaaleamman sävyisiä, jotka muistuttavat melkein valkeaa. Myös naaraan tumman sinisiä silmiä ympyröivät pieni vaaleampi alue. Muuten kasvot ovat kellertävän sävyiset ja nenänpää musta, kuten myös hiukan pyöreähkön sävyiset korvatkin. Häntä on pitkä, pohjaväriltään samalla tavalla keltainen. Sitä pitkin kuitenkin kulkee ensin muutama täplä, joka lähemmäs hännänpäätä päästyään muuttuvat muutamaksi leveäksi raidaksi. Hännänpää on musta.

Menneisyys & perhe
Normaali Ruskaklaanilaisen pennun menneisyys. Syntyi veljensä kanssa, jolta on aina hakenut turvaa, lohtua tai apua kaikissa elämän tilanteissa.

Vanhemmat: Halla-askel & Villitaivas
Veli: Jalopeura

Muuta:
• Gepardiviillolle tulee aina olemaan tärkein kissa hänen veljensä Jalopeura, vaikka toivoisikin ympärilleen jonkun kollin kumppanikseen tai edes ystävän, jotta naaraan ei tarvitsisi koko ajan riippua veljensä tassussa. Muutenkin haluaisi perustaa myöhemmin perheen
• Tuntee syyllisyyttä siitä, että hänen veljensä Jalopeura on aina vahtinut ja auttanut naarasta sen sijaan, että olisi keskittynyt kunnolla elämään omaa elämäänsä ja pitämään hauskaa
• Saanut nimensä ulkonäkönsä mukaan, koska muistuttaa gepardia, kun taas loppupääte tulee terävistä kynsistä

Theme song: -

Pötkö: Gepardipentu (-viilto) • 1 kuuta • Keltainen naaras, mustilla täplillä, tumman siniset silmät ja pienikokoinen • Wilma aka Varjo

Vastaus:

Hyväksytty ja lisätty! ^^

Kiva huomata, että keksimäni hahmo pääsee siun hahmoihin, tai siis ainahan se on ilo huomata, että NPC-hahmo on kelvannut ^^ Jään uteliaana odottelemaan millainen on Gepardiviillon veli ja mitä kaikkea kaksikolle tulee tapahtumaan klaanissa!

- Masi YP -

Nimi: Varjo

28.04.2019 11:51
Sinipentu, Sinitassu, Sinikettu
Nimi: Sinikettu
Ikä: 67 kuuta
Sukupuoli: Naaras
Arvo: Erakko
Tulevaisuuden arvo: Kuningatar/erakko
Klaani: -
Kumppani: Viikate
Korkeus: Keskikokoinen & solakka
Haave: Olla tunnettu muiden keskuudessa
Roolija: Wilma aka Varjo

Taidot & suhteet

Voima 3/5
Kestävyys 5/5
Nopeus 3/5
Uiminen 2/5
Saalistaminen 4/5
Kiipeily 4/5
Tasapaino 4/5
Opettaminen 3/5
Sosiaaliset taidot 4/5

Mestari: Sisiliskotäplä
Oppilaat:

Ystävät: Viikate
Muissa klaaneissa: Vääräpuoli, Nokiruusu

Viholliset:
Muissa klaaneissa: Pihlajalehti

Luonne & ulkonäkö
Sinikettu on luonteeltaan todella ristiriitainen henkilö tiedostaen sen täysin itsekin. Hänen käyttäytymisensä tuntuu riippuvan ihan siitä kissasta, kenen kanssaan hän juuri siinä hetkellä on. Samalla tavalla hän on erilainen myös tilanteissa, joissa on joko enemmän tai vähemmän porukkaa. Yhden kissan kanssa hän tuntuu olevan enemmän se, mitä on oikeasti, kun suuressa porukassa Sinikettu sulkee oikeastaan täysin suunsa ja keskittyy enemmän kuuntelemiseen tai vain sivusta seuraamiseen. Yksittäisen henkilön kanssa Sinikettu tuntuu olevan enemmän eloisampi, vaikka se ei hänen kohdallaan tarkoita pirteästi pomppivaa pientä pentua. Yksin hänen seurassaan ollessa tuntuu vain enemmän saavan sinisilmästä selkoa ja ymmärtää paremmin tuon ajatusmaailmaa, vaikka sekin tuntuu ailahtelevan laidasta laitaan. Ikinä melkein ei voi olla varma, minkälaisen Siniketun tapaa, vaikkei tuo ikinä ole se kaikista ilkein tai kaikista kiltein kissa. Hän on hyvä sekoitus kaikkea, naaras, joka ei suostu alenemaan liialti kenenkään tassun alle. Itsenäinen, joka tarvittaessa pärjää aivan yksinkin selviytyen kaikesta mahdollisesta, koska ei ole ikinä se, joka hyökkää sokeana kenenkään kimppuun. Sinikettu on viisas naaras, joka käyttää välillä liialtikin aikaansa ajattelemiseen kaikesta mahdollisesta ja suunnittelemiseen pyrkien olemaan aina ainakin muutaman askeleen vihollista kohden edellä. Itsenäisyyden etuna on vielä se, että hän pyrkii tekemään suunnitelmansa ensin itseään varten ja aina on plussaa, jos hän saa niihin mahtumaan muutaman ylimääräisenkin kissan. Tulee toimeen kaikkien kanssa oikeastaan, tai ainakin niin uskottelee heille, kunnes luultavammin tulee jotain selkään puukottamaan. Ei ole ylimielinen, vaikka elääkin vain itseään varten. Ei hehkuta omia suorituksiaan muille, vaan haluaa pitää taitonsa ja kaikki salassa tarvittavaa tilannetta varten. Juonitteleva niin sanotusti, joka ehkä ei ole fyysisesti tai henkisesti välttämättä vahvin tai vakain kissa, mutta pyrkii voittamaan aina kaikella muulla kuin lihaksillaan. Kun puhuu, on naaras miettinyt tarkkaan sanojaan tehden harvoin mitään hätiköityä. On kyse sitten sanoista tai teoista. Suuttuneenakin pitää kaiken sisällään ja jatkaa entiseen malliin, vaikka mielessään varmaan suunnitteleekin kaikkia keinoja, joilla voisi jonkun pienen riidan kostaa kelle tahansa. Kärsivällinen, joka osaa odottaa haluamansa takia, vaikka vannookin, että sen kaiken tulee joskus saavuttamaan. Ei ole se kissa, joka pelaa sääntöjen mukaan vaan tekee mielellään kaiken päinvastoin. Joku voisi joskus kuvailla naarasta niin, että hän on paholainen enkelin turkissa. Tai sitten häntä voisi sanoa jopa hulluksi, jonka pääkopassa ei ole kaikki täysin kunnossa. Onhan kuitenkin yksinäisyydessä viihtyvällä naaraalla kumppani, jonka takia oikeastaan tekisi mitä tahansa.

Sinikettu ei ole mikään puheliain naaras, vaikka yleensä osaakin sanoa ne oikeat sanat. Ovat ne sitten lohduttavia, uteliaita niin sanotusti tai sellaisia, jotka juuri se toinen haluaisi kuulla. Ei ole mikään lohduttavin kissa, joka tarjoaa olkapäätään, johon itkeä tai apuaan mihinkään tilanteeseen. Ei myöskään ole näkyvillä utelias, vaikka onkin kiinnostunut ja haluaa imeä tietoa korviinsa pysyäkseen ajan tasalla. Voi sanoa asioita, mitä toinen haluaa kuulla, mutta voi olla varma, että Siniketulla on siinäkin jonkinlainen taka-ajatus. Hän osaa lukea tilannetta ja muuntautua sen mukaisesti ollen hyvä näyttelijä, vaikkei kaikesta itse pitäisikään. Yleensä se on melko hyödyllistä ja sen jopa voisi sanoa vahvuudeksi, mutta samaan tapaan se on myös yksi naaraan heikkouksista. Heikkouksiin kuuluu myös ajattelevaisuus, joka voi jossain vaiheessa kääntyä jopa pieneksi vainoharhaisuudeksi. Ehkei juuri sen takia ole se kaikkien kaveri, koska on oppinut ajattelemaan oikeastaan jokaisesta jotain pahaa tai olettaen heidän tekevän jotain Siniketun elämän haitaksi. Ei muutenkaan ole se ystävällisin kissa, joka sinisilmäisesti uskoo kaikkiin tai ylipäätään edes tarvitsee ystäviä. Ymmärtää samaa aikaa niiden vahvuuden, mutta pitää sitä myös heikkoutena. Ottaa yleensä piiriinsä samankaltaisia, jos sellaisia edes jotain löytyisi. Selviytyjiä, jotka samaa aikaa ajattelisivat vain itseään, mutta myös muutaman muun kissan etuja samanaikaisesti. Ei se helppoa ole, mutta naaras on oppinut elämään ikään kuin silmät selässäkin peläten koko ajan, vaikka ei sitä näytäkään. Päälle päin on tyyni ja rauhallinen, jos hänestä siis sen oikean kuvajaisen tapaa eikä mitään verhottua hahmoa, joka on eläytynyt rooliinsa siinä tilanteessa. Ei Sinikettu kyllä ole itsekkään aina varma, millainen oikeasti on. Luultavasti juuri se tulee joskus tuon kohtaloksi käymään.

Sinikettu ei oikeastaan havittele valtaa vaan enemmänkin kunnioitusta, koska uskoo sen ansainneensa. Ei tietenkään sitä hylkäisi, jos se hänen tassuihinsa tulisi ja voisi jossain tietyssä tilanteessa jopa suuttua, jos sitä ei hänen harteilleen annettaisi. Siinä tilanteessa ajattelisi asian niin, että hänen ei vain uskota pystyvän siihen. Naaraalla kuitenkin on tarkoitus todistella itseään epäileville, vaikkei tiedäkään tarkoitusta sille. Hän haluaa olla tunnettu, mutta samaa aikaa myös piilossa muilta. Enemmänkin aave, josta voitaisiin kertoa pennuille. Naaras haluaa olla kunnioitettu niin sanotusti, vaikka ei muiden ihailua kaipaakaan. Sinikettu haluaa tietää, että edes jotain jäisi hänestä jälkeen, kun naaras ei itse enää olisi omaa tarinaansa edistämässä. Voisi enemmänkin loppujen lopuksi seistä kissan rinnalla, joka sitä valtaa havittelee, mutta samaa aikaa keräten mainetta myös itselleen. Sinikettu on helppo saada puolelleen kyllä, mutta voi sitten olla vaikea pitää hänet uskollisena tai kiinnostuneena. Paha tapa unohtaa ystävänsä, koska tilanteen tullen pelastaa pääsääntöisesti vain itsensä. Kunnianhimoinen ja päättäväinen, vaikka osaa pitää nekin hienosti tallessa omassa mielessään. Tietää, ettei hallitsijana olisi hyvä juuri sen takia, että luultavasti hylkäisi joskus kaikki hänen valtansa alla olevat ja jättäisi heidät, vaikkei luovuttaja olekaan. Haluaisi kuitenkin tehdä jonkinlaisia suuria muutoksia niin sanotusti, vaikkei ole muutoksista vielä mitään päättänyt.

Sinikettu ei ole mikään kaikista suurin kissa, mutta ei myöskään pienimpi. Ei ole niistä lihaksikkaimmista vaan kuuluu suoraa lajiteltuna siihen keskimmäiseen porukkaan, joka on keskikokoinen sekä omistaa kyllä tarvittavat lihakset. Ehkä hiukan hänen kokoa lisäävät pitkät jalat suurineen tassuineen, joiden ansiosta hän on korkeampi. Rakenteeltaan hoikka ja notkea, joka on ollut hyvä ominaisuus Ruskaklaanilaisille. Hento, vaikka omaakin todella vahvat jalat ja lavat, joissa kaikki naaraan voima tuntuukin olevan. Omaa pohjaväriltään vaalean harmaan turkin, joka on pituudeltaan keskipitkä, mutta todella pehmeä ja suojaava karvapeite. Muutamia arpia löytyy, vaikka niistä kaikista ikävin onkin hänen toisella lavallaan, joka tuntuu muistuttavan ketuista naarasta joka päivä. Arpien lisäksi turkkia koristavat myös muutamat ohuet valkean sävyiset juovat, jotka alkavat tuon niskasta aina hännän tyveen asti selällä ja kyljissä. Tuon häntä on tuuhea, ja ketuin tavoin juovien lisäksi siinä on myös valkea hännänpää. Kasvot ovat pyöreät, joiden poskissa kirkkaan sinisten silmien alla on muutama samanlainen valkea juova, vaikka siihen se loppuukin muuten harmailla kasvoilla. Nenänpää on musta polkuanturoiden tapaan.


Menneisyys & perhe
Sinikettu syntyi erakolle vielä vanhan metsän rajoilla. Hänen emonsa oli erakko, kun taas hänen isänsä oli vanhempi Ruskaklaanin soturi. Hänen emonsa ei ikinä ajatellut, että Sinikettu voisi pärjätä hänen kanssaan erakkona, jonka takia naaras antoi pienen pentunsa kumppanilleen, jotta tuo voisi viedä naaraan mukanaan leiriin ja kasvattaa klaanilaisena soturioppilaana. Hänen isänsä vei pennun Ruskaklaaniin sijaisemon kasvatettavaksi, vaikka tapailikin vielä satunnaisesti kumppaniaan rajalla. Ketään ei ikinä saanut tietää, että Sinikettu oli edes tuon soturin ja erakon pentu, vaikka aina Sinikettu piti kolli isänään, koska tuo oli kuulemma hänet löytänyt. Sinikettu kasvoi kuningattaren ja tuon pentujen seurassa aina oppilaaksi asti, jolloin sai Sisiliskotäplän mestarikseen. Koulutus meni nopeasti Siniketun ollessa ahkera, koska vielä tuolloin hänen haaveensa oli vielä joku päivä nousta johtamaan Ruskaklaania.

Sinikettu kohosi soturiksi aikalailla samoihin aikoihin, kun hänen ystävänsä Vääräpuoli. Kolli oli tullut onnettomuudestaan huolimatta tuolle todella tärkeäksi, ja kun Sinikettu sai tietää totuuden perheestään, kaksikko tuki toisiaan. Heidän ympärillään pyöri myös jonkinlaista molemmin puolista ihastumista, koska heillä ei ollut enää muita. Sinikettu auttoi Vääräpuolta aina siihen päivään saakka, kun Ruskaklaanin aika oli vaihtaa maisemaa metsältä järvelle asumisen alkaessa vaikeutua päivä päivältä. Sinikettu oli suunnitellut tulevaisuutensa hyvän ystävänsä kanssa, mutta juuri silloin hänen isänsä yritti vielä puhua omalle tyttärelleen. Ruskaklaanin lähtiessä matkaamaan järvelle, hänen isänsä ehdotti, että Sinikettu tapaisi hänen emonsa ja he jatkaisivat onnellista elämää erakkoina pienenä perheenä. Aina naaras oli toivonut tapaavansa emonsa, jonka takia hän suostui siihen. Mitään sanomatta Sinikettu ja hänen isänsä erkaantuivat muusta ryhmästä etsimään erakko naarasta. Muutamia päiviä he etsivät tuota kaikkialta, mutta lopulta törmäsivät kettuihin. Heidän matkansa koko suuren kolauksen, kun Siniketun isä suojeli naarasta ja kuoli kettujen kynsiin. Sinikettu vahingoittui siitä, mutta pääsi juuri ja juuri pois kokematta omaa kohtaloaan.

Muutamia päiviä hysteerinen ja yksinäinen Sinikettu joutui lepäämään, jotta ei olisi heti avannut haavojaan. Sinikettu oli taas yksin ilman edes hyvää ystäväänsä, jonka kanssa oli opetellut viettämään yksinäiset päivänsä. Naaras ei tiennyt mitä tehdä seuraavaksi, koska ei ollut edes omaa emoaan nähnyt ikinä yhtään missään ja tuon löytäminen tuntui epätodennäköiseltä. Sen enempää ajattelematta Sinikettu lähti Ruskaklaanin perään, jotta voisi löytää takaisin kotiinsa. Hänen matkansa oli hidasta, koska naaras oli loukkaantunut, vaikka päivä päivältä hän vahvistui. Erakoksi jäänyt matkasi kuita järven suuntaan seuraten vienoa hajua ja pieniäkin merkkejä, jotka yhtä hyvin olisivat voineet olla koiran tekemiä. Hän ei kuitenkaan luovuttanut, joka tuotti tulosta, koska lopulta hän löysi itsensä läheltä järveä muiden klaanien rajoilta. Sinikettu oli onnellinen, vaikkakin todella väsynyt kaikesta matkasta, jonka takia pysähtyi lepäämään niin sanotusti ei kenenkään maalle. Lepäämisen jälkeen hän aikoisi jatkaa matkaansa, kunnes löytäisi entisen klaaninsa luokse.

Ennen kuin tuo kuitenkaan ehti takaisin Ruskaklaanin luokse, hän tapasi matkansa aikana erakon nimeltä Viikate. Nopeassa ajassa Sinikettu ehti tutustumaan kolliin, joka kertoi hänelle enemmän klaaneista, niiden asetuksessa järvellä ja tietenkin omasta menneisyydestään. Sinikettu viihtyi toisen seurassa, jonka takia ei heti viitsinyt palata kotiinsa. Päivä päivältä hän vain pidensi paluutaan, kunnes idea siitä tuntui turhalta, koska hän ymmärsi nopeasti ihastuneensa tuohon hurmaavaan oman elämänsä herraan, jolla kuitenkin olisi pentuja toisessa klaanissa. Sinikettu tunsi pientä kateutta kyllä, mutta jäi Viikatteen luokse heidän suhteensa kehittyessä nopeasti kumppanuuteen, jonka takia Sinikettu ei ikinä palannut Ruskaklaaniin. Hän tapasi Vääräpuolen, entisen ystävänsä, joka yritti saada naarasta takaisin klaaniin, mutta tuo ei halunnut enää liittyä siihen. Edelleen Sinikettu tapaa kolli aina ajoittain, kun ei osallistu Viikatteen ja Nokiruusun koulutustuokioihin.

Vanhemmat kuolleet, ainut pentu
Kumppani: Viikate

Muuta:
• Ei ole todellakaan mikään puhtain kissa vaan on tuollakin verta tassuissaan niin sanotusti, vaikka suurin osa onkin tullut Viikatteen kanssa liikkuessa ja itseään puolustamalla. Varmasti tuon kuvitellaan olevan samanlainen kuin kumppaninsa, mutta loppujen lopuksi Sinikettu on naaras, joka välillä yrittää jarrutella kumppaniaan tekemällä, sanomalla tai kouluttamalla kaikista pahimpia asioita, vaikka itse toteuttaisi ne mieluusti jollekin muille kuin omille pennuilleen
• Ei usko eikä noudata enää soturilakia, mutta yrittää kaiken yli pitää jonkinlaista uskoaan tähtiklaaniin rukoillen noille yllättävän usein mielessään
• Saa myöhemmin pentuja kumppanilleen suurimmaksi osaksi vain kollin iloksi, mutta haluaisi niille elämän jossain klaanissa, mieluiten Ruskaklaanissa, koska vaikkei myönnä sitä niin pelkää hiukan, että hänen kumppaninsa tekee noista murhaajia. Itse haluaisi pitää pennut puhtaina niin sanotusti, koska tietää, etteivät kummatkaan niiden vanhemmista ole olleet ja ne ansaitsisivat paremman elämän

Pötkö: Sinikettu • 67 kuuta • Kaunis keskikokoinen harmaa valko raidallinen naaras, jolla siniset silmät • Viikatteen kumppani • Varjo aka Wilma


Vastaus:

Oho, nyt kyllä yllätyin koko vuosisadan edestä. Nyt on niin monipuolinen ja tiivis paketti tämä hakemus, että ansaitset kyllä lämpimät ja raikuvat taputukset vaivannäöstäsi! Ei kyllä jäänyt mitään epäselvyyksiä millainen neiti Sinikettu on (plussat myös ihanasta nimestä näin btw)

Jään suurella mielenkiinnolla odottamaan minkälainen tulevaisuus Siniketulla, Viikatteella ja mahdollisilla pennuilla tulee olemaan! ^^

- Masi YP -

Nimi: Pelkotuoksu

27.04.2019 11:33
Tarupentu, Tarutassu, Tarutaivas, Tarutähti

Nimi: Tarutaivas

Ikä: 30 kuuta

Klaani: Myrskyklaani

Arvo: Soturi

Tulevaisuuden arvo: Varapäällikkö

Sukupuoli: Naaras

Haave: ?

Vanhemmat: Vihertähti & Liekkimarja

Korkeus: Keskikokoinen ja lihaksikas

Roolija: PelkotuoksuTaidot & Suhteet:

Voima 5/5

Kestävyys 3/5

Nopeus 1/5

Uiminen 3/5

Saalistaminen 5/5

Kiipeily 2/5

Tasapaino 3/5

Opettaminen 4/5

Sosiaaliset taidot 4/5

Mestari: Liekkimarja

Oppilaat: ?

Ystävät omassa klaanissa: Päiväntuuli, Huurrehaamu, Kipinäntuska, Liekkimarja ja Vihertähti

Ystävät muissa klaaneissa: -

Viholliset omassa klaanissa: Huurresydän

Viholliset muissa klaaneissa: -Luonne & Ulkonäkö:
Tarutaivas on luonteeltaan rohkea ja itsevarma kissa. Hän ei ole sellainen, joka luulee tietävänsä kaikesta kaiken, vaan hän puhuu rehellisesti, eikä liioittele liikaa tai väärennä omia tai muiden sanoja. Hän tykkää olla johtaja, mutta kuitenkaan hänellä ei mene intohimo liian yli, vaan hän osaa hillitä itseänsä ja haaveilla johtajuudesta. Jos hänestä joskus tulisi johtaja, hän ajattelee, että olisi maltillinen, tarkkaavainen ja kuuntelevainen päällikkö, joka ajattelisi ensiksi muita, ja vasta sitten itseään.
Tarutaivas rakastaa muiden auttamista hädän hetkellä, mutta ei hän tietenkään voisi koskaan olla parantaja - tai ei hän haluaisi. Muiden auttaminen on lähellä sydäntä, mutta parantajuus ei.
Naaras on armoa antava klaanitovereilleen, mutta taisteluissa hän ei armahda kenellekkään, vaan taistelee henkensä ja klaaninsa puolesta.
Tarutaivas saattaa joskus olla hieman äkkipikainen, mutta ennen kuin hän tekee mitään typerää, hän miettii kaksi kertaa ja vasta sitten tekee, jos se on varmasti kannattava idea. Hän mietiskelee myös usein todella paljon, itsekseen ja myös ystävien kanssa.

Tarutaivaalla on ruskea turkki. Hänellä on mustia tiikerikuvioisia raitoja ympäri kehoaan ja hän omaa lihaksikkaat lavat sekä jalat, mutta nopeus ei kuitenkaan ole hänen vahvuutensa. Naaras on todellakin keskikokoinen, mutta usein hänet lajitellaan suurempien joukkoon. Vaikka hän on lihaksikas, ei se tarkoita, että hän olisi maailman paras saalistaja, sillä sekään ei aina onnistu ja joskus se menee aivan pieleen. Ponnistaminen on helppoa vahvojen takajalkojen kanssa ja taisteluliikkeet onnistuvat mallikkaasti.
Hän on tarkka useasti turkkinsa siisteydestä, eikä lähde hutiloimaan minne sattuu sotkuisella turkilla, vaan huoltaa sen aina huolella.
Naaraalla on pyöreät ja kauniit silmät, jotka ovat aika isot, mutta yleensä monet sanovat niitä keskikokoisiksi. Hänellä on kermanväriset silmien ympärykset, ja sinivihreät silmät sointuvat mukavasti kermanvärisiin silmänympäryksiin.
Neidillä on pitkät viikset, jotka ovat väritykseltään kermanväriset ja niissä on hieman mustan sekoitusta. Kuono on aivan normaalin kokoinen ja se on väriltään lumenvalkoinen. Hän omaa pikkuruisen vaaleanpunaisen nenän, jossa on pieniä, valkoisia täpliä.Menneisyys & Perhe:

Tarutaivaalla on aivan normaali menneisyys.

Arpitähti ♥ Kotkansulka

Raivotähti ♥ Kira
Salama, Sebastian, Veriruusu, Liekkitähti, Liekkimarja
Liekkimarja

= Kyytanssi, Valkeakäärme

? ♥ ?

Vihertähti, Kastehelmi

Liekkimarja ♥ Vihertähti

= Huurrehaamu, Kipinäntuska, Päivätuuli, Tarutaivas


Kipinäntuska ♥ Paatsamajuova

= UkkosyöMuuta:
• Kärsii verenvuoto taudista, eli jos hän saa pienenkin haavan, se voi tappaa hänet, koska verenvuoto ei lopu, kuten tavallisilla kissoilla.
• Unelmoi varapäällikön paikasta ja siitä, että hänen isänsä palaa takaisin klaaniin.
• Ei halua koskaan pentuja, mutta kumppani on toiveissa.Pötkö: Tarutaivas • 30 kuuta • Ruskea naaras, kermansävyiset silmien ympärykset, mustia tiikerikuvioisia raitoja ympäri kehoa ja valkoinen kuono, sinivihreät silmät, verenvuoto taudista kärsivä neiti • Pelkotuoksu

Vastaus:

Ihana nähdä, että oma pieni Tarutaivas on saanut roolipelaajan :3 Lisäsin hänen menneisyytensä ja kirjasin hänen sukupuunsa hänen sivuilleen hieman tarkemmin, etenkin mistä sie voisit tietää hänen menneisyytensä, joten kirjailin sinne pientä tiivistystä hänen elämänsä alusta ^^

Oppilaita en muistanut, että hänellä olisi ollut, mutta ehkä lähitulevaisuudessa sellaisen saa ^^

- Masi YP -

Nimi: Pelkotuoksu

27.04.2019 09:52
Harakkapentu, Harakkatassu, Harakkahyppy

Nimi: Harakkapentu (-hyppy)

Ikä: 5 kuuta

Klaani: Jokiklaani

Arvo: Pentu

Tulevaisuuden arvo: Oppilas

Sukupuoli: Kolli

Haave: Tulla Jokiklaanin parhaimmaksi soturiksi, sekä vallata kaikki klaanit koko metsässä

Vanhemmat: Iltakatse & Peiponloikka

Korkeus: Suuri ja lihaksikas

Roolija: PelkotuoksuTaidot & Suhteet:

Voima 5/5

Kestävyys 3/5

Nopeus 4/5

Uiminen 1/5

Saalistaminen 4/5

Kiipeily 3/5

Tasapaino 4/5

Opettaminen 2/5

Sosiaaliset taidot 3/5

Mestari: Ei tiedossa vielä
Oppilaat: ?

Ystävät omassa klaanissa: Ampiaispentu (-ruska), Hanhipentu (-kaula), Alppipentu (-askel), Kaarnapentu (-turkki), Kalliopentu (-ruusu), Toivopentu (-sydän), Taivaspentu (-tuli), Yrttipentu (-puro), Pihkapentu (-pilvi), Iltakatse ja Peiponloikka

Ystävät muissa klaaneissa: ?

Viholliset omassa klaanissa: ?

Viholliset muissa klaaneissa: ?Luonne & Ulkonäkö:
Harakkapentu on luonteeltaan hiljainen sekä ujo. Se on yleensä luonteenpiirre. joka tulee helpoiten esiin. Hän on todella hiljainen useasti, eikä tykkää puhua edes ystävilleen, menneisyys kaivertaa edelleen hänen mielessään, mutta hän aikoo rohkaistua vielä joku päivä ja kostaa kaikille. Ujous taas näkyy uusien kissojen edessä. Hän ujostelee kaikkia, joita ei ennestään tunne.
Harakkapentu on monien mielestä myös hajamielinen, joka unohtelee paljon kaikkea. Monet on myöskin sanoneet, että kolli on todella äkkipikainen ja tekee päätökset harkitsematta, mutta niin yleensä on. Hän saattaa keksiä maailman tyhmimmän idean ja lähteä toteuttamaan sitä ajattelematta ensiksi omaa turvallisuuttaan.

Harakkapentu on mustanharmaan turkin omaava kolli. Turkki on paksua ja todella hyvin likaa ja mutaa hylkivää, eikä siihenn helposti tartu mitään likaa. Kolli omaa todella lyhyet jalat, mutta siltikin hän on todella isokokoinen, vaikka onkin vielä pentu. Kynnet ovat käpälissä todella terävät ja pitkät + kollilla on liikavarpaita oikeassa etutassussaan, joka joskus hankaloittaa hänen elämäänsä. Hänellä on lihaksikkaat jalat ja lavat sekä hän on suurikokoinen. Silmät ovat suuret ja kauniin pyöreät, väriltänsä keltaiset.Menneisyys & Perhe:

Emo: Iltakatse

Isä: Peiponloikka

Sisarukset: Hanhipentu (-kaula)

Harakkapentu syntyi Jokiklaaniin vanhemmilleen aivan tavallisesti, aivan tavallisena päivänä, kun aurinko paistoi. Synnytys oli jokseenkin todella kivulias ja haastava, joten Iltakatse ei heti voinut ruokkia pentujaan synnytyksen jälkeen, joten eräs toinen tuntematon kuningatar auttoi ja ruokki pentuja Iltakatseen levätessä.

Jo seuraavana päivänä Iltakatse oli jo voimissaan ja alkoi hoitamaan rakkaita pentujansa. Kun Harakkapentu oli avannut silmänsä, päätti hän lähteä kenenkään tietämättä pienelle tutkimusreissulle, mutta oli siellä vähällä kuolla, nimittäin kettu vaani häntä pensaikosta, ja hyökkäsi kollin kimppuun, jolloin tämä menetti osan korvastansa.

Palattuaan leiriin ja hänen isänsä huomattuaan, että hänen pennullaan oli enää melkein puolikas korva, tämä 'hylkäsi' Harakkapennun ja enää Iltakatse halusi tästä huolehtia. Lopulta Peiponloikka pyysi anteeksi pennultaan, ja kolli on sanonut monesti, että on antanut anteeksi isälleen, mutta sisimmässään häntä vieläkin kaivertaa ja sattuu tämä menneisyys.Muuta:
• Haluaa tulevaisuudessa vallata klaaninsa sekä muut klaanit ja kostaa isälleen tämän hylkäiksestä.
• Ei toivo omaa kumppania tai omia pentuja, koska ei ole koskaan ajatellut, että haluaisi rakastaaa jotain naarasta niin paljon.
• Unelmoi perustavansa oman klaanin ja ehkä joskus vielä oman erakkolauman.
• Kärsii salaisesti taudista, ettei riista usein maistu hänelle / hänellä ei ole usein edes nälkä, vaikkei olisi syönytkään moneen päivään.
• Haluiaisi joskus liittoutua jonkun klaanin kanssa, mahdollisesti sitten, kun olisi Jokiklaanin päällikkö.
• Toivoo salaisesti joskus johtavansa klaaniaan ja tuhoamaan soturilain.
• Hän uskoo Tähtiklaaniin, vaikka hänellä on pahat ajatukset muiden klaanien ja klaaninsa suhteen, hän ei voisi koskaan kuvitella, että joutuisi kuolemansa jälkeen pahojen kissojen joukkoon.
• Kiittää Tähtiklaania pienimmästäkin asiasta.Theme Song: -Pötkö: Harakkapentu (-hyppy) • 5 kuuta • Mustanharmaa kolli, jolla on lyhyet jalat ja keltaiset silmät • Pelkotuoksu

Vastaus:

Hyväksytty ja lisätty!

- Masi YP -

Nimi: Sarahalla

23.04.2019 21:32
Korppipentu, Korppitassu, Korppimyrsky, Viikate

Nimi: Viikate

Ikä: 82 kuuta

Klaani: Lumouksenklaani (ennen)

Arvo: Luopio

Tulevaisuuden arvo: Luopio

Sukupuoli: Kolli

Haave: Päästä kouluttamaan pennuistaan sotureja, jotka lopulta saavat kaiken valtaansa

Kumppani: Sinikettu

Korkeus: Iso ja lihaksikas

Roolija: SarahallaTaidot & suhteet:


Voima 4/5

Kestävyys 5/5

Nopeus 2/5

Uiminen 0/5

Saalistaminen 3/5

Kiipeily 3/5

Tasapaino 3/5

Opettaminen 4/5

Sosiaaliset taidot 2/5Mestari: ?

Oppilaat: Nokiruusu (epävirallisesti)Ystävät: Sinikettu, Nokiruusu

Viholliset: PihlajalehtiLuonne & ulkonäkö:

Viikatteen suusta kuulee suuria ja mahtavia lupauksia, mutta kun sen kaiken suhteuttaa tekoihin, niin ne ovat todellakin pelkkiä tyhjiä lupauksia. Kollilla on silti taito kietoa muita pikkusormensa ympäri sekä pienellä uhkailulla viimeistään saada heidät alistumaan tahtoonsa. Viikate nimestään ja menneisyydestään huolimatta hän ei ole pelkkä murhanhimoinen ja pelottava rajoilla vaelteleva kulkukissa, joka väijyy klaanikissoja. Kollilla on tavoitteet ja muutama jopa tärkeä kissa, ja noista asioista pitää tosiaankin kiinni kynsin hampain. Jopa Viikatteen kieroutunut “rakkaus” esimerkiksi omia pentujaan kohtaan menettää loistonsa kollin suurien vaatimusten takia. Haluaa olla ylpeä pennuistaan, ja tehdä heistä vaarallisia sotureita, vaikka joutuisikin siihen raakaa voimaa käyttämään. Kuten aiemmin mainittua, ei Viikate ole pelkkä kylmäsydäminen murhaaja, muttei hän hyvienkään puolelle mene. Tappaa tai ei tapa, armoa hän ei kuitenkaan koskaan tule kenellekään antamaan, ellei tapaus ole jotenkin reilusti muista poikkeava. Perustaa toimintansa strategiselle ajattelulle sekä tarkoille suunnitelmille, ja sen taidon tulee opettamaan tyttärelleen Nokiruusulle juurta jaksaen.

Turhat lupaukset ja lipevä puhetapa eivät kuitenkaan estäneet edes Viikatetta saamasta kumppania tai joidenkin harvojen kunnioitusta. Kollilla on suojelunhalu olemassa, ja jonkinlainen välittävä kipinä sisällään, vaikkei sitä uskoisi. Aika lailla jokaisissa suhteissa ketä tahansa kissaa kohtaan on se määräilevä sekä mahdollisimman hallitseva osapuoli, vaikka aina muitakin kuuntelee - vähintään sivukorvalla. Pyrkii myös olemaan suuttumatta helposti, mutta suuttuessaan edes strateginen ajattelu ei enää pelaa, vaan Viikatteen ainoa ajatus on tappaa viholliskissa, kuka hänet suututtaakaan. Ei voi sietää pettureita silmissään, ja tuo sen ilmi kyllä erittäin selvällä tavalla jokaiselle, joka hänet aikoisi pettää tai on jo tehnyt sen.Pitkäkarvaisemman puoleinen suuri ja lihaksikas kolli, vaikkakin lihakset peittyvät turkin alle. Kokonsa puolesta on yllättävän iso Lumouksenklaanin kissaksi, vaikka tuo omistaakin vielä kroppaansakin isommat käpälät sekä vahvat polkuanturat. Väriltään oranssinraidallinen kolli, jonka turkki on hännästä lapoihin asti täysin oranssi. Tassuissa on valkoiset sukat, rinta on valkea, jossa on pieniä osia myös oranssia. Kasvojen oikea puoli on suurimmaksi osaksi oranssinraidallinen, mutta otsa, korvat sekä vasen puoli kasvoista ovat ruskean/harmaanraidalliset. Harmaanraidallinen kohta levittyy niskaan, loppuen kuitenkin lapaluiden kohdalle. Molempia ruskeankeltaisia silmiä ympäröi vaaleampi oranssinraidallinen karva, vaikka vasemmalla puolella se vaihtuukin pian tummemmaksi. Nenä on punainen, ja leuan alunen täysin valkea. Viikatteella on leveät lavat ja komeat pitkät viikset. Turkissa kulkee muutamia arpia, ja suurin näkyvä on oikeassa kyljessä, jossa on n. 7cm pituinen karvaton viiltokohta.Menneisyys & perhe:

Korppipentu syntyi tavallisesti Lumouksenklaaniin kahdelle puhdasveriselle Lumouksenklaanin soturille. Hän syntyi ainoana pentuna vanhemmilleen, jotka olivat niin ylpeitä saadessaan vihdoin pennun. Vanhemmat olivat moitteettomia, eivät koskaan hylänneet poikaansa, vaan aina kannustivat tätä lämpimästi. Korppimyrskystä vain tuli sellainen mikä on nyt, kuka tietää miksi. Ehkä hän kyseenalaisti klaaniensa toimintatapoja sekä soturilakia, ja se onkin yksi syy, miksei usko Kaikuklaaniin. Koppimyrskyn oltua jo muutaman vuodenajan soturina, eräs naaras hänen klaanistaan rakastui silmittömästi tähän kolliin. Pähkinäsilmä uskoi jo saavansa kollin rakkauden, vaikkei hänen rakkautensa koskaan ollut Korppimyrskylle muuta kuin kulissia. Korppihalla ei enää jaksanut klaanin sääntöjä, vaan eräänä päivänä ainoastaan otti ja lähti klaanistaan. Kolli tiesi Pähkinäsilmän odottavan pentuja, ja lupasi itselleen palaavansa kouluttamaan heitä.Korppimyrsky muutti nimensä Viikatteeksi, ja lähti järveltä muutamaksi kuuksi. Hänen kerätessään turkkiinsa arpia, sekä itselleen katu-uskottavuutta, hän palasi järvelle asettuen elämään ei-kenenkään-maille, lähelle Lumouksenklaania kuitenkin. Viikate tapasi nuoren ruskaklaanilaisnaaraan, joka oli palaamassa omaan klaaniinsa, hyökkäyksen runtelemana. Viikate kiinnostui naaraan olemuksesta, ja aluksi taisikin haluta käyttää tätä vain hyödyksi. Sinikettu jäi Viikatteen luokse, ja he lopulta alkoivatkin oikeasti toisiaan rakastaa. Tai niin oikeasti, kuin tämä kolli siihen syvällä sydämessään edes pystyy.

Viikate on tarkkaillut salaa aina välillä kolmea tytärtään, ja kun Nokitassu pääsee juuri oppilaaksi, alkaa kolli kouluttamaan tytärtään öisin rajalla. Tappoaseeksi vaiko hyväksi soturiksi, ken tietää?Vanhemmat: Kaksi nimeämätöntä Lumouksenklaanin soturia

Kumppani: Pähkinäsilmä (ennen), Sinikettu

Tyttäret: Nokiruusu, Omenahiiri & PihlajalehtiMuuta:

-Haluaisi vielä omia pentuja Siniketun kanssa, kouluttaen heistäkin loistavia taistelijoita tietysti

-Haaveilee kulkukissaklaanin perustamisesta

-Viikatteen tytär Pihlajalehti ei tule koskaan luottamaan kolliin, ja heille tulee tulevaisuudessa paljon mm. Sanallisia yhteenottoja

-Suosii Nokiruusua

-Ei usko Kaikuklaaniin eikä KuoloklaaniinTheme song: Time Of Dying – Three Days Grace

Pötkö: Viikate • 82 kuuta • Suuri oranssinraidallinen pitkäkarvainen kolli, jonka pään vasen puoli on harmaaraidallinen sekä rinta valkea. Ruskeankeltaiset silmät, ja kyljessä kulkee pitkähkö arpi • Siniketun kumppani • Sarahalla

Vastaus:

Hyväksytty ja lisätty!

VaraYP, Heli

Nimi: Pelkotuoksu

21.04.2019 14:20
Rusakkopentu, Rusakkotassu, Rusakkoaskel

Nimi: Rusakkotassu (-askel)

Ikä: 9 kuuta

Klaani: Tuuliklaani

Sukupuoli: Kolli

Korkeus: Keskikokoinen & solakka

Arvo: Oppilas

Tulevaisuuden arvo: Soturi

Haave: Auttaa klaaniaan kaikin mahdollisin tavoin ja löytää rakastavainen kumppani

Vanhemmat: ???

Roolija: Pelkotuoksu

Taidot & Suhteet:

Voima 4/5

Kestävyys 2/5

Nopeus 5/5

Uiminen 3/5

Saalistaminen 5/5

Kiipeily 2/5

Tasapaino 3/5

Opettaminen 1/5

Sosiaaliset taidot 4/5

Mestari: Eedensielu

Ystävät omassa klaanissa: Sopulitassu (-kynsi), Konnatassu (-pomppu), Kyytassu (-kieli), Sudenkorentotassu (-siipi) ja Eedensielu
Ystävät muissa klaaneissa: -
Viholliset omassa klaanissa: Kauristanssi ja Nokijuova
Viholliset muissa klaaneissa: Keskiyönkapinallinen, Ristiarpi (Synkkäklaani), Kivikuura, Lumikkopentu (-häntä ja Tuulipentu (-kuiskaus) (Salamaklaani)

Luonne & Ulkonäkö:
Rusakkotassu on luonteeltaan hyvin ystävällinen, mutta kuitenkin pienen kollin sisällä on "kohta", joka on täynnä vihamielisyyttä ja halua tappaa. Hän on ulkoisesti todella mukava ja ystävällinen, auttaa muita mielellään ja suhtautuu asioihin positiivisesti, mutta jos sisältä alkaa kaivelemaan paikkaantuneita arpia, voi se johtaa kuolemaan, niin aggressiiviseksi kolli osaa muuttua. Kollista on todella vaikeaa nähdä, onko hän introvertti vai ekstrovertti, sanotaan useasti, että hän on ambivertti, eli introvertin ja ekstrovertin sekoitus.
Rusakkotassu ei todellakaan kunnioita kaikkia kissoja ympärillään ja hän saattaa olla todella tyly muille, jos jokin hänen mieltänsä painaa. Kolli voi satuttaa hyvin verisesti myös sanoillaan. Hän ei osaa hallita suuttuessaan sanomisiaan, käytöstään tai mitään kehonosaa, hän saattaa tietämättään vain tappaa kissan, joka tulee hänen tielleen.
Rusakkotassu on myös yksi riitapukari, joka saa riidan aikaiseksi vaikka siitäkin, että joku on koskettanut kynnellään hänen hiireensä. Riidat ovat usein kuitenkin pieniä, mutta joskus ne saattavat muuttua suureksi tappeluksi - tietenkin Rusakkotassun aloittamana. Hän aloittaa siis pienenkin riidan maailman pienimmästä asiasta tai sitten hänen on huomautettava vääränlaisesta käytöksestä häntä itseään kohtaan, joka on usein todella rasittavaa.
Kolli on myös hieman kylmä / kylmäsydäminen persoona, hänellä on joskus taipumusta alkaa vihata muita tai alkaa tiuskia, jos on jotain huonoa sattunut tämän herran kohdalle.

Rusakkotassu on oranssin turkin omaava kolli. Hänellä on jättimäiset käpälät ja todella paksut, kestävät ja terävät kynnet. Hän omaa pienen vaaleanpunaisen nenän, keskikokoisen vartalon ja solakan ruumiinrakenteen. Silmät ovat pienet ja kauniin pyöreät ja väriltään ne ovat meripihkankeltaiset. Turkki on oranssin lisäksi ehkä aavistuksen kullankeltaista ja siinä on niin haaleita juovia, että niitä on vaikea nähdä tarkkasilmäisenkin kissan.

Menneisyys & Perhe:
Rusakkotassu syntyi Tuuliklaaniin eräänä yönä. Hän ei ole ikinä ollut tietoinen siitä, kuka hänen emonsa on, eikä isästäkään ole tietoa. Hän vain muistaa, että parantaja Kukkaiselo oli hänen vierellään, kun hän syntyi, tai ainakin joku kissa, joka tuoksui yrteille.

Rusakkotassu koki pentuna elämänsä kauheimman hetken, hän oli vähällä kuolla, kun eräs kulkukissa loikkasi pensaasta hänen kimppuunsa. Sen jälkeen hän ei ole koskaan enää puhunut kenellekkään täysin mustalle kissalle, jolla on raivoa ja tapon halua uhkaavat, jäänsiniset silmät.
Emo: ?
Isä: ?
Sisarukset: ?

Muuta:
• Ei ole koskaan ollut tietoinen perheestään.
• Unelmoi rakastavaisesta kumppanista ja omista pennuista.

Pötkö: Rusakkotassu (-askel) • 9 kuuta • Kokonaan oranssi kolli, jolla valtavat käpälät ja pieni vaaleanpunainen nenä, keltaiset silmät • Pelkotuoksu

Vastaus:

Hyväksytty ja lisätty!
Jätin perhe kohdan siten tyhjäksi, että tulee ilmi, ettei kollin perhe ole tiedossa. Sekä vihollisissa olevan Tuulipennun otin pois, koska hän on Tähtikissan uusi hahmo, eikä ole mukavaa, ettei kaksikko edes tunne toisiaan ja olisivat vihollisia

Jotenkin haikea tunne kyllä jäi Rusakkotassusta, toivottavasti roolipelaamisen myötä hän saisi enemmän ystäviä!

- Masi YP -

Nimi: Chronic

21.04.2019 11:11
Myrskypentu Myrskytassu, Myrskysielu

Nimi: Myrskytassu

Ikä: 7 kk

Klaani: Myrskyklaani

Sukupuoli: Kolli

Korkeus: Keskikokoinen

Arvo: Oppilas

Tulevaisuuden arvo: Soturi

Haave: Olla hyödyksi klaanilleen ja ansaita klaanitovereidensa arvostus.

Vanhemmat: Emo Tuikkusilmä, isä Clover

Roolija: Chronic


Taidot & suhteet

Voima 3/5

Kestävyys: 5/5

Nopeus: 3/5

Uiminen: 0/5

Saalistaminen: 5/5

Kiipeily: 1/5

Tasapaino: 2/5

Opettaminen: 2/5

Sosiaaliset taidot: 1/5

Mestaritoive: Hiekkapyörre tai Varissilmä

Ystävät omassa klaanissa: -
Ystävät muissa klaaneissa: -

Viholliset omassa klaanissa: -
Viholliset muissa klaaneissa: -

Luonne & ulkonäkö: Myrskytassu on ahkera työn tekijä, joka antaa aina parastaan. Kolli on kunnon 'workaholic', ja ottaa minkä tahansa tilaisuuden palvella klaaniaan ja todistaa olevansa nimensä arvoinen. Hänen klaaninsa on hänelle kaikki kaikessa. Kolli on melkein aina tyyni ja hänen ilmeensä mitään kertomaton, ja hän pystyy tekemään päätöksiä asettaen järkensä tunteiden yläpuolelle. Näissä hän on hyvä, mutta sosiaaliset taidot ovat hiukan pennulla hukassa, joka vaikka kunnioittavasti puhuukin, usein puhuu lyhyesti, jos ollenkaan. Tämä antaa hänestä usein kylmän ja välinpitämättömän tunteen, vaikka hän onkin oikeasti kaikkea muuta. Yksinäisyys ei ole Myrskytassulle kuitenkaan uusi juttu, eikä hän vaadi kenenkään pitävän hänestä. Kolli viettäisi päivänsä mieluummin partioimassa rajoja tai saalistamalla klaanilleen, kuin kieliä vaihtelemassa auringonpaisteessa. Tämä on erittäin lojaali ja omistautunut, ottaa joka tilaisuuden oppia jotakin uutta. Kolli ei ole kunnianhimoinen, mutta suhteellisen ylpeä kuitenkin, eikä anna kenenkään pitävän häntä narrina. Myrskytassu kunnioittaa kaikkia klaaninsa kissoja ja on hyvätapainen, mutta muihin klaaneihin tämä ei suhtaudu yhtä ystävällisesti. Toki hän mieluummin hoitaisi asiansa puhumalla kuin verenvuodatuksella, mutta ei epäröisi hetkeäkään, jos saisi käskyn hyökätä. Hän yrittää pitää soveliaat välit kaikkiin klaaneihin, mutta hänen omansa tulee aina ensin, poikkeuksetta.

Myrskytassu on keskikokoinen kissa, jolla on leveähkö rinta. Kollin turkki on melko pitkää ja hieman kihartunutta, aina hieman sotkuista. Karvoitus on väriltään valkoinen, mutta se omaa harmaita, joskin hienoisesti harmaanruskeita kohtia. Tuon häntä, korvanpäät ja kasvoissa leuan alta silmien alle kaareva U:n muotoinen kuvio ovat tätä väriä. Sillä on myös otsassaan haikeampia juovia tällä värillä. Myrskytassun korvat ovat suipot ja tupsupäiset, hiukan lepakkomaiset. Tuon viikset ovat pitkiä ja vaaleita, kirsu on vaaleanpunainen. Kollin kynnet ovat läpinäkyvät ja kaarevat. Hänellä on suuret ja pyöreät silmät, joista oikeanpuoleinen on meripihkankeltainen ja toinen sininen. Myrskytassulla on lapaluidensa alla kolme vaaleanpunaista arpea. Ne ovat jo hitaasti vaihtamassa väriään vaaleiksi.
Kuva: http://9buz.com/content/uploads/images/November2014/cute-cat-eyes-different -colors.jpg

Menneisyys & Perhe: Myrskytassu syntyi hyvin pieneen pentueeseen, joka koostui vain kahdesta pennusta; hänestä ja hänen siskostaan Hallapennusta. Heidän emonsa Tuikkusilmä oli epätavallisen vanha emoksi, joten nämä kaksi olisivat hänen viimeinen tilaisuutensa saada jälkeläisiä. Naaras oli kuten Myrskytassun sisko, syvänruskea ja raidallinen, Hallapentu peri jopa hänen kirkkaan keltaiset silmänsä. Myrskypentu taas ei ollut mitenkään emonsa tai sisarensa näköinen -hän oli tullut isäänsä, mutta tätä hän ei tiennyt- mutta pikkupentuna tuo tuskin häntä häiritsi. Myrskyklaanilla oli kuitenkin epäilynsä pentujen alkuperästä, ja eivät ne perättömiä olleetkaan, kuten myöhemmin paljastui. Heidän isänsä oli ollut kulkukissa nimeltä Clover, joka oli parin päivän ajan madellut klaanien reviirien läpi, myöhemmin ajettu pois eikä hänestä kuultu uudestaan. Muutama kissa halusi hävittää Myrskytassun voimakkaan yhdennäköisyyden vuoksi, mutta näin ei kuitenkaan käynyt, ja Tuikkusilmä onnistui vakuuttamaan, että hän ja hänen pentunsa olivat uskollisia klaanilleen nenästä hännänpäähän. Lopulta asia oli kuin unohdettu, ja pennut kasvoivat.

Noin 2 kuun ikäisinä, tuli kuitenkin suuri muutos heidän pieneen perheeseensä. Tuikkusilmän nauttiessaan jo auringonhuipun nokosistaan, sisarukset kuten joka toinenkin päivä leikkivät juuri ja juuri pesänsä ulkopuolella. Ilman mitään varoitusta, haukka syöksyi taivaalta, napaten kynsiinsä noin rotan kokoiset pennut maasta, retuuttaen ne ilmaan. Mitään ei ollut siinä vaiheessa pennuille enää tehtävissä, mutta Myrskytassun ja Hallapennun onneksi haukka ei ollut vielä täysikokoinen, ja pystyi kantamaan vain niin paljon. Myrskytassu lipsahti sen kynsistä, mutta haukka onnistui viemään Hallapennun. Myrskytassu olisi kuollut aivan varmasti tuosta pudotuksesta, jos ei eräs soturi olisi juossut haukan perään ja saanut koppia putoavasta pennusta.

Musertuneena tyttärensä menetyksestä, Tuikkusilmästä tuli erittäin suojelevainen viimeisestä pennustaan. Mutta hän oli kuitenkin jo vanha (jo siinä iässä, jossa useat siirtyisivät jo klaaninvanhimpien pariin), joten Myrskypentu kasvoi rooliinsa pitämään huolta emostaan. Hänen olisi pitänyt saada oppilasnimensä jo 6 kuisena, mutta haukan jättämät arvet kollin lapojen alla pakottivat tämän pysymään läheisessä suhteessa parantajaan lapojensa kuntoutusprosessin ajan. Nyt hän on kuitenkin parantunut vain pari arpi muistonaan päivästä, jolloin hän menetti siskonsa, ja 7 kuisena saa viimein oppilasnimensä, jonka myötä hänen vanha emonsakin pääsee eläköitymään klaaninvanhimpien pariin. Tuikkusilmä on kertonut tälle hänen isästään, mikä vain tekee hänestä vielä innokkaamman ansaitsemaan asemansa Myrskyklaanissa.

Emo: Tuikkusilmä - syvänruskea, raidallinen naaras, joka omaa kirkkaankeltaiset silmät - Myrskyklaanin klaaninvanhin
Isä: Clover - kiharaturkkinen, valkoinen kolli, jolla on kaksi eriväristä silmää - kulkukissa
Sisko: Hallapentu - ruskea, raidallinen naaras, jolla on keltaiset silmät - Tähtiklaani

Muuta: Myrskytassun emolla on skitsofrenia, joten kollin on tullut jo pienestä pitäen avustaa ja pitää emostaan huolen, tehden tästä ikäänsä verrattuna melko kypsän. Hän pelkää kehittävänsä itsekin sairauden tulevaisuudessa, mutta ei huolistaan kerro muille. Ei ole koskaan ajatellut haluavansa itselleen kumppania tai perhettä.

Theme - https://www.youtube.com/watch?v=tnonVYpLMwk

Vastaus:

Hahmosi on kaikin puolin lisätty ja hyväksytty! Olit luonut oikein kattavan ja monipuolisen hakemuksen, aina ilo lukea ja tarkistella näitä! Vielä kerran myös tervetuloa mukaamme ja on ilo saada siut keskuuteemme! Kysy, jos tulee kysyttävää, varmasti aina on joku auttamassa ^^

- Tuikkusilmä, Clover ja Hallapentu lisätty haluamaasi klaaneihin NPC-hahmoina, koska et ollut maininnut aiotko tehdä elossa olevista jonkun/molemmat itsellesi.
- Cloverin, Tuikkusilmän ja Myrskysielun nimet laitettu nimi-hakemistoon.
- Myrskysielun/tassun mestariksi laitoin Hiekkapyörteen, koska Hiekkapyörteellä ei ole ollut vielä yhtään oppilasta. Kyllä sydäntä lämmitti huomata, että oma hahmoni kelpaa mestariksi :,3
- Oli kiva huomata, että olit laittanut kuvankin mukaan! Valitettavasti emme voi kuitenkaan lisätä kuvia kissojen omille sivuille, koska suoralinkitys on kiellettyä, sekä ainoa vaihtoehto olisi ladata kuva roolipelin omiin tiedostoihin ja jos antaisimme tämän oikeuden kaikille, roolipelimme olisi tuota pikaa aivan tukossa tiedostoineen kissojen kuvista :,D (Voit kuitenkin voittaa hahmostasi Masin piirtämän kuvan, mikäli hahmostasi tulee kuukauden paras hahmo)
- Perheenjäsenten iät puuttuivat, joten Masi pieraisi heille päästään sellaiset, sekä yritti kehittää pötkön hahmostasi ja laittoi themeen kissasi sivuille esittäjän ja kappaleen nimen.


- Masi YP -

Nimi: Sarahalla

21.04.2019 02:36
Pihlajapentu, Pihlajatassu, Pihlajalehti, Pihlajatähti

Nimi: Pihlajatassu(-lehti)

Ikä: 6 kuuta

Klaani: Lumouksenklaani

Arvo: Oppilas

Tulevaisuuden arvo: Soturi

Sukupuoli: Naaras

Haave: Olla hyvä kissa, jota Tähtiklaani sekä muut kissat pitävät kunnioitettavana

Vanhemmat: Pähkinäsilmä & Viikate

Korkeus: Keskikokoinen

Roolija: SarahallaTaidot & suhteet:
Voima 3/5

Kestävyys 3/5

Nopeus 3/5

Uiminen 3/5

Saalistaminen 4/5

Kiipeily 5/5

Tasapaino 5/5

Opettaminen 4/5

Sosiaaliset taidot 3/5Mestari: Ketunvalhe

Oppilaat:


Ystävät omassa klaanissa: Nokiruusu, Omenahiiri, Pähkinäsilmä, Ketunvalhe

Ystävät muissa klaaneissa:

Viholliset omassa klaanissa:
Viholliset muissa klaaneissa: Viikate, SinikettuLuonne & ulkonäkö:
Pihlajalehti on tasapainoinen ja rauhallinen naaras, jolla on miellyttävä tapa keskustella ja puhutella muita. Kokee puhumisen olevan hyvä avain asioihin, toisin kuin raaka voima. Joskus sitäkin tarvitsee, mutta sen tulisi olla naaraan mielestä aina viimeinen vaihtoehto. Omaa hän jonkunlaista kunnianhimoisuutta, muttei vie sitä liiallisuuksiin. Ei huutele siitä kaikille, sillä ei myöskään muita halua loukata. Naaras ei ole varsinaisesti lämmin kissa, mutta ajattelee yllättävän paljon tovereitaan. Toivoo kaikille menestystä elämään, mutta useimmissa tilanteissa se onkin ainoastaan poliittisen onnen toivotusta. Paras kissa voittakoon –sanonta ei ole toisen mielestä kaikista huonoin ilmaisu, vaan loppujen lopuksi yllättävän totta oleva asia.

Pihlajalehti ei loukkaannu tai suutu erityisen herkäksi, mutta luottamuksen pettäminen on hänelle yksi pahimmista asioista maailmassa. Loukkaantuu verisesti, jos loukkaantuu, eikä anna anteeksi välttämättä koskaan. Joku voi pitää sitä typeränä, mutta Pihlajalehti näkee luottamuksen ja rehellisyyden vain todella tärkeänä asiana.

Naaras välittää kyllä läheisistään, mutta saattaa olla heille juuri siksi ankarampi, koska odottaa heiltä paljon. Ei todellakaan silti käyttäydy kuin prinsessa, joka antaa palvelijoiden tehdä työnsä. Hän on toimelias ja ahkera, mutta edellyttää samaa myös muilta, monessa tilanteessa.Pihlajanlehti on keskikokoinen ja solakan puoleinen kaunis naaras, jolla on keskipitkä, hyvin hoidettu turkki. Tassut ovat suurikokoiset muuhun kroppaan nähden, ja korvatkin ovat yllättävän isot. Naaraan pohjaväri on kellertävä, mutta siinä kulkee joka puolella ruskeita raitoja, leventyen kyljissä ja kaventuen päälaella sekä hännässä. Kauniit keltaiset silmät, joissa on hiukan tavallista isommat mustat pupillit. Pitkä ja vahva häntä, ja myös turkin alta voi nähdä selvät lihakset.Menneisyys & perhe:

Syntyi tavallisesti Lumouksenklaaniin, ja elänyt tähän mennessä tavallisesti oppilaan elämäänsä.Emo: Pähkinäsilmä

Isä: Viikate (ent. Korppimyrsky)

Siskot: Nokiruusu & OmenahiiriMuuta:

• Saa oppilaana tietää, että hänen sisarensa Nokitassu pitää yhteyttä heidän isäänsä, joka elää luopiona uuden kumppaninsa kanssa

•Soturilaki on tärkeä tälle naaraalle, eikä hyväksy, jos sitä rikotaan

•Tulee pitämään alusta alkaen Viikatetta ja tämän kumppania Sinikettua epäilyttävinä, mutta myöhemmin alkaa vihata heitä, sillä naaras uskoo kaksikon pilanneen Nokiruusun

•Haluaisi päästä joskus johtamaan Lumouksenklaania

•Salainen toive on kuoleman koittaessa kuolla klaaninsa puolestaTheme song: Softengine – The Sirens

Pötkö: Pihlajatassu (-lehti) • 6 kuuta • Keltaiset silmät, ruskean ja keltaisen raidoittama naaras • Sarahalla

Vastaus:

Noniin, nyt oletkin tehnyt kaikki hakemukset niistä hahmoista, jotka varasit ^^ Hahmosi on kaikin puolin hyväksytty, sekä lisätty!
Mukavaa päästä vertailemaan Nokitassun ja Pihlajatassun tietoja, mielenkiinnolla jään seuraamaan mitä kaikkea keksit siskoksilla! Sekä jään odottamaan, kukahan mahtaa olla Sinikettu :3

- Mikäli haluat Viikatetta tuoda ilmi omana/NPC-hahmona, laitathan hänestä pötkön ylläpidolle, esim Muokkaus-osioon, NPC-pankkiin tai tee hänestä hakemus ^^ (Sama juttu Siniketulla)

- Masi YP -

Nimi: Varjo

19.04.2019 21:53
Pihkapentu, Pihkatassu, Pihkapilvi
Nimi: Pihkapentu
Ikä: 0 kuuta
Sukupuoli: Kolli
Arvo: Pentu
Tulevaisuuden arvo: Soturi
Klaani: Jokiklaani
Vanhemmat: Kristallipääsky & Leijonapihka
Korkeus: Suuri
Haave: Olla arvokas soturi ja saada muiden kunnioitusta
Roolija: Wilma aka varjo

Taidot & suhteet

(Soturiksi)
Voima 5/5
Kestävyys 4/5
Nopeus 2/5
Uiminen 3/5
Saalistaminen 2/5
Kiipeily 2/5
Tasapaino 3/5
Opettaminen 3/5
Sosiaaliset taidot 3/5

Mestari:
Oppilaat:

Ystävät omasta klaanista: Leijonapihka, Yrttipuro, Taivastuli, Toivosydän
Muissa klaaneissa:

Viholliset:
Muissa klaaneissa:

Luonne & ulkonäkö
Pihkapilvi on kaiken alta todella rento ja huumorintajuinen kolli, joka nautti kaiken puolin elämisestä kokeillen omia rajojaan, vaikka lopulta tuon mielenterveysongelmat tuntuvat muuttavan häntä valtavasti. Ainut, joka tuntuu säilyvän siitä vanhasta persoonasta, on rajojen kokeileminen, joka tuntuu muuttuvan melkein jopa oman hengen riistämiseksi, vaikka ei tuo sitä tahallaan tee. Haluaa vain uhmata niin sanotusti kuolemaa aina pahemmin ja pahemmin, kunnes se sitten loppujen lopuksi jopa käy hänen kohtalokseen. Koko idealle kuitenkin nauraa hullun lailla, koska ei pätkääkään välitä itsestään. Ei myöskään tunnu välittävän kenestäkään muusta, vaikka sen kuoren alla tekeekin niin. Aika usein hän ajattelee jotain todella pahaa, jonka jälkeen tuntee siitä pientä katumusta ja herää ikään kuin todellisuuteen, mutta jo kohta joku tuntuu kuiskivan pahoja ajatuksia hänen mieleensä ja Pihkapilvi unohtaa katumuksensa. Päivä päivältä niitä hyviä tai heikoksi ilmaistavia tunteita herää aina vähemmän ja vähemmän, kunnes jäljelle jää riitaa haastava mahdottoman jääräpäinen ja ilkeä kolli, joka on helposti syöksynyt jo jonkun kimppuun. Aika usein tuolla myös tuntuu pimenevän niin sanotusti, jolloin ehkä toivottavasti pian herääkin todellisuuteen ymmärtämättä, mitä on oikein tapahtunut. Viihtyy monien kissojen seurassa, mutta kun luulee muiden puhuvan hänestä heikosti ja pahasti, etääntyy muista ja ystävien sijaan tuntuu hankkivan enemmän vihollisia. Ei Pihkapilven tarkoitukset ole pahat, mutta jossain välissä ne tuntuvat kääntyvän pahaksi. Ainut pelko, mitä kokee, on että hän pelkää itseään. Yrittää jotenkin alitajuntansa ansiosta erottaa itsensä muista, jota ei täysin ymmärrä suojeluksi, vaikka loppujen lopuksi hän vain ajaa muut pois luotaan. Haastaa riitaa ja väittelee välillä jopa omaksi huvikseen, jonka korvaa sillä entisellä huumorintajullaan, mutta ei ikinä suostu luovuttamaan. On mahdottoman jääräpäinen ja kunnianhimoinen eikä todellakaan ole se, joka luovuttaa. Syöksyy liian rohkeana paikalla ilman suurempaa suunnitelmaa, jota sitten ehkä katuu myöhemmin.

Pihkapilvi on suurikokoinen ja lihaksikas kolli, joka on perinyt vankan rakenteensa omalta isältään, on se sitten haitaksi tai hyödyksi. Hänellä leveät lavat ja vahvat jalat, joiden toisessa päässä on suuret tassut pitkineen kynsineen. Kollin turkki on keskipitkä, mutta pentumaisen pehmeä ja hyvin suojaava peite, joka pitää hyvin vettä. Väritykseltään se on suurimmaksi osaksi kauniin kirkkaan ja puhtaan valkea, mutta siinä on muutamia leveitä kirkkaan oranssin sävyisiä laikkuja. Muutama kyljissä, jotka yltävät aina selkään asti. Myös hännän tyvessä, toinen etujalka ja toinen takajalka sekä pyöreillä kasvoilla myös oranssin sävyinen naamio niin sanotusti. Arpia kerääntyy ympäriinsä eri syistä, kun taas koko ulkonäköä vielä kruunaavat tuon suuret ja pyöreät, mutta polttavan meripihkan väriset silmät.

Menneisyys & Perhe
Syntyi Jokiklaanin parantajan ja soturin pennuksi soturilain vastaisesti. Hänen emonsa kuitenkin kuolee synnytyksen jälkeiseen verenvuotoon, joten Pihkapilvi ei ikinä tapaa naarasta itse, vaikka saa paljon toisesta kuullakin. Ehkä sekin vaikuttaa, mutta myös hänen isän puolellaan on esiintynyt mielenterveysongelmia, jotka periytyvät nuoresta iästä lähtien myös Pihkapilvelle vaikuttaen kollin joka päiväiseen elämään.

Isovanhemmat – Leijonapihka: Taimentaivas & Syvännekynsi
Vanhemmat: Kristallipääsky & Leijonapihka
Siskot: Yrttipuro & Taivastuli
Veli: Toivosydän

Muuta:
• Kärsii isänsä puolelta tulevista mielenterveysongelmista, jotka saavat toisen kuulemaan ikään kuin jokin kuiskailisi toisen korvaan ideoita, on se välillä niin sanotusti näkymätön tai sitten luulee, että joku hänen kanssaan oleva kissa sanoo niitä asioita hänelle
• Ongelman takia muuttuu melko agressiiviseksi eikä vanhentuessa enää ole varma, mitkä ovat totta ja mitkä eivät
• Haluaisi pakkomielteisesti kohota joskus päälliköksi, vaikka kaiken alla vielä selväjärkinen puoli tietää sen, että se ei todellakaan ole kannattava vaihtoehto jokiklaanin tähden
• Haluaisi myös perheen, mutta kaiken takia alkaa käymään väkivaltaiseksi, jonka takia ei usko perheen olevan turvassa
• Mahdollisesti jättää joskus klaaninsa ja ryhtyy erakoksi, jos hänen tilansa vain pahentuu entisestään
• Alkaa vähitellen menettämään uskoaan tähtiklaaniin eikä sen jälkeen tunnu uskovan yhtään mihinkään, paitsi ehkä itseensä ajoittain. Soturilaistakaan ei sen enempää välitä

Pötkö: Pihkapentu (-pilvi) • 0 kuuta • Valkea meripihkasilmäinen kolli, jonka turkissa on muutamia leveitä oransseja laikkuja • Wilma aka varjo

Vastaus:

Tulin kuittamaan Chabin puolesta, että tämä on lisätty ja hyväksytty, koska Chabi ihana jaksoi hoitaa tämän ^^

On muuten todella osuvaa, että Myrskyklaaniin on eksynyt kissa nimeltä Pihlapilvi, joten kannattaa varautua sekaannuksiin Pihka, ja Pihlan välillä ^^'

- Masi YP -

Nimi: Varjo

19.04.2019 20:50
Yrttipentu, Yrttitassu, Yrttipuro
Nimi: Yrttipentu
Ikä: 0 kuuta
Arvo: Pentu
Sukupuoli: Naaras
Tulevaisuuden arvo: Parantajanoppilas (?)
Klaani: Jokiklaani
Vanhemmat: Kristallipääsky & Leijonapihka
Korkeus: Pieni
Haave: Huolehtia ja parantaa sisaruksensa
Roolija: Wilma aka Varjo

Taidot & suhteet

(Parantajaksi)
Voima 2/5
Kestävyys 3/5
Nopeus 4/5
Uiminen 3/5
Saalistaminen 3/4
Kiipeily 2/5
Tasapaino 3/5
Opettaminen 3/5
Sosiaaliset taidot 4/5
Yrttien muistaminen 4/5

Mestari: (Kuihtunutkukkanen)
Oppilaat:

Ystävät omassa klaanissa: Leijonapihka, Toivosydän, Taivastuli, Pihkapilvi
Muissa klaaneissa:

Viholliset:
Muissa klaaneissa:

Luonne & ulkonäkö
Yrttipuro on rauhallinen naaras, joka omaa kuitenkin suuren päättäväisyyden haluamaansa asiaa kohtaan. Tuota ei voi sanoa kiltiksi, mutta ei oikeastaan ilkeäksikään, koska ulospäin hän näyttää vain tyyneytensä, vaikka sisältä päin on jonkinlainen tunteiden myrsky. Ei voi sanoa, että hän on mitenkään surullinen, mutta todella herkkä, vaikka osaakin piilottaa sen todella helposti. Yrttipuro tekee ratkaisunsa todella usein ensin tunteella ja hätäisesti, jonka jälkeen vasta ymmärtää rauhoittua ja ajatella kunnolla. Jokainen sana tai jokainen teko, mitä tuolle tehdään, jää kyllä hänen muistiinsa ja sen jälkeen sinisilmällä on tapana ajatella se halki ja loppuun asti, vaikka sen ajatustyön mukana koko asia tuntuukin vääristyvän. Yrttipuro hautaa todella paljon tunteita sen kuoren alle ajatellen, että hän ei ansaitse apua tai halua kenenkään muun taakkaa kuormittaa omilla ongelmillaan. On se kissa, joka ajattelee aina ensin muita ja sen jälkeen vasta itseään, jos ajattelee. Hän on todella auttava ja helposti lähestyttävä naaras, joka kasaa paljon muiden asioita harteilleen välittämättä omistaan. Lupaa usein liikoja, mutta pitää lupauksensa kuormittaen lopulta itseään. Ei mikään ystävällisin ja lämpimin, mutta hänelle on todella helppo puhua ja helppo ystävystyä, koska on todella rehellinen. Ei loukkaisi ketään tahallaan, mutta ei siedä valehtelua. On hienovarainen sanojensa kanssa ja yleensä on se, joka väittelyissäkin luovuttaa ensimmäisenä. Hän haluaa vain auttaa muita, ei työntää ketään pois läheltään.

Yrttipuro on aina ollut todella pienikokoinen naaras, jonka rakenne on todella hento ja välillä näyttää siltä, että tuo voisi hajota yhdestä iskusta. On kooltaan hiukan oppilasta suurempi, mutta ei todellakaan yllä suurimpien sotureiden korkeuteen. Ei omista muutenkaan kovin vahvoja lihaksia, mutta pitkät jalat ja pyöreät tassut, jotka tekevät hänestä ketterän tarvittaviin tilanteisiin. Pitkät kynnet ja terävä purenta kuitenkin, vaikka ei hirveästi tule arpia elämänsä aikana saamaan. Väritykseltään melkein kokonaan kauniin vaalean ruskean sävyinen naaras, jonka kyljillä ja selällä on tasainen musta raidoitus. Karvapeite on keskipitkää ja hyvin pehmeää sekä tuon vatsa ja rinta ovat täysin valkean sävyiset. Jalat ovat ruskeat, kuten myös hänen lyhyen puoleinen tuuhea häntä samanlaisella mustalla raidoituksella. Kasvot ovat pyöreät ja kokonaan ruskeat. Nenänpää on musta ja pyöreät suuret silmät todella kirkkaan siniset, jotka on kuulemma perinyt omalta emoltaan.

Menneisyys & perhe
Syntyi jokiklaanin sen parantajalle Kristallipääskylle ja tuon kumppanille Leijonapihkalle. Hänen emonsa kuitenkin menehtyy liialliseen verenvuotoon synnytyksen jälkeen, joten Yrttipuro ei ikinä tule toista tuntemaan. Kuulee kuitenkin paljon tarinoita hänestä varsinkin isältään, joka on yksi syy myös, miksi naaras ihailee emoaan ja haluaa seurata hänen tassunjälkiään. Yksi syy siihen on myös hänen veljiensä vammat ja ongelmat, jotka naaras haluaisi osata korjata elämänsä aikana.

Isovanhemmat – Leijonapihka: Taimentaivas & Syvännekynsi
Vanhemmat: Kristallipääsky & Leijonapihka
Sisko: Taivastuli
Veljet: Pihkapilvi & Toivosydän

Muuta:
• Haluaa seurata emonsa tassunjälkiä parantajan polulla sekä samalla todistaa taidon olevan suvun veressä, vaikka tietääkin, että soturilaki kieltää parantajia saamasta kumppania tai pentuja
• Ei hyväksy sitä, että Kristallipääsky rikkoi soturilakia, vaikka onkin iloinen omasta syntymästään
• Toivoo voivansa vaihtaa unia mahdollisimman paljon oman emonsa kanssa, koska ei tuosta paljoa muista
• Hän rakastaa omaa perhettään ja yrittää huolehtia jokaisesta ja pysyä heidän kanssaan hyvissä väleissä sekä toimia heti nuoruudesta asti ikään kuin jonkinlaisena emon korvikkeena, joka pitää perheensä kasassa kaiken varalta
• Haluaisi parantajana oppia parantamaan Toivosydämen kehitysvammaa ja keskittyä myös mielenterveysongelmiin, mikä on myös hänen veljellään Pihkapilvellä
• Osaa jokiklaanilaiseen tapaan uida jotenkin, vaikka ei siitä tai vedestä ylipäätänsä pidä

Pötkö: Yrttipentu (-puro) • 0 kuuta • Pienikokoinen ruskea raidallinen naaras, jolla suuret kirkkaan siniset silmät • Wilma aka varjo

Vastaus:

Chabi on lisännyt myös Yrttipennun hakemuksen, joten tulin kuittamaan tämän hänen puolestaan!

Tulethan jatkossa juttelemaan etukäteen, ennen hahmon luomista, mikäli haluaisit hänestä parantajaoppilaan. Ei sitten tule täytenä yllätyksenä, vaikka tietystihän saat sen paikan sitten Kristallipääskyn kuoltua (kun hahmostasi tulee Kuihtuneenkukkasen po).
Mutta siis tasapuolisuuden nimissä, kun muutkin, jotka toivotavat parantajaoppilaan paikkaa tulevat kyselemään siitä joko täällä chatissä tai whatsapissa ^^?

Kuitenkin Yrttipurosta voi tulla seuraava parantajaoppilas, myöhemmin parantaja ^^ Hänet on nyt listattu jo Jokiklaanin parantajien taulukkoon, sekä omassa hahmoluettelossasi asiasta on mainittu!

- Masi YP -

Nimi: Sarahalla

19.04.2019 20:07


Hiekkapentu, Hiekkatassu, HiekkalauluNimi: Hiekkalaulu

Ikä: 52 kuuta

Klaani: Ruskaklaani

Arvo: Soturi

Sukupuoli: Naaras

Tulevaisuuden arvo: Kuningatar

Haave: Löytää vielä rakkaus uudestaan, ja saada pentuja

Kumppani: Lovitähti

Korkeus: Solakka ja korkea

Roolija: SarahallaTaidot & suhteet:

Voima 2/5

Kestävyys 2/5

Nopeus 4/5

Uiminen 3/5

Saalistaminen 5/5

Kiipeily 5/5

Tasapaino 4/5

Opettaminen 4/5

Sosiaaliset taidot 3/5Mestari: Sisiliskotäplä

Oppilaat: (toiveissa!)Ystävät omassa klaanissa: Lovitähti, Kaikuvirta, Raitamarja, Vääräpuoli, Viherkaiku, Nokkostuuli, Omenaturkki, Vaahterakynsi, Halla-askel, Villitaivas, Sisiliskotäplä

Ystävät muissa klaaneissa: -

Viholliset omassa klaanissa: -

Viholliset muissa klaaneissa: -Luonne & ulkonäkö:

Hiekkalaulu on mukautuvainen, rauhallinen ja ylipäätään mukava naaras. Hän saattaa olla yleensä se huomaamaton kissa, jonka kaikki tietävät olevan klaanissa, mutteivat erityisemmin häneen sen enempää huomiota kiinnitä. Naaras on taidokas metsästäjä, ja siksi haluttu usein partioihin, mutta siihen se taitaa jäädäkin. Muut kissat luottavat siihen, että Hiekkalaulu hoitaa homman kuin homman paitsi kokemuksensa, mutta myös mukautuvaisuutensa tähden. Hiekkalaulu ei itse näe sitä sellaisena, että häntä vain pompoteltaisiin. Naaras pitää sitä tavallisena klaanielämänä, vaikka joskus saattaisi toivoa enemmän kunnioitusta itselleen.

Ystävilleen huolehtivainen ja oikeasti kiinnostunut heidän asioistaan, eikä vain teeskentele että olisi. Jääräpäinen sen suhteen, ettei koskaan luovuta hänelle tärkeiden kissojen suhteen, ja toivoo voivansa olla heille se olkapää johon nojautua. Hiekkalaulun ympärillä on tietynlainen kuori, jolla peittää oman herkkyytensä. Hän haluaa olla vahva muiden silmissä, sillä ei halua turhaa huomiota omilla huolillaan. Osin varmaan sen takia, koska ei ole tottunut saamaan erityisesti huomiota osakseen.

Vieraille kissoille/puolitutuille rauhallinen, tavallisen kohtelias mutta hieman etäinen. Pyrkii olemaan mukava, mutta se rajoittuu enemmän small talk-tyyliseen keskusteluun. Onhan hänelläkin päiviä, kun juttelee enemmän, varsinkin silloin, jos seuraa kaipaa. Joidenkin silmiin Hiekkalaulu saattaa vaikuttaa omaan kuoreensa käpertyneeltä naaraalta, jota elämä on koetellut. Elämä on kyllä häntä koetellut, muttei ole hänen elämäntahtoaan koskaan sammuttanut.Hiekkalaulun ruumiinrakenne muistuttaa jopa tuuliklaanilaisen luisevaa kehoa. Naaras on solakka, jolla on jäntevät lihakset ja yllättävän pitkät jalat. Hieman puumamainen muoto, sillä takapää kaartuu hieman korkeammalle kuin etupää. Hiukan leveämmät lavat, jotka häivyttävät luisevaa ulkomuotoa. Turkin pohjaväri on hiekankeltainen, mutta ympäri kehoa kulkee vaaleampia raitoja, jotka levenevät aina alaspäin mennessä.

Todella pitkä häntä pitkien koipien jatkoksi, mutta tassut ovat hieman tavallista kookkaammat. Silmät ovat syvän vihreät, ja niiden ympärillä kulkee voimakkaat mustat kajaalit. Hoikka pää, isohkot korvat sekä marjanpunainen nenä. Lavassa kulkee lyhyt, mutta aikoinaan syvä arpi.Menneisyys & perhe:

Hiekkalaulu syntyi sisarensa Kaikuvirran kanssa Ruskaklaaniin, mutta kaksikon emo menehtyi synnytyksessä. Siskosten isä oli kuollut jo monta kuuta aikaisemmin, ja heistä piti huolta muut Ruskaklaanin kuningattaret. Hiekkalaulu kasvoi sisarensa kanssa soturiksi, ja he aina puhuivat, kuinka molemmat haluaisivat suuren perheen ja paljon pentuja. Ennen kuin klaanit lähtivät järvelle, Hiekkalaulu rakastui ruskaklaanilaiseen Koivuturkkiin, ja pian kaksikko alkoi odottamaan pentuja. Koivuturkki kuoli kissoille tunnistamattomaan sairauteen, valitellen ainoastaan ongelmia virtsatessa sekä kipua alavatsassa. Hiekkalaulu järkyttyi suuresti, ja suri vuolaasti, eikä edes syönyt. Pennut syntyivät kuolleena, kaikki kolme, ja naaras syytti siitä pitkään itseään. Pian tämän kaiken jälkeen Käpyhäntä, Lovitähden kumppani, kuoli synnyttäessä Ruskaklaanin päällikön pentuja. Kaikuvirta otti pennut omikseen menettäessään myös omansa. Hiekkalaulun sisaren adoptoidessa neljä pentua, hiekan värinen naaras vietti paljon aikaa pentujen kanssa, ja se auttoi myös hänen sekä Kaikuvirran surutyöhön. Siskokset molemmat menettivät pentunsa ja kumppaninsa.Pötkö Kaikuklaaniin: Koivuturkki • 25 kuuta • Ruskaklaanin soturi • Menehtyi munuaissyöpään • NPCVanhemmat: Ei tiedossa

Sisko: Kaikuvirta

Ottosiskontytöt: Viherkaiku & Omenaturkki

Ottosiskonpojat: Nokkostuuli & Vaahterakynsi

Pennut: Kolme nimeämätöntä pentua, kuolleetKumppani: Koivuturkki (ennen), Lovitähti (tuleva)Muuta:

-Hiekkalaulu toivoo löytävänsä vielä rakkauden, vaikka pitääkin sitä epätodennäköisenä

-Haluaisi pentuja, mutta pelkää niidenkin kuolevan

-Uskoo suvussaan kulkevan, että pennut syntyvät kuolleena, sillä Hiekkalaulun ja Kaikuvirran pennut syntyivät

-Ollut hyvä ystävä Lovitähden kanssa pitkään, ja tulee vielä rakastumaan tähän

-Hiekkalaulun soturinimeksi meinasi tulla Hiekkakoipi -tämän pitkien jalkojen mukaan- mutta naaras itse pyysi olla saamatta tuota soturinimeäTheme song: Dean Lewis – Waves

Pötkö: Hiekkalaulu • 52 kuuta • Solakka, kaunis, pitkäkoipinen naaras hiekan sävyisellä turkilla, jossa on vaaleampia raitoja. Kauniin vihreät silmät, arpi lavassa ja pitkä häntä • Sarahalla

Vastaus:

Hiekkalaulun Chabi oli lisännyt, ja minä nyt tulin kuittamaan, ettei hahmoasi lisätä uudelleen ^^'

Kävin myös lisäämässä perheenjäsenten tietoihin Hiekkalaulun (mm. Vaahterakynnelle, Omenaturkille, Viherkaiulle ja Nokkostuulelle, että on heidän ''uusi emonsa'', koska en oikein muutakaan termiä keksinyt :,3 Sekä Lovitähdelle, että hän on naaraan uusi kumppani, sekä tietysti Kaikuvirralle, että Hiekkalaulu on hänen sisarensa)

- Masi YP -

Nimi: Varjo

19.04.2019 19:14
Syreenipentu, Syreenitassu, Syreenikaiku
Nimi: Syreenipentu
Ikä: 2 kuuta
Sukupuoli: Naaras
Arvo: Pentu
Tulevaisuuden arvo: Varapäällikkö
Klaani: Kuuklaani
Vanhemmat: Liljasiipi & Tiikerihaamu
Korkeus: Keskikokoinen & siro
Haave: Nousta johtamaan klaania vahvan kumppani rinnallaan
Rooliija: Wilma aka Varjo

Taidot & Suhteet

(Soturiksi)
Voima 3/5
Kestävyys 5/5
Nopeus 4/5
Uiminen 1/5
Saalistaminen 3/5
Kiipeily 3/5
Tasapaino 4/5
Opettaminen 3/5
Sosiaaliset taidot 3/5

Mestari:
Oppilaat:

Ystävät omassa klaanissa: Kyyhkyskielo, Tiikerihaamu, Liljasiipi, Pakkasuhka
Muissa klaaneissa:

Viholliset:
Muissa klaaneissa:

Luonne & ulkonäkö
Syreenikaiku on loppujen lopuksi todella ailahtelevainen persoona, joka ei oikeasti itsekkään ole täysin varma, millainen on. Hän on toisessa tilanteessa melkein jopa mukava ja huumorintajuinen, jonka seurassa varmasti viihtyisi, kun taas toisella hetkellä manipuloiva ja omaa etuaan etsivä. Tuo itse ajattelee, että hänellä on jonkinlainen häiriö, mutta lopulta arvele sen johtuvan vain henkilöstä, kenelle puhuu tai on loppujen lopuksi paha, koska yleensä aina lopulta se itseään ajatteleva persoona tulee esille. Sen takia haluaisi, että olisi joku kolli, joka ehkä lopulta toisi hänestä enemmän esiin sitä ihan mukavaa puolta eikä ilkeyttä, joka tulee omahyväisyyden mukana. Toisaalta sitä ideaa voi vaikeuttaa se, että Syreenikaiku haluaa uskotella itselleen, että pärjää vallan hyvin yksikseen. Kuitenkin jos jaksaa yrittää, pystyy huomaamaan kuinka tuo niin sanotusti alkaa lämpenemään, vaikka ei ikinä ole se ystävällisin ja iloisin naaras eikä lähelläkään sitä. Ehkä se mukavalta vaikuttava puoli näkyy vain niille, joiden kanssa Syreenikaiku uskoo olevansa edes jonkinlainen ystävä.
Lopulta kuitenkin tuntuu, että Syreenikaiun pimeä puoli pilkottaa useammin pilven välistä, kuin se valoisampi. Ennen kuin tuo ehtii ajatella mitään muuta, ymmärtää hän sanoneensa jotain ilkeää tai haluavansa toiselta jotain, joka olisi itselleen hyödyksi. Sen takia välttelee päästämättä ketään liian lähemmäksi, koska tiedostaa itsekin satuttavansa muita, vaikka ei sitä kuitenkaan lopeta. On suloisen ystävällinen niin kauan, että saa jotain. Sen jälkeen tuo muuttuu kylmäksi, joka ei huomioi toista osapuolta yhtään missään yhtään mitenkään. Tykkää esittää, valehdella ja kietoa muut tassunsa ympärille, kunnes heittää roskan tavoin vain menemään. Ei pyytele anteeksi, vaikka tiedostaa tehneensä väärin. Antaa omatunnon syödä vähitellen paloja sisältään pienestä alkaen, kunnes näkee, että ei ole enää mitään menetettävää. Ajattelee, että on helpompi elää yksin ja tavoitella omia unelmiaan, kuin kenenkään muun kanssa. Todella kunnianhimoinen ja on valmis tekemään kaikkensa unelmiensa eteen, jonka takia ei halua myöskään kenenkään olevan tiellä. Ei tunnu tottelevan ketään, ellei näe sitä sitten hyödylliseksi. Ei välttämättä kaikkein puhelias vaan mieluiten kaivaa muiden heikkoudet esittämällä sinisilmäistä, mutta lopulta käyttäen niitä itse hyödyksi. Tappavana yhdistelmänä toimii viisaus ja tilanteen lukeminen, jota molempia toiselta löytyy, mutta myös uhkarohkeus ja seikkailunhalu, jonka takia tuo haluaa kokeilla rajoja. Syreenikaiku rakastaa tunnetta, että on uhmannut niin sanotusti kohtaloa ja päihittänyt senkin, joka tuo tuolle vain vallantunteen. Vallantunne on tuolle kuin huumetta, jonka takia myös melkein haluaa haastaa riitaa ja voittaa sen. Väittelyissä ei jätä mitään sanomatta välittämättä toisesta osapuolesta, saman tapahtuessa riidoissa. Kertoo yleisesti kaikki mielipiteensä, jos näkee sen hyväksi ratkaisuksi eikä suostu ikinä luovuttamaan, välittämättä siitä, kuinka pahaksi se lopulta menisi.

Syreenikaiku muistuttaa todella paljon emoaan ulkonäöllisesti, vaikkei myöskään isästään niin paljoa eroa. Kehon rakenteelta tuo on melko solakka ja hennon oloinen naaras, jolta kuitenkin löytyy pitkät ja vahvat jalat. Hänen karvapeitteensä on melko lyhyttä, mutta todella paksu ja suojaava karvapeite, joka peittää kuitenkin aika hyvin elämän aikana sattuneet arvet. Lihaksia ei hirveästi erota, mutta voi naaras silti yllättää mahdollisessa taistelu tilanteessa lihaksien ollessa piilossa. Turkki on muuten täysin kauniin valkea, joka taittuu ehkä hiukan tietyssä valossa kerman puolelle, paitsi tuon päälaella on selvästi todella tumman harmaan sävyisiä laikkuja muutamia. Ne eivät valu tuon pyöreille kasvoille asti, joita koristavat vaaleanpunainen nenänpää ja violetin sävyiset kapeat silmät. Pitkä ja vahva häntä, joka on myös täysin valkean sävyinen muun turkin lisäksi.

Menneisyys & perhe
Syntyi Kuuklaaniin sen perustamisen ja Tiikerihaamun, tuon isän liittymisen jälkeen aika pian. Aina ollut melko itsenäinen pennusta asti, mutta on nauttinut huomiosta, jonka Tiikerihaamu on hänelle ja hänen toiveilleen antanut.

Muuta:
• Ei ole mikään metsän vahvin kissa eikä lähelläkään sitä, mutta käyttää taisteluissa taktiikkana väsyttämistä ja pieniä iskuja, kunnes toinen osapuoli väsyy liikaa ja on silloin helpompi kaataa
• Voisi haluta kumppanin ikään kuin vahvaksi pariksi, johon voisi tukeutua ja jonka kanssa voisi suunnitella mahdollista tulevaisuutta Kuuklaanin johtajina. Pentuja ei oikeastaan halua juuri sen takia, koska ei halua minkään olevan este mahdollisena hallitsijana
• Ei ole mikään läheisin perheensä kanssa, mutta on silti tyytyväinen, että hänellä on isä, joka on valmis tekemään kaikkensa tuon eteen
• Omaa todella suuren uskon Kuolonklaaniin ja on valmis rankaisemaan vääräuskoisia
• Hänen nimensä tulee violeteista silmistä, jotka muistuttavat Syreeniä
• Pelkää asioita, mitä ei voi kontrolloida tai kietoa tassunsa ympärille ja manipuloida

Pötkö: Syreenipentu (-kaiku) • 3 kuuta • Valkea naaras, jolla päänpäällä harmaita laikkuja • Wilma aka Varjo

Vastaus:

Oi että Syreenikaiku on kyllä samaan aikaan pelottavan oloinen hallitsija, ja samalla ihanan isänsä silmäterä. Jotenkin hyvin ihana yhdistelmä, koska perhe aina tärkein, joten ei täysin kylmäverinen ja pahaajanoava kokonaan ole, vaikkakaan ei tietysti myöskään pehmein pumpuli.

Tosiaan Chabi oli tämänkin hakemuksen lisännyt, ja kaikin puolin on myös hyväksytty! Tulin vain kuittaamaan ^^


- Masi YP -

Nimi: Sarahalla

19.04.2019 17:18


Nokipentu, Nokitassu, NokiruusuNimi: Nokitassu(-ruusu)

Arvo: Oppilas

Ikä: 6 kuuta

Tulevaisuuden arvo: Soturi

Klaani: Lumouksenklaani

Haave: Olla klaanin järven pelätyin ja taitavin soturi

Sukupuoli: Naaras

Vanhemmat: Pähkinäsilmä & Viikate

Korkeus: Keskikokoinen ja lihaksikas

Roolija: SarahallaTaidot & suhteet:

Voima 3/5

Kestävyys 5/5

Nopeus 4/5

Uiminen 1/5

Saalistaminen 3/5

Kiipeily 4/5

Tasapaino 3/5

Opettaminen 4/5

Sosiaaliset taidot 2/5Mestari: Sudenlaulu

Oppilaat: -Ystävät omasta klaanista: Pähkinäsilmä, Omenahiiri, Pihlajalehti, Sudenlaulu

Ystävät muista klaaneista: ViikateViholliset omasta klaanista: -

Viholliset muista klaaneista: -Luonne & ulkonäkö:

Nokiruusu on ahkera ja innokas oppimaan, hän ei tunnu varsinkaan oppilaana väsyvän edes rankimmista harjoituksista, vaan on aina valmis uuteen seikkailuun. Valitettavaa kyllä, nuorena oppilaana Nokiruusun luonne tulee saamaan uusia, ei ehkä niin toivottuja piirteitä. Naaras haluaisi, että jonain päivänä klaaninvanhimpien sadut metsän hurjimmasta sekä taitavammasta soturista kantaisivat mukanaan hänen nimeään. Hän ei tavoittele valtaa tai päällikkyyttä, vaan muiden pelonsekaista kunnioitusta. Nokiruusun tavoitteellinen luonne järven hurjimpana kissana saadaan kuvailtua hyvin kolmen t:n säännöllä: Taitava, tappava sekä taktinen. Naaras tietää mitä tekee, ja suunnittelee aina kaiken mahdollisen etukäteen. Vihaa olla tiedottomuudessa, vaikkei omaa vihaansa koskaan tuo niin sanottuna vihana esille. Vihastuessaan on kylmän kyyninen, ja yleensä viiltää vihan kohteeltaan kurkun auki – tai ainakin yrittää. Hän on loistava valehtelija, ja osaa näyttää uskottavalta monissa tilanteissa. Naaras on myös hyvä taistelemaan, ja ei epäile käyttää taistelutaitojaan oikeastaan koskaan. Kaikesta tästä huolimatta, Nokiruusu on tavallisessa klaanielämässä rauhallinen, ahkera, omissa oloissaan pyörivä sekä yllättävän kova pohtimaan. Ei hän ole kauttaaltaan paha, naaras osaa välittää muista oikeastikin. Kolmen t:n sääntö pätee vain niihin kissoihin, jotka ovat sen ansainneet. Ei se välttämättä hänestä tee sen parempaa, jos itse murhaa jonkun, joka on tehnyt pahoja asioita. Silmä silmästä -sanonta toimii Nokiruusun mielestä tällaisissa tilanteissa, eikä hän itsekään loppujen lopuksi tiedä, kumpien puolella on; enkelten vai demonien?Nokiruusu on oranssinruskea ja lihaksikas naaras, joka on kooltaan enemmän keskikokoinen kuin pieni. Karvapeite on hiukan tavallista pidempi, mutta ei hän silti pitkäkarvaisen puolelle mene. Turkki on oranssin ja ruskean kirjava, mutta häntä taas on kokonaan oranssinraidallinen. Oikea korva repeytynyt pahasti, kaulassa pitkä arpi ja hännänpää purtu poikki. Nokiruusun kasvoilla on täysin musta roiskeen näköinen alue, joka alkaa korvista ja loppuu leukaan leviten kuitenkin ihan poskiin asti. Silmät ovat suuret ja kauniin siniset. Tassut ovat yllättävän pienet, mutta niissä on todella terävät valkoiset kynnet.Menneisyys & perhe:

Tähän mennessä aivan tavallinen Lumouksenklaanin oppilaan menneisyys.Emo: Pähkinäsilmä

Isä: Viikate (ent. Korppimyrsky)

Siskot: Omenahiiri ja PihlajalehtiMuuta:

-Nokiruusun isä tulee löytämään hänet, ja kouluttaa tätä aina öisin rajalla, jonka toinen puoli ei kuulu kenellekään

-Nokiruusulle muodostuu vääristynyt kuva elämästä ja rangaistuksista, suurimmaksi osaksi isänsä Viikatteen takia

-Naaras ei ymmärrä käsitettä “armahdus”, vaikka joskus vanhempana saattaa sen oppiakin

-Haluaisi pentuja ja kumppanin opettaen pennuilleen kaiken mitä tietää. Kärsivällinen kumppani voisi sopia tasoittamaan hänen luonnettaan ja tapojaan, joihin on kangistunutTheme song: X Ambassadors – UnsteadyPötkö: Nokitassu (-ruusu) • 6 kuuta • Mustakasvoinen oranssinruskea naaras, jolla pienet tassut ja suuret siniset silmät • Sarahalla

Vastaus:

Hyväksytty ja lisätty! (Kuittaan Chabin puolesta, joka ahkerana tämänkin on lisännyt!)

- Lisäsin myös hakemistoon Viikatteen ja Korppimyrskyn ^^


- Masi YP -

Nimi: Varjo

18.04.2019 19:31
Lumipentu, Lumitassu, Luminärhi
Nimi: Lumipentu
Ikä: 4 kuuta
Sukupuoli: Kolli
Arvo: Pentu
Tulevaisuuden arvo: Soturi
Klaani: Salamaklaani
Vanhemmat: Pähkinäsydän & Peiponkajo
Korkeus: Suuri
Haave: Löytää rakastava kumppani ja saada tuon kanssa perheen
Roolija: Wilma aka varjo

Taidot & suhteet

(Soturiksi)
Voima 4/5
Kestävyys 5/5
Nopeus 2/5
Uiminen 1/5
Saalistaminen 3/5
Kiipeily 3/5
Tasapaino 4/5
Opettaminen 4/5
Sosiaaliset taidot 5/5

Mestari:
Oppilaat: -

Ystävät: Apilantomu, Tunturikukka, Pähkinäsydän, Peiponkajo
Muut klaanit:

Viholliset: -
Muut klaanit: -

Luonne & ulkonäkö
Luminärhi on luonteeltaan todella mukava ja kohtelias herra, joka täyttää elämänsä mielellään muiden seurasta kuin vain yksikseen nurkassa mököttämässä. Luminärhi ei ole pieni pallo, joka pomppii toisen kissan luota aina toisen luokse yrittäen puhua kaikelle ihan kaikesta, vaikka onkin uskalias mennessään puhumaan muille. Hän ei ole mikään pirtein tapaus, mutta yleensä valaa toivoa muihin sitä tarvittaessa. Ei tunnu ikinä olevan oikeastaan huonolla päällä vaan on se, joka yrittää piristää muita ja keskustella tarvittaessa asiat halki. Ei mikään hauskin kissa, vaikka omaakin jonkinlaisen huumorintajun tarvittaviin tilanteisiin. Ei ole se naurattaja, mutta ymmärtää huumoria ja lähtee siihen mukaan. Puhelias muutenkin, jolla löytyy kyllä jokaiseen tilanteeseen sanottavaa. Ei kuitenkaan ole, joka kertoo mielipiteensä ääneen, ellei niitä kysytä. Ei ikinä astuisi kenenkään varpaille, on kyse sitten loppujen lopuksi ylempi tai alempi arvoisesta. Ihan sama kenen kanssa keskustelee, on ensimmäinen luovuttaja ja myöntää olevansa väärässä, vaikka tietäisikin, ettei ole. Tekee kuitenkin mitä tahansa, että kaikilla muilla menee hyvin pistäen itsensä aina muiden taakse. Tuota voisi kutsua sinisilmäiseksi, mutta loppujen lopuksi Luminärhi on todella viisas kolli, joka käyttää sanoja ja aivojaan kynsiään paljon mieluummin. Haluaa puhua asiat läpi eikä heti rynnätä taisteluun. Muutenkin inhoaa taistelemista, mutta ymmärtää tarvittavat tilanteet. Yrittää muutenkin selittää jokaisen tilanteen järjen pohjalta eikä annan sen enempää tunteilleen valtaa, on kyse sitten oikeastaan mistä tahansa.

Luminärhi muistuttaa ulkonäöllisesti paljon isäänsä, vaikka löytyy noissakin paljon eroavaisuuksia. Salamaklaanilaiseen tapaan tuo on suurikokoinen ja lihaksikas kolli leveillä valoilla ja valtavilla käpälillä pitkineen kynsineen. Kollilla on todella pitkä ja tuuhea turkki, joka helposti tuntuu sojottavan miten milloinkin, vaikka se toimii hyvänä suojana toiselle. Pohjaväriltään se on melkein puhtaan valkoinen ympäri kehoa, vaikka siinä on muutamia ruskeita laikkuja ympäri kehoa. Ne eivät ole kovin suuria, mutta ei pieniä täpliäkään vain. Niitä löytyy muutama kollin kyljiltä, selältä ja hännän tyvestä, vaikka sitten lopulta tuon tuuhea ja pörröinen häntä on muuten täysin valkea. Toinen takatassuista on myös ruskean sävyinen ja yksi niistä laikuista on myös niskassa, joka leviää myös hiukan pään päälle. Myös kollin toisen silmän vieressä on pieni laikku aina korvalle asti, joka on ruskea. Muuten rinta ja vatsa ovat hännän tapaan valkeat. Nenänpää on musta, kun taas tuon suuret silmät ovat keltaoranssin sävyiset, jotka Luminärhi on taas perinyt emoltaan.

Menneisyys & perhe
Normaali salamaklaanilaisen kollin menneisyys.

Isoisovanhemmat: Varisliito & Simpukkasumu
Isovanhemmat - Pähkinäsydän: Korppihalla & Kirsikkasiipi
Vanhemmat: Peiponkajo & Pähkinäsydän
Eno: Ruislampi
Serkut: Viiltohammas, Raparperimarja & Simpukkalumo
Sisarukset: Apilantomu & Tunturikukka

Muuta:
• Pentuna ainakin hänen toinen sisarensa sanoi kollia Lumipalloksi nimensä etuliitteen ja ulkonäkönsä takia, jolloin Luminärhi jopa alkoi pelätä, että hänen soturinimensä olisi Lumipallo, jonka takia myös pitää omasta soturinimestään, joka ei tosiaan ole se, mitä hän pelkäsi
• Rakastaa perhettään ja toivoo sisarilleen ainakin onnellista elämää ollen tarvittaessa valmis tukemaan heitä
• Toivoo olevansa uskollinen ja hyvä soturi Salamaklaanille, johon sitten perustaisi oman perheensä rakastavan kumppanin kanssa

Pötkö: Lumipentu (-närhi) • 4 kuuta • Pörröinen kolli, jolla ruskeita laikkuja ympäri kehoaan ja keltaoranssit silmät • Varjo aka wilma

Vastaus:

Kaikin puolin hyväksytty ja lisätty! (Olen vain kuittaamassa tämän)

- Masi YP -

Nimi: Varjo

16.04.2019 23:20
Spiritus, Tiikerihaamu
Nimi: Tiikerihaamu
Ikä: 50 kuuta
Sukupuoli: Kolli
Arvo: Soturi
Tulevaisuuden arvo: Klaaninvanhin
Klaani: Kuuklaani
Kumppani: Liljasiipi
Korkeus: Suuri
Haave: Tehdä kaikkensa perheensä, varsinkin tyttärensä eteen
Roolija: Wilma aka Varjo

Taidot & suhteet

(Soturiksi)
Voima 4/5
Kestävyys 5/5
Nopeus 3/5
Uiminen 2/5
Saalistaminen 3/5
Kiipeily 3/5
Tasapaino 4/5
Opettaminen 4/5
Sosiaalisettaidot 3/5

Mestari: Luumarja
Oppilaat: Hopeasumu

Ystävät: Luumarja, Liljasiipi, Syreenikaiku, Kyyhkyskielo
Muissa klaaneissa:

Viholliset:
Muissa klaaneissa:

Luonne & ulkonäkö
Tiikerihaamu on omissa oloissa viihtyvä kolli, joka kuitenkin tulee tarvittaessa kaikkien kanssa kohteliaasti toimeen. Tiikerihaamu ei ole kuitenkaan ujo vaan tykkää oikeastaan olla yksin, jolloin voi ajatella omia asioita ja tarkkailla ympäristöä. Ei välttämättä ole se, joka menee ensimmäisenä muiden luokse pelkästään huviksi, mutta ei myöskään häädä muita pois luotaan. Voisi sanoa, että vaikea tutustua, koska ei paljoa puhu varsinkaan itsestään, vaan on enemmän se kuuntelija tyyppinen, joka kuitenkin tarvittaessa avaa suunsa. Ei se mahdotonta ole toiseen tutustua paremmin, mutta yleensä puhuu vain tarvittaessa, häneltä kysyessä jotain ja auttaessa. Ensimmäisenä voi vaikuttaa, että tuo on melko kylmä ja etäinen, mutta lähestyessä ymmärtää, että Tiikerihaamu on todella uskollinen, luotettava ja auttavainen kolli, joka peittää sen kaiken jonkinlaisen rauhallisen kuoren alle. Lukematon ja niin sanotusti tunteeton, vaikka vain sillä mielessä, että ei tunteita julkisesti kellekään näytä. Joskus voisi olla jopa varma, että tuo on vain jonkinlainen tyyni kuori, jolta saa aina samanlaisen vastauksen. Ei tunne vihaa, vaan pysyy aina todella rauhallisena ja viisaana, joka ei turhiin väittelyihin lähde mukaan. Tiukankin paikan kohdalla yrittää ensin ajatella parhaimman tuloksen ennen kuin syöksyy paikalle kynsin ja hampain. On se tulos sitten parhain itsensä tai jonkun muun kannalta, vaikka valitsee aina joka asiassa ensin oman perheensä, kumppaninsa ja pentunsa. Sen jälkeen valitsee itsensä ja viimeisenä vasta klaaninsa, vaikka pyrkii olemaankin kaikille uskollinen. Jos kuitenkin pitäisi järjestykseen laittaa tai todella tiukan paikan tullessa, valitsisi hän noin.

Tiikerihaamu on todella suurikokoinen kolli, joka on rakenteeltaan sulavalinjainen ja notkea, vaikka toisen turkin alta paljastuukin selvät lihakset. Rakenteeltaan vahva ja leveä lapainen kolli, jolla on pitkät jalat sekä suuret tassut pitkineen kynsineen. Karvapeite on keskipitkä ja suojaava, joka on pohjaväriltään täysin valkea. Sitä koristavat suuren arven lisäksi kyljessä tiikerimäiset mustat raidat. Toisen selän päällä kulkee yksi pitkä suuri musta raita aina mustaan hännänpäähän asti, joista sitten valuu lyhyitä ja pidempiä raitoja kylkiä pitkin aina vatsalle asti. Myös kollin pitkä häntä, jalat ja pyöreät kasvot ovat raidalliset. Pitkät viikset, musta nenänpää ja hiukan jopa pyöreältä näyttävät suuret korvat. Ulkonäköä koristavat vielä tuon jopa pelottavan tyynet kalmanvalkeat pyöreät silmät.

Menneisyys & perhe:
Tiikerihaamu syntyi kahdelle erakolle ainoana pentuna. Nuo kaksi nimesivät pennun nimellä Spiritus eläen lähellä klaanien rajoja, mutta silti niin sanotusti ei kenenkään maalla. He pärjäsivät hyvin kolmestaan liikkuen paljon päivittäin, vanhempien samalla yrittäen kouluttaa poikaansa mahdollisimman hyvin selviytymistä varten. Kuitenkin perhe joutui kaksijalkojen koirien hyökkäyksen uhreiksi, joista ainoastaan selvisi kolli itse, joka pakeni paikalta haavoittuneena. Sen hyökkäyksen takia hän sai suuren arven kylkeensä, vaikka jotenkin selviytyi siitä. Sen jälkeen Spiritus kuitenkin kulki todella kauan yksikseen haluamatta kuitenkaan liittyä mihinkään klaaniin, koska niiden tavat eivät tuntuneet oikealta kollille itselleen.
Monia kuita Spiritus vain kulki eteenpäin, vaikka pysyttelikin klaanien rajoilla pääsääntöisesti. Matkalla hän kuitenkin tutustui Liljasiipeen, johon yllätyksestään huomasi rakastuvansa. Pian sai tietää naaraan odottavan heille pentuja, jonka jälkeen itsekin päätyi liittymänä Kuuklaaniin. Kolli arvioitiin ja lopulta nimitettiin varsinaiseksi soturiksi.

Vanhemmat tuntemattomat erakot, sisaruksia ei ole
Kumppani: Liljasiipi
Pennut: Syreenikaiku & Kyyhkyskielo

Muuta:

• Tiikerihaamulle kaikki kaikessa on hänen perheensä, varsinkin pentunsa ja erityisesti tyttärensä Syreenikaiku, joka on kuin isänsä prinsessa niin sanotusti. On valmis tekemään oikeastaan mitä tahansa noiden eteen, kunhan nuo ovat onnellisia ja saavat haluamansa
• Ei tavoittele mitään suurta elämältään enää, ehkä toisen pentueen
• Pieni pelko koirien takia, mutta ei oikeastaan myönnä sitä kellekään

Pötkö: Tiikerihaamu • 52 kuuta • Valkea kolli, jolla mustia tiikerikuvioita ympäri kehoa, kalmanvalkeat silmät • Liljasiiven kumppani • Hopeatassun mestari • Wilma aka Varjo

Vastaus:

Tiikerihaamusta tuli todella 'symppis' fiilis minulle. Ihana isähahmo, jolla kiven kova ulkokuori, mutta sisimmässään kultaakin arvokkaampi tuki ja turva. Tiikerin sijaan hänestä tulee enemmän sellainen karhumainen tunne minulle ^^ Mukavaa myös saada klaanielämän ulkopuolelta Kuuklaaniin kissoja, etteivät yhtäkkiä kaikki ole syntyneet klaanissa, kun se ei ihan tarkoitus ollut. Eli siis isot plussat siitä, että hahmosi noudattaa ajatusta klaanielämän ulkomaailmasta tulo - ajatusta.


Kaikin puolin hyväksytty ja lisätty!
Lisäsin myös hakemistoon Spiritus nimen käytetyksi!

- Masi YP -

Nimi: Varjo

07.04.2019 15:40
Pakkanen, Pakkasuhka
Nimi: Pakkasuhka
Ikä: 20 kuuta
Arvo: Soturi
Tulevaisuuden arvo: Varapäällikkö
Klaani: Kuuklaani
Kumppani: Hiilloskukka
Korkeus: Suuri
Haave: Nousta vielä joku päivä johtamaan klaaniaan
Roolija: Wilma aka Varjo

Taidot & suhtet

Voima 5/5
Kestävyys 5/5
Nopeus 2/5
Uiminen 2/5
Saalistaminen 3/5
Kiipeily 4/5
Tasapaino 3/5
Opettaminen 3/5
Sosiaaliset taidot 3/5

Mestari: (Kylmäkynsi)
Oppilaat:

Ystävät: Hämäräruusu, Hiilloskukka, Hornatiikeri, Ikiloimu, Unikkopisara, Suohalla, Tiikerihaamu
Muut klaanit: Ametistikyynel, Kobrankatse, Synkkäkynsi

Viholliset: Aurinkomeri
Muut klaanit:

Luonne & ulkonäkö
Kaksikosta Pakkasuhka tuntuu olevan ikään kuin se keulahahmo, jonka kaikki tuntevat Hämäräruusun sijasta. He ovat täysin erilaisia ja monen silmissä varmasti näyttää, että heillä ei olisi mitään yhteistä. Pakkasuhka nauttii huomiosta ja siitä, kuinka hän saa näyttää taitonsa, kun taas hänen sisarensa on se kollin varjossa elävä. Pakkasuhka on melko sosiaalinen, joka viihtyy suurissa porukoissa, mutta aina myös jonkun yksittäisen henkilön kanssa. Kolli on todellakin mieluiten äänessä, vaikka yleensä toisen asiat liittyvät häneen itseensä ja omiin täydellisiin suorituksiinsa tai on joko sarkastista vitsailua, jolla yrittää jollain tavalla tehdä muista itseään huonomman kuvan. Suoraa sanottuna ylimielinen eikä oikeastaan pelkää näyttääkään sitä. Voisi jopa sanoa, että tuo tykkää loukata toisia ja aiheuttaa heille pahaa mieltä, jotta tuntisi olevansa itse niin sanotusti tilanteen herra. Ei varo sanojaan, vaan yleensä sanoo kaiken, mitä mieleensä sattuu, mutta harvoin tulee sitä oikeastaan edes pahoittelemaan tai tuntemaan asiasta mitään omatunnon tuskaa. Eipä tuolle ole niin väliä, vihaako mahdollisimman moni häntä vai pitää hänestä. Pitää muutenkin oikeastaan itsestään huolta eikä niinkään välitä siitä, omaako paljon ystäviä vai puhuvatko kaikki hänestä pahaa niin sanotusti selkänsä takana. On monesti sanonutkin, että ei tarvitse kuin perheensä, joka on sitten joko huonosta onnesta ikuisesti solmittu toiseen. Moni voisi sanoa, että ei Pakkasuhka oikeasti sellainen ole vaan hän vain esittää, mutta valitettavasti kolli on oikeasti vain ilkeä ja kunnianhimoinen, joka tekee kaikkensa saadakseen itsensä esille. Ei halua vaikuttaa kenenkään silmissä enää heikolta, mitä pentuna oli ollut isänsä kynsien alla. On ikään kuin suojautunut johonkin uhkarohkeaan ja kylmän kuoreen, mutta siinä samassa on hävittänyt kokonaan sen hiljaisen pienen pennun, joka halusi vain rakkaittensa parasta eikä kukaan varmaan ikinä enää sitä puolta toisesta näe.

Jos joku tuntisi Pakkasuhan isän, he varmasti kertoisivat, kuinka paljon kolli ulkonäöllisesti häntä muistuttaa ihan kuin Pakkasuhka ei itse sitä tietäisi. Itse kolli ottaa niin sanotusti asian mitään sanomattomasti, koska ei halua muistuttaa sitä kissaa. On samalla tavalla suurikokoinen ja lihaksikas, joka ei ole harjoittelusta jäänyt paitsi. Kollilla on leveät lavat ja suuret tassut, joita koristavat vielä todella pitkät sekä terävät kynnet. Isäänsä muistuttaa kuitenkin eniten turkkinsa värityksen takia ja arvista, jotka koristavat kollin kehoa tuuheasta ja pitkästä karvapeitteestä huolimatta. Pääosin turkki on todella vaalean harmaata, joita koristaa ajoittaiset raidat selässä, jotka valuvat toisen kyljille. Pitkät ja vahvat jalat ovat myös raidalliset, vaikka tassut loppujen lopuksi ainoastaan valkoiset. Rinta on myös hyvin vaalean harmaata, jonka voi nopealla vilkaisulla ajatella valkeaksi. Häntäkin on tuuhea ja raidallinen, kuten kollin kasvotkin. Poskilla ja otsassa näkyy muutamia mustia raitoja, kun taas kuono on valkean sävyinen ja nenänpää vaaleanpunainen. Pitkät viikset ja korkeat korvat, joiden päässä on mustat tupsut. Silmät ovat vielä hyvin haalean siniset.

Menneisyys & perhe
Pakkasuhka syntyi sisarensa Hämäräruusun kanssa kahdelle erakolle, joista isä oli juuri lähtenyt pois klaanista ollakseen perheensä kanssa. Pennut nimettiin Pakkaseksi ja Hämäräksi, koska emo halusi heille mahdollisimman erakon kaltaiset nimet, vaikka arvelikin noiden liittyvän vielä joskus johonkin klaaniin.
Pennusta asti heidän vanhempansa yrittivät monien kuiden ajan kouluttaa kaksikkoa, jotta he oppisivat puolustautumaan mahdollisia vihollisia vastaan erakon elämän ollessa yllättävää. Kylmäkynsi sai oppilaakseen poikansa Pakkasen ja koulutti toista yrittäen niin sanotusti saada pennustaan järven vahvinta kissaa, koska halusi noiden vielä liittyvän joskus klaaniin isänsä tavoin. Pakkasen koulutus oli rankkaa, koska välillä heidän isänsä tuntui tykkäävän käyttää liiallista väkivaltaa ja aiheuttaa pojalleen verta vuotavia haavoja syyttäen lopulta aina poikaansa, joka ei ikinä ollut harjoitellut niin sanotusti tarpeeksi. Puna, Pakkasen emo koulutti sillä aikaa Hämärää yrittäen kuitenkin olla välittämättä siitä, mitä naaraan kumppani teki pojalleen. Vihaisena siitä, että emo ei suostunut myöntämään totuutta, murhasi tuo emonsa syyttäen siitä isäänsä ja sen jälkeen murhasi vielä oman isänsä jääden kahden sisarensa kanssa. Sen aikana he kahdestaan vaelsivat ympäriinsä Pakkasen suojellessa sisartaan.
Myöhemmin he liittyivät Pakkasuhkana ja Hämäräruusuna juuri perustettuun Kuuklaaniin. Pakkasuhka löysi klaanista itselleen kumppanin, Hiilloskukan ja sai pian toisen kanssa pentuja, jonka jälkeen kolli on himoinnut arvovaltaista asemaa.

Emo Puna ja isä Kylmäkynsi, kuolleet
Sisko: Hämäräruusu
Kumppani: Hiilloskukka
Pennut: Hornatiikeri, Ikiloimu, Unikkopisara

Muuta:

• Kollille hänen elämänsä tärkein kissa on ja tulee aina olemaan hänen sisarensa Hämäräruusu, jonka eteen tekee mitä tahansa
• Pakkasuhka pitää Hämäräruusua pelkästään kuitenkin sisarenaan ja ystävänään, mutta Hämäräruusun saatua tietää totuus hänen vanhemmistaan, tulee Hämäräruusu pitämään Pakkasuhkaa pahimpana pelkonaan ja sen takia myös vihollisenaan
• Ei suostu jakamaan kenenkään kissan kanssa sisarensa huomiota, jonka takia tulee mm. pitämään Aurinkomerta, sisarensa tulevaa kumppania pahimpana vihollisenaan
• Kärsii mielenterveys ja vihanhallinta ongelmista, jonka takia luulee näkevänsä isänsä, joka pahoinpiteli poikaansa joka paikassa käskyttämässä häntä
• Ei ikinä ole hyvä kumppani tai isä, koska hankki oikeastaan perheen sen takia, että näyttäisi hyvältä päällikön ja varapäällikön silmissä, jotta voisi myöhemmin vielä kohota johtamaan klaania
• Pelkää olevansa samankaltainen kuin isänsä, vaikka lopulta alkaa ymmärtääkin, ettei ole tuota hirveästi parempi
• Janoaa Kuuklaanin päällikön paikkaa
• Omaa todella suuren uskon Kuolonklaaniin
• Haluaisi kouluttaa mahdollisimman monta oppilasta, jopa omia pentujaan, jotta voisi tehdä noista jotenkin itsensä kaltaisia ja hänelle uskollisia, joita tarvittaessa voisi käskyttää

Pötkö: Pakkasuhka • 22 kuuta • kooskas harmaa raidallinen tuuheaturkkinen kolli, jolla siniset silmät • Hiilloskukan kumppani • wilma aka varjo

Vastaus:

Tulin kuittaamaan, että Chabi lisäsi tämän hahmon ja linkitti sen kuntoon. Hakemus on kaikinpuolin hyväksytty minunkin puolestani ja aina hienoa, että sisarukset saavat hakemuksensa samoihin aikoihin, että hakemusten tarkistaja muistaa paremmin, millainen sisarus oli ^^

Pakkasuhan ja Hämäräruusun suhdetta jään seuraamaan mielenkiinnolla, ja katsomaan mitä kaikkea tulee tapahtumaan, aina Aurinkomerestä Pakkasuhan janoamaan arvovaltaisesta asemasta ^^

- Masi YP -

Nimi: Varjo

05.04.2019 22:05
Hämärä, Hämäräruusu
Nimi: Hämäräruusu
Ikä: 22 kuuta
Arvo: Vaeltaja
Tulevaisuuden arvo: Kuningatar
Klaani: Kuuklaani
Kumppani: Aurinkomeri
Korkeus: Suurehko
Haave: Elää turvallisesti oman perheen kanssa Kuuklaanissa
Roolija: Wilma aka Varo

Taidot & suhteet

Voima 3/5
Kestävyys 4/5
Nopeus 3/5
Uiminen 3/5
Saalistaminen 4/5
Kiipeily 3/5
Tasapaino 4/5
Opettaminen 3/5
Sosiaaliset taidot 3/5

Mestari: (Puna)
Oppilaat: -

Ystävät: Hiilloskukka, Suohalla, Aurinkomeri, Hornatiikeri, Ikiloimu, Unikkopisara
Muissa klaaneissa:

Viholliset: Pakkasuhka
Muissa klaaneissa:

Luonne & ulkonäkö:
Hämäräruusu on päällimmiltään hiljainen naaras, joka viihtyy omassa seurassaan omien ajatusten keskellä, vaikka tapansa mukaan tuntuu ajattelevan liikoja. Hän on tarkkaavainen, joka tuntuu tietävän yllättävän paljon ympärillään tapahtuvista asioista, mutta haluaa myös sillä tavalla suojella itseään. On utelias, mutta ei halua sitä näyttää muille kysymyksillään, jonka takia vihaa tietämättömyyttä, jotka tuntuvat myös lisäävän vaaraa. Vihaa myös valehtelua kaiken puolin, jonka takia itse pysyy luotettavana ja rehellisenä, vaikka ei yritä omia mielipiteitään muiden ylitse kertoa. Muutenkin on ennemmin se syrjässä seisova, kuin se, joka osallistuu jokaiseen asiaan ja suuriin ryhmiin. Hänen kanssaan on todella helppo keskustella Hämäräruusun ollessa auttavainen ja pohdiskeleva, joka ei kuitenkaan vaadi ketään puhumaan liikaa vaan antaa muiden olla omanlaisiaan välttäen liiallisen uteliaisuuden. Itse on melko sulkeutunut omasta elämästään, jonka takia ei vaadi muiltakaan sen enempää. Hämäräruusuun tutustuessa voi tarvita hiukan aikaa, mutta naaras on valmis antamaan aikaa muille ja tekemään sen saman. Tiettyjen asioiden kanssa häneltä löytyy tarvittavaa päättäväisyyttä ja uskallusta, vaikka on tottunut yleensä perheensä takia olemaan se hiljainen hyväksyjä. Suuttuessaan yleensä on todella etäinen ja jopa kylmä sitä kissaa kohtaan, mutta ei ole ikinä ollut suurikaan riitelijä. Ainoastaan, jos on kauan pidätellyt kaikkea ja antanut niiden kasaantua sisälleen, voi tuo riidan aikana puhua suunsa puhtaaksi. Yleensä kuitenkin katuu sitä heti ymmärrettyään kunnolla sen, että on alun perin edes avannut suunsa syyttäen siitä itseään.
Päällimmiltään naaras on kuitenkin alkuun etäinen, mutta lopulta häntä melkein voi sanoa jo ystävälliseksi. Ei ole mikään lämpimin henkilö, joka ystävystyy helpolla, mutta ystävällisyydellä voidaan kuvastaa hänen kuuntelevaisuuttaan ja auttavaisuuttaan. Harvoin tuo suostuu yhtään ketään jättämään pulaan, jos on edes jonkinlaisen suhteen luonut heidän ympärilleen. Viisas, joka käyttää sitä hyödykseen, koska ei ole kaikista rohkein. Ei ole todellakaan se, joka syöksyy heti kynnet ojossa paikalle. Enemmänkin se tarkkailija, joka käyttää aikansa siihen, että saa sen suunnitelman luotua muiden pelastamiseksi.

Hämäräruusu on kaunis Kuuklaanilainen naaras, joka on perinyt ulkonäkönsä emoltaan. Kooltaan naaras on muita naaraita hiukan suuremman kokoinen, mutta siltikin joitain kolleja selvästi pienempi. Omaa sulavalinjaisen ja hennon rakenteen leveillä lavoilla sekä pitkillä jaloilla ja suurilla pyöreillä tassuilla, joita koristavat hiukan normaalia pidemmät ja terävät kynnet. Karvapeite on hyvin suojaava ja tuuhea, joka toisaalta myös tuo naaraan jotenkin lihaksikkaaseen kehoon kokoa lisää. Väritykseltään naaras on ruskean musta. Hänen päänsä on aina niskaan asti musta, kuten myös tuuhea ja keskipitkä häntä ja jalat kokonaisuudessaan. Selkä, kyljet ja vatsa ovat todella tumman ruskean sävyiset, mutta erottuvat selvästi muusta kehosta. Arpia löytyy muutamia, mutta ei niitä erityisesti näy turkin seasta. Ulkonäköä koristavat vielä musta nenänpää, korkeat korvat tupsuineen ja kirkkaan siniset silmät, jotka voivat näyttää jossain valossa hiukan jopa turkoosin sävyisiltä.

Menneisyys & perhe:
Syntyi erakko naaraalle ja toisen kumppanille, joka oli lähtenyt pois omasta klaanistaan ollakseen perheensä ja kumppaninsa tukena. Hämäräruusu, silloinen Hämärä syntyi veljensä Pakkasen kanssa ainoina pentuina, jolloin heillä oli pieni erakkoperhe. Heidän isänsä kuitenkin alkoi nuoresta asti opettamaan naaraan veljeä, jonka takia Hämärä alkoi viettämään aikaansa emonsa kanssa päivät pitkät. Naaras opetteli metsästystä, taistelua ja hiukan jotain yrteistä, joten tarvittaessa osaisi hoitaa pintahaavat. Kuitenkin hänen veljensä, joka oli isän ankaran ja väkivaltaisin koulutuksen alla kohonnut suureksi taistelijaksi, murhasi heidän emonsa vihaisena, koska tuo oli jättänyt poikansa väkivaltaisen isän koulutuksen alaiseksi. Pakkanen syytti siitä kuitenkin isäänsä Kylmäkynttä, jonka lopulta myös tappoi ikään kuin puolustaakseen perhettään.
Perheen kuoltua kaksikko vaelsi kauan kahdestaan, kunnes päättivät liittyä juuri perustettuun Kuuklaaniin todistettuaan ensin taitonsa. Pakkanen, nykyinen Pakkasuhka oli löytänyt kumppanin klaanista ja aika nopeasti perusti toisen kanssa perheen, kun taas Hämäräruusu kohosi vaeltajan asemaan, joka tuota oli ehtinyt jo kiinnostamaan.

Emo Puna ja isä Kylmäkynsi, molemmat kuolleet
Veli: Pakkasuhka
Veljen pennut: Hornatiikeri, Ikiloimu, Unikkopisara

Tuleva kumppani: Aurinkomeri

Muuta:
• Kuuklaanin ensimmäinen vaeltaja
• Ei tiedä totuutta perheensä kuolemasta, mutta saatuaan myöhemmin tietää, alkaa pelkäämään, mutta samaa aikaa myös suunnittelemaan kostoaan omalle veljelleen
• Ei tiedä veljensä mielenterveys- tai vihanhallinta ongelmista
• Haluaisi myöhemmin kumppanin ja toisen kanssa pentuja, mutta pelkää niiden kohtaloa Pakkasuhan ollessa kuitenkin samassa klaanissa toisen kanssa
• Uskoo pääosin kyllä Kuolonklaaniin, mutta on ehkä hiukan liiankin kiinnostunut Kaikuklaanista

Pötkö: Hämäräruusu • 22 kuuta • mustaruskea tuuheaturkkinen naaras, jolla kirkkaan siniset silmät • wilma aka varjo

Vastaus:

Tulin vain kuittaamaan, että Chabi on lisännyt Hämäräruusun hakemuksen ja se on kaikinpuolin hyväksytty! Onnittelen vielä vaeltajan roolista, mielenkiinnolla odotan, mitä Hämäräruusun elämä tuo mukanaan ja miten asema vaikuttaa päätöksiin!

- Masi YP -

©2019 Liity | Soturin sydän - suntuubi.com