Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liittyminen hakemuksilla:

Oletko jo liittynyt, mutta haluaisit tehdä muutoksen kissasi hakemukseen? Paina tästä.

Voit käydä lukemassa lisää taidoista: täältä.

Alempana on kaikkien arvojen hakemukset, joista sinun on osattava valita oman kissasi arvon mukaiset kohdat. Muista, että taito-osio ei kuulu täyttää pennuille, mutta kissasi noustessa oppilaaksi, sinun on muistettava täyttää taito-osio, sekä mestari-tieto ylempänä olevan linkin kautta.Kissasi kaikki nimet: (pentu, oppilas, jne.)

Nimi:

 

Arvo:

 

Ikä:

 

Tulevaisuuden arvo:

Päällikkönä ilmoita tämän tilalla elämiesi määrät.

Klaani:

 

Haave:

Päällikkönä ilmoita tämän tilalla milloin kissasi astui virkaan.

Sukupuoli:

 

Vanhemmat:

Soturina, kuningattarena, varapäällikkönä, päällikkönä, laita tähän kohtaan kumppanisi nimi, sitä ennen oppilaana ja pentuna täytä vanhempiesi nimet.

Korkeus:

(pieni, iso, matala, korkea)

Roolija:

 

 

Taidot & Suhteet:

(Liitä taito-kohta tähän).

Mestari: (oppilaista eteenpäin)

Oppilaat: (soturista/parantajasta eteenpäin)

 

Edeltäjä: (vain päälliköille ja varapäälliköille)

Seuraaja: (vain päälliköille)

 

Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? : (pennusta eteenpäin)

Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? : (oppilaasta eteenpäin)

 

Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? : (pennusta eteenpäin)

Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? : (oppilaasta eteenpäin)

 

Luonne & Ulkonäkö:

Kuvaile kissasi luonnetta ainakin kolmella rivillä, jonka jälkeen kirjoita toinen muutaman lauseen pituinen ulkonäkökuvaus. Voit kertoa, pennuilla, miten ulkonäössään hän muistuttaa vanhempiaan tai muita sisaruksiaan.

+ Päälliköillä ilmoita tässä kohtaan 9 elämäsi antajat ja mitä elämiä ne ovat.

-> Elämiä mitä on annettu ja ketkä ovat niitä antaneet ovat nähtävissä täällä!

 

Menneisyys & Perhe:

Menneisyyteen riittää, että kerrot mihin klaaniin hän syntyi ja mahdolliset kokemukset tähän asti. Perheestä kerro ainakin vanhemmat, sekä sisarukset.

 

Muuta:

Halutessasi voit valita kissallesi theme songin, sekä kertoa suunnitelmista, toiveista, ajatuksista, ja sellaista tietoa, jonka haluat muiden tietävän kissastasi. Kuten mistä hän ehdottomasti pitää, tai mistä taas ei, jos hänellä on sairauksia tai jokin muu tieto, jota ei voi liittää muuhun kohtaan. Voit myös laittaa mestari toiveesi tähän.

+ Päälliköillä kerrothan mikä on heidän tavoitteensa klaaninsa tulevaisuuden kannalta, sekä varapäälliköillä myös. Jos olet laittanut haaveeseen, tai tulevaisuuden arvoon päällikön, ilmoita myös silloin tämä kohta. Jos kissasi on myös menettänyt elämiään, kerro tässä kohtaa, miksi ja minkä elämän.

+ Parantajilla kerro heidän aikeensa parantajana ja miksi he halusivat ryhtyä parantajaksi, aikeina voi olla tavoite, mitä hän haluaa tehdä uransa aikana tai mihin päästä vaikuttamaan.


 

Taidot:

Täytä tämä taulukko kaikille hahmoillesi (ei pennuille!), ja liitä se hakemukseen taito & suhde-kohdan alle:

Taidot: Pisteytys 0-5 (Oppilaat 0-3)

Voima 

Kestävyys 

Nopeus 

Uiminen 

Saalistaminen 

Kiipeily 

Tasapaino 

Opettaminen 

Sosiaaliset taidot 

Yrttien muistaminen (Vain parantajille!)

Emonvaisto (Vain kuningattarille!)

Johtaminen (Vain varapäälliköille ja päälliköille!)


Kissasi nimeä koskevat tiedot

• Soturikissa kirjojen soturinimiä ei saa valita, kuten Tulisydän, Harmaaraita, Hiekkamyrsky yms. Tämä ei kuitenkaan koske pentu-, oppilas- tai päällikkö nimiä! Kuten Pilvipentu, Korppitassu tai Sinitähti.

• Jos klaanissasi on Tulitassu, älä luo omasta kissastasi Tulitassua, sillä se sekoittaa paljon roolauksia ja hahmojen listaamista, jos klaanissa on samaa aikaa kaksi täysin samannimistä kissaa!

Käytetyt päälliköiden nimet:

• Jos kissastasi tulee päällikkö, mutta hänen päällikkönimensä oli sama kuin jollakin toisella, sinun on luotava hänelle uusi nimi hänen loppupäätteestään.

Karhutähti, Haukkatähti, Saniaistähti, Toivontähti, Vihertähti, Viiltotähti, Saukkotähti, Myrskytähti, Liekkitähti, Hallatähti, Tuskatähti, Puumatähti, Sitrustähti, Kuutähti, Raivotähti, Valkeatähti, Yöntähti, Punatähti, Tappajantähti, Veritähti, Arpitähti, Ruoskatähti, Kirkastähti, Liljatähti, Aurinkotähti, Enkelitähti, Synkkätähti, Paholaisentähti, Villitähti, Metsätähti, Jäätähti, Sielutähti, Sudentähti, Tiikerintähti, Viekastähti, Loimutähti, Aamutähti, Varpustähti, Verentähti, Valkotähti, Käpytähti, Leijonatähti, Lovitähti, Kolibrintähti, Sädetähti, Loimuavatähti

Vieraskirja  1  2  >

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on kaksi miinus yksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
                 Yksityinen  

Nimi: Pelkotuoksu

18.01.2019 15:23
Mäntypentu, Mäntytassu, Mäntymarja
Nimi: Mäntypentu
Ikä: 0 kuuta
Tulevaisuuden arvo: Soturi
Klaani: Lumouksenklaani
Haave: Perustaa perhe ja päästä parantajaksi johonkin klaaniin
Sukupuoli: Naaras
Vanhemmat: Hopeakuu & Pajuhäntä
Korkeus: Keskikokoinen & siro
Roolija: Pelkotuoksu

Taidot (Soturiksi)
Voima 1/5
Kestävyys 2/5
Nopeus 1/5
Uiminen 1/5
Saalistaminen 2/5
Kiipeily 2/5
Tasapaino 1/5
Opettaminen 4/5
Sosiaaliset taidot 4/5
Yrttien muistaminen 5/5

Mestari: ?
Oppilaat: -

Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi?: Hopeakuu, Pajuhäntä, Savutassu, Jänispentu, Mutapentu, Kiurupentu, Aavepentu, Kultapiiskunvarsi, Minttupilvi, Sudenulvonta, Syyslaulu ja Sudenlaulu
Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa?: Muut profetian jäsenet

Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi?: -
Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa?: -

Luonne & Ulkonäkö:
Mäntymarja on temperamenttinen ja aina varma kaikesta mitä tekee, mutta kuitenkin naaras on sinisilmäinen, eikä hän halua uskoa kenestäkään mitään pahaa. Hän ei luovuta helpolla, mutta on toki myös rauhallinen. Naaras on rohkea, eikä pelkää vaikeita haasteita tai muitakaan pelottavia asioita, esimerkiksi sotia. Mäntymarja on rakastavainen perhettään, läheisiään ja sukulaisiaan kohtaan, ja hän on todella hyvä muistamaan kaikenlaisia asioita. Mäntymarja on myös aika leikkisä ja myös yleensä juttelemassa ensimmäiseksi jonkun uuden kissan kanssa. Hän ei kuitenkaan 'tungettele', ja miettii aina, miltä toisesta tuntuisi, jos joku tulisi nenän eteen loikkimaan juuri siinä tilanteessa.

Mäntymarja on tummanruskean paksukarvaisen turkin omaava naaras. Hänellä on vaaleankermanvärisiä raitoja siellä täällä. Hänellä on meripihkankultaiset silmät ja pikkuinen vaaleanpunainen nenä. Naaras on keskikokoinen, mutta usein häntä katsotaan pienemmäksi. Hän on siro ja todella hoikan näköinen, mutta paksun turkin alla on lihaksiakin. Mäntymarjalla on pitkähköt jalat ja kovat, vuoristoon tottuneet mustat polkuanturat. Kynnet ovat pitkät ja todella terävät.
Naaraan lavat ovat vahvat, mutta siltikään esimerkiksi kiipeily ei ole hänen lajinsa.

Menneisyys & Perhe:
Mäntymarja syntyi eräälle kotikisulle kaksijalkalaan, mutta ilmeisesti hänen emonsa hylkäsi hänet, ja niin naaras nimeltään Hopeakuu löysi pennun, joka näytti hylätyltä, mutta ei haissut kotikisulta tai muilta klaaneilta. Hopeakuu otti Mäntymarjan siipiensä suojiin ja niin alkoi Mäntymarjan tarina.

Emo: Hopeaku (löysi Mäntymarjan hylättynä
Isä: Pajuhäntä
Sisarukset: Savutassu, Jänispentu, Mutapentu, Kiurupentu, Aavepentu, Kultapiiskunvarsi ja Minttupilvi
Isovanhemmat: Sudenulvonta ja Syyslaulu
Eno: Sudenlaulu

Muuta:
- Profetian mukana omaa voimana muiden parantamisen pelkällä koskettamisella, mutta jos hän parantaa jonkun, hän saa haavasta arven samaan kohtaan, minkä toiselta paransi
- Heikkoutena fyysiset taidot (kestävyys, voima, nopeus, kiipeily ja tasapaino)
- Hopeakuu nimesi Mäntymarjan
- Kun Kaikuklaani saapuu metsään, saattaa naaras jäädä klaaniin, ja tulla parantajaoppilaaksi, mutta hän saattaa kuitenkin jäädä Lumouksenklaaniin

Pötkö: Mäntypentu (-marja) - 0 kuuta - Tummanruskea paksu turkki, vaaleankermanvärisiä raitoja, meripihkankultaiset silmät - Pelkotuoksu

Nimi: Varjo

13.01.2019 23:29
Vuokkopentu, Vuokkotassu, Vuokkopolku
Nimi: Vuokkopentu
Ikä: 0 kuuta
Tulevaisuuden arvo: Kuningatar
Klaani: Ruskaklaani
Haave: Saada mahdollisimman monen hyväksyntä sekä perustaa perhe ilman häpeää omasta turkistaan
Sukupuoli: Naaras
Vanhemmat: Mustahäntä & Orvokkituike
Korkeus: Keskikokoinen & hoikka
Roolija: Varjo aka Wilma

Taidot (Soturiksi)
Voima 3/5
Kestävyys 2/5
Nopeus 5/5
Uimine 1/5
Saalistaminen 3/3
Kiipeily 5/5
Tasapaino 5/5
Opettaminen 2/5
Sosiaaliset taidot 4/5

Mestari: ?
Oppilaat: -

Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? : Mustahäntä, Orvokkituike
Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? : Muut profetian jäsenet

Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? : -
Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa: ? : -

Luonne & Ulkonäkö:
Vuokkopolku on toisaalta rauhallinen naaras, mutta samaa aikaa myös liian äkkipikainen tietyissä tilanteissa. Hän ei niinkään pyöri koko ajan jonkun nenän edessä häiritsemässä vaan mieluummin jopa jää hiukan taka-alalle ja katsoo tilannetta kaukaa yrittäen tietenkin ensimmäisenä auttaa eikä tehdä hätiköityjä päätöksiä, vaikka aika usein siihen hätiköityyn vaihtoehtoon kuitenkin kallistuu. Aina naaras tosiaan yrittää pitää kaiken kasassa, mutta yleensä ennen järkevää ajattelua voi tuo vaipua jonkinlaiseen epätoivoon, ajatella kaiken pahemman kautta ja lopulta reagoida sen mukaan. Kyllä Vuokkopolku on järkevä, kunhan on ensin vain saanut itsensä taas rauhalliseksi ja käytyään kaiken läpi mielessään. Hän on hiukan ehkä hiljaisen puoleinen ja mietiskelevä, joka ei niinkään yritä olla ketään parempi. Hän haluaa ainoastaan auttaa kaikkia mahdollisimman paljon, mutta ei siltikään ole sinisilmäinen. Hyväsydäminen ja kiltin puoleinen, joka tutustuu mielellään uusiin ajatellen jokaisesta ensin parasta suostumatta kuuntelemaan mahdollisia juoruja tai varoituksia. Naaras haluaa itse luoda oman kuvan muista ollen ehkä hiukan liian luottavainen, mutta hän ei halua syrjiäkään ketään. Enemmän huolehtii jopa muista, kuin itsestään. Ei nyt varsinaisesti suostu omaa henkeään kenenkään takia menettämään, ja tietenkin parhain vaihtoehto on hänelle, että kaikki jäävät eloon.

Vuokkopolku on keskikokoinen naaras taipuen kuitenkin enemmän sinne pienikokoisuuden puolelle ollen kehonrakenteeltaan hoikka ja sulavalinjainen sekä normaalia pidempi jalkainen. Turkki on keskipitkä ja todella pehmeä, lähes pentukarvan tapainen, ellei naaras joutuisi sitä sotkemaan mudalla ja muilla mahdollisilla keinoilla. Väritykseltään kaiken lian alta Vuokkopolku on täysin valkea perien värityksensä suoraa isältään, vaikka ei naaraalle olla suotu yhtään tummempaa kohtaa. Aina kasvoilta tuuhean hännän päähän asti on toinen täysin valkea. Nenänpää on vaaleanpunainen ja silmät ovat kauniin vaalean siniset, mutta muuta väriä tai merkkejä ei toisella erityisemmin ole. Suuremmilta arviltakin on naaras säästynyt hyvin.

Menneisyys & Perhe:
Vuokkopolku syntyi Ruskaklaanissa Mustahännälle ja Orvokkituikkeelle ainoana pentuna perien isänsä valkean värityksen, jota on aina vanhempiensa avustuksella joutunut peittelemään, jotta häntä ei pudotettaisi puusta tai häädettäisi.

Emo Orvokkituike ja isä Mustahäntä
Täti: Mustasydän
Setä: Susiviilto

Muuta:
• Profetian mukana omaa voimana nopeuden, jolla hän voi väistellä ja kiitää tuulen lailla. Heikkoutena fyysinen vahvuus ja kestävyys
• Naaraan nimi tulee kukasta nimeltä valkovuokko, kun taas loppupääte viittaa hänen nopeuteensa
• Profetian toteutuessa ja Kaikuklaanin tullessa metsään, jää luultavasti Vuokkopolku siihen klaaniin uskoen voivansa olla siellä hyväksytty eikä hänen tarvitsisi enää piilotella todellista itseään

Pötkö: Vuokkopentu (-polku) • 0 kuuta • Täysin valkea hoikka naaras sinisin silmin • wilma aka varjo

Nimi: Sarahalla

13.01.2019 21:50
Nimi x Sange

Ikä x 0kuuta

Klaani x Erakkolauma

Skp x Kolli

Arvo x Pentu

Tulevaisuuden arvo x ?

Korkeus x Korkea ja suuri

Haave x Päästä johtajaksi

Vanhemmat x Umbra & Pakkasnauru

Roolija x SarahallaTaidot x valmiiksi soturi-ikään

Voima 4/5

Kestävyys 3/5

Nopeus 1/5

Uiminen 4/5

Saalistaminen 4/5

Kiipeily 5/5

Tasapaino 4/5

Opettaminen 2/5

Sosiaalisuus 0/5

Tietotaito 1/5Luonne x Sange on epäluotettava ja kunnianhimoinen. Kollin sanoihin ei voi luottaa, eikä hän pidä lupauksia, ellei itse niistä hyödy. Ei tunne empatiaa, jonka takia mm. Valehtelu on hänelle ihan se ja sama. Janoaa kuollakseen johtajaksi, ja olisi valmis tekemään mitä tahansa sen takia. Vaikka tappamaan. Oheisista piirteistä huolimatta Sange ei ole tunteeton; tuntee kyllä, jos vain antaa itselleen luvan siihen, ja jos edes haluaa, mutta kunnianhimolla on useasti tapana sumentaa silmät. Itsevarma, eikä koskaan anna kenenkään painaa itseään alas. Vastaa vihaan vihalla, kylmyyteen kylmyydellä ja kunniaan kunnialla.

Hyväksikäyttää muita oman etunsa saavuttamiseksi, mikä ei varmaankaan yllätä kaikkien muiden luonteenpiirteiden lisäksi. Valitsee tarkoin ne keille syöttää pajunköyttä, vaikka ei vaikutakaan aina siltä. Ei siedä pomottelua, vaan itse mielummin toteuttaa sitä.Ulkonäkö x Pohjaväriltään likaisen vaalea kolli, jolla on selässä tummempia raitoja. Vihreiden silmien ympärillä mustat renkaat, jotka jatkuvat korvantaustoihin asti. Pitkät kynnet, jotka sopivat täydellisesti suurikokoiselle ja korkealle kissalle. Pitkä musta häntä.Ystävät omassa klaanissa: -

Ystävät muissa klaaneissa: -

Viholliset omassa klaanissa: -

Viholliset muissa klaaneissa: Naakkapentu(-leijona)Perhe x Emo: Umbra

Isä: Pakkasnauru

Pentuetoverit: ?Muuta x

-Voimana hallita toisen kissan kehoa ja mieltä
-Sange tarkoittaa Romaniaksi verta

Theme song: Three Days Grace-I hate everything about youPötkö: Sange x 0 kuuta x Likaisen valkea kolli, jolla on vihreät silmät. Tummempia raitoja selässä ja mustat silmänympärykset x Sarahalla

Nimi: heli-fairy

02.01.2019 20:11

Naakkapentu, Naakkatassu, Naakkaleijona, Naakkatähti
Nimi: Naakkapentu(-leijona)

Arvo: Pentu

Ikä: 0 kuuta

Tulevaisuuden arvo: Päällikkö

Klaani: Salamaklaani

Haave: Saada isänsä huomio ja olla vahva johtaja.

Sukupuoli: Kolli

Vanhemmat: Kotkankynsi ja

Korkeus: Suuri

Roolija: Heli
Taidot & Suhteet:
Taidot: Pisteytys 0-5

Voima 5/5

Kestävyys 5/5

Nopeus 2/5

Uiminen 0/5

Saalistaminen 4/5

Kiipeily 2/5

Tasapaino 3/5

Opettaminen 2/5

Sosiaaliset taidot 4/5


Mestari: Kotkantähti

Oppilaat: -Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? :

Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? : Profetian jäsenet


Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? : Kolibrintähti

Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? :


Luonne & ulkonäkö:
Naakkaleijona on luonteeltaan rauhallinen, vaikka joissain tilanteissa nopeasti kiihtyvä. Hän pystyy rauhallisesti keskustelemaan itseään vanhempien kissojen kanssa ollessaan aikuismainen, mutta voi helposti menettää malttinsa rauhattomien ja lapsellisten kissojen kanssa. Harvemmin kolli käyttää sovintokeinonaan sanoja, vaan turvautuu usein voimallisiin käytäntöihin, paitsi kunnioittamiensa aikuisten kanssa. Naakkaleijona on synnynnäinen johtaja ja vaikka eli pentuudensa esikoisena nuorelle naaraalle, hän omaa vahvan tahdon johtaa ja korjata kissojen väittämiä sekä asettaa tehtäviä, joiden mukaan edetä. Hän tulee johtamaan profetiaa vahvasti, vaikka turvautuu välillä aggressiiviseen voimankäyttöön. Ei hän kovin viisas ole tai pilkunviilaaja, mutta vahvasti tahtoo olla johtaja sekä kehittää voimallisia tapojaan, voimaa sekä kestävyyttä. Sydämeltään kiltti ja rauhallinen, paitsi tilanteissa, joissa veri kiehuu ja korvat soi. On ystävällinen kissoille ympärillään, mutta myös ennakkoluuloinen uusia kissoja kohtaan.

Naakkaleijona omistaa vahvan kehonrakenteen, ja aikuiseksi kasvettuaan hän on aivan pienen viiksen verran isäänsä suurempi. Hänellä on valtavan kokoiset tassut, joissa on terävät kynnet, sekä vahvan paksun hännän. Kollin turkin pohjaväri on oranssi. Sitä koristaa harmaat, mustat sekä ruskeat laikut, ja valkeat merkit. Hänen silmänsä ovat oranssit ja niissä leiskuu vahvuus ja voima. Tämän varpaat ovat valkeat, jotka sitten värjääntyvät oranssiksi ja nilkasta jalka värjääntyy mustaan, joka yltää vatsaan ja lonkkaan, sitten vaihtuen hieman likaisen oranssin ruskeaksi, mitä on kollin koko selän ympäri. Tämän leuan alus on myös valkea ja hänen vasemmassa suupielessään on pieni valkea laikku. Naakkaleijonan kasvot ovat oranssit, mutta omistavat mustaa värjääntymää. Hänen vasemman silmän alta lähtee musta "neliö", joka laskeutuu nenänvartta pitkin poskelle ja suupielen vierestä leukaan. Sitten myös hänen korvansa omistavat vaaleampaa harmaan mustaa värjäymää, joka ulottuu vain kulmiin asti, joista leviää ylös kohti korvian ja takaraivoa, josta se sekoittuu oranssin ruskeaan. Hänen hännänpäänsä on myös mustan harmaa ja kollin koko turkki on paksu ja vedenkestävä. Kollin nenänpää on vaaleanpunainen, kuten vahvat polkuanturat, ja hänellä on myös valkea laikku rinnan ja vatsan välissä.


Menneisyys & Perhe:
Kolli syntyi nuorelle oppilas naaraalle, jonka kumppanina on riivatun päällikön poika. Naakkapentu ei tiedä olevansa mitään suurta, kunnes isän veli katoaa ja Kotkankynnestä on määrä tulla päällikkö, siis Naakkapennusta päällikkö tämän jälkeen. Naakkapentu saa pienenä enneunia isoisästään Kolibrintähdestä, joka alkaa pian käyttäytymään vihamielisesti klaanialaisiaan kohtaan jouduttuaan Sielutähden riivaamaksi.

Vanhemmat Kotkankynsi ja

Muuta:
• Erityisvoimana karjahdus, joka saa kivet lentämään ja maan halkeamaan, pienet kissat kaatumaan ja kuvajaiset särkymään.
• Kolli sai nimensä siitä, kun isä oli nähnyt enneunia naakasta unissaan, ja kollin syntyessä leiriin lensi naakka.

Theme song: Last mand standing - Hammerfall

Pötkö: Naakkapentu(-leijona) • 0 kuuta • Suuri oranssin ruskea kolli oranssein silmin • Heli

Vastaus:

Lisätty!

VaraYP, Heli

Nimi: heli-fairy

01.01.2019 23:49
Oravapentu, Oravatassu, Oravakuiske
Nimi: Oravapentu

Arvo: Pentu

Ikä: 0 kuuta

Tulevaisuuden arvo: Oppilas

Klaani: Salamaklaani

Haave: Tehdä jotain merkittävää klaanissaan.

Sukupuoli: Naaras

Vanhemmat: Tammenlehti ja Kuurametsä

Korkeus: Hieman keskikokoista suurempi

Roolija: Heli
Taidot & Suhteet:
Taidot: Pisteytys 0-5

Voima 3/5

Kestävyys 4/5

Nopeus 2/5

Uiminen 0/5

Saalistaminen 3/5

Kiipeily 5/5

Tasapaino 4/5

Opettaminen 2/5

Sosiaaliset taidot 3/5


Mestari: (Lovijuova)

Oppilaat: -Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? : Kuurametsä, Tammenlehti, Katajakaiku, Hiirimieli, Poltesydän, Kaurishalla, Kolibrintähti

Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? :


Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? :

Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? :


Luonne & ulkonäkö:
Oravakuiske on hyvin suorasanainen neiti, joka kylmän viileästi tokaisee omat mielipiteensä, hyvät tai huonot, muiden korvien saataville. Hän kertoo näkemyksensä nopeasti ja kyllä kertoo, jos ei jostain tykkää. Hän on innokas nuorena, sekä seikkailunhaluinen. Hän ei pidä nopeastilähestyvistä kissoista, eikä kyllä ole tarketuvaa tyyppiä, siis itsenäinen nuoresta iästä huolimatta. Naaras on rauhallinen ja ystävällinen, vaikka suorasanaisuutensa saattaa loukata toisia nopeammin kuin nimeä ja ystävystymistä ehtii aloittaa. Hän on oman tiensä kulkija, mutta ystävän tai kumppanin löytäessään hyvin tähän kiintynyt ja luottaa toiseen. Erittäin uskollinen klaanilleen ja perheelleen, ja toivoo joskus tekevänsä jotain merkittävää.

Oravakuiske omaa isänsä puolelta punertavan ruskeaa turkkia, joka emon puolelta koristaa pehmeä tuuhea karva. Naaraalla on vihertävän ruskeat tarkat silmät sekä punertavan vaaleat suipot korvat. Hänen suupielensä on valkea sekä pieni osa kaulasta. Naaraan etutassujen varpaat ovat mustat sekä mustaa raitaa jaloissa. Jalkojen etupuolet ovat punertavaa karvaa, mutta 'takaa' taas vaalean harmahtavat. Muuten tämäm turkilla on havaittavissa harvaa mustaa raitaa, sekä vatsa ja takatassujenkin takapuolet ovat vaalean harmaata karvaa. Naaraan häntä on tuuhea ja pitkähkö ja samaa ruskeaa karvaa, myös mustan raitainen. Oravakuiskee. otsalla on muutama musta raita, otsa myös vähän tummempi kuin muun muassa posket. Silmien ympärillä musta rajaukset ja silmien alapuolella vaalean punertava ruskean karvan päällä mustat 'maaliraidat', siis pienet viivat mustaa karvaa silmien alla.


Menneisyys & Perhe:
Normaali Salamaklaanilaisen naaraspennun menneisyys.

Vanhemmat Kuurametsä ja Tammenlehti.
Isovanhemmat Poltesydän ja Hiirimieli, sekä Hopeataivas ja Lovijuova.
Tädit Katajakaiku sekä Havuviima
Enot Myrskyhalla ja Haukkavarjo


Muuta:
• Esikoinen
• Pitää sateesta
• Ei pidä nopeasti lähestyvistä kissoista
• Uskoo Tähtiklaaniin, mutta kyseenalaistaa tätä välillä
• Rakastaa vanhempiaan, mutta kateellinen siskolleen, joka saa jo nuorena pentuja ihastuksen kohteelleen
• Ei koskaan haluan päästää irti vanhemmistaan
• Mestaritoive Lovijuova


Theme song:

Pötkö: Oravapentu(-kuiske) • 0 kuuta • Punertavan ruskea roteva naaras vihertävän ruskeilla silmillä • Heli

Vastaus:

Lisätty!

VaraYP, Heli

Nimi: Sarahalla

30.12.2018 18:37
Nimi x Joutsentassu > Joutsenlampi
Ikä x 8kuuta
Klaani x Lumouksenklaani
Skp x Naaras
Arvo x Parantajaoppilas
Tulevaisuuden arvo x Parantaja
Korkeus x Matala
Haave x Olla mahdollisimman hyvä parantaja kun se päivä koittaa
Vanhemmat x Hiirenpolku (kasvatti-isä
Roolija x Sarahalla

Taidot (valmiiksi aikuisikään) & suhteet:
Voima 2/5
Kestävyys 3/5
Nopeus 3/5
Uiminen 0/5
Saalistaminen 2/5
Kiipeily 5/5
Tasapaino 4/5
Opettaminen 4/5
Sosiaaliset taidot 2/5
Yrttien muistaminen 4/5
Mestari: Hiirenpolku
Oppilaat: -

Ystävät omasta klaanista: Hiirenpolku, Savutassu, Hopeakuu
Ystävät muista klaaneista: -
Viholliset: -Luonne & ulkonäkö:
Joutsentassu on hiukan hiljaisempi nuori naaras, ja hoitaa mielellään asiansa kaikessa rauhassa ilman muiden häiriötä. Vastaa kyllä jos hänelle puhutaan, mutta harvoin itse aloittaa keskustelua. Todella tarkkaavainen ja todella viisas, mitä ei välttämättä hänen ulkomuodostaan uskoisi. Tykkää ongelmanratkaisusta, ja ottaa mielellään niitä vastaan jos tulee mahdollisuus. Itsepäinen naaras on joka tapauksessa, ja osaa kyllä pitää puolensa. Ei koskaan lähde kinastelemaan, mutta pitää silti omassa hiljaisuudessaan aivan selkeästi asiastaan kiinni. Omalla tavallaan aika haavoittuvainen, ja jos Joutsentassua yhtään tuntee, sen kyllä näkee. Yrittää olla vilpitön ja osin huomaamaton, mutta myös sellainen johon muut kissat voivat tukeutua kriisitilanteissa.
Ei loukkaannu tai suutu oikeastaan koskaan, ja pitää aina kyntensä visusti piilossa. Naaras vihaa väkivaltaa, mutta silti kuoleman näkeminen ei tuo Joutsentassulle minkäänlaista ahdistusta taikka vastaavia tunteita.

Joutsentassu on pieni valkea naaras, jolla on pörröinen turkki ja harmaankirjava häntä. Silmät ovat kirkkaansiniset, ja joutsenen tavoin naaraalla on mustaa kuononsa ympärillä. Toinen puoli kasvoista on kevyen harmaa ja myös selässä on harmaita raitoja. Silkinpehmeä turkki ja yllättävän voimakas häntä. Pienen kokonsa sekä vahvan häntänsä ansiosta ketterä kiipeilijä.


Menneisyys & perhe: Joutsentassu syntyi erakkona, mutta pentu hylättiin "virheellisen" värityksensä takia. Hän ei olisi pärjännyt maastossa liikkuvan lauman mukana, jossa kaikki muut olivat rusehtavia tai harmaita. Joutsentassun ollessa vasta parin kuun ikäinen, hänen nykyinen mestarinsa, Hiirenpolku löysi hänet harhailemasta klaanin lähistöltä. Naaras otettiin klaanin suojiin saaden nimen Joutsenpentu, ja hän kasvoi sekä varttui parantajan pesässä, sillä tullessaan oli huonossa kunnossa. Hiirenpolunla ei ollut vielä oppilasta, ja Joutsentassu oli kiinnostunut yrteistä ja kissojen parantamisesta seuratessaan niitä vierestä monta kuuta. Niimpä Joutsentassusta tuli Hiirenpolun oppilas.

Muuta:
-Halusi ryhtyä parantajaksi paitsi kiinnostuksen takia, mutta myös sen takia että kokee olevansa velkaa klaanilleen, sillä ei ole klaanisyntyinen
-Kuolema ei ole koskaan vaikuttanut tähän kissaan negatiivisesti, Joutsentassu on aina pitänyt sitä osana luonnon kiertokulkua. Siksi myös sopiva parantajan työhön, ainakin omasta mielestään
-Toivoisi löytävänsä uuden parannuskeinon johonkin vakavaan sairauteen uransa aikana
Theme song: Nikke Ankara-Rikkinäinen Prinsessa

Pötkö: Joutsentassu • 8 kuuta • Vaalea, pieni ja pörröinen naaras, jolla on harmaita raitoja hännässään sekä siniset silmät • Sarahalla

Vastaus:

Hyväksytty ja lisätty!

VaraYP, Heli

Nimi: Pelkotuoksu

21.12.2018 12:02
Niiskupentu, Niiskutassu, Niisku, Niiskuneiti

Nimi: Niiskuneiti
Arvo: Kotikisu
Ikä: 70 kuuta
Tulevaisuuden arvo: Synkkäklaanin soturi
Klaani: Kotikisu
Haave: Liittyä joskus uudelleen Synkkäklaaniin
Sukupuoli: Naaras
Vanhemmat: Lumipyörre & Iloloikka
Korkeus: Pieni & matala
Roolija: Pelkotuoksu

Taidot & Suhteet:
Taidot: Pisteytys 0-5

Voima 4/5

Kestävyys 5/5

Nopeus 5/5

Uiminen 0/5

Saalistaminen 3/5 (osat tekniikoista on unohtuneet kotikisuaikana)

Kiipeily 5/5

Tasapaino 4/5

Opettaminen 1/5

Sosiaaliset taidot 3/5

Entinen mestari: Korppivarjo
Oppilaat: -

Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi?: -

Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa?: -Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi?:

Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa?: -

Luonne & Ulkonäkö:
Niiskuneiti on todella rohkea, vastuuntuntoinen ja taistelevainen. Hän ei luovuta todellakaan helpolla, vaan taistelee viimeiseen asti, oli sitten kyse kenen tahansa hengestä. Hän ystävystyy helpolla muiden kanssa, mutta jos joku vaikuttaa epäilyttävältä, ei hän mielellään ystävysty. Naaras on aina rehellinen ja kertoo totuuden, ja myöntää tekonsa, eikä ala "kierrellä" totuutta. Vaikka muut olisivat todella ilkeitä häntä kohtaan, ei hän kuitenkaan käyttäydy muita kohtaan vihaisesti, vaikka ei niin paljoa muista tykkäisikään. Niiskuneiti ei suutu helpolla, mutta kyllä hän suuttuu, jos oikein kovasti ärsyttää. Hän ei ole kostonhimoinen, eikä yleensä ala pieniä typeriä tekoja kostamaankaan.

Niiskuneidillä on harmaavalkoinen, paksuhko turkki, joka suojaa hyvin viimalta ja tuulelta. Hänen vartalonsa on hoikka, ja ruuminrakenteeltaan hän on matala sekä pieni, joka auttaa häntä piiloutumisessa. Hänen jalkansa ovat pitkät, ja lihaksikkaat. Naaraalla on pehmeät polkuanturat, ja terävät kynnet. Hänen häntänsä on todella pörröinen ja pitkä. Niiskuneidillä on suuri pää, sekä keskikokoiset korvat ja pyöreät, lempeät silmät. Silmät ovat väriltään hailakan vihreät, joissa on hieman liilahtavaa. Naaraan viikset ovat tummanruskeat, ja todella, todella, todella pitkät. Hänen nenänsä on vaaleanpunainen ja todella pienehkö.

Menneisyys & Perhe:
Emo: Lumipyörre (Synkkäklaani)
Isä: Iloloikka (Synkkäklaani)
Veli: Seepra (Erakko)

Niiskupentu syntyi veljensä Raitapennun kanssa Synkkäklaaniin emolleen ja isälleen viherlehtenä.
Hän kasvoi ja kasvoi, lopulta hänestä tuli oppilas Niiskutassu, ja Raitapennusta tuli myöskin oppilas. Niiskutassu sai mestarikseen Korppivarjon. Pian Niiskutassu alkoi tylsistyä veljensä lähdön jälkeen. Hänen veljensä oli päättänyt kokeilla erakkoelämää ja lisäksi hän oli muuttanut nimensä. Niiskutassu halusi kokeilla kotikisunelämää ja päätti jättää klaaninsa. Hän muutti matkallaan nimekseen Niisku ja päästyään kotikisujen paikkaan, hänestä tuli Niiskuneiti. Kun Niiskuneiti oli parin kuun ajan asunut kaksijalkojen luona, hänen luokseen tuli vieras, joka ilmoitti, että pian hänet myytäisiin pois, ellei hän lähtisi. Niiskuneiti ei totellut vierasta, ja niin hänet myytiin taloon, jossa hänelle ei annettu edes kunnollista ruokaa. Niiskuneidistä tuli 70 kuinen, ja hän päätti vielä joskus liittyä takaisin Synkkäklaaniin.

Muuta:
- Niiskuneiti vihaa kotikisujen ruokaa ja saalistaa aina talonsa pihalla juoksevia hiiriä.
- Hän haluaisi nähdä vielä joskus vanhempansa.
- Naaras haluaisi takaisin Synkkäklaaniin ja haaveilee liityvänsä takaisin sinne.

Pötkö: Niiskuneiti - harmaavalkoinen naaras, hailakan vihreät silmät, joissa hieman liilahtavaa - Pelkotuoksu

Vastaus:

Hyväksytty ja lisätty listoille!

VaraYP, Heli

Nimi: Sarahalla

10.12.2018 20:44
Nimi x Varjoaskel
Ikä x 36kuuta
Klaani x Varjoklaani
Skp x Kolli
Arvo x Soturi
Tulevaisuuden arvo x Varapäällikkö (???)
Korkeus x Korkea ja solakka mutta lihaksikas
Haave x Päästä varapäälliköksi, ja jatkaa sukuaan, vaikkei erityisemmin pennuista ainakaan vielä ole innostunut. Haluaisi tarjota suojaa siskolleen, ja toivoisi hänen liittyvän Varjoklaaniin
Vanhemmat x Kettukarva & Kultakatse
Roolija x Sarahalla


Taidot & suhteet:
Voima 4/5
Kestävyys 5/5
Nopeus 3/5
Uiminen 1/5
Saalistaminen 4/5
Kiipeily 1/5
Tasapaino 3/4
Opettaminen 2/5
Sosiaaliset taidot: 3/5
Oppilaat: -
Mestari: Aurinkoliekki

Ystävät muista klaaneista: Paatsamajuova
Ystävät omasta klaanista: Kobrankatse, Aurinkoliekki
Viholliset: -


Luonne & ulkonäkö:
Varjoaskel on viileä, mutta omalle klaanilleen uskollinen henkeen ja vereen. Ylpeä ja tuntuu aina olevan mielessään siirtynyt seuraavaan askelmaan, vaikka ei olekkaan mikään hirveä älykkö, joka päihittäisi kaikki älykkyydessä. Osaa keskustella, muttei ole kamalan empaattinen, ja jos on niin se on melko kömpelöä, ja sitä näytetään vain erityisille kissoille. Valmis ottamaan johtajan asenteen tarvittaessa, ja päätökset tehdään aina järjellä. Kunnianhimoinen kissa, mutta ei koskaan tekisi mitään joka vaarantaisi klaanin. Katsoo vanhempia kissojaan ylöspäin, ja käyttäytyykin heille kohteliaasti. Muita klaaneja kohtaan todellakin ylpeä sekä välinpitämätön.
Toki tälläkin kollilla on herkkä kohtansa, mitä ei ainakaan hirveästi ole näyttänyt kenellekkään, mutta sitä ei ole mahdotonta saada esiinkään. Jos joku jaksaa ystävystyä toisen kanssa, niin hän on rehellinen ja jopa viileän huumorintajuinen. Kumppanina varmasti olisi suojeleva -ehkä liiankin- sekä omistava

Varjoaskel on todella saman näköinen siskonsa kanssa, mutta ainoa ero taitaa olla rakenne sekä silmät. Rakenteeltaan tosiaan melko isokoinen, vaikka onkin solakka. Lihaksia löytyy, ja pikimusta turkki on taistelujen arpeuttama. Toinen korva revennyt, ja joskus aikoinaan etukäpälän kynsi revennyt. Merensiniset silmät, joilta ei jää mitään huomaamatta. Pitkät viikset, ja muutama valkea karva rinnassa. Leveät lavat sekä pitkä häntä. Varjo-etuliite tulee turkin väristä, ja askel-jälkiliite tulee kissan hiipivästä askelluksesta

Menneisyys & perhe:
Emo x Kultakatse (kuollut, Tähtiklaanin jäsen)
Isä x Kettukarva (kuollut, Tähtiklaanin jäsen)
Pentuetoverit x Paatsamajuova (elossa, Myrskyklaanin jäsen), Ruskapentu (kuollut, Tähtiklaanin jäsen)

Varjoaskel syntyi Myrskyklaaniin siskonsa ja veljensä kanssa. Pentujen isä oli Varjoklaanista, mutta kukaan kissa kummastakaan klaanista ei osannut yhdistää sitä. Ruskapentu kuoli vain parin kuun ikäisenä valkoyskään, ja se ajoi lopulta Kultakatseen raskaan päätöksen eteen. Naaras luovutti Varjopennun Kettukarvalle josta oli määrä tulla Varjoklaanin soturi. Varjoaskeleen suurin esikuva on aina ollut hänen isänsä, ja Kettukarvan kuolema oli kova paikka kollille

Muuta:
-Isä kuoli Varjoaskeleen ollessa juuri nimitetty soturiksi
-Toivoisi Paatsamajuovan liittyvän klaaniinsa
-Ei pidä pennuista, mutta haluaisi silti joskus omia suvun jatkamisen tähden
-Vaikkei voisi kuvitella, niin kolli ihastuu helposti
Theme song: Imagine Dragons-Believer

Pötkö: Varjoaskel • 36 kuuta • Pikumusta kolli, jolla on merensiniset silmät • Sarahalla

Vastaus:

Hyväksytty ja lisätty!

Lisäsin hänelle ystäviin: Omasta klaanista -> Kostosydän, Veriminkki ja Risasydän (Aurinkoliekki on Kostosydämen kumppani, joten ajattelin, että ovat voineet tutustua tämän kautta, sekä Risasydän on näiden tytär, joka on voinut tutustua kolliin vanhempiensa kautta. Kun taas Veriminkki voisi tuntea kollin Paatsamajuovan ja Hopeayön kautta ^^)

Lisään omille listoilleni muistutukseksi, että Varjoaskel toivoo olevansa varapäällikkö, jotta seuraavien oppilaiden tullessa Varjoaskel saisi ensimmäisen oppilaansa ja voisi sen jälkeen olla ehdokas varapäälliköksi ^^

- Masi YP -

Nimi: Sara

09.12.2018 21:04
Nimi x Paatsamajuova
Ikä x 36kuuta
Klaani x Myrskyklaani
Skp x Naaras
Arvo x Soturi
Tulevaisuuden arvo x -
Korkeus x Melko pieni/keskikokoinen
Haave x Saada pentuja jossain vaiheessa, kuten myös kumppani. Toivoo syvää ystävyyttä jonkun muun klaanilaisen kanssa, ja sitä että saisi jotenkin paremman yhteyden veljeensä
Vanhemmat x Kettukarva & Kultakatse
Roolija x Sarahalla


Taidot & suhteet:
Voima 3/5
Kestävyys 3/5
Nopeus 5/5
Uiminen 1/5
Saalistaminen 5/5
Kiipeily 2/5
Tasapaino 2/5
Opettaminen 3/5
Sosiaaliset taidot 4/5
Oppilaat: -

Ystävät:-
Viholliset:-

Luonne & ulkonäkö:
Paatsamajuova on ystävällinen sekä mietiskelevä naaras, jolla on kärsimättömyydestään huolimatta hyvä sydän. Helposti lähestyttävä ystävällisyydensä tähden, ja aina valmis jakamaan saaliinsa jonkun kanssa tai vaihtamaan kieliä. Välillä saattaa olla omissa ajatuksissaan, ja sen takia yksinkin melko useasti. Luonteeltaan kärsimätön, ja tekee päätökset enemmän tunteella kuin järjellä. Tarkka myös turkkinsa siisteydestä, vaikkakin saalistus on ainoa hetki milloin ei siitä piittaa. Rakastaa saalistamista ja täten aina valmis partioimaan sekä menemään yksikseenkin.
Toivoisi tosiaan kumppania rinnalleen ja myös rakastavaa perhettä, sillä sitä naaraalla ei ole koskaan ollut. Kaikesta huolimatta aina avoimin mielin, ja valmis tutustumaan jokaiseen. Soturilaki ei kuitenkaan ole välttämättä aina ollut tälle kissalle pääasia, sillä esimerkiksi hänen veljensä elää Varjoklaanissa mutta Paatsamajuova haluaa tavata tätä soturilain säännöistä huolimatta

Paatsamajuova on solakka naaras, joka taitaa enemmän mennä pienempikokoisten puolelle. Pitkät ja terävät kynnet, jotka ovat osoittautuneet yllättävän hyväksi saalistaessa. Pikimusta kiiltävä turkki, joka on aina yhtä hyvin hoidetun näköinen. Juova-jälkiliite tulee tummanruskeasta juovasta keskellä päälakea, jonka vain tarkkanäköiset erottavat. Silmät ovat taas yhtä vihreät kuin paatsaman lehti, josta etuliite tulee. Jäntevät lihakset näkyvät turkin läpi, ja juuri nopeus yhdistettynä hyviin reflekseihin tekevät naaraasta loistavan metsästäjän. Pikimusta nenä, ja lämpöä hehkuvat silmät. Monet kutsuvat häntä kauniiksi ja siroksi juuri sen takia. Yllättävän leveät lavat vaikka onkin pienikokoinen. Samaa näköä veljensä kanssa, molemmat perineet emonsa, Kultakatseen, ulkonäön.

Menneisyys & perhe:
Emo x Kultakatse (kuollut, Tähtiklaanin jäsen)
Isä x Kettukarva (kuollut, Tähtiklaanin jäsen)
Pentuetoverit x Varjoaskel (elossa, Varjoklaanin jäsen), Ruskapentu (kuollut, Tähtiklaanin jäsen)

Paatsamajuova syntyi Myrskyklaaniin kahden veljensä kanssa. Pentujen isä oli Varjoklaanista, mutta kukaan kummastakaan klaanista ei osannut yhdistää sitä. Ruskapentu kuoli vain parin kuun ikäisenä valkoyskään, ja se ajoi lopulta Kultakatseen raskaan päätöksen eteen. Naaras luovutti Varjopennun Kettukarvalle josta oli määrä tulla Varjoklaanin soturi. Paatsamapentu jäi emolleen, vaikkei koskaan saanut kunnolla rakkautta osakseen Kultakatseen kuoltua, kun Paatsamajuova oli vasta nuori oppilas.

Muuta:
-Haluaisi jo oppilaan
-Inhoaa linturiistaa
-Tapaa veljeään joka puolikuun aikaan rajalla
Theme song: Sunrise Avenue- Dreamer

Pötkö: Paatsamajuova • 36 kuuta • Pikimusta naaras, jolla on vihreät silmät • Sarahalla

Vastaus:

Hyvin tehty hakemus! Paatsamajuova on nyt lisättyinä klaanin sivuille, sekä sinun omille sivuillesi! Pistän hänet itselleni ylös, että kun Myrskyklaaniin tulee vapaita oppilaita (tai jos tulee pentuja), että hahmosi pääsee mestariksi mahdollisimman pian ^^

Jätin myös muokkauspyyntöösi viestiä omista hahmokaveri lisäyksistäni, sekä laitoin Paatsamajuovan mestariksi Liekkimarjan. Jos kyseinen naaras ei sovi mestariksi, saa valittaa niin vaihdetaan ^^

- Masi YP -

Nimi: Masi

07.12.2018 22:38

Lasipentu, Lasitassu, Lasipilvi

Nimi: Lasipentu

Arvo: Pentu

Ikä: 0 kuuta

Tulevaisuuden arvo: Oppilas

Klaani: Jokiklaani

Haave: Saada kulkea sisarensa kanssa yhdessä ja löytää oma kumppani, ennen kaikkea olla rakastettu

Sukupuoli: Kolli

Vanhemmat: Hohdonkaiku & Tomutuuli

Korkeus: Keskikokoinen & Notkea

Roolija: Masi
Taidot & Suhteet:
Taidot: Pisteytys 0-5

Voima 4/5

Kestävyys 4/5

Nopeus 4/5

Uiminen 3/5

Saalistaminen 2/5

Kiipeily 1/5

Tasapaino 2/5

Opettaminen 3/5

Sosiaaliset taidot 5/5


Mestari: (Nokkoslehti)

Oppilaat: -Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? : Hohdonkaiku, Tuulenkapina, Tulenhenki, Pääskyliito, Sielunlaulu, Tulikuu

Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? : Hunajasydän, Joutsenkuiskaus


Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? :

Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? :


Luonne & Ulkonäkö:
Lasipilveä voisi kuvailla rauhalliseksi oli sitten hän missä tahansa ikänsä vaiheessa, mutta ennen kaikkea hän on pohjimmiltaan todella välittävä, huomioiva ja utelias. Hän on todella kiinnostunut kaikesta, mitä hänen ympärillään tapahtuu, vaikka ei sitä tuo esille olemalla yli-innokas tai muutenkaan hössöttäjä. Kolli nauttii rauhallisuudesta, tarinoista ja kaikkien kissojen seurasta, sillä hän on todella seurallinen ja siihen päälle keskivertoa parempi soturi. Kollin lempi hetkiä ovat ne, kun hän huomaa muista, etteivät nämä oikeasti pärjää ilman häntä, jonka takia muun muassa Tuulenkapina on kollille todella tärkeä. Hän ei epäilisi puolustaa siskoaan, vaikka tämä olisi millaisissa ongelmissa tahansa, kuitenkin se, että isä on puuttunut perheen roolimalleista, Lasipilvi ei osaa tähän oikein suhtautua.
Kolli ei kuitenkaan aina osaa olla hienotunteinen, jos joku kissoista on asetettu hänen vihamieslistalleen. Näillä hän on suorasukainen, ja saattaa paukauttaa karujakin faktoja pöytään, ilman, että ajattelee sanojensa seurauksia. Naaraille soturiaikana hän on hyvin herrasmiesmäinen, sekä mukava, kumppanina tämä olisi kaikista uskollisin ja huomioivin. Salaisesti hän on piiloromantikko, mutta ei hän sitä ääneen kertoisi kenellekään. Hän ei osaa pelätä asioita, mutta ylitse muiden menee rakkaiden menetys. Hän ei pelkää sitä, mutta sellaiseen tilanteeseen jouduttuaan, hän ei osaisi käsitellä asiaa eikä tunteita, jolloin hänen olisi pakko sanoa, että hän ei pärjäisi ilman muita. Kolli ei myöskään siedä ollenkaan kilpailuja tai kilpailuhenkisyyttä, vaan haluaa toimia ryhmänä. Usein siksi, ettei pahoittaisi muiden mieltä, koska harvoin häviää asioissa muille.
Ulkonäöltään kolli on keskikokoinen ja todella notkea. Hän ei ole kaikista lihaksikkaimman näköinen, mutta adrenaliiniryöpyn aikana hänen voimansa kaksinkertaistuvat, jotka antavatkin hänelle hyvät tulokset taisteluissa tai harjoituksissa. Kollin jalat ovat hieman pitkät, joiden ansiosta hän on nopea juoksemaan ja väistelemään. Hänen kestävyytensä perustuu hänen sisukkuuteensa, koska ei voi sietää kilpailua, vielä vähemmän häviämistä, sillä hänen turkkinsa on lyhyt, tasainen ja kiiltävä. Pohjavärinään kollilla on puhtaan valkoinen, ja hänen turkillaan kulkee mustia raitoja, aina kasvoilta hännänpäähän asti. Hänen silmänsä ovat harmaankeltaiset, ja korvat kokonaan mustat, kuten myös nenä on musta.

Menneisyys & Perhe:
Jokiklaanissa syntynyt, kasvanut yksinhuoltajaemonsa ja nuoremman siskonsa kanssa, näiden tukena isoäiti Tulenhenki. Emo, Hohdonkaiku ei puhunut näiden synnyttyä mitään näiden isästä, ennen kuin kolli oli saapunut Jokiklaaniin. Lasipilvelle ja Tomutuulelle jäikin huonot välit siitä, koska Lasipilvi ei osaa kuvitella kollia isäkseen ja pitää tätä metsän, sekä klaaninsa petturina. Vaikka kolli rakastaakin äitiään, hän ei voi hyväksyä sitä, että naaras oli pariutunut toisen klaanin kissan kanssa, vaikkakin on kiitollinen, että sai itse syntyä.


Emo Hohdonkaiku, Isä Tomutuuli
Pikkusisko: Tuulenkapina
Isovanhemmat: Tulenhenki ja Tiikerinkuiskaus(emo), Sumunkuiskaus ja Varisjalka(isä
Tädit: Salviavirta, Eedensielu, Pihkahalla
Setä: Täplätuuli
Eno: Okapolku
Sisarpuolet: Joutsenkuiskaus ja Hunajasydän

Muuta:
• Kollia voisi kutsua kovistelijaksi, nimensä mukaisesti, onhan hän hyvinkin rauhallinen ja hänen katseensa on usein kuoleman lasittama. Mutta sydämeltään hän on muille hyvin lämmin ja välittävä persoona, joten hänen nimensä kuvastaa enemmän ulkonäköä.
• Haluaisi mestarikseen Nokkoslehden.
• Haluaisi olla joskus varapäällikkönä, mutta hyväksyy asemansa tavallisena soturinakin. • Ei haaveile omasta perheestä, mutta haluaisi itselleen kumppanin, jolle olla se unelmien prinssi, koska sitä hän todella osaisi olla. Joten hieman ällöromanttinen kumppani olisi hänelle sopiva.

Theme song: Five Finger Death Punch – I Refuce

Pötkö: • Lasipentu (-pilvi) • 0 kuuta • Pohjaväriltään valkoinen kolli, jolla mustia raitoja ympäri kehoa, tumman harmaat silmät • Masi •


Hunajapentu, Hunajatassu, Hunajasydän, Hunajatähti
Nimi: Hunajapentu

Arvo: Pentu

Ikä: 0 kuuta

Tulevaisuuden arvo: Päällikkö

Klaani: Yöklaani

Haave: Löytää rauha, jota koko metsä voisi noudattaa, ettei tarvitsisi käydä sotaa
Sukupuoli: Naaras

Vanhemmat: Oravanmarja & Tomutuuli

Korkeus: Keskikokoinen

Roolija: Masi
Taidot & Suhteet:
Taidot: Pisteytys 0-5

Voima 3/5

Kestävyys 5/5

Nopeus 4/5

Uiminen 0/5

Saalistaminen 3/5

Kiipeily 2/5

Tasapaino 3/5

Opettaminen 4/5

Sosiaaliset taidot 5/5


Mestari: (Kettupisara tai Varisjalka)

Oppilaat: -Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? : Sarastuksenlilja, Hiljaisuususko, Oravanmarja, Kotkaperhonen, Salviantaika, Auringonviilto, Kettupisara, Joutsenkuiskaus, Hohderoihu, Okatuuli, Pihkahalla, Pilviristi, Varisjalka, Synkkätähti

Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? : Tuulenkapina, Lasipilvi, Tomutuuli


Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? :

Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? :


Luonne & Ulkonäkö:
Hunajasydän on lempeä naaras, joka ei haluaisi tehdä pahaa kärpäsellekään. Hänelle pentuna tulee olemaan vaikeaa ymmärtää syödä riistaa, koska ei haluaisi tappaa mitään itsensä takia. Myöhemmin oppilaana vaikeutena on taisteluharjoitukset, koska naaras ei haluaisi vahingoittaa ketään, vaan hoitaa asiat ja riidat puhumalla. Puhumisessa naaras onkin aina ollut todella taitava, sillä hän on hyvä neuvottelemaan ja tekemään ratkaisuja, jotka sopisivat mahdollisimman monelle. Jos taisteluun kuitenkin soturina päätyy, hän osaa tehtävänsä ja hänen tapansa taistella, on väsyttää toista, jotta vältyttäisiin turhalta verenvuodatukselta. Joskus jos hänelle tulisi eteen, että hänen tulisi tappaa pahakin kissa, hän ei suostuisi siihen, vaan haluaa antaa muille uuden mahdollisuuden.
Salaa joskus kaipaa isäänsä Tomutuulta, koska haluaisi tällekin antaa toisen mahdollisuuden, jotta voisi tavata kollin ja tutustua tähän. Kuitenkin Pilviristiä tulee pitämään oikeana isänään ja tulee arvostamaan tätä yhtä paljon kuin isoisäänsä Kettupisaraa, toivoen olevansa kaksikon kaltainen. Naaras olisi halunnut syntyä kolliksi, sillä hänestä tuntuu kuin kollit otettaisi puheissaan enemmän todesta kuin naaraat. Muuten luonteeltaan neiti on hyvin innokas kuuntelemaan, puhujaan, auttamaan ja viettämään aikaa muiden kanssa, uimisesta hän ei kuitenkaan pidä ja välttelee sitä. Hunajasydäntä tuntuu olevan mahdoton suututtaa, koska vaikeissakin tilanteissa hän ajattelee järkevästi ja on rauhallinen, hän harvoin menettää malttiaan, vaikka tulisi ilkeäkin kissa hänen vastaansa. Salainen haaveilija hän myös on, ja tosi helposti ihastuu kolleihin, jotka muistuttavat jollakin tavalla hänen sukunsa kolleja, kuten Pilviristiä, Tomutuulta tai Kettupisaraa.
Hunajasydän muistuttaa ulkomuodoltaan isäänsä Tomutuulta, koska omaa tasaisen ja pehmeän turkin, mutta värikuvio on peritty emolta. Hänen pohjavärinään on kermansävyinen ja hänen turkkinsa poikki ympäriinsä kulkee haalean oransseja raitoja, sekä leuka, nenän ympärys ja silmien ympärykset ovat valkoiset, hänellä on myös punainen nenä ja valkoiset viikset. Naaraan silmät ovat vihreät ja hän on todella suloisen näköinen, kerrassaan hunajainen.

Menneisyys & Perhe:
Yöklaaniin naaras syntyi sisarensa Joutsenkuiskauksen kanssa, vaikka heidän oikea isänsä olikin sitä ennen jo lähtenyt klaanista, jättäen pennuista vastuun heidän emolleen, Oravanmarjalle. Perheelle se oli suuri pala, kun Tomutuulen, pentujen isän todellinen luonne paljastui, sillä tämä oli kuitenkin varapäällikön yksi pojista ja tuon muut sisarukset olivat enemmän yhteydessä myös Oravanmarjan perheen kanssa.

Emo: Oravanmarja, Isä: Tomutuuli, sisko: Joutsenkuiskaus
Isäpuoli: Pilviristi
Isovanhemmat: Aamunkajo ja Kettupisara(emo) & Sumunkuiskaus ja Varisjalka(isä
Tädit: Salviantaika, Salviavirta, Kotkaperhonen, Hämäräntassu, Saukkojuova, Sarastuksenlilja
Enot: Auringonviilto, Sirpalevirta, Kivijalka, Hohderoihu, Hiljaisuudenusko
Setä: Okapolku
Sisarpuolet: Lasipilvi ja Tuulenkapina


Muuta:
• Mitä tahansa ikinä tapahtuukin, haluaa olla osana suurta perhettä, ja etenkin tukea kaikessa siskoaan Joutsenkuiskausta.
• Naaras kuitenkin on haaveilija, joka ihastuu todella helposti, vaikkakin ihastukset ovat vain hetkellisiä, jonka takia usein haaveilee kumppanista.
• Mestari toive Kettupisara tai Pilviristi, sillä haluaa olla näiden kaltainen.
• Ei ole kiinnostunut naaraille tyypillisimmistä asioista, kuten pennuista tai niiden saamisesta. Haluaa tähdätä mieluummin korkeaan asemaan, jotta voisi parantaa maailmaa, tai ainakin yrittää puhdistaa sitä.
• Naaras sai nimensä turkkinsa väristä, ja halustaan tehdä kissoista parempia maailmaan, mutta Hunajasydän ei oikeastaan pidä nimestään kovinkaan paljon, koska toivoi syntyvänsä kollina.


Theme song: Five Finger Death Punch – Will The Sun Ever Rise

Pötkö: • Hunajapentu (-sydän) • 0 kuuta • Kermansävyn omaava naaras, valkoisilla poikkiraidoilla ja vihreillä silmillä • Masi •

Vastaus:

Lisätty & Hyväksytty.
Kappas omaankin hakemukseeni tuli seikkailemaan hymiöitä
- Masi YP -

Nimi: heli-fairy

30.11.2018 14:06
Tuulenpentu, Tuulentassu, Tuulenkapina, Tuulentähti

Nimi: Tuulenpentu

Arvo: Pentu

Ikä: 0 kuuta

Tulevaisuuden arvo: Oppilas

Klaani: Jokiklaani

Haave: Päästä irti ujosta luonteestaan ja nousta joskus päälliköksi.

Sukupuoli: Naaras

Vanhemmat: Hohdonkaiku & Tomutuuli

Korkeus: Siro ja pieni

Roolija: Heli
Taidot & Suhteet:
Taidot: Pisteytys 0-5

Voima /5

Kestävyys /5

Nopeus /5

Uiminen /5

Saalistaminen /5

Kiipeily /5

Tasapaino /5

Opettaminen /5

Sosiaaliset taidot /5


Mestari: (Joutsenenlaulu)

Oppilaat: -Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? : Hohdonkaiku, Lasipilvi, Tulenhenki, Pääskyliito, Sielulaulu

Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? : (Sarastuksenlilja, Nokkostuuli, Viherkaiku, Aallonsydän)


Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? :

Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? :


Luonne & Ulkonäkö:
Tuulenkapina on pentuudensa elänyt suuren ujouden muurin sisällä. Hän pelkää sosiaalisia tilanteita ja tarrautuu aina ensimmäisenä emoonsa, toiseksi veljeensä. Ei hän aina ymmärrä, miksi pitäisi olla toisten kanssa tekemisissä, kunnes oppilasaikanaan innostuu paremmin. Hän alkaa jutella mestarinsa kautta muille, kuten toisille oppilaille saaden jopa ystäviä. Hän on erittäin ystävällinen ujoudensa takaa, ja vahvasti tuo itseään esille sen taidon opittuaan. Naaras harmistuu joskus pienistä turhista asioista, mutta sitten kuitenkin piristyy nopeasti. Hän harvemmin tulee mistään suuttumaan, mutta hänen unelmiensa kumoaminen tai perheeseen kajoaminen hänet sitten toden teolla suututtaa.
Pienestä pitäen hän on ollut varovainen ja tulee aina olemaan. Vaikka ujoudestaan pääsee soturi-ikään mennessä, Tuulenkapina tulee aina olemaan varovainen tekojensa kanssa. Hän ei uskalla suututtaa muita tai väittää vastaan, mutta siihenkin hän voi oppia. Ennakkoluuloinen muita kissoja kohtaan, siis voi olla ettei hän toisen klaaninkissoista kavereita saa, ellei joku häntä vakuuta puolelleen. Hän tulee olemaan siis ujo ja varovainen, kuitenkin lopulta päätyen innokkaaseen valmiuteen, aina ystävällisesti valmis tekemään uutta ja mahtavaa.

Naaras on oikeasti yllättävän pieni. Tuulenkapina kylläkin omistaa lihaksia, joilla uida ja juosta, mutta voimaa hänessä ei ole. Tuon siroa kehoa peittää valkean harmaa pohjaväri, jonka päällä huomataan joissain paikoissa lähes musta tiikeriraitainen kuvio. Paksumpia raitoja hänellä on selässään, kun taas siroja ohuita raitoja kasvoillaan. Hänellä on ehkä hieman surullisen näköiset silmät, jotka kuitenkin tuikkivat tunteita. Silmät ovat väriltään tumman vihertävän harmaat. Hänen sisäkorvansa ovat vaalean pinkit ja korvat ja kasvot muuten vaaleat. Nenänpää on hieman harmahtava, mutta punertava. Siis naaras on pieni ja siro, jonka takia nopeampi. Paksummat raidat selässä, ei mikään paksuin, mutta vedenkestävä turkki.


Menneisyys & Perhe:
Normaali Jokiklaanin pennun menneisyys. Hyvin paljon kiinni emossaan, mutta joskus seikkailee kiinni isoveljessään. Emo ei ole koskaan kertonut isästä, kunnes vasta kun hän saapuu klaaniin.

Emo Hohdonkaiku, Isä Tomutuuli
Isoveli: Lasipilvi
Isovanhemmat: Tulenhenki ja Tiikerinkuiskaus(emo), Sumunkuiskaus ja Varisjalka(isä
Tädit: Salviavirta, Eedensielu, Pihkahalla
Setä: Täplätuuli
Eno: Okapolku
Sisarpuolet: Joutsenkuiskaus ja

Muuta:
• Ujosta luonteesta huolimatta naaras on erittäin fiksu ja huomaa pätevänsä itseään välillä keskusteluihin päästen mukaan piireihin ja saaden ystäviä, sekä päästäen irti ujoudestaan.
• Saa soturinimensä päätteen siitä, kun päällikkö ja mestari ovat
nähneet hänen kovasti harjoittelevan ja pääsevän yli ujoudestaan.
• Haaveilee suuresti joskus pääsevänsä samankaltaiseksi päälliköksi kuin Loimuavatähti on.
• Ei ole koskaan ollut voimakas, mutta uskoo itseensä niin paljon, että onnistuu vielä joku päivä päihittämääm vahvimman oppilaan nopeudellaan ja viisaudellaan, siis napakoilla liikkeillä ja taktikoinnilla.
• Mestari toive Joutsenenlaulu

Theme song:

Pötkö: Tuulenpentu(-kapina) • 0 kuuta • Hyvin pieni ja siro vaalea musta tiikeriraitainen naaras • HeliJoutsenpentu, Joutsentassu, Joutsenkuiskaus
Nimi: Joutsenpentu

Arvo: Pentu

Ikä: 0 kuuta

Tulevaisuuden arvo: Oppilas

Klaani: Yöklaani

Haave: Saada itselleen merkittävä oppilas sekä oma kumppani.

Sukupuoli: Naaras

Vanhemmat: Oravanmarja & Tomutuuli

Korkeus: Keskikokoinen

Roolija: Heli
Taidot & Suhteet:
Taidot: Pisteytys 0-5

Voima /5

Kestävyys /5

Nopeus /5

Uiminen /5

Saalistaminen /5

Kiipeily /5

Tasapaino /5

Opettaminen /5

Sosiaaliset taidot /5


Mestari: (Aamunkajo)

Oppilaat: -Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? : Sarastuksenlilja, Hiljaisuususko, Oravanmarja, Kotkaperhonen, Salviantaika, Auringonviilto, Kettupisara

Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? : (Tuulenkapina)


Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? :

Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? :


Luonne & Ulkonäkö:
Joutsenkuiskaus omaa vaikka rauhallisen, niin herkästi innostuvan, myös lannistuvan luonteen. Hän on innokas tutkimaan asioita ja selvittämään kaikenlaisia asioita. Mielellään kuuntelee isovanhempien tarinoita, sekä auttelee muita aina silloin kun pystyy. Naaras on innokas oppimaan uutta, mutta turhautuu kuitenkin aina välillä liiankin herkästi. Joskus liian tarkka turkkinsa puhtaudesta, joten saattaa ärähtää liian likaista töistä. Naaras todella haluaa itseään kunnioittavan perheen sekä kumppanin, eikä siedä itsensä alistamista muiden alle. Johtajaksi hänestä ei ole, vaikka haluaakin tehdä kaiken yleensä itsekseen.
Tuo nauttii rauhallisista hetkistä, välillä yksin sekä muiden kanssa, mutta ainakin pentuna innostuu jokaisesta leikistä ja uudesta asiasta kunnolla. Hän on iloinen ja aktiivinen, mutta oppilasaikana hänestä alkaa tulla enemmän tarkka sekä hieman kunnianhimoinen hyvien taitojen suhteen.

Joutsenkuiskaus on yllättävän paljon emoonsa tullut. Hänellä on rusehtavan oranssin sävyinen tuuhea turkki, sekä pitkä tuuhea häntä. Naaraan silmät ovat vihreäpohjaiset, mutta niiden päällä heijastuu sinertävän harmaa filtteri. Tuon kaulus on valkea, kuten kasvoillakin valkea 'pöllähdys'; nenän ympärillä sekä suupielillä valkeaa. Tämä myös ulottuu silmien päälle, luomien sekä kulmien päälle. Hänen nenänpäänsä, kuin myös polkuanturat ovat tummahkon pinkit. Joutsenkuiskaus ei ole mikään rotevin, mutta notkea sekä kooltaan keskikokoinen. Hänen turkkinsa ansiosta näyttää suuremmalta kuin onkaan. Turkki siis oranssin sävyinen hieman tummemmilla raidoilla.

Menneisyys & Perhe:
Normaali Yöklaanin pennun menneisyys, ilman oikeaa isää.

Emo Oravanmarja, Isä Tomutuuli
Isäpuoli: Pilviristi
Isovanhemmat: Aamunkajo ja Kettupisara(emo) & Sumunkuiskaus ja Varisjalka(isä
Tädit: Salviantaika, Salviavirta, Kotkaperhonen
Setä: Auringonviilto
Eno: Okapolku
Sisarpuolet: Lasipilvi ja Tuulenkapina

Muuta:
• Haluaa selvittää suuren sukunsa menneisyyttä.
• Haluaisi saada monia oppilaita, mutta myös jonkun merkittävän, josta voi olla myöhemmin todella ylpeä.
• Naaras haluaa kumppanin, vain ehkä mahdollisesti pentuja.
• Mestari toive Aamunkajo(Synkkätähti)
• Pitää tähdistä, ja haluaisi oppia niitä tulkitsemaan.


Theme song:

Pötkö: Joutsenpentu(-kuiskaus) • 0 kuuta • Oranssi tuuhea turkkinen naaras, jolla "pöllähdys" valkeaa kasvoillaan, rinnassaan sekä valkoinen kaulus, tummahkon vihreät silmät • Heli

Vastaus:

Hyväksytty & Lisätty!
Muutamat kohdat muokattu, kuten hymiöt pois ja enot, sekä sedät vaihdettu päinvastoin :3 Ainiin, ja olit varmaan tarkotuksella jättänyt taidot laittamatta. Ite laitoin ne omiini jo valmiiksi, että jos Heliseni jaksat vain niin saat vapaasti lisätä ne omien hahmojesi sivuille ^^

- Masi YP -

Nimi: Chabi

25.11.2018 01:52
Alppipentu, Alppitassu, Alppituuli

Nimi:Alppituuli
Arvo:Soturi
Ikä:55 kuuta
Tulevaisuuden arvo:Klaaninvanhin
Klaani:Jokiklaani
Haave:Tehdä perheensä ylpeäksi ja onnelliseksi
Sukupuoli:Kolli
Kumppani
Korkeus:Korkea, Solakka
Roolija:Chabi
 
Taidot & Suhteet:
Taidot:
Voima: 2/5
Kestävyys: 2/5
Nopeus: 4/5
Uiminen: 5/5
Saalistaminen: 3/5
Kiipeily: 1/5
Tasapaino: 3/5
Opettaminen: 2/5
Sosiaaliset taidot: 3/5

Mestari: Karhunkynsi
Oppilaat: Tuhkaputous

Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? : Setrisydän, Tundrankuiske, Tuhkaputous, Arpisilmä, Tuskatähti

Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? : Savuraita, Laventelilumous, Siilenpiikki, Punaruoska, Auringonsirpale, Valkealumme, Kolibriunelma, Valkeatähti

Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? :
Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? : Mustaruusu,

Luonne & Ulkonäkö:

Alpituuli on hieman peter pan-syndroomaa sairastava kolli, ollen vakaasti vannoutunut siinä, ettei koskaan kasva aikuiseksi. Hän ei ole niinkään pahaluonteinen, mutta se, ettei hän juurikaan käytä aivojaan ennen kun on jo menemässä, saa hänet ikäviin tilainteisiin, joita hän ei muuta paremmiksi nälvimisellä ja ilkikurisella virnuilulla. Hänellä on paha taipumus raahata sisar Tundrankuiske mukaan kaikkiin oikkuihinsa, ja vaikka kaksikosta naaras onkin se, jolle syntymässä tähtiklaani soi pari aivosolua Alppituulta enemmän, hän yleensä unohtaa tämän faktan ollen veljensä seurassa, ja yhdessä parivaljakko terrorisoi klaania jekuillaan ja pienimuotoisilla ”hallituilla katastrofeillaan”. Kaksikkoa onkin harvinaista nähdä erossa partiota pidempää, ja vaikka he saattavatkin kinata keskenään, he yleensä sopivat nopeasti, ja voi nähdä heidät taas temmeltämässä ja nauramassa yhdessä leirin laitamilla. Kolli ei missään nimessä ole tyhmä, ollen hyvin nokkela ja jopa hieman kiero jekuissaan, kostoissaan ja pilkallaan, mutta hänellä on taipumus vain käyttää aivojaan ihan väärään asiaan. Alppituuli harvoin katuu käytöstään jälkeenpäin, pyytäen vain anteeksi, jos Setrisydän on jotenkin saanut asiasta vihiä, ja se ilkikurinen tapa, jolla kolli kantaa itseään, ei auta häntä pätkääkään saamaan lisäpisteitä loukatulta osapuolelta. Hänen kommunikoimisensa koostuu pääasiassa erilaisista tavoista nälviä, jopa niitä kohtaan, joista hän välittää. Häntä on hyvin vaikea loukata, osittain hänen vahvasta ”hällä-väliä” asenteesta johtuen, jossa kolli ei jää murehtimaan juurikaan mitään, mennyttä, tulevaa tai nykyhetkeä, osittain hänen hyvin itsevarmasta persoonasta, joka voi välillä käydä itsekeskeisyyden rajoilla.

Alppituuli on tietyissä asioissa hieman ylimielinen, varsinkin, jos tietää osaavansa jonkun asian paremmin kuin toinen, tai oleva tietoinen jostain, josta toinen ei ole, ja saattaa pitää informatiota itsellään pitkään, jos on varma, että voi käyttää sitä hyödykseen tai huvikseen. Hän osaa olla hyvin ilkeä tietyissä tilanteissa, ja välinpitämätön käytös saattaa satuttaa toista vieläkin enemmän, kuin ainainen terävän kielenkäyttö. Tästä huolimatta, kolli on pohjimmiltaan oikeasti ystävällinen -jokseinkaan niinkään avulias persoona; hän vain sattuu olemaan äärinmäisen lapsellinen. Hän välittää perheestään, ja vaikkei hän osaakkaan olla lohduttava, hänellä on oma tapansa hoitaa nämäkin tilanteet. Alppituuleen voi olla helppo tykästyä, nuoren luonteen valloittaessa, mutta häneen voi samasta syyst olla hyvin vaikea oikeasti ystävystyä, varsinkin kun kollista on välillä hyvin vaikea saada selkoa, mitä mieltä hän on asioista, ja onko hän oikeasti vain ylikasvanut pentu,vai onko hänessä jotain enemmänkin.

Alppituuli on hyvin vahvatahtoinen, hän tietää tismalleen mitä haluaa, ja vaikkei hän aina tietäisikään, miten saada haluamaansa, hän voi mennä jopa liiallisuuksiin saadakseen sen. Hän on myös hyvin kilpailuhenkinen, joka tulee esiin varsinkin sisarusten ja serkkujen kanssa, mutta antaa -yleensä – pentujen voittaa itsensä. Alppituuli vahvatahtoisuudestaan huolimatta, ei juurikaan muodosta mielipiteitä mistään, joka ei liity hänen pieneen mailmaan, ja hänelle ei kannata jutella mitään politiikasta, suvun monimutkaisuudesta, perheongelmista, tai oikeastaan juurikaan mistään vakavasta, sillä kollilla on taipumus heittää vakavat aiheet aina lopulta leikiksi. Hän joko kiusaantuu, ja peittää sen näin, tai ei vain osaa vastata asiaan muulla tavalla. Hän ei anna muiden loukkaantunuiden reaktioiden häiritä itseään, vaan siirtyy johonkin itselleen mielenkiintoisempaan lapojaan kohauttaen, ellei oikeasti välitä henkilöstä.
Alppituuli on hyvin seikkailunhaluinen, ja kaipaa jatkuvia virikkeitä pitääkseen itsensä rauhallisena ja poissa pahanteosta (huonoin tuloksin). Hän on usein leirin ulkopuolella, mutta ei pentuiän jälkeen ole mennyt toisen klaanin rajojen yli, saadessaan siitä kovaa satikutia Setrisydämeltä. Tästä huolimatta hän on edelleen hyvin rohkea, usein jopa tyhmänrohkea, uhoten ja seikkailen sydämensä kyllyydestä
Sokeuduttuaan kolli on paljon varovaisempi ja hiljaisempi persoona, yrittäen kuitenkin pitää näytelmää vanhasta itsestään yllä perheensä vuoksi, varsinkin Tuhkaputouksen, kokien olevansa vastuussa tästä. Hän on hieman surumielisempi, ja hänen ylpeytensä otti kovan kolauksen, mutta eniten hän vain ikävöi sisartaan.

Alppituuli on pohjaväritykseltään kokoharmaa kolli, jossa harmaan sävy on lähellä myrskynharmaata. Hänen kehonrakenteensa on hyvin solakka ja kapea, mutta hän on harvinaisen isokokoinen muuhun perheensä verrattuna, jonka Setrisydän uskoo tulevan Karhunkynnen puolelta sukua. Alppituulen turkki on emon puolelta hieman normaalia jokiklaanilaista pidempi, joka voi olla painava vedessä, mutta kollin turkki ei ole läheskään yhtä pitkä kuin Setrisydämen. Turkki on lähinnä vain huvittavan pörheä, varsinkin kuivuttuaan jokivedestä. Hänellä on ympäri kehoa tummia, raa'an tinan värisiä raitoja, joista monimutkaisemmat ovat hänen selässään, ja kasvoissaan. Alppituulen silmät ovat kapeammat kuin Tundrakuiskeella, mutta ne ovat silti hyvin pyöreät. Ne ovat väritykseltään vaaleanruskeat, melkein kultaiset tietyssä valaistuksessa.

Menneisyys & Perhe:
Alppituuli syntyi jokiklaanilaiselle Setrisydämelle, ja tämän kumppanille Karhunkynnelle. Hän ja hänen sisarensa Tundrankuiske, olivat Setrisydämen biologisista pennuista ainoat, jotka selvisivät aikuisikään. He kasvoivat puolsisaruksiensa, Revontulitanssin, Savuraidan ja Kolibriunelman kanssa, kunnes Kolibriunelma seurasi typerän rakastunutta sisartaan Savuraitaa tuuliklaaniin. He olivat aina läheisiä keskenään, ja siitä huolimatta, että Revontulitanssi pääsi nuorella iällä jokiklaanin päälliköksi, tämä teki aina aikaa perheelleen, leikkien silloin vielä pentuikäisten kaksikon kanssa. Sodassa kuitenkin sekä Revontulitanssi, että Karhunkynsi kuolivat, ja se oli koko perheelle hyvin raskas isku. Myöhemmin Setrisydän sai kolme pentua, Mustepentu, Punapentu ja Hopeapentu, jotka kuitenkin kuolivat vähän ennen oppilasikäänsä, joka meinasi syöstä Setrisydämen uuteen masennuskauteen. Hän kuitenkin peitti tämän adoptoimalla kaksi klaanin ulkopuolista pentua, Tuhkaputouksen ja Lumopisaran. Myöhemmin Lumopisara kuitenkin kuoli Mustaruusun toimesta.

Vanhassa aikajanassa Tundrankuiske ja Alppituuli kuolivat pentuina, joka oli epävirallisesti Vuokkorukouksen vika, tämän luottaessa väärään henkilöön.

Isä ja emo: Karhunkynsi & Setrisydän
Setä ja täti: Halla ja Lumi (Karhunkynnen puolelta)
isovanhemmat: Hallalintu & Pedonpitäjä
Sisarukset: Tundrankuiske, Mustepentu, Punapentu, Hopeapentu. (12 kuollutta sisarusta)
Puolisisaret: Kolibriunelma, Savuraita, Revontulitanssi, Lumopisara, Tuhkaputous
sisartenlapset/kummilapset: Valkealumme, Yöntähti, Punaruoska, Auringonsirpale (Kolibriunelma/Valkeatähti)
Laventelilumous, Siilenpiikki, Vuokkrukous (Savuraita/Loimu) Jäänpuro, Tiikerinkuiskaus , Tulenvirta, (Savu, adoptio)
Sisarten lastenlapset: Puolinaama, Mustaruusu, Nokipentu (Tulenvirta/ Lasihiekka) ,
Risami, Hohdonroihu,, Täplätuuli (Tiikerinkuiskaus/Ohdakekynsi) Eedensielu(Tiikerinkuiskaus/Tulenhenki)
 Salaisuudenpolku (jääpuro/Matkijanärhi)
Hämäräsiipi, Yömyrsky (Punaruoska/Synkkätähti) Tulisielu, Tuhkavarjo ja Kuupentu (Auringonsipale/ Ruskalehti)
Aavetassu, Okatassu, Ratamotassu, Enkelitassu (Yöntähti/Kanelinaamio)
Langot: Valkeathti &Loimu
Muut: Valkearaita, Tuhkaraita, Varpustähti, Jäätähti, (Punavirta / Punasilmä )
Mutakatse,Sulkatassu, Kohtalontassu,Kastanjaturkki, Tuulipentu, Uhrilahja (Punasilmä/Hyöhenputous )
Hallasävel, Kuolemanloimu ( Ruoskatähti/Valkopilkku) Kostosydän, Vihakatse (Ruoskatähti/Ristiarpi )

Muuta:
•Tulee sokeutumaan
•Pitää laajasta suvustaan ja läheisyydestä, mutta tuntee olonsa joskus epämukavaksi Vuokkorukouksen lähettyvillä, ja potee tästä syyllisyyttä.
•Hän ei osaa selittää tunnetta.
• Pitää vesimyyristä, ja riitelee joskus Tundrankuiskeen kanssa kumpi saa isomman palan
•On todella suojelushaluinen perhettään, varsinkin sisariaan kohtaan, vaikka jekuttaakin heitä joskus liikaakin
•Voin harkita kumppania, jos joku on kiinnostunut
•Voi ottaa oppilaan ennen sokeutumista
•Oli ylpeä siitä, että sai isänsä mestarikseen
• Hän on hieman katkera Täplätuulta kohtaan, vaikka tietää sen epäreiluksi

Theme song: Immortals – Fall out boy
Pötkö: • Alppituuli •  55 kuuta • Harmaa raidallinen kolli ruskeilla silmillä • Chabi •


Vastaus:

Hyväksytty ja lisätty! ^^
- Masi YP -

Nimi: Pelkotuoksu

18.11.2018 12:30
Käpypentu, Käpytassu, Käpyviiksi, Tyrsky

Nimi: Tyrsky
Arvo: Vakooja
Ikä: 27 kuuta
Tulevaisuuden arvo: -
Klaani: Erakko
Haave: Päästä erakkojen johtajiksi
Sukupuoli: Kolli
Vanhemmat: Orvokkilehti & Minkka
Korkeus: Solakka, suurikokoinen
Roolija: Pelkotuoksu

Taidot & Suhteet
Taidot (Pisteytys 0-5)
Voima 5/5
Kestävyys 5/5
Nopeus 5/5
Uiminen 3/5
Saalistaminen 2/5
Kiipeily 1/5
Tasapaino 3,5/5
Opettaminen 2/5
Sosiaaliset taidot 4/5

Mestari: (Minkka kuolutti Tyrskyä, kun hän karkasi Myrkkyklaanista)
Oppilaat: Kunkku (kuollut), Pilviliito (kotikisu)

Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissa?: Orvokkilehti, Minkka, Dennee (?) ja Kuisku (?)
Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa?: -

Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi?: -
Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa?: -

Luonne & Ulkonäkö:
Tyrsky on vallanhimoinen, topakka ja nopea oppimaan. Hänen vallanhimoisuutensa näkyy siinä, että kolli tykkää kaikista tappoliikkeistä, taisteluista ja muiden voittamisesta. Yleensä kolli myös haluaa tuhota muita klaaneja, samoin myös entisen klaaninsa. Topakkuus taas näkyy siinä, että Tyrsky ei luovuta helpolla, hän yrittää aina parhaansa, mutta ei tykkää muiden opettamisesta. Kollin oppimiskyky on todella hyvä, usein jo ensimmäisellä kerralla hän oppii jonkun tietyn liikkeen ja muistaa sen jatkossakin.
Tyrsky ei suutu kovin helposti, mutta jos hän suuttuu, usein tapahtuu jotain huonoa, joko hyökkäys tai jotain muuta. Hän ei anna helposti anteeksi, jos toinen on tehnyt jotain tyhmää, eikä myöskään helpolla pyydä anteeksi. Tyrsky kuuntelee isompia kuitenkin, ja kunnioittaa kaikkien tahtoa. Vaikka hänestä voi ulkoapäin saada huonon kuvan, sisällä kuitenkin sykkii kultainen sydän, joka rakastaa perhettään ja läheisiään.

Tyrskyllä on harmaa paksu turkki, jossa on hyvä imukyky. Vaikka turkki imisi kaiken siihen satavan veden, ei kolli sitä tunne. Paksun turkin ansiosta kovilla viivoilla ei hänelle tule kylmä.
Kollilla on turkissaan hieman mustia laikkuja, ja hännänpääkin on musta. Häntä on todella pitkä. Ruumiinrakenteeltaan kolli on suurikokoinen, ja hän on myös solakka. Lihaksiakin löytyy paksun turkin alta, lavat ovat todella lihaksikkaat, niinkuin pitkät jalatkin. Polkuanturat ovat mustat ja kovat, kynnet ovat vahvat ja todella terävät. Väriltään ne ovat hailakan punertavan mustat. Tyrskyllä on suurehko pää, korvat ovat myös suuret, joiden ansiosta hänellä on hyvä kuulo. Silmät ovat aika pienet, ja väriltään kirkkaanvihreät. Kollin hampaat ovat lyhyet, vahvat ja terävät, kellertävän valkoiset.

Menneisyys & Perhe:
Emo: Orvokkilehti (kuollut, ei tietoa olinpaikasta)
Isä: Minkka (elossa, erakko)
Veli: Vilunkihalla (elossa, Myrkkyklaani)
Sisko: Taimen (elossa, kotikisu)
Tyrsky syntyi Myrkkyklaanissa, emolleen Orvokkilehdelle ja isälleen Minkalle. Hän sai nimen Käpypentu, ja kun hänestä varttui soturiksi, hän päätti karata, ja elää nyt erakkona.

Muuta:
- Tyrsky vihaa pentuja.
- Hän ei tykkää lehtikadosta.
- Kolli haluaisi joskus johonkin 'laumaan'.

Theme song:
Pötkö: Tyrsky • Harmaa, mustia laikkuja, kirkkaanvihreät silmät • Solakka, suurikokoinen • 27 kuuta • Pelkotuoksu •

Vastaus:

Hyväksytty ja lisätty!

VaraYP
Heli =^^=

Nimi: Chabi

15.11.2018 02:22
//Sori taas nyt kaikista kirjotusvirheistä, mut tässä on oikeesti ihan näppäimet jumissa. Ja sori et tässä kesti nyt.. mitä 5h? mut ei aivot vaan toimi, rupesin puolessa välissä kirjottamaan englanniks ja sit kun huomasin kulus ihan jumalattomasti aikaa kääntämiseen. Jos on liikaa kirjotusvirheitä niin mielelläni korjaan ne!


Varjo, Haamu, Haaska, Mustakuu

Nimi:Mustakuu
Arvo:Soturi 
Ikä:55 kuuta
Tulevaisuuden arvo:Klaaninvanhin
Klaani:myrskyklaani
Haave:Olla turvassa
Sukupuoli:kolli
Kumppani:Kota
Korkeus:Notkea, solakka
Roolija:Chabi
 
Taidot & Suhteet:
Taidot:
Voima: 2/5
Kestävyys: 3/5
Nopeus: 5/5
Uiminen: 0/5
Saalistaminen: 3/5
Kiipeily: 4/5
Tasapaino: 5/5
Opettaminen: 1/5
Sosiaaliset taidot: 1/5

Mestari: Varissilmä
Oppilaat:

Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? : Varsíssilmä, Satakieli,Vihakatse, Kultapiisku, Käärmesielu
Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? : Dennee, Kuisku

Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? :
Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? :

Luonne & Ulkonäkö:
Mustakuu on luonteeltaan hyvin hiljainen, ja muiden suhteen varautunut persoona, jota voi olla hyvin kivikasvoisena herrana vaikea lukea. Hän päästää harvoin muita lähelleen, ollen aluksi kaikkia kohtaan kylmä ja etäinen, ollen oppinut jo nuoresta, että on harvoja, joihin kannattaa luottaa ja vielä harvempi joihin kannattaa turvautua, ja voi olla tuskallinen työ yrittää tutustua häneen niinkin hyvin, että kolli luottaisi toiseen tarpeeksi välittääkseen mitä muille tapahtuu. Tämä kylmyys ei niinkään johdu välinpitämättömyydestä, vain juontuu siitä, ettei hän ei aina tiedä miten käyttäytyä vieraiden seurassa, ja ei ole harvinaista, että hän tottumuksesta pakenee tilanteita tai keskusteluja, joissa ei halua olla. Mustakuu ei pidä tunteista puhumisesta, ja muuttu hyvin kiusaantuneeksi kun joku tuo tämän faktan esiin, tai haluaa kollin kieltelyistä huolimatta jatkaa kategoriassa ”miltä sinusta tänään tuntuu,” joka voi johtaa jopa hieman hyökkäävään käytökseen, tämän ärähdellen muille lopettamaan hänen vaivaamisensa. Yleensä tosin, hän ei vain halua aiheuttaa turhaa draamaa, ja murjottaa kauempana, muuttuen kiviseksi ja välillä jopa kammottavan hiljaiseksi, sivuttaen kaiken johon ei halua vastata. Koska hän on hiljainen luonteeltaan, voi olla hyvin vaikea erottaa kollin normaali hiljaisuus vihaisesta tai surullisesta hiljaisuudesta, ja yleensä on helpompi jättää hänet omiin mailmoihinsa, kuin yrittää keskustella mököttävän kiviseinän kanssa, vaikka Mustakuu varmaankin tarvitsisikin jotakua, jolle purkaa ajauksiaan. Kollille on hyvin vaikeata puhua ongelmistaan, mitä hän ajattelee ja mitä hänelle kuuluu, ei siksi, että hän ei haluaisi keskustella, vaikka siinäkin on pieni syy kaikessa, mutta suurempi osa hänestä ei vain osaa pukea nopeasti paikasta toiseen poikkoilevan mielen aatteita sanoiksi, tosin hän saattaa antaa peiksi pienen tivaamise jälkeen , ja yrittää, jos tosissaan välittää kysyjästä.

Kylmän ulkokuoren alla Mustakuu on hyvin erilainen: , ystävällinen, huomaavainen ja usein muiden oikuista salaisesti huvittuneena kehräävä, hän ei vain näytä tätä ulkomaailmalle, tai ylipäätään mitään merkkejä siitä että hän välittäisi, pääasiassa se takia, että häntä pelottaa paljastaa oma sydän ulkopuolisille. Vaikka hän niiden seurassa joista välittää, on ujolla, hiljaisella tavalla hyvin hellä, varmistaen että hänelle tärkeät henkilöt syövät kunnolla kärräämällä heille ruokaa, ovat kunnossa metsästysretken jälkeen tarkistamalla heidät haavoilta, käpertyy surullisen kissan viereen ja kertoo tarinoita pennuille tähdistä, hän on myös tottunut olemaan tunteettomalla tavalla kohtelias niitäkin kohtaan joista ei pidä, jos tilanne sitä vaatii.Hänellä on myös hetkiä, joissa hän innostuu kaikesta pienestä, kuten pehmeistä asioista, rahisevista lehdstä hänen tassujensa alla, ja voi käyttäytyä hyvinkin eri tavalla, siitä tunnekylästä kuvasta jonka hän on itselleen luonut. Näinä hetkinä hänet on helpompi suostutella tekemää asioita, joita hän ei normaalisti tekisi, kuten lehtien seassa peuhaaminen, lumella leikkiminen ja sateessa hyppelehtiminen, hellyydenosoituksien näyttäminen julkisesti. Ja vaikka hän on tästä hämmentynyt myöhemmin, hän rakastaa niitä hetkiä, jolloin joku on onnistunut rikkomaan hänen suojakuorensa, ja hän on oikeasti nauttinut asioista vapaasti. Hän osaa olla myös kuivalla tavalla hyvin kiusoitteleva, mutta yleensä sitä ei huomata, tai muut ovat niin häkeltyneitä,etteivät osaa suhtautua siihen.

Mustakuu ei pyydä apua, jopa silloin kun on suurissa kivuissa, ajatellen, ettei ole sen kaiken vaivan arvoista, ja yrittäen hoitaa haavojaan itse. Hän hyväksyy apua, jos joku tarjoaa sitä, ollen jopa kiitollinen siitä, muttei koskaan kysyisi apua, varsinkaan jos ei sataprosenttisesti luota henkilöön. Hänellä on tietty, surullinen aura, joka voi aina vähän väliä loistaa tyyneyden läpi, mutta tämä o huomattavinta varsinkin silloin, kun kolli yrittää olla kiitollinen asioista. Hän ei juurikaan jää miettimään loukkauksia, pitäen itsensä puolustamista ajanhukkana, mutta voi olla hyvinkin suojelunhaluinen muita kohtaan, voiden jopa fyysisesti käydä muiden kimppuun puolustaessaan toisia satuttavilta sanoilta. Mustakuu on hyvin suorasukainen kissa, eikä kiertele asioiden ympärillä, mutta hänen taipumuksensa yli-analysoida asioita voi aiheuttaa hänelle hankaluuksia ilmaista itseään normaalisti, ja saada hänet vaikuttamaan hyvin laskelmoivalta ja epärehelliseltä. Mustakuu tietää, miten valehdella, ja miten pettää muita, eikä epäröi käyttää taitoa tarvittaessa, mutta hänen kylmä, varautunut ja joskus jopa hyökkäävä asenne saattaa haitata petosta,luoden heti epäluotettavan vaikutelman.

Mustakuu on hieman normaalia pienempi kollikissa, jolla on hyvinkin siro ja solakka ruumiinrakenne, joka usein kääntää katseet pois siitä faktasta, että heiveröiseltä vaikuttava, entinen erakko on kaiken mustan turkin alla laihalla tavalla hyvinkin jänteikäs ja notkea. Hänellä on keskipitkä turkki, joka rankasta elämästä huolimatta on vieläkin hyvin kiiltävä ja sileä, pörhistyen hiukan kaulan ja korvien kohdalla. Hänellä on tummanruskeat, taivaltamisesta kuluneet anturat, joista vasen takatassu joskus rikkoutui lasiin ja jouduttiin korjaamaan parantajanpesässä. Mustakuun kasvot ovat pyöreät, joissa kapeapupilliset, sameanvihreät silmät sinertävällä vivahteella katselevat ympärilleen mietteliäänä. Hänellä on mustat viikset, ja kolme näkyvää arpea, yksi oikeassa lavassa, yksi korvan takana ja yksi vaakatasossa vasemman silmän yläpuolella.

Menneisyys & Perhe:
Mustakuu syntyi naaraalle, joka ei halunnut häntä, ja kulutti viimeiset hetkensä elävänä katkerana, kuollen synnytykseen. Avuttomana ja yksin, pieni erakkokommuunissa asunut naaras nimeltä Rae, löysi Mustakuun, ja risti tämän varjoksi, ja kasvatti pentua helläksi ja rakastavaksi, mutta tarpeeksi nokkelaksi vaaratilanteessa. Kaikki muuttui, kun heidän kimppuunsa hyökättiin, ja Varjo joutui eroon Rakeesta. Tällöin hänet nimettiin uudelleen Haamuksi, täysin hiljaisten askeltensa takia, ja luopio nimeltä Hopearaita koulutti Haamua hiomaan omaa taistelutapaansa, uskoen ettei pentu olisi koskaan perinteisellä tavalla vahva. Hän toimi Hopearaidan alaisena, teki mitä naaras pyysi selvitäkseen, ja oppi peittämään omatuntonsa, kasvaen turraksi kaikkeen. Hän ei vieläkään kadu mitä teki, hän ei ole ihan varma, haluaako olla juuri nyt elossa, mutta hänet kasvatettiin nuoresta pitäen seuraamaa ”mitä tahansa selviytymisen vuoksi”-filosofiaan, eikä siitä ole helppo päästä eroon.
Oppilasiässään hän tutustui Kotaan, ja kömmellyksistä huolimatta (Kodan luullessa Haamua naaraaksi) kaksikosta tuli läheinen, vaikka Haamu jo silloin oli valikoiva siinä mitä jakoi muiden kanssa, eikä kumpikaan koskaan määritellyt heidän suhdettaan. Kodan kateellinen ystävä, joka oli junaillut Kodasta omaa kumppaniaan varoitti Haamua, että tämä toisi vain kuolemaa ja kärsimystä taustallaan, mutta jätti kaksikon muuten rauhaan. Valitettavasti kolli oli oikeassa, ja pienen kahakan jälkeen Hopearaidan kanssa Kota kuoli, jättäen tämän ystävän raivoissaan syyttämään Haamua kaikesta tapahtuneesta, eikä antanut tämän haudata Kotaa tai tulla lähellekkään naaraan ruumista. Haamu ei syyttänyt toista, ja lähti tehtyään pari velkaa Hopearaidalle, ostaen itsensä vapaaksi, ja ottaen nimen Haaska. Hän vaelteli ympäriinsä, kunnes tapasi Denneen, ja tämän mukana roikkuvan Kuiskun, jota Dennee yritti saada turvaan. Viime metreillä Kuisku muutti mielensä, ja Koska Denneellä ei ollut mitään halua liittyä klaaniin, lähti ennen kuin he olisivat klaanin rajoilla. Hämmentynyt Haaska, tietämättä miten edetä, pohti asiaa hetken, ennen kuin otti ensimäiset, varovaiset askeleet kohti uutta Myrskyklaania.

entinen kummpani Kota (kuollut), sekä kasvattiemo Rae

Muuta:
• Koska Mustakuu ei ole erityisen voimakas soturi, hänen taistelutekniikkansa koostuu lähinnä vastustajan heikkojen kohtien hyväksi käytöstä, sekä nopeista sivalluksista ja liikkeistä.
• Hänellä oli kumppanin tapainen naaras, nimeltä Kota, mutta kumpikaan ei koskaan sanonut tai määritellyt heidän suhdettaan ääneen. Joskus kolli katuu sitä
•Jos joku josta hän välittää, pyytää häntä teemään jotakin, mitä hän ei haluaisi tehdä, Mustakuu tekee sen silti, ilman vaittamista, mutta vihaa itseään jälkeenpäin. Hän haluaa vain, että muut hänen ympärillään ovat onnellisia.
•Ei ole nirso ruoan suhteen
•Hänen olisi hyvä saada joku houkutelemaan hänet pois kuorestaan
•Jos joku on vaarassa, eikä hänellä ole aikaa ajatella parempaa suunnitelmaa, on hyvin todennäköistä, että Mustakuu heittäytyy itse vaaratilanteeseen pelastaakseen toisen
•Dennee ja Mustakuu eivät varsinaisesti ole ystäviä, sillä Mustakuu ei koskaan luottaisi Denneeseen tarpeeksi päästääkseen naarasta lähelleen, mutta he osaavat keskustella rennolla tavalla keskenään, joka huvittaa molempia.
•Hän haluaisi palata kujille joissa kasvoi, ja yrittää löytää Rakeen, mutta tietää, että mahdollisuus naaraan löytämiselle ovat huterat.
•Hän pitää myrskyklaanista, mutta ei osaa suhtautua siihen kotina, tai edes pysyvänä vaihtoehtona

Theme song: When your lonely heart breaks – Neil Young
pötkö: • Mustakuu • 55 kuuta • Pienikokoinen kokomusta kolli, sinertävänvihreillä silmillä • Chabi •

Vastaus:

Hyväksytty ja lisätty! Mahtavaa saada sultakin näitä hakeja!

VaraYP
Heli =^^=

Nimi: Chabi

11.11.2018 03:02
Bastet, Satakielenlaulu,Satakieli

Nimi:Satakieli

Arvo: Kuningatar

Ikä:52 kuuta

Tulevaisuuden arvo:Soturi, Klaaninvanhin

Klaani:Myrskyklaani

Haave: Nähdä pentujensa elävän hyvää elämää.

Sukupuoli: Naaras

Kumppani:Vihakatse

Korkeus:Keskikokoinen

Roolij a:Chabi
 
Taidot & Suhteet:
Voima 1/5
Kestävyys 1/5
Nopeus 3/5
Uiminen 0/5
Saalistaminen 2/5
Kiipeily 2/5
Tasapaino 3/5
Opettaminen 2/5
Sosiaaliset taidot 3/5
Emonvaisto : 5/5
Mestari:
Oppilaat:

Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? : Kultapiisku, Vihakatse, Ratamokyy, Pilvikasvo, Vatukkamyrsky, Mustakuu, Käärmesielu, Varissilmä
Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? : Savuraita, Setrisydän

Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? :
Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? :

Luonne & Ulkonäkö:

Satakieli on naaras, joka on tottunut mukavaan elämään ja huomion keskipisteenä olemiseen, mutta yrittää tästä huolimatta parhaansa kaikessa mitä tekee. Hän ei ole erityisen hyvä perinteisissä klaanikissan taidoissa, ja saattaakin turhaantua tästä helposti, haluten vain kuulua yhteisöön, jollaisen hän ei edes uskonut mahdolliseksi. Kaikki klaanissa on hänelle uutta ja jännittävää, mutta varautuneen persoonallisuutensa takia hän saattaa vaikuttaa kylmältä, tai jopa yleenkatseelliselta klaanitoveriensa tavoille ja kulttuurille, vaikka onkin kohtelias ja poliittinen keskusteluissa. Siitä huolimatta, että hän kasvaessaan tottuikin olemaan jonkun elämän keskipisteenä, tai ehkä juuri sen takia, kukaan ei voi sanoa, että hän loistaisi keskusteluissa, joissa hänen pitäisi ottaa huomioon enempi kuin yksi henkilö, ja voi helposi ryhmätilanteissa jäädä taka-alalle, vaikka haluisikin sanoa jotakin. Usein hänen tapansa ilmaista asioita, voi saada hänet vaikuttamaan hieman typerältä tai tietämättömältä siihen, miten maailma toimii, antaen hänelle lellityn pikkuprinsessan leiman. Tästä huolimatta naaras on hyvin nokkela, ollen kykenevä miettimään nopeasti tiensä pois vaaratilanteista , vastaamaan samalla mitalla omalla poliittisella tavallaan muiden pilkkaan, ja tietää tismalleen miten saada mitä haluaa ja kenestä haluaa. Hän ei tse näe tätä manipulointina, osaten lukea muita tarpeaksi hyvin tarjotakseen muille vain sen, mitä he haluavat.
Suuttuessaan Satakieli turvautuukin ennemmin kylmään mököttämiseen ja pistäviin kommenteihin, kuin suoranaiseen ravoamiseen. Jos hän tietää tilanteen olevan tärkeä, tai ei halua pentujensa huomaavan, hän kääntyy poliittiseen ystävällisyyteen ja merkittäviin katseisiin, antaakseen toisen osapuolen ymmärtää, kuinka suuttunut oikeastaan on. Ylpeän luonteensa takia naarasta voi olla todela vaikea lepytellä, jos hän kokee kunniansa olleen loukattu, ja voi jatkaa kiukuttelua kauan senkin jälkeen, kun toinen osapuoli on kokenut asian jo ratkenneen, varsinkin jos naaraalta ei koskaan pyydetty anteeksi.

Yksi asia, johon ei kannata edes koskea, on hänen perheensä, jota hän suojelee viimeiseen asti kynsin hampain. Sillä vaikka Satakieli ei ole vahva soturi, kenenkään ei ikinä pitäsi aliarvioida hänen emonvaistojaan, ja kuinka pitkälle naaras menisi suojellakseen pentujaan. Joidenkin mielestä Satakieli saattaa mennä liiallisuuksiin huolessaan, kutsuen häntä jopa ylisuojelevaksi. Perheen kesken naaras on hyvin erilainen, ollen rennompi ja vapaampi näyttämään onnellisuutensa muille, leikkien pentujensa kanssa ja kertoen heille tarinoita vanhoilta ajoilta. Hän pitää historiaa tärkeänä, ja on päättänyt varmistaa sen, että hänen pentunsa tietävät taustansa, mistä tulivat ja miten heidän esi-isänsä ovat taistelleet päästäkseen tähän pisteeseen. Hän tietää kaikkien pentujensa kasvavan vahvoiksi sotureiksi, ja ei piilota ylpeyttään heitä kohtaan keneltäkään. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö hän olisi tiukka silloin kun hänellä on siihen tarve.

Yksi asia, jonka kanssa Satakieli kamppailee, on kateus ja mustasukkaisuus, vaikka yrittääkin pitää sitä kurissa, hän ei aina onnisu piilottamaan sitä kumppaniltaan. Kyseinen tunne ei niinkään luonnu epäluottamuksesta Vihakatsetta kohtaan, sillä tietää tämän uskolliseksi, vain epäluottamuksesta muihin kissoihin heidän ympärillään. Ssatakieli yrittää olla tämän antamatta vaikuttaa hänen suheisiinsa muiden kanssa, mutta välillä hänen olemuksensa voi muuttua tuskallisen hyökkääväksi ilman mitään kunnon syytä. Tämä kumpuaa pitkälti hänen halustaan olla tarpeeksi hyvä kumppanilleen, pennuilleen ja klaanilleen, sekä hänen huonosta tavastaan verrata itseää muihin, jotka suoriutuvat häntä paremmin tietyissä asioissa. Saatuaan pentunsa, asia on kuitenkin hieman parantunut, löydettyän vihdoin asian, jossa hän on kieltämättömän hyvä.

Ulkonäöltään Satakieli on hyvin kaunis, solakkarakenteinen ja sulavalinjainen, tietyllä tavalla myös hyvin siro naaras. Hänen lyhyen turkkinsa pääväri on valkoinen, joista rinta alue on ainoa kohta, jossa ei ole jälkiä muista väreistä. Muuten hänen turkkinsa on paikoittain (pääosin selkä, häntä ja osa tassuista) maitokahvin värisissä läikissä. Tassut ovat kaikki alhaalta puhtaanvalkoisia, lukuunottamata oikeaa etutassua, joiden antura ja pieni osa etutassua ovat ruskeita. Kaikissa tassuissa mitä ylemmäs turkki menee, sitä tummemmaksi se menee, liittyen vartalon kohdilla maitokahviin. Naaraan kasvot, ovat sirot, ja takatassun ja hännänpään lisäksi hänen turkkinsa tummimpia kohtia, joissa koko kuonon alue aina leuasta otsaan saakka on tumma, vaikka kuonon alunen itsessään on puhtaan valkoinen. Hänen viiksensä ovat valkoiset, ja tuskin huomattavissa olevat, ja hänen silmänsä kauniin vaaleansiniset.
 
Menneisyys & Perhe:

Satakieli syntyi Bastet nimisenä kotikisuna, ja erotettiin pienenä emostaan, eikä koskaan tavannut kulkukissa isäänsä. Hän asui soturi ikäänsä asti yksinäisen naisen kotona, joka helli Bastetin piloille, ja naaras aidosti nautti elämästään kotikisuna. Kuitenkin tavattuuan slloisen varjoklaanilaisenVihakatseen, hän alkoi olemaan avoimempi, vaikkakin varautunut idealle klaanielämästä, ja lopulta päätyi liittymään tämän kanssa myrskyklaaniin. Myöhemmin hän sai kollin kanssa pentuja.

Nimeämättömät vanhemmat, kumppani Vihakatse, sekä pennut, Ratamokyy, Vatukkamyrsky ja Pilvikasvo

Muuta:

•Satakieli rakastaa kaikkia pentujaa tasa-arvoisesti, mutta huolehtii joskus Pilvikasvosta enemmän, ollen huolestunut kollin sulkeutuneisuudesta.

•Satakieli ystävystyi Kultapiiskun kanssa, näiden liittyessä klaaniin samoihin aikoihin, vaikka saattaakin ärsyyntyä toisen naaraan ylienergisyyteen.

•Satakieli aina halusi tyttäriä, joiden kanssa hän voisi tehdä asioita, ja oli innoissaan kuultuaan saaneensa kaksi.

•Hän rakastaa hellyyden osoituksia, ja innostuu jos yksikään hänen pennuistaan pyytää häneltä apua jossakin

•Hän pitää lintujen mausta, mutta inhoaa sulkia, ja linnun jalkoja

•Ei usko, että voisi ikinä enää tyytyä kotikisuruokaan

• Theme song: it's a shame – First aid kit

• Pötkö: • Satakieli • 52 kuuta • Valkoinen naaras, ruskeilla läikillä ja sinisillä silmillä • Chabi• Ratamokyyn, Vatukkamyrskyn, ja Pilvikasvon emo • Vihakatseen kumppani •

Sori jos tässä oli paljon kirjotusvirheitä, mut tässä nää näppäimet on tosi jumissa tai jtn, kun saa oikeesti painaa, että tää tajuaa et on painanut jotakin

Vastaus:

OI IHANAA! Jaksoit alkaa väsätä näitä! Hyvä Chabi! ♥
Hahmosi on hyväksytty ja lisätty, ja laitoin mestariksi Vihakatseen, joka varmaan opetti sen Myrskyklaanin ja klaanikissojen tavoille ^^'

- Masi YP -

Nimi: heli-fairy

10.11.2018 12:20
Varjo, Varjoja leikkaava polku, Umbra, Varjojenpolku

Nimi: Umbra

Arvo: Erakko

Ikä: 50 kuuta

Tulevaisuuden arvo: Erakkojen johtaja

Klaani: Erakko

Haave: Päästä syöksemään joku klaani tuhoonsa.

Sukupuoli: Naaras

Kumppani: (Pakkasnauru)

Korkeus: Roteva & Suurehko

Roolija: Heli
Taidot & Suhteet:
Taidot: Pisteytys 0-5

Voima 3/5

Kestävyys 5/5

Nopeus 4/5

Uiminen 2/5

Saalistaminen 3/5

Kiipeily 5/5

Tasapaino 4/5

Opettaminen 1/5

Sosiaaliset taidot 4/5


Mestari: Veriminkki

Oppilaat: -Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? :

Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? : Yönkäärme, Pakkasnauru, Tomutuuli, Veriminkki


Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? :

Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? :


Luonne & Ulkonäkö:
Luonteensa tämä hieman pirullinen naaras on perinyt osin isältään. Hän tykkää ilkeillä toisille, mutta näytellä sievää ja siistiä perheensä sekä mukavien kollien silmissä. Umbra on toisille naaraille ivallinen ja ylistää itseään enemmän kuin suuri taivas sallii. Hän nauttii siitä, että joku häntä kuuntelee sekä mieluusti on ite johdossa asioista, kuin istuu ja kuuntelee vierestä. Hän ei ole itse sopeutuja, vaan se tekijä, joka johdattaa muita, usein kohti pahinta. Tämä neiti osaa leikitellä muiden kanssa. Hän usein ensin esittää nättiä neitiä, joka alistuu toisen katseen alla, mutta loppujen lopuksi ei koskaan anna itsensä alistua toisille. Hänellä on auktoriteettia sekä motiivia johtaa muita sekä saada ympärilleen samankaltaisia kissoja. Ei Umbra aina tosin leikittele muilla, vaan jos näkee kissan hyvänä ja ehkä jopa ystävänä, hän toista kunnioittaa enemmän kuin voisi naaraasta koskaan uskoa. Hän rakastaa perhettään, tai sitä osaa siitä mitä voi rakastaa, muttei koskaan jakele suurimpia tunteitaan toisille.


Umbra on kehonrakenteeltaan roteva naaraaksi. Hänellä on suurehkot vahvat tassut sekä korkeampi normaali naaraaseen verrattuna. Hänellä on kiiltävä vedenkestävä turkki sekä paksuhko häntä.
Tuon pohjavärinä toimii valkoinen, jota koristaa sitten erisävyiset kullanruskean värit. Naaraan kasvot ovat sievät vaalealla nenänpäällä sekä suipoilla korvilla. Tuon vangitsevat silmät ovat väriltään vaalean vihreät, joista heijastuu kullahko väri. Silmiä myös reunustaa mustat rajaukset, jotka lisäävät naaraan viekkautta. Hänen silmäkulmistaan lähtee poskien päälle tumman ruskeat juovat, myös silmän alta posken päältä lähtee toinen juova sivulle leuan alle. Hänen päälakensa sekä posket ja silmiem ympärykset ovat sävyltään vaalean kullan ruskeat, väritys ei ole tiheää vaan valkeaa pohjaa näkyy ruskean 'kypärän' alta. Myös otsalla on muutama tumman ruskea raita.
Umbran rinta, suupielet sekä vatsa on valkoinen. Myös tämän jokainen tassu on valkea. Paksun hännän pääkin on valkea. Muuten hänen turkkiaan peittää ruskean sävyinen peite, jonka päällä leikkii tumman ruskeita haaleita juovia. Auringon osuessa tuon turkille se hohkaa kultaa sekä vaaleaa.


Menneisyys & Perhe:
Umbra syntyi kolmanneksi pennuksi Tuisketuulelle ja Veriminkille. Tuisketuuli menehtyi synnytyksessä ja näin pentueen kaksi sisarusta vietiin pois Varjoklaanin ulottumattomista, kun Veriminkki alkoi seurata Veritähteä. Silloinen Varjo eksyi sisarestaan Aamusta ja kaksi naarasta kasvoivat erillään. Varjo yritti oppia itse tärkeitä taitoja, pitää huolta itsestään ja yrittää pysyä hengissä. Kun naaras oli itse yksinään kasvanut, potenut vihaa klaani kissoja kohtaan ja saanut uusia tuttavia klaaneista ja erakoista, hän lopulta päätyi isänsä kanssa yhteen. Veriminkki, tai Itachi, oli hänet taas löytänyt ja nyt ilmoitti jopa haluavansa kasata heimon. Naaras ei ollut varma miten reagoida, sillä nyt isä joka hänet aikoja sitten hylkäsi, pyytäisi häntä liittymään joukkoihinsa. Varjo ei kuitenkaan jaksanut pitkää yksin oloaan ja liittyi heimoon saaden isältään uuden nimen, Varjoja leikkaava polku.
Naaraan viha klaani kissoja kohtaan alkoi hiipua ja toivo ja innokkuus heimoja kohtaan nousi, kun naaras löysi vihdoin paikan, jossa voisi viettää elämänsä. Itachi oli löytänyt itselleen kumppanin Puumahallan ja oleellisesti Varjo häneen tutustui. Kuitenkin naaras myös huomasi hieman vieroksuvansa itse ajatusta perhe. Hän halusi päästä samalle tasolle kuin isänsä, johtamaan. Ei alistumaan pesään pentu riesojen kanssa.
Kuita kului ja pian heimo hajosi. Kuolema, sairaus, viha, se ajoi kissat eri teilleen. Niin myös Varjon. Varjo muutti nimensä Umbraksi, sotki turkkinsa ja sai arpia. Hän ei kestänyt vanhaa taustaansa. Ei tappiota, ei sekasortoa. Umbra halusi johtaa, halusi hallita. Siispä hän alkoi kerätä ympärilleen lisää samanlaisia kissoja, vihaisia ja aggressiivisia, johtajaa kaipaavia. Hänen olisi aika nousta ja päästä johtamaan itsensä kaltaista ryhmää. Viha klaani kissoja kohtaan, häntä hylänneitä kissoja kohtaan kasvoi, ja naaras halusi hajottaa. Tuomita, rangaista, hajottaa. Nyt Umbra halusi metsän vallan itselleen.


Isovanhemmat: Veritähti & Korpinkyynel
Vanhemmat: Tuisketuuli & Veriminkki
Sedät: Ciel, Synkkämyrsky, Sirius
Täti: Verikyynel
Serkut: Ikiroihu, Jääsielu, Camille, Lieskapentu, Veriliekki, Puumasydän, Hämäräsiipi, Yönmyrsky, Salamantuska, Routavarjo, Närhihalla,
Pikkuserkut: Aavesusi, Sinimyrsky, Murhetaivas, Liekkipuro, Hallahenkäys
Kumppani: Pakkasnauru
Kumppanin pennut: Rikkorouta, Iltahämärä

Sisarukset: Aamunkajo, Pimeydenvarjo
Sisarustenpennut (Aamunkajo & Kettupisara) : Oravanmarja, Hohderoihu, Hämäränlumo, Sirpalekasvo, Auringonviilto, Pilviristi, Kotkaperhonen, Kivijalka, Hiljaisuudenusko, Sarastuksenlilja, Saukkojuova


Muuta:
• Kulkee klaanien rajoja hiljaisena varjona saaden erilaisia ystäviä pahojen ajatuksiensa takaa tai sattumalta törmäten toiseen erakkoon.
• Rakasti perhettään, mutta uskoo että löytyy vielä jotain suurempaa kuin perhe elämän suureksi kultaiseksi ympyräksi.
• Naaras potee kaipuuta johtamisesta sekä muiden alistamisesta, siis siksi kysyy hyvältä ystävältään Pakkasnaurulta ohjeita, mihin klaaniin voisi muiden hyvien ystäviensä kanssa soluttautua ja kaapata vallan, päästäkseen itse johtamaan jotain, missä voisi menestyä.
• Piti isäänsä nuorena roolimallinaan, mutta lopulta alkaa vertailemaan itseään häneen ja näin toivoo jonain päivänä saavansa omiin tassuihinsa vallan, kuten isällä oli.

Theme song: Angel - Theory of a Deadman

Pötkö: • 50 kuuta • Kullanvaalea roteva naaras tummilla ruskeilla raidoilla. Valkoiset tassunpäät, kaula, posket sekä nenänvarsi ja vihertävän kultaiset silmät • heli

Vastaus:

Lisätty! Muutamia kirjoitusvirheitä, jotka oli helposti korjattavissa ^^ Plus pötköstä oli jäänyt matkanvarrelle Umbran nimi (kai hän nyt ennen klaanielämää sillä nimellä kulkee listoilla? )
Lisäsin myös vihollisiin Käärmesielun ja Vihertähden.
p.s ihana tuo theme song ♥ - Masi YP -

Nimi: dia

07.11.2018 18:11
Mustepentu, Mustetassu, Mustekatse

Nimi: Mustekatse Arvo: Soturi
Ikä: ? Tulevaisuuden arvo: Soturi
Klaani: Tuuliklaani Haave: Päästä yli kumppaninsa kuolemasta kokonaan
Sukupuoli: Kolli Kumppani Punaneilikka, Raivotähti
Korkeus: Normaalin kollin kokoinen Roolija: Diamella

Mestari: Karhunlaukka
Oppilaat: ?

Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? : Mustasurma, Joutsenyö, Lasihiekka
Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? : Tuhkasydän, Pihkaraita

Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? :
Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? :

Luonne & Ulkonäkö:
Luonteeltaan Mustekatse on äärimmäisen rauhallinen kolli ja osannut aina käyttäytyä ikäisiään kypsemmin, jo pennusta pitäen. Herrasmaisen käyttäytymisen myötä häntä on aina ollut helppo lähestyä, sekä kollista ei voi yleensä olla kuin pitämättä. Tietenkin on poikkeuksia, sillä kolli ei koskaan ole ollut mielistelijätyyppiä, joten se jakaa kissoja kahtia pitämisen suhteen. Hän on aina arvostanut kissoissa hyvinkin yksinkertaisia asioita kuten suorapuheisuutta. Jos jotain kritiikkiä pitää etsiä, niin hän on hyvinkin herkkänahkainen perheeseen liittyviin asioihin. Omiaan hän puolustaa kiivaasti, jolloin voisi luulla että Mustekatse on kuin toisen persoonan omaava. Rauhaa rakastava kissa muuttuu kokonaan verenpunaiseksi, jos hänen omiinsa kosketaan. Mustekatse kuitenkin pyrkii aina varoittamaan muita, ennen kuin rupeaa tositoimiin, sillä väkivaltaisen lapsuutensa takia, hän pyrkii voittamaan puolelleen sanoilla, ei väkivallalla. Mustekatse voisi olla siis jokaisen naaraan unelmakolli, jos haluaa tasapainoisen herrasmiehen, joka rakastaa perhettään viimeiseen asti.
Ulkonäöltään kolli on puhtaanvalkoinen, musteenvärisillä silmillä ja vaaleanpunaisella kuonolla. Mitoiltaan hän on sukupuoleen katsottuna hyvin normaali, suhteellisen isokokoinen ja jäntevä. Keho on elämää nähnyt, joten arpia jonkun verran löytyy kehosta, mutta veljeensä nähden paljon vähemmän, niin kuin aikaisemmin saattoi mainita hänen vastarinnasta väkivaltaa kohtaan.

Menneisyys & Perhe:
Mustepentu on syntyperäinen Varjoklaanilainen ja syntyi onnelliseen perheeseen Mustapennun kanssa. Lapsuuden ajan hän eli ongelmitta Varjoklaanissa, kereten hankkia yhden parhaan ystävänsä Pihkaraidan siskosta Punaneilikasta itselle kumppanin. He olivat jo oppilasaikanaan tunteneet toisiaan kohtaan vahvasti. Kaikki kuviot kuitenkin muuttuivat, kun Tuhkasydän ja silloinen kumppani Tuliruoska yrittivät kaapata vallan Varjoklaanissa, laittaen Pihkaraidan isän, varapäällikön, Karhunlaukan kohteeksi. Mustekatse ja Mustasurma olivat silloin vastanimettyjä sotureita, vielä aivan pentuja. Valitettavasti vallankaappauksen yhteydessä veljesten vanhemmat saivat surmansa, sillä kuuluivat Tuliruoskan vihankohteisiin. Tuhkasydän oli kuitenkin ystävystynyt Mustekatseeseen, sekä Mustasurmaan, ollen heidän vara isosisar. Naaras ei voinut antaa siis veljesten kuolla, vaan laittoi heidät menemään Tuuliklaaniin pakoon.
Veljesten saapuessa Tuuliklaaniin, he eivät koskaan puhuneet menneisyydestään Varjoklaanissa. Ainoastaan päällikkö parantajan lisäksi olivat tietoisia veljesten taustasta. Niin ajateltiin olevan parasta. Pölyn laskeutuessa Varjoklaaniin Mustekatse yritti löytää Punaneilikkaa, sillä oli rakastunut vieläkin naaraaseen. Mitään hänelle ilmoittamatta, tämä oli kuitenkin kadonnut kujakissaksi ja lähtenyt toisen naaraan matkaan. Se oli Mustekatseelle kova pala, hän luuli, ettei koskaan voisi löytää itselle perhettä ympärilleen. Toisin kuitenkin kävi. Kolli veljensä kanssa saivat Lasihiekasta ja Pilvenlennosta itselleen ystävät. Nelikko oli erottamaton. Kasvaessaan pojasta mieheksi, polulle kulkeutui mustaturkkinen naaras, Raivokynsi, joka vei Mustekatseen sydämen jokaista solua myöden. He kerkesivät rakastaa toisiaan ikuisuudelta tuntuvan hetken, kunnes naaras menehtyi rakastettuna päällikkönä. Perinnökseen hän jätti kumppanilleen yhteiset pennut. Tämän jälkeen kolli on yrittänyt selvitä yksinhuoltajana, sekä toipua kumppaninsa menetyksestä, hieman huonoin tuloksin. Niin kuin luonteessa mainittiinkin kuinka tärkeä perhe on, tässä sen näkee parhaiten. Raivotähti oli hänelle kaikki. Isänä hän kuitenkin rakastava, eikä koskaan hylkäisi pentujaan.

Vanhemmat: Seittivalhe & Ruusunkulta
Sisarukset: Mustasurma
Kumppani: Punaneilikka (entinen), Raivotähti
Pennut: Joutsenyö

Muuta:
-Syntyperäinen Varjoklaanilainen, muttei sitä koskaan mainitse kysyttäessä
-Jäänyt jo pentuna orvoksi
-Pyrkii väkivallattomaan elämään

Taidot:
Voima 3/5
Kestävyys 5/5
Nopeus 4/5
Uiminen 1/5
Saalistaminen 2/5
Kiipeily 2/5
Tasapaino 3/5
Opettaminen 5/5
Sosiaaliset taidot 5/5

Vastaus:

Lisätty ja hyväksytty!

Tein nämä lisäykset:
Oppilas: Virtauksenyö
Tuleva kumppani Punaruoska.
Ikä: 72 kuuta.
Laitoin menneisyyteen maininnan siitä, kuinka Mustekatse haki Kohtalonkuiskauksen, Virtauksenyön ja Joutsenyön Cielin luota, sekä lisäsin perheeseen Kohtalonkuiskauksen ja Virtauksen lisäksi Kohtalon pennut.
Ystäviin lisäsin Valkeatähden, Punaruoskan ja Kohtalonkuiskauksen ainoan elossa olevan tyttären Kauristanssin.

- Masi YP -

Nimi: Pelkotuoksu

03.11.2018 16:09
Sadepentu, Sadetassu, nykyään Sadepolku

Nimi: Sadepolku

Arvo: Klaaninvanhin

Ikä: 43 kuuta

Tulevaisuuden arvo: -

Klaani: Lumouksenklaani

Haave: Päästä Tähtiklaaniin kuolemansa jälkeen.

Sukupuoli: Kolli

Vanhemmat: Kanervakipinä & Meripihkalehti

Korkeus: Isokokoinen, lihaksikas.

Roolija: Pelkotuoksu


Taidot & Suhteet:
Taidot (Pisteytys 0-5)

Voima 5/5

Kestävyys 3/5

Nopeus 2/5

Uiminen 4/5

Saalistaminen 4/5

Kiipeily 5/5

Tasapaino 4,5/5

Opettaminen 3/5

Sosiaaliset taidot 3/5

Mestari: Ei tietoa

Oppilaat: Pantteritassu (kuollut) ja Seittikynsi (kuollut)

Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi?: Niittypisara, Haamuliekki (?), Sinihalla (?) ja Hopeakuu (?)

Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa?: -

Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissa?: -

Ketkä ovat vihollisiasi muisssa klaaneissa?: -

Luonne & Ulkonäkö:
Sadepolku on todella ystävällinen, auttavainen ja itsevarma. Hän suostuu auttamaan kaikkia eikä ikinä pelkää ketään. Hän on kaikille AINA ystävällinen, eikä voisi satuttaa ketään klaanissaan. Hän on myös todella itsevarma, vaikka onkin jo klaaninvanhin, eikä pysty kaikkeen enään niin hyvin. Hän on myös todella rakastavainen esimerkiksi ystäviään ja läheisiään kohtaan, sekä perhettään. Hän ei voisi ikinä luopua heistä. Sadepolku ei pidä kotikisuista tai erakoista, sekä muistakaan klaanien ulkopuolisista kissoista. Hän uskoo syvästi ja vahvasti Tähtiklaaniin ja luottaa esi-isiinsä. Suuttuessaan kolli on vain omissa oloissaan, mutta hän ei ole pitkävihainen tai suutu helposti.

Sadepolulla on harmaavalkoinen paksu turkki. Turkki hylkii ihan hyvin likaa, mutta vettä se suorastaan imee. Turkki on aika pitkäkarvaista ja suojaa hyvin kovilta sekä pieniltä viimoilta. Häntä on pitkä ja auttaa tasapainon pitämisessä, jalat taas ovat hoikat ja todella pitkät. Polkuanturat ovat kovat, vuoristoon tottuneet ja harmaat. Kynnet ovat todella, todella, todella terävät ja voimakkaat. Ruuminrakenteeltaan kolli on lihaksikas, lihaksia on todella paljon turkin alla ja leveissä lavoissa, hän on hyvin isokokoinen. Kasvot ovat kapeat, mutta isot ja silmät suuret. Väriltään silmät ovat keltaiset, joissa on hieman meripihkan sekoitusta. Viikset ovat pitkät, aika harmahkot, joissa on hieman kullanruskeaa. Sadepolun hampaat ovat aika kuluneet, eivät kovinkaan terävät, mutta niissä on kuitenkin puruvoimaa. Kollin korvat ovat suuret, ja niissä on paljon lyhyempää karvaa, kuin muualla kehossa.

Menneisyys & Perhe:
Emo: Kanervakipinä (kuollut, Tähtiklaani)
Isä: Meripihkalehti (elossa, erakko)
Sisko: Kultakorva (kuollut, Synkkä Metsä
Veljet: Kalaloikka (kuollut, Synkkä Metsä , Hirvihäntä (kuollut, Synkkä Metsä , Valkeaviiksi (kuollut, ei tietoa paikasta), Tiikerinraivo (kuollut, Tähtiklaani) ja Kuusimesi (kuollut, Tähtiklaani)
Kumppani: Viiksipöllö (elossa, ei tietoa olinpaikasta)
Tytär: Niittypisara
Veljen kumppani (Valkeaviiksi): Syyssade (elossa, kotikisu)
Veljen pojat (Valkeaviiksi): Niittyruoho (kuollut, Synkkä Metsä , Kasvikynsi (kuollut, Synkkä Metsä ja Taimenviiksi (kuollut, Tähtiklaani)
Veljen tytär (Valkeaviiksi): Outokaste (kuollut, Synkkä Metsä
Veljen kumppani (Tiikerinraivo): Hiekkasiipi (kuollut, ei tietoa paikasta)
Veljen tyttäret (Tiikerinraivo): Kiharaviiksi (kuollut, ei tietoa paikasta), Hapsuhuuto (elossa, luopio), Puumajuoksu (elossa, luopio), Yösaniainen (kuollut, Tähtiklaani) ja Pihtasielu (elossa, erakko)
Veljen pojat (Tiikerinraivo): Orvokkimieli (elossa, kotikisu), Koivu-unelma (elossa, ei tietoa paikasta) ja Kirkassaniainen (kuollut, Synkkä Metsä
Veljen kumppani (Kuusimesi): Hallaminttu (kuollut, Tähtiklaani)
Veljen tytär (Kuusimesi): Sadekanerva (kuollut, Tähtiklaani)
Veljen pojat (Kuusimesi): Hyasinttisulka (elossa, kotikisu) ja Vaikeataival (kuollut, Tähtiklaani)
Emon emo: Tihkumyrsky (kuollut, Tähtiklaani)
Emon isä: Haituvasiipi (kuollut, Synkkä Metsä
Isän emo: Kotkamyrsky (elossa, klaaninvanhin, Lumouksenklaani)
Isän isä: Varjosielu (kuollut, Synkkä Metsä
Emon emon emo: Minttuhalla (kuollut, Synkkä Metsä
Emon emon isä: Tahraturkki (kuollut, Synkkä Metsä
Isän isän emo: Valkomieli (kuollut, ei tietoa paikasta)
Isän isän isä: Liekkikettu (kuollut, Tähtiklaani)
Emon emon emon emo: Risaliekki (kuollut, Tähtiklaani)
Emon emon emon isä: Varpuslilja (kuollut, Tähtiklaani)
Isän isän isän emo: Haukkaviima (kuollut, ei tietoa paikasta)
Isän isän isän isä: Mustakorva (kuollut, Synkkä Metsä
Emon emon emon emon emo: Laulunliekki (kuollut, Synkkä Metsä
Emon emon emon emon isä: Matokarva (kuollut, Tähtiklaani)
Isän isän isän isän emo: Kuuhaukka (kuollut, Tähtiklaani)
Isän isän isän isän isä: Alppilintu (kuollut, Tähtiklaani)
Sadepolku on syntynyt viherlehden aikaan, tosin hän syntyi aika heikkona. Hän kuitenkin selvisi, emonsa ja isänsä hyvällä hoidolla. Soturi-iässä hän loukkaantui, ja nykyään hänellä on selässä suuri arpi.

Muuta:
- Sadepolun lempiriista on pulu.
- Hän vihaa oravia riistana.
- Kolli toivoo pääsevänsä Tähtiklaaniin kuolemansa jälkeen.

Theme song:
Pötkö: Sadepolku - 43 kuuta - harmaavalkoinen turkki, keltaiset silmät, hieman meripihkan sekoitusta, isokokoinen, lihaksikas - Pelkotuoksu

//Siinä se . Perheenjäseniä ei tarvitse lisätä, mutta voisiko ne näkyä kuitenkin Sadepolun sivuilla? Pahoittelen mahdollisista kirjoitusvirheistä ^^.//

Vastaus:

Hyväksytty!
Sääli, että noin nuori soturi joutuu viettämään loppu elämänsä klaaninvanhinten parissa :c

- Masi YP -

Nimi: Pelkotuoksu

18.10.2018 18:16
Niittypentu, Niittytassu, nykyään Niittypisara

Nimi: Niittypisara

Arvo: Soturi

Ikä: 14 kuuta

Tulevaisuuden arvo: Kuningatar (?)

Klaani: Lumouksenklaani

Haave: Saada pentuja.

Sukupuoli: Naaras

Vanhemmat: Saderaita & Pilviruska

Korkeus: Keskikokoinen, siro.

Roolija: Pelkotuoksu


Taidot & Suhteet:
Taidot (Pisteytys: 0-5)

Voima 3/5

Kestävyys 4/5

Nopeus 5/5

Uiminen 3/5

Saalistaminen 5/5

Kiipeily 2/5

Tasapaino 3/5

Opettaminen 4/5

Sosiaaliset taidot 3/5

Emonvaisto 5/5

Mestari: Verenpiikki

Oppilaat: -

Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi?: Haamuliekki, Sinihalla ja Hopeakuu

Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa?: ?

Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissa?: -

Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa?: -

Luonne & Ulkonäkö:
Niittypisara on ystävällinen, lempeä ja luova. Hän rakastaa perhettään, läheisiään ja Tähtiklaania yli kaiken. Pienet vastoinkäymiset eivät häntä haittaa, niistä hän ei lannistu. Hän uskoo paljon Tähtiklaaniin ja luottaa soturiesi-isiinsä. Hän kuuntelee muita paljon, muttei epäile tai pelkää esittää omia mielipiteitään. Jos naaras suuttuu, hän ei näytä sitä muille, vaan pysyttelee omissa oloissaan ja palaa päivän aikana taas muiden puheille. Hän ei helposti luovuta, vaan yrittää aina parhaansa, ja se näkyy usein. Erityisiä voimia Niittypisaralla ei ole, mutta emonvaisto on hyvä. Hän ei anna pennuille sattua mitään, hänet tunnettaan lempeänä emona. Kotikisuista hän ei välitä, toisin kuin erakoistakaan. Koiria hän suorastaan vihaa, hän ei voi sietääkään niitä.

Niittypisaralla on hunajankeltainen turkki. Turkki on sileää ja pehmeää, eikä se mene helposti takkuun, paitsi mudasta, jota turkki ei hyvin pidä. Vettäkään se ei maailman parhaiten pidä, mutta ihan hyvin. Turkki on pituudeltaan keskipitkää. Häntä on aika pitkä. Hännänpäässä on kullanruskeaa, joka erottuu hyvin. Jos läheltä katsoo, hännässä saattaa erottaa haaleita kullanruskeita juovia. Myös muualla kehossakin saattaa erottaa. Jalat ovat aika lyhyet, mutta niillä on helppo jousta ja loikkia. Ruuminrakenteeltaan naaras on aika siro, lavassa on paljon lihaksia. Kynnet ovat aika terävät ja pitkät, väriltään ne ovat tummanharmaat. Polkuanturat ovat kovat. Niittypisaralla on aika iso pää, silmät ovat pienet. Silmissä on luotettava ja itsevarma katse. Väriltään ne ovat paatsamanvihreät. Nenä on pienehkö, vaaleanpunainen ja pehmeä. Naaraalla on lyhyet viikset, jotka ovat kullankeltaiset. Korvissa on hieman kullankeltaista, ne ovat isot.

Menneisyys & Perhe:
Emo: Tuliliekki (kuollut, Synkkä Metsä
Isä: Sadepolku (Lumouksenklaani)
Kasvattiemo: Hyasinttimyrsky (kuollut, ei tietoa paikasta)
Sisko: Minttuviilto (kuollut, Tähtiklaani)
Veljet: Aurinkoläiskä (kuollut, Tähtiklaani) ja Synkkäkasvo (kuollut, Synkkä Metsä
Niittypisaran menneisyys on iloinen. Hänen emonsa ja isänsä rakastuivat kokoontumisen merkeissä. Tuliliekki tuli tiineeksi ja lopulta hän synnytti Aurinkoläiskän, Synkkäkasvon ja Niittypisaran. Sitten Tuliliekki kuoli tuntemattomaan syyhyn ja hän päätyi Synkkään Metsään. Pennut saivat kasvattiemon Hyasinttimyrskyn. Pentujen päästyä sotureiksi Hyasinttimyrsky kuoli tuntemattomaan syyhyn. 13 kuun ikäisenä Aurinkoläiskä hukkui myrskyisenä yönä ja kuoli. Seuraavana päivänä Synkkäkasvo katosi ja häntä ei ole vieläkään löydetty. Sadepolku, Niittypisaran isä on ainut hänen lähin sukulainen. Siltikin naaras on onnellinen.

Muuta:
- Niittypisara toivoo saavansa pentuja.
- Lempiriista on pulu.

Theme song:
Pötkö: Niittypisara - 14 kuuta - hunajankeltainen turkki, haaleita kullanruskeita juovia, paatsamanvihreät silmät, keskikokoinen, siro - Pelkotuoksu

//Pian Sadepolun hakemus //

Vastaus:

Niittypisara on nyt lisättynä ^^
Muokkasin menneisyydestä lauseet, joissa luki 'kuoli tuntemattomaan syyhyn', koska minun korvaani kuulostivat hieman hassuilta. Korjasin siis tyylillä 'kuoli tuntemattoman syyn takia'. (Syyhy kun on punkki, ja syyhyn on mahdollinen muoto sanasta syyhy tai murretaustainen sana syystä, joten se jotenkin häiritsi itseäni) Hehe. Eli siis ei mitään vikaa kuitenkaan omassasi, mutta ajattelin vain huikata, että tein tällaisen muokkauksen ^^'

Ja lisäsin Sadepolun jo valmiiksi sinun omaan hahmolistaasi odottamaan omaa hakemustaan, sekä laskin hänetkin mukaan Lumouksenklaanin kissojen määrään. Sadepolun jälkeen itseasiassa Lumouksenklaanin hahmokiintiö on täynnä ^^ (Hahmokiintiön täyttyessä vain pennut ovat sen jälkeen sallittuja, joten ei hätää! Nittypisara voi siis saada vaikka kuinka monta pentua, vaikka kiintiö olisi täynnä )

- Masi YP -

Nimi: Pelkotuoksu

09.10.2018 16:49
Meripentu, Meritassu, nykyään Merivuokko

Nimi: Merivuokko

Arvo: Kuningatar

Ikä: 21 kuuta

Tulevaisuuden arvo: Varapäällikkö

Klaani: Salamaklaani

Haave: Tulla varapäälliköksi.

Sukupuoli: Naaras

Vanhemmat: Valkopolku & Vinhaviiksi

Korkeus: Keskikokoinen, hoikka.

Roolija: PelkotuoksuTaidot & Suhteet:
Taidot (Pisteytys: 0-5)

Voima 4/5

Kestävyys 5/5

Nopeus 5/5

Uiminen 3/5

Saalistaminen 4/5

Kiipeily 2/5

Tasapaino 5/5

Opettaminen 4/5

Sosiaaliset taidot 5/5

Emonvaisto 5/5

Mestari: (Lovijuova, Hopeataivas, Poltesydän?)

Oppilaat: -

Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi?: (Tammipolku?)

Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa?: -

Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissa?: -

Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa?: -

Luonne & Ulkonäkö:
Merivuokko on hiljainen, ystävällinen, mutta reipas naaras, jonka kanssa voi puhua mistä vain. Jos on sydänsuruja, huolia tai jotain asiaa, kannattaa tulla tämän naaraan puheille. Hän kuuntelee tarkasti, eikä keskeytä kun toinen puhuu. Sitten hän käsittelee asiaa kaikessa rauhassa ja auttaa tarpeensa mukaan. Ystävällisyyttä ei Merivuokolta puutu, hän yrittää parhaansa mukaan käyttäytyä kaikkia kohtaan lempeästi ja ystävällisesti. Jos naaras suuttuu, hän yleensä vain pysyy hiljaa, tai sitten ei puhu sille, jolle on suuttunut. Lopulta hän yleensä pyytää anteeksi käyttäytymistään. Merivuokko uskoo Tähtiklaaniin ja noudattaa sen ohjeita parhaansa mukaan. Vaikka hän ei ole ikinä Tähtiklaanilta unia saanut, toivoo hän kuitenkin joskus sellaisen saavan. Usko Tähtiklaaniin ei ole ikinä horjunut.
Jos muut ovat vihaisia, osaa naaras myös rauhoitella. Yleensä hän puhuu kissalle tai muuten vaan on "läsnä". Merivuokolla ei ole erityisiä voimia, mutta hänellä on todella hyvä emonvaisto. Jos jokin uhkaa pentuja, hän alkaa puolustamaan heitä henkensä uhalla. Naaras on vannonut suojelevansa klaania - henkensä uhalla. Läheisiään hän rakastaa ja auttaa heitä aina tarpeen mukaan.

Merivuokkolla on siniharmaan ja hopeanhohtoisen kirjava turkki. Turkki on hyvin likaa hylkivää, mutta vettä se ei pidä. Juuri sen takia hän vihaa vesisateita. Turkki on pitkäkarvaista, se kestää myös hyvin tuulta, kovat viimat eivät naarasta haittaa. Häntä on aika pitkä, ja se auttaa kiipeilyssä ja tasapainon pitämisessä. Jalat ovat sirot ja aika lyhyehköt. Kynnet ovat lyhyet, mutta terävät, väriltään mustat. Polkuanturat ovat vuorimaastoon tottuneet, kovat ja hopeanhohtoiset. Ruumiinrakenteeltaan Merivuokko on siro ja keskikokoinen. Pää on keskikokoinen, korvat ovat isot. Nenä on aika pieni, se on väriltään musta. Nenässä saattaa erottaa hieman hopeanhohtoisia juovia. Merivuokolla on aika suuret silmät, joissa on iloinen ja reipas katse. Silmät ovat väriltään tummanpinkit. Hampaat ovat terävät ja aika lyhyet.

Menneisyys & Perhe:
Emo: Valkopolku
Isä: Vinhaviiksi
Sisko: Safiiriläikkä
Kumppani: ?
Pennut: ?
Merivuokko syntyi viherlehden alkuajoilla. Aurinko paistoi ja synnytys meni hyvin.

Muuta:
- Merivuokko vihaa vesisateita.
- Hän toivoo joskus pääsevänsä varapäälliköksi.
- Lempiriista on orava ja hirvein riista on vesimyyrä.

Theme song:
Pötkö: Merivuokko - 21 kuuta - siniharmaan ja hopeanhohtoisen kirjava, keskikokoinen, hoikka, tummanpinkit silmät - Pelkotuoksu
//Teen pian myös kahden muun kissan hakemuksen (://

Vastaus:

Hakemus on vielä kesken, mutta olen lisännyt sen verran kuin voin lisätä (olen alleviivannut hahmosi sivusta kohtia, jotka vaativat uudelleen mietintää, enkä lisännyt häntä vielä klaanisivulle, koska en tiedä hänen arvoaan. Löydät hänen sivunsa omien sivujesi kautta ^^ )

Haluaisin muutamat selvitykset muokkaus-osiooon:

Oletko lukenut Salamaklaanin omilta sivuilta (Maailma -> Salamaklaani -> Sivun alareunan taulukot/tekstit) kohdat: ''Suku'', ''Arvot'', sekä ''Rituaalit''? Kysyn tätä kolmen asian takia.

-> 1) Merivuokko on 21 kuuta, hänet olet ilmoittanut kuningattariin, kumppani ja pennut kuitenkin puuttuvat. (Naaraiden tehtävänä on saada pentuja, kumppani viimeistään 20 kuun iässä, ja pentuja viimeistään 35 kuun iässä, jos naaraalla ei ole kumppania 20 kuun ikään mennessä, hänen vanhempansa määräävät hänelle sellaisen, muussa tapauksessa päällikkö määrää ).

-> 2) Merivuokko on naaras kissa, jonka ensimmäinen tehtävä on saada pentuja klaanin suvun jatkumisen takia. Vain ne naaraat, jotka ovat saaneet pentuja, voidaan harkita varapäällikön asemaan, joka on Salamaklaanissa määräaikainen asema. (Haluan siis varmistaa, että olet lukenut tämän tiedon.)Päällikkö valitsee seuraajakseen oman esikois-poikansa, joten Merivuokko ei voi tämän takia nousta päälliköksi, eikä välttämättä myöskään ehdi olla varapäällikkönä ennen päällikön esikoista.

-> 3) Olet toivonut hänelle mestariksi Hopeataivasta, Lovijuovaa tai Poltesydäntä. Kuitenkaan se ei valitettavasti käy. Salamaklaanin kissoilla on tapana, että omat vanhemmat kouluttavat pentunsa, jonka takia myös Merivuokon menneisyydessä hänen jompikumpi vanhempansa on kouluttanut hänet. (Tästä poiketaan vain, jos pentuja on useampia kuin 2, jolloin jommankumman vanhemman sisar tai veli (pennuill eno/setä tai täti) kouluttaa muita pentuja. Koska Poltesydän, Lovijuova tai Hopeataivas eivät ole Merivuokon kummankaan vanhemman sisaruksia, vanhempia, tai perheenjäseniä, he eivät voi kouluttaa Merivuokkoa.)

-> 4) Salamaklaani on yhtä suurta sukua keskenään, jos kissa ei kuulu samaan sukuun, hänet asetetaan erilaisten testien äärelle, jotta nähdään voidaanko hänestä tehdä klaaniin kuuluva kissa. (+ haasteeseen pääsee vain, jos kissa näyttää Salamaklaanin kissalta.) Merivuokko ei kuulu perheensä kanssa muiden Salamaklaanilaisten sukuun (ellei Merivuokon tuleva kumppani satu olemaan joku suvun kolli
Korjausehdotukset:
1) Merivuokon kumppanin ilmoittaminen, sekä pentujen luominen. Jos kuitenkaan et ole niin ajatellut tehdä, voit esimerkiksi keksiä hänen menneisyyteensä tarinan siitä, kuinka pennut ja kumppani ovat kuolleet/ tai vaikka kadonneet.
Merivuokolla on kuitenkin vielä aikaa pentujen saantiin (viimeistään 35 kuuta täyttäessään), ettei se ole pakollista, mutta kumppani hänellä pitäisi jo olla, joten sen etsiminen tai määrääminen on edessä. Kuningatar arvo tulee tämän ratkaisun mukaan muutettava soturiksi, sekä menneisyyttä ''synnytys meni hyvin'' on korjattava.

2) Koska on epätodennäköistä naaras kissan saada varapäällikön asemaa, hänen tulevaisuuden arvonsa ei voi olla varapäällikkö. Tähän tulee ilmoittaa sen mukaan, onko Merivuokko saanut pennut vai onko vielä etsimässä kumppania. (eli tulevaisuuden arvo on soturi tai kuningatar, riippuen siitä, kumpi hän ensin on.) Vaikka tulevaisuuden arvoksi ei voi asettaa varapäällikköä, sen voi pitää hänen haaveessaan, sekä muuta-osiossa. Kaikilla tottakai saa olla omat haaveensa, vaikka niitä ei voisikaan toteuttaa sääntöjen takia.

3) Laitoin Merivuokon mestariksi Valkopolun, jos kuitenkin haluat mielummin Merivuokon isän, ilmoita siitä niin muokkaan asian

4) Koska Merivuokko ei perheensä kanssa kuulu muun Salamaklaanin sukuun, toivoisin menneisyydessä jotakin pientä mainintaa asiasta. Esimerkiksi kertoisit mistä hänen vanhempansa olivat tulleet, ja maininnan siitä, että he läpäisivät heille asetetut testit ja kokeet, jotta heidät pentuineen katsottiin täysverisiksi Salamaklaanin kissoiksi. (Merivuokko ja Safiiriläikkä tuskin olivat vielä syntyneet, kun vanhemmat liittyivät klaaniin, mutta Merivuokon ei myöskään kuulu osallistua enää testeihin, koska hänen vanhempansa ovat todistaneet olevansa Salamaklaanin kissoja, jonka takia Merivuokko sisarensa kanssa ovat myös.)p.s hyväksyn erikoiset silmät, kuten pinkit silmät, mutta en sitä turkin värinä. Olit kysellyt tätä chatissä - Masi YP -

Nimi: Pelkotuoksu

07.10.2018 10:52
Täpläpentu, Täplätassu, nykyään Täplähaukka

Nimi: Täplähaukka

Arvo: Soturi

Ikä: 13 kuuta

Tulevaisuuden arvo: Kuningatar

Klaani: Yöklaani

Haave: Saada kumppani ja pentuja.

Sukupuoli: Naaras

Vanhemmat: Kirkastuli & Myrkkymuta

Korkeus: Pieni ja solakka.

Roolija: PelkotuoksuTaidot & Suhteet:
Taidot (Pisteytys: 0-5)

Voima 3/5

Kestävyys 5/5

Nopeus 4/5

Uiminen 2/5

Saalistaminen 5/5

Kiipeily 3/5

Tasapaino 4/5

Opettaminen 5/5

Sosiaaliset taidot 3/5

Emonvaisto 5/5

Mestari: (Okapolku?)

Oppilaat: -

Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi?: Salviantaika, Sarastuksenpentu ja Kotkaperhonen

Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa?: Minttutassu (Lumouksenklaani), Kultapiiskuntassu (Lumouksenklaani) ja Vuolastassu (Ruskaklaani).

Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi?: -

Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa?: -

Luonne & Ulkonäkö:
Täplähaukka on luonteeltaan lempeä, rakastavainen ja aika ujo. Hän ei ole hyvä puhumaan vieraille kissoille, mutta jos naaras kokee kissan luotettavaksi alkaa puhe luistamaan. Hän on todella lempeä ja rakastavainen kaikkia kissoja kohtaan, eikä hän tuomitse ketään pienestä tyhmästä teosta. Tämä naaras ei helposti ystävysty, mutta jos on luottamuksen arvoinen, voi todella helposti päästä Täplähaukan parhaaksi kaveriksi. Naaras on myös ystävällinen, mutta riistavarkauksia ja rajaloukkauksista ei hän tykkää. Jos joku niin tekee, on naaras todella vihainen. Suuttuessaan naaras juoksee ulos leiristä - välittämättä muiden huudoista ja juoksee jonnekkin, mistä kukaan ei häntä löydä. Useimmiten jotkut partiot näkevät hänet lempipaikallaan. Siellä hän saalistaa ja oleskelee vain nauttimassa luonnon kauneudesta. Täplähaukka uskoo Tähtiklaaniin ja se on hänelle kaikki kaikessa. Hän rakastaa perhettään - mutta vihaa isäänsä Myrkkymutaa tämän pahojen tekojen takia. Hän tekisi klaaninsa eteen mitä vain ja on vannonut sen monta kertaa. Naaras vihaa lupauksenrikkojia ja pettureita - esimerkiksi Myrkkymutaa. Täplähaukka ei pidä erakoista tai kotikisuista, hän ei tykkää auttaa klaanien ulkopuolisia. Naaras halveksuu kotikisujen pehmeää elämää. Täplähaukka pitää lupauksensa aina - niin hän on vannonut.

Täplähaukka on kilpikonnakuvioinen naaras. Hänellä on tummanruskeita, suklaanruskeita, mustia ja harmaita läikkiä ympäri kehoaan. Turkki on tiheää ja paksua. Pitkäkarvaisuus suojaa hyvin kovilta tuulilta ja sateilta. Naaraalla on pitkä häntä, joka auttaa häntä pitämään tasapainonsa yllä. Lavat ovat lihaksikkaat ja niiden avulla on helppo loikkia ja hyppiä. Ruuminrakenteeltaan naaras on pieni, solakka ja hoikka. Lihaksia on paksun turkin alla jonkun verran. Täplähaukalla on pitkät ja hoikat jalat, polkuanturat ovat kovat ja harmaat. Kynnet ovat todella terävät ja hyvin teroitetut, väriltään mustanruskeat. Täplähaukalla on aika pieni pää, hänellä on keskikokoiset korvat, joilla kuuleet hyvin. Korvannipukat ovat vaaleanruskeat. Naaraalla on pyöreät silmät, väriltään ne ovat sinivioletit. Silmät kajastavat rohkeutta ja lempeäyttä. Nenä on musta, samoin kuono ja viikset. Viikset ovat pitkät ja nenä on pieni. Täplähaukalla on valkoiset ja aika terävät hampaat. Hampaissa on myös hieman keltaista.

Menneisyys & Perhe:
Emo: Kirkastuli (kuollut, Tähtiklaani)
Isä: Myrkkymuta
Siskot: Iha-askel, Hallapaju ja Luumusulka
Tuleva kumppani:
Täplähaukan menneisyyys oli aika surullinen, sillä hänen isänsä Myrkkymuta meinasi murhata Kirkastulen ja sitten hän pakotti Kirkastulen pentuihin. Kun naaras sai pennut Myrkkymuta melkein nimesi Täplähaukan Hirviöpennuksi, Iha-askelen Rähjäpennuksi, Hallapajun Vesipennuksi ja Luumusulan Lohikäärmepennuksi. Onneksi päällikkö ja Kirkastuli estivät sen. Lopulta pennut saivat oikeat nimet ja kasvoivat isoiksi. Myrkkymuta meinasi murhata Iha-askelen ja Hallapajun, jotka olivat metsästämässä Auringonviillon kanssa. Myrkkymuta hyökkäsi pensaasta, mutta Auringonviilto suuttui nähtyäään kollin ja hyökkäsi tämän päälle. Lopulta Myrkkymuta hävisi ja kostoksi pennuilleen hän murhasi Kirkastulen. Lopulta päällikkö uhkasi karkottaa Myrkkymudan, ja silloin hän alkoi käyttäytyä, mutta hänen sydämensä on yhä kylmä.

Muuta:
Täplähaukka toivoo saavansa kumppanin ja pentuja.
Lempiriista on pulu ja hirvein riista on orava.

Theme song:
Pötkö: Täplähaukka - 13 kuuta - kilpikonnakuvioinen, pieni, solakka, hoikka, sinivioletit silmät - Pelkotuoksu


Vastaus:

Täplähaukka on nyt lisätty, tässä muutavia huomioita, joihin toivon korjaamista jollakin tapaa. Joko chatissä höpöttämällä tai liity-osion kautta löytyvästä muokkaus-osiosta, johon laitat seuraavat kohdat uusiksi.

Muokkausta vaativa:
Menneisyys - Et ole maininnut kuka päällikkö on päättänyt toimia näin, että pentujen murhaamisyrityksen ja emon tappamisen jälkeen Myrkkymuta sai jäädä klaaniin. Oletan päälliköllä tarkoitettavan Synkkätähteä, sillä Täplähaukan ikä viittaa kokonaan aikaa, jolloin Synkkätähti on ollut päällikkönä. Synkkätähti ei kuitenkaan toimisi niin, että antaisi murhaajan jäädä klaaniinsa, vaan karkottaisi Myrkkymudan. Jonka takia toivon sinun hiovan menneisyydestä joko pois Myrkkymudan luvan jäädä klaaniin tai vaihtoehtoisesti muokkaat Täplähaukan menneisyyttä siten, ettei Myrkkymuta ole tehnyt murhaa. (Jos on kuitenkin tehnyt, se voi olla sitten salassa päälliköltä ja muulta klaanilta, jonka takia Myrkkymutaa ei ole karkoitettu, koska klaani tai päällikkö ei tiedä tästä .

Laitoin myös Okapolun mestariksi Täplähaukalle, sekä Okapolun tämän ystäviin, sekä Auringonviillon (onhan Auringonviillolla yhteys Täplähaukan perheeseen, jos on estänyt pentujen murhan).

Miettimääsi kumppania, Yöklaanissa tällä hetkellä on vapaana yksi kolli, hän on Hohderoihu. Voit keskustella chatissä Helin kanssa (omistaa Hohderoihun) olisiko hän kiinnostunut olemaan kollin kumppanina. Hohderoihun tulevaisuuden suunnitelmassa on, että tämä menehtyy, mutta ehkä kumppanin saanti muokkaa koko tulevaisuuden
- Jos klaaniin ei liity ulkopuolisia kissoja tai muulla keinolla tule vapaita kolleja, seuraavat vapaat kollit ovat tällä hetkellä vasta pentuja ( Kivipentu & Hiljaisuuspentu), joten voit joutua Täplähaukan kanssa myös odottamaan jonkin aikaa.

- Masi YP -

Nimi: heli-fairy

02.10.2018 12:39
Kajo, Peiponkajo

Nimi: Kajo

Arvo: Erakko/Soturi

Ikä: 13 kuuta

Tulevaisuuden arvo: Soturi

Klaani: Erakko/Salamaklaani

Haave: Päästä Salamaklaanin jäseneksi ja saada oma perhe.

Sukupuoli: Kolli

Vanhemmat: Kurkisydän & Dalia

Korkeus: Suuri ja roteva.

Roolija: Heli
Taidot & Suhteet:
Taidot: Pisteytys 0-5

Voima 5/5

Kestävyys 4/5

Nopeus 3/5

Uiminen 1/5

Saalistaminen 3/5

Kiipeily 3/5

Tasapaino 4/5

Opettaminen 2/5

Sosiaaliset taidot 4/5


Mestari:

Oppilaat:Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? Katajakaiku, Pähkinäsydän)

Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? : (Kotkaperhonen, Auringonviilto, Salviantaika, Pilviristi, Sirpalekasvo)


Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? :

Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? :


Luonne & Ulkonäkö:
Kajo on sosiaalinen tärkeimpien ystäviensä kanssa, mutta muuten hiljainen ja suorasanainen nuori. Hänellä ei ole usein paljoa puhuttavaa, mutta kolli voi kiinnostuksen herätessä kysellä paljon maan ja taivaan väliltä. Sisimmiltään hän on lempeä ja kiinnostunut, usein aktiivinen sekä joka hommaan ryhtyvä. Hän tykkää työskennellä muiden kanssa ja jakaa mielipiteitään hetken salliessa. Ei etsi vaikutusvaltaa, mutta toivoo, että saa sanoa oman mielipiteensä ja että se kuultaisiin. Ei hän haasta riitaa huvinvuoksi vaan suuttuu vasta oikeasta aiheesta tai ärsytyksestä, kuten perheen vähättelystä ynnämuusta. Hän on kohtelias sekä avulias ja kunnioittaa vanhempiaan sekä seuralaisiaan. Todella rakastava, kun siihen elämän vaiheeseen pääsee. Häntä voi helposti loukata ajattelemattomilla sanoilla, mutta muuten hän omaa hyvä itsetunnon sekä tietää osaavansa ja oppivansa. Sydämeltään lempeä ja rauhallinen, avulias kaikessa sekä muut huomioon ottava ja kohtelias. Kajo osaa kohteliaasti suhtautua vieraisiin, mutta tunnistaa myös epäilyttävän ja inhottavan kissan. Ei pidä itsepäisistä luonteista tai aggressiivisesta lähestymistavasta.

Kajo omaa emoltaa ja isältään pitkän tuuhean turkin. Hän on ulkonäöltään enemmän emonsa näköinen, mutta omaa isänsä luonnetta. Tuon pohjaväri on vaalea, melkein lumen valkoinen. Hänellä on kuitenkin suuria pähkinänruskeita läikkiä ympäri kehoaan. Tuon kasvoja koristaa "kypärä" kuvio, joka laskeutuu päälaelta kollin silmille ja siitä poskille, sävyttäen leuan ja suupielet sekä poskien alareunat vaalealla turkilla. Ruskea jopa hieman valuu rinnalle, mutta enemmän sivuille kuin suoraan hänen suunsa alapuolelle. Hänellä on siis myös ruskeat korvat sekä takaraivo. Kollilla on selässään lapojen välissä yksi epämuotoinen läikkä, toinen vasemmalla puolella melkein vatsan alla, mutta kollin sivussa. Hänen oikea takatassu on ruskea, vasemmassa etujalassa laikku sekä hännän tyvessä. Muuten hän omaa valkean turkin, joka heijastaa valoisuuttaan auringon valossa. Kajon päättäväisen lempeä katse heijastuu tuon vaalean vihreistä silmistä. Ne ovat vihreät, mutta omaavat niin sanotun haalean filterin, mikä suodattaa väriä ja tekee niistä hieman vihertävän harmaat. Katse kuitenkin aina lempeä ja päättäväinen. Hänellä on valkeiden suupielien koristeena vaalean kermainen nenä, sekä suupielessä hänellä on haalean ruskea laikku. Otsassa muutama tummempi ruskea raita koristeena. Kajo on roteva sekä lihaksikas opittuaan klaanin tavoille ja saaden itselleen lisää voimaa. Hän on nopea sekä vahva. Tuolla on pitkähköt jalat, joissa terävät kynnet. Häntä on tuuhea muttei liian pitkä. Normaalin salamaklaanilaisen korkuinen.Menneisyys & Perhe:
Kollin menneisyys on hieman ehkä surullinen. Kajo syntyi erakko Kurkisydämen toisen pentueen ainoaksi pennuksi. Hän oli emonsa tähti, jota tuo suojelisi maailman loppuun asti. Kotikisu isä nimeltä Dalia ei koskaan palannut sinne missä Kurkisydän häntä aina odotti, joten kaksikko alkoi matkata eteenpäin heti vain, kun Kajo oli tarpeeksi vanha kulkemaan pitempiä matkoja. Kurki kertoi, että Kajo sai nimensä emon vanhasta ystävästä Aamunkajosta, jota tuo ei koskaan unohtaisi. Kajo oli aina mielellään kuulemassa emonsa tarinoita, koska tykkäsi maailmasta, missä nämä kissat asuivat sekä halusi kuulla kaiken, mitä emo oli nähnyt.
Hän sai myös nuorena tietää, että hänen emonsa oli saanut aiemmin myös pentuja, jotka nyt elivät samaa elämää kuin Aamunkajo. Kolli alkoi kyseenalaistaa emoaan, että missä nämä olivat ja mistä sinne löytää. Kuitenkin Kurki kielsi kaiken menemisen klaaneihin. Hän halusi pitää ainoan poikansa rinnallaan.
Kurki sairastui. Tai sitä Kajo sen ajatteli olevan. Emo ei jaksanut ja tuon ääni rahisi, sekä hänestä lähti kauhea lemu. Kajo metsästi hänelle, piti huolta ja suojassa. Kunnes suuri myrsky iski sinne, missä he asustivat. Puita kaatui, vesi kasteli heidän kokonaan ja kaksikon oli kiirehdittävä suojaan, latoon, jonka he olivat löytäneet. Kurki ei jaksaisi enempää. Hän oli viimeisillään. Kajo oli huolissaan ja murheissaan, jos menettäisi nyt emonsa oikeasti. Kerran nuori Kajo oli metsästämässä ladon ulkopuolella, kun kaksijalkaiset löysivät latoon. Niitä oli monia ja he löysivät sisään enne Kajoa. Kolli murheissaan lähti huutaen latoa kohti, kun kaksijalat pian tulivat sieltä ulos sylissään raihnainen Kurki. Kajo huusi murhettaan maailmalle, saaden kaksijalkaisten huomion. Kolli lähti heitö karkuun, ennen kuin he saivat hänetkin kiinni.
Kajosta tuli hiljainen ja kylmähkö, kun ei saanut suruaan purkaa muille tai kukaan ei häntä ymmärtäisi. Hän vaelsi päiviä, lepäsi harvoin, harjoitteli kuitenkin pitääkseen voimaansa yllä. Hän saavutti suuren vuori jonon ja sen kauniin valkean lumen, joka hänet lumosi. Kolli oli aivan valkean lumipeitteen lumoissa, kun hän alkoi taivaltaa kohti vuoria, kohti tulevaisuutta jonka hän ei tiennyt odottavan.
Pian tämän jälkeen hän tapaa loukkaantuneen Katajakaiun ja hän päättää tuota auttaa, jonka jälkeen Katajakaiku hänet saattaa takaisin klaaniin.


Emo Kurkisydän. Isä kotikisu Dalia.
Sisarpuolet: Salviantaika, Kotkaperhonen, Auringonviilto, Sirpalekasvo, PilviristiMuuta:
• Tulee tapaamaan klaanilaisen nimeltä Katajakaiku. Auttaa tätä lumivyöry tapaturman jälkeen tähän hieman ihastuen. Kiinnostuu klaaneista ja päättää lähteä tämän kanssa takaisin klaaniin, jossa häntä odottaa testi, jonka kautta hän pääsee tai ei pääse klaaniin. Kollia kovasti kiehtoo tämän klaanin tavat ja kulttuuri, sekä tämä Tähtiklaani.
• Pääsee klaaniin tulevan testin jälkeen, kuitenkin prosessin aikana pihkaantuen Pähkinäsydän nimiseen naaraaseen. Ei osaa huomioida Katajakaiun ihastumista, syrjäyttäen naaraan vahingossa kokonaan. Rakastuu Pähkinäsydämeen saaden tästä kumppanin sekä tämän kanssa myöhemmin pentuja.
• Pitää vapaudesta, vuorista sekä lumesta.

Theme song:

Pötkö: Kajo(Peiponkajo)• 13 kuuta • Suuri valkea ja tuuhea turkkinen kolli melkein pähkinän ruskeilla läikillä sekä vaalean hailakoilla vihreillä silmillä • heli

Vastaus:

Lisätty listoille!
VaraYP, Heli
=^^=

Nimi: Masi

27.09.2018 14:32
Jänispentu, Jänistassu, Jänisruska
Nimi: Jänispentu
Arvo: Pentu
Ikä: 0 kuuta
Tulevaisuuden arvo: Oppilas
Klaani: Lumouksenklaani
Haave: Saada kokea vapaus klaani elämästä ja tulla metsän parhaaksi metsästäjäksi
Sukupuoli: Kolli
Vanhemmat: Hopeakuu & Pajuhäntä
Korkeus: Solakka & pitkä koipinen
Roolija:Masi

Taidot & Suhteet
Taidot:
( tein valmiiksi soturi aikaa varten)
Pisteytys 0-5

Voima

3/5

Kestävyys

4/5

Nopeus


5/5

Uiminen

0/5

Saalistaminen

4/5

Kiip eily

2/5

Tasapaino

2/5

Opettaminen

3/5


Sosiaalisettaidot

3/5Mestarit: -
Oppilaat: -
Ystävät: Kultapiiskunvarsi, Minttupilvi, Savukuu, Mutakäpälä, Aaveroihu, Pajuhäntä, Hopeakuu, Sudenlaulu, Sudenulvonta, Syyslaulu, Kiurulaulu
Muut klaanit: -
Viholliset: -
Muut klaanit: -


Luonne & Ulkonäkö
Luonteeltaan Vaahterakynsi on piruileva persoona, hän piikittelee muita ja osaa olla hyvin ärsyttävä pelkällä olemassaolollaan. Hän ei ole tyly, koska haluaisi painaa narsismi omaisesti muita alesman, vaan koska omaa todella huonon huumorintajun. Pohjimmiltaan hän on hyväsydäminen kolli, joka ymmärtää kissojen huononmielen, ja saattaakin nopeasti muuttua huolehtivaksi isähahmoksi.
Hänellä on kaksi persoonaa, useimmiten kissat näkevät töykeän oloisen kissan, kun Vaahterakynsi saapuu paikalle, mutta tilanteissa jossa kolli huomaa toisen kissan olevan surullinen tai avun tarpeessa, hän on halukas auttamaan.
Ikäisekseen hän on älykäs ja lahjakas kolli, mutta usein monetkaan eivät sitä huomaa, koska hänestä saatu ensivaikutelma luo hänestä lapsellisen vaikutelman. Vaahterakynsi tulee aina inhoamaan joutumista muiden komenteltavaksi, koska ei voi sietää sitä. Hän on enemmän henkilö, joka kaipaa opetus tai ryhmätilanteissa aikuismaista suhtautumista, eikä painottamista hänen arvoaan tai ikäänsä kohden. Ärsyyntyesään kolli piikittelee muita kahta kauheammin ja usein heittää herkästi solvauksia ilmoille, joista muut voivat menettää malttinsa. Se on myös yksi syy miksi Omenaturkki ei aina pidä isoveljestään, mutta sisarussuhteen takia, sisko antaa asian usein vain olla.

Hänen suhteensa sisaruksiinsa on hyvä, vaikka ongelmia tulee silloin tällöin, osittain johtuen hänen halustaan olla villi ja vapaa. Jänisruska on pennusta alkaen kiinnostunut kuulemaan tarinoita klaanien ulkopuolisesta elämästä ja hänen kiinnostuksensa tulee herkästi ilmi hänen teoissaan, kun hän ei aina osaa ajatella klaanin parasta. Hänen toinen heikkoutensa on noudattaa soturilakia silloin kun pitäisi ajatella puolustavansa klaania hengellään, sillä Jänisruska on kiinnostuneempi suojelemaan itseään, koska on itsenäinen ja haluaa olla vastuussa vain itsestään. Perhe on hänelle kuitenkin tärkeä ja pitkälti ainoa este hänelle jättää Lumouksenklaanin ja lähteä vapaaseen maailmaan klaanien ulkopuolelle, tosi monessa muussakin asiassa hän kuuntelee perhettään, kuten vanhempiaan ja sisaruksiaan. Hän pelkää tuottavansa näille pettymyksen kertoessaan unelmistaan koskien vapautta ja villiä ulkomaailmaa, jonka takia yrittää olla puhumatta siitä.

Pohjaväriltään valkoinen kolli, jonka otsa, selkä, häntä ja suupielet ovat ruskean tiikerikuvion peitossa, harmaat silmät, pitkät korvatMenneisyys & Perhe
Jänisruska kasvoi puhdasverisenä Lumouksenklaanin kissana, syntyen Hopeakuulle ja Pajuhännälle. Hän kasvoi kolmen muun sisaruksensa kanssa lämminhenkisesti, emon huolehtiessa myös veljensä tyttärestä Savukuusta, jonka emo kuoli synnytyksessä. Savukuuta pentu pitää kuitenkin oikeana sisarenaan, kuten myös Kultapiiskunvartta ja Minttupilveä.Vanhemmat: Pajuhäntä & Hopeakuu
Kasvattisisarukset: Kultapiiskunvarsi, Minttupilvi, Savukuu
Sisarukset: Mutakäpälä, Aaveroihu, Kiurulaulu
Eno: Sudenlaulu
Isovanhemmat: Sudenulvonta & SyyslauluMuuta:
Theme song:

- Jänisruskan loppupääte nimessä tulee hänen syksynsävyisistä täplistä ja alueista.
-  Jänisruskan herkkua ovat kanit.
- Hän pitää eniten juoksentelusta ja onkin useampia muita nopeampi, pitkien koipiensa ansiosta.
- Vaikka Jänisruska saisikin kuulla, ettei Kultapiiskunvarsi ja Minttupilvi olisi hänen oikeita sisariaan, hän tulisi näitä aina pitämään sellaisina. Jänisruska on kuitenkin totuuden kuullessaan enemmän kiinnostunut kaksikosta, koska nämä tulevat ulkomaailmasta, josta hän on hyvin utelias.


• Pötkö: Jänispentu (-ruska)  x 0 kuuta x  Pohjaväriltään valkoinen kolli, jonka otsa, selkä, häntä ja suupielet ovat ruskean tiikerikuvion peitossa, harmaat silmät, pitkät korvat x Masi x

Vastaus:

Lisätty (tämä oma hakeni on täällä, koska olin tehnyt hakemuksen puhelimella ja näin on helpon konsti siirtää hakemus tänne, kun lähettää sen suoraan hakemus-osioon, jos joku ihmettelee)

- Masi YP -

Nimi: Diamella

23.09.2018 16:05
Nimi: Tuhkasydän
Arvo: Soturi
Ikä: 80 kuuta
Tulevaisuuden arvo: -
Klaani: Synkkäklaani
Haave: Saada ympärilleen luottohenkilöt
Sukupuoli: Naaras
Kumppani: Tuliruoska (entinen), Veritähti
Korkeus: Pieni
Roolija: Diamella

Taidot & Suhteet:
Voima 4/5
Kestävyys 5/5
Nopeus 5/5
Uiminen 2/5
Saalistaminen 4/5
Kiipeily 3/5
Tasapaino 3/5
Opettaminen 1/5
Sosiaaliset taidot 2/5

Mestari: Rautakoura
Oppilaat: Ei muistikuvia

Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? : Korpinsulka
Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? : Mustekatse, Mustasurma, Veritähti

Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? : Arpikynsi
Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? : Pihkaraita, Rusakkoturkki, Puumahalla, Ruskatuli, Tuskaveri, Hopeahäntä, Varpushaukka

Luonne & Ulkonäkö: Tuhkasydän on pieni, jäntevä tuhkanharmaa naaras kellertävänvihreillä silmillä ja tuhkanvärisellä kuonolla. Kehoa koristavat useat arvet, mitkä kertovat hänen elämänmatkastaan, sekä karusta lapsuuden koulutuksesta. Hänen etutassujensa kynnet on vahvistettu luulla, mikä oli Veriklaanissa tuohon aikaan hyvin yleistä. Muuten on harvinaisempaa nähdä kissoilla luulla vahvistettuja kynsiä. Turkki hänellä on paksu ja hän on puolipitkäkarvainen.
Luonteeltaan naaras on erittäin pirullinen ja ystävienkin määrästä voi päätellä, ettei juuri kukaan tule hänen kanssaan toimeen. Jos siis perhettä ja sukulaisia ei lasketa. Sarkastisuus ja ainainen piruilu ovat naaraan tavaramerkki, joten koskaan ei voi olla keskustelematta hänen kanssaan niin, ettei kuuluisi piikittelyä, haukkumista tai vittuilua. Jos kyseistä maanpäällisestä riesasta onnistuu tekemään itselle ystävän, voi tietää ettei kuittailua tarvitse enää sietää. Vitsi. Tarvitsee sietää, mutta paljon vähemmän. Tuhkasydämestä kannattaa siis saada mieluummin siedettävä tuttava, kuin verivihollinen. Naaras ei epäile tappaa edes sukulaisiaan, sillä on tappanut ennenkin omia pentujaan.

Menneisyys & Perhe: Tuhkasydän syntyi sisaruksiensa Yönkajon, Haukkavarjon, Kidekynnen ja Juovakyyneleen kanssa Veriklaaniin. Tuhkasydän on saanut sisaruksiensa tavoin Veriklaanin koulutuksen, missä ei sääliä tunnettu. Heidän isänsä Rautakoura kouli jokaisesta pennustaan kylmäsydämisen tappajan, mutta Tuhkasydän oli ainoa joka vei koulutuksen pidemmälle hankkimalla luulla vahvistetut kynnet. Silloinen Tuhkatassu ei kokenut saavansa tarpeeksi paljon koulutuksestaan, joten hän ajautui lähtemään klaanista. Siihen liittyi isän Rautakouran väkivaltainen tausta pentujaan kohtaan ja muun muassa heidän emonsa Kuurapyörteen tappaminen. Tuhkatassu yritti houkutella sisaruksiaan mukaansa ja jättämään Rautakouran, mutta muut olivat isänsä manipuloitavissa. Tuhkatassu kunnioitti isäänsä ja tämän strategiaa elämän suhteen, muttei siltikään tullut toimeen hänen kanssaan.
Tästä alkoi siis Tuhkasydämen yksinäinen elämäntapa erakkona. Hän vaihtoi nimensä Vaeltajaksi ja aloitti puhtaalta pöydältä. Monia kuita myöhemmin hän saapui Varjoklaaniin, jossa alkoi suorittamaan soturin koulutusta. Siellä elämä sujui suhteellisen leppoisasti aina siihen saakka kun hän tapasi kumppaninsa Tuliruoskan. Tämän narsistisen naistennaurattajan, jonka kanssa Tuhkasydämeksi ristitty soturi tuli hyvin toimeen. Tuliruoskan pelehtiessä Tuhkasydämen kanssa, hän kiinnitti silmänsä Pihkaraitaan, joka oli silloinen Varjoklaanilainen. Kukaan ei vieläkään tiedä kumpaa Tuliruoska petti, mutta niin kävi että naaraat molemmat pamahtivat raskaaksi. Varjoklaaniin syttyneen sodan myötä yritti Tuliruoska tappaa silloista varapäällikköä, Pihkaraidan isää, kapinoida ja vallata Varjoklaanin. Elettiin niitä aikoja kun silloinen päällikkö olisi siirtynyt vanhuuden myötä klaanivanhimpiin, niin Pihkaraidan isä olisi noussut johtoon. Salamurha onnistui, mikä ajoi Tuliruoskan ja Pihkaraidan välirikkoon. Tiinenä oleva Pihkaraita karkasi Jokiklaaniin.
Tuliruoska ja Tuhkasydän ajautuivat luopioiksi, jolloin naaraalle alkoi valjeta hänen kumppaninsa narsistinen puoli. Pentujen syntymisen jälkeen Tuhkasydän jätti kumppaninsa pentuineen oman onnensa nojaan ja karkasi Varjoklaaniin. Hetken aikaa hän sai elettyä rauhallista elämää ja löydettyä uuden kumppanin Veritähden. Aikaa kului kun Tuliruoska ajautui klaanin lähettyville ja löysi naaraan. Vedottua pentuihin Tuliruoska sai Tuhkasydämen vangittua ja vietyä ulos klaanista. Veritähti kuitenkin huomasi pian asian ja kiiruhti rakkaansa perään. Sillä aikaa Tuhkasydän joutui tekemään kovan päätöksen ja teloittaa pentunsa, ettei hän olisi riippuvainen entisestä kumppanistaan enää. Pentujen Ikijään ja Sakeaveren kuoleman jälkeen Veritähti oli kerennyt paikalle pysäyttääkseen naaraan. Kamppailu Tuliruoskan ja verenpunaisen Gaaran kanssa alkoi. Lopulta kamppailu päättyi ja Tuliruoskan elämä saatiin päätökseen. Tiikerililja, naaraan esikoinen säästyi ja hänet otettiin klaaniin Veritähden vastahakoisuudesta huolimatta. Koskaan tämä verenpunainen johtaja ei mieltänyt pentua omakseen, mutta sieti häntä Tuhkasydämen takia. Pian tämän jälkeen Tuhkasydän alkoi odottaa Veritähdelle pentuja, joka oli samaa aikaa kun kolli nousi klaanien ylipäälliköksi.
Pennut syntyivät ja pian alkoi sota klaanien välillä. Paha voittaa hyvän on tapana sanoa ja niin kävi tässäkin, kun Tuhkasydän pentuineen ajettiin eri klaaneihin. Gaara katosi ja pian katosi Tuhkasydän päätti lähteä klaanista. Hän alkoi elää jälleen erakkoelämää kunnes halusi jälleen löytää kumppaninsa.

Perhe:
Vanhemmat: Rautakoura & Kuurapyörre
Sisarukset: Yönkajo, Haukkavarjo, Kidekynsi, Juovakyynel
Kumppanit: Tuliruoska, Veritähti
Pennut: Ikijää, Sakeaveri, Tiikerililja, Mustekyynel, Sieluveri, Lumituhka, Karhunkynsi, Korpinsulka

Muuta:
• Entiseltään nimeltään Vaeltaja
• Etutassujen kynnet luusta
• Vihaa sosiaalisia tilanteita

Vastaus:

Lisätty ^^
Laitoin Tiikerililjan oppilaisiin, Korppivarjon uudeksi kumppaniksi, sekä kaikki nimet ylös (onneksi heitit ne vielä whatsapissa), ja ystäviksi lisäsin Kuolonmarjan, Varjosielun ja Surusiiven.

- Masi YP -

Nimi: Diamella

22.09.2018 21:04
Nimi:Valkopilkku
Arvo:Soturi
Ikä:48 kuuta
Tulevaisuuden arvo:Saavuttanut elämällään lähes kaiken mitä halunnut, joten ei mitään
Klaani: Varjoklaani Haave: Olla taas perheensä kanssa ja hoitaa itsensä kuntoon
Sukupuoli:Naaras
Kumppani:Ruoskatähti
Korkeus ieni
Roolija iamella

Mestari: Kanervapolku
Oppilaat: Ei muistikuvaa
Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? Ruoskatähti, Hallasävel, Kuunloiste, Kostosydän, Varjokuiske
Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? Tuhkasydän (ainakin osittain/osittain ei tule toimeen), Syyslaulu, Mustekatse, Mustasurma, Pihkaraita, Vihakatse
Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? Ei ole
Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? Tiikerililja, Veritähti, Tiikerisielu, Viekastähti

Luonne & Ulkonäkö: Valkopilkku on väriltään puhtaanvalkoinen, mutta ikä on tehnyt turkille tehtävänsä. Puhdistamisesta huolimatta valkoinen karvapeite taittuu hieman likaiseen sävyyn, mutta Valkopilkku huolehtii silti aina ulkonäöstään. Silmät hänellä on musteenväriset ja kehoa koristavat arvet, mikä kertoo Valkopilkun kovasta elämästä. Naaras on tosiaan pienikokoinen, hyvin havainnollistettuna sen kokoinen minkä kokoinen olisi vastanimetty soturi. Keho on vielä pennun oloinen, mutta voimat kuin soturilla. Luonteeltaan naaras on kuin pahainen teini, mutta samaan aikaan äiti. Silloin kuin häntä ei kiinnosta, häntä ei todella kiinnosta. Tämä olo kytkeytyy osittain myös masennukseen, mikä ajaa häntä erilleen kaikesta, kun tällainen kausi puskee päälle. Kumppaniaan ja pentujaan rakastaa senkin edestä, mikä pitää hänet täysjärkisenä.

Menneisyys & Perhe: Valkopilkun menneisyys onkin tavallistakin tavallisempi. Hän syntyi Varjoklaaniin ehjään, rakastavaan perheeseen. Isänsä Karhunlaukka ja emonsa Joutsenenaskel saivat kolmikon, Valkopennun, Punapennun ja Näätäpennun. Perhe oli hänen tukiverkostonsa, minkä kautta naaras oppi avoimuuden ja hyvät sosiaaliset taitonsa. Valkopilkku nousi soturiksi sisarensa Punaneilikan ja veljensä Näätävarjon kanssa. Pian tämän jälkeen syttyi sota Varjoklaanissa, mikä verotti hänen molempien vanhempiensa henget, sekä ystäviensä karkaamisen toisiin klaaneihin.
Ajan kulumisen jälkeen Näätävarjo rakastui kotikissaan, mikä pakotti hänet jättämään klaanin naaraan alkaessa odottaa Valkopilkun veljelle pentuja. Sisarukset pitivät silti säännöllisesti yhtä Näätävarjoon, kunnes kotikissan kaksijalkojen muutto toisaalle, vei Näätävarjon heiltä kokonaan pois. Punaneilikan kapinoivan luonteen takia hän liittoutui Tuuliklaanilaisen naaraan kanssa ja päätti kokonaan jättää klaanielämän. Tuohon aikaan veljeilyä saman sukupuolen edustajan kanssa ei katsottu hyvällä, joten Punaneilikka teki vaikean päätöksen vetäytyessään kujakissaksi Tuuliklaanilaisen naaraan kanssa. Näin Valkopilkku jäi Varjoklaaniin yksin, mikä oli hänelle kova kolaus. Aina tähän päivään asti hän oli pystynyt turvautumaan perheeseensä ja ystäviinsä, mutta ensimmäistä kertaa hän oli kokonaan yksin. Tästä alkoi naaraan masennus, mikä oli tänä aikana pahimmillaan.
Masennuskaudet vaihtelivat aina toisinaan, mutta naaras huomasi ettei hän pystynyt perustamaan perhettä, kollien karttaessa sellaista naarasta, joka ei ollut mieleltään terve. Toisin kuitenkin kävi kun silloinen Ruoskahäntä astui kuvioihin. Pari ystävystyi nopeasti ja sitäkin nopeammin huomasivat perustavansa perhettä.
Vainoharhaisuus Ruoskatähteä kohtaan oli kausittaista, Valkopilkun luullessa kumppaninsa pettävän häntä Punavirran ja Ristiarven kanssa. Naaraan ailahtelevaisuus mustasukkaisuuden kanssa tuotti parille ongelmia, mutta kaikesta huolimatta Ruoskahäntä pysyi hänen vierellään. Hiiliturkin ja Kuolemanloimun kuolemat olivat kova pala naaraalle, jonka takia hän ei pystynyt kuvittelemaan enää itseään emona. Hallasävelen tulo maailmaan kuitenkin muutti kaiken ja tytär olikin emonsa silmäterä.
Vaikka Valkopilkku selvisi kaikesta ja sai tasapainon elämäänsä, monen vuoden takaiset demonit palasivat kummittelemaan. Naaras ei ollut käsitellyt tuskaa pitkilleen, joten tämä kerta koitui hänen kohtalokseen. Valkoinen soturi jätti perheensä Varjoklaaniin ja katosi kujille. Masennus johti erilaisten lääkkeiden käyttöön, mikä johti kehon ja mielen lopulliseen rappeutumiseen. Kuin salama kirkkaalta taivaalta Valkopilkku näki enneunen, mikä sai hänet nousemaan omasta suosta ja yrittää löytää elämänsä uudelleen.

PERHE:
Vanhemmat: Karhunlaukka & Joutsenenaskel
Sisarukset: Näätävarjo & Punaneilikka
Kumppani: Ruoskatähti
Pennut: Hallasävel, Hiiliturkki, Kuolemanloimu

Muuta:
•Sairastaa masennusta
•Hylkäämisen tunnelukon omaava. Jatkuva pelko yksinjäämisestä
•Ottaa kaikki siipiensä suojaan ja on hyvin rakastava kaikkia kohtaan
•Aina halunnut adoptiopennun
•Theme song: James Arthur – Say you won’t let go
•Traumatisoitunut uimisesta, joten ei suostuisi tekemään sitä edes pakon edessä

TAIDOT:
Voima 3/5
Kestävyys 4/5
Nopeus 4/5
Uiminen 0/5
Saalistaminen 3/5
Kiipeily 2/5
Tasapaino 3/5
Opettaminen 5/5
Sosiaaliset taidot 5/5

Toivon että annatte armoa mun hahmojen lyhykäisistä lomakkeista ihan sen takia että mun roolausuraa koristaa tää kolmen vuoden tauko ja siihen lisättynä mun huono muisti, nii not so good

Vastaus:

Valkopilkku on lisätty ^^
Laitoin hänen oppilaakseen Hallasävelen, koska mulla oli sellainen tunne, että ainakin se auttoi tytärtään oppilaana aika paljon, enkä ollut varma kuka alunperin on ollut :,D Ja lisäsin myös pentupuoliin Vihakatseen ja Kostosydämen.

p.s jatkossa muista laittaa nimiin kaikki kissan nimet, nyt ei hätää, kun tiedän Valkopilkun nimet (luulen ainakin tietäväni), mutta jos kissan nimi on vaihtunut se pitäisi saada kissan sivulle yläpalkkiin ^^'

- Masi YP -

©2019 Liity | Soturin sydän - suntuubi.com