Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liittyminen hakemuksilla:

Oletko jo liittynyt, mutta haluaisit tehdä muutoksen kissasi hakemukseen? Paina tästä.

Voit käydä lukemassa lisää taidoista: täältä.

Alempana on kaikkien arvojen hakemukset, joista sinun on osattava valita oman kissasi arvon mukaiset kohdat. Muista, että taito-osio ei kuulu täyttää pennuille, mutta kissasi noustessa oppilaaksi, sinun on muistettava täyttää taito-osio, sekä mestari-tieto ylempänä olevan linkin kautta.Kissasi kaikki nimet: (pentu, oppilas, jne.)

Nimi:

 

Arvo:

 

Ikä:

 

Tulevaisuuden arvo:

Päällikkönä ilmoita tämän tilalla elämiesi määrät.

Klaani:

 

Haave:

Päällikkönä ilmoita tämän tilalla milloin kissasi astui virkaan.

Sukupuoli:

 

Vanhemmat:

Soturina, kuningattarena, varapäällikkönä, päällikkönä, laita tähän kohtaan kumppanisi nimi, sitä ennen oppilaana ja pentuna täytä vanhempiesi nimet.

Korkeus:

(pieni, iso, matala, korkea)

Roolija:

 

 

Taidot & Suhteet:

(Liitä taito-kohta tähän).

Mestari: (oppilaista eteenpäin)

Oppilaat: (soturista/parantajasta eteenpäin)

 

Edeltäjä: (vain päälliköille ja varapäälliköille)

Seuraaja: (vain päälliköille)

 

Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? : (pennusta eteenpäin)

Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? : (oppilaasta eteenpäin)

 

Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? : (pennusta eteenpäin)

Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? : (oppilaasta eteenpäin)

 

Luonne & Ulkonäkö:

Kuvaile kissasi luonnetta ainakin kolmella rivillä, jonka jälkeen kirjoita toinen muutaman lauseen pituinen ulkonäkökuvaus. Voit kertoa, pennuilla, miten ulkonäössään hän muistuttaa vanhempiaan tai muita sisaruksiaan.

+ Päälliköillä ilmoita tässä kohtaan 9 elämäsi antajat ja mitä elämiä ne ovat.

-> Elämiä mitä on annettu ja ketkä ovat niitä antaneet ovat nähtävissä täällä!

 

Menneisyys & Perhe:

Menneisyyteen riittää, että kerrot mihin klaaniin hän syntyi ja mahdolliset kokemukset tähän asti. Perheestä kerro ainakin vanhemmat, sekä sisarukset.

 

Muuta:

Halutessasi voit valita kissallesi theme songin, sekä kertoa suunnitelmista, toiveista, ajatuksista, ja sellaista tietoa, jonka haluat muiden tietävän kissastasi. Kuten mistä hän ehdottomasti pitää, tai mistä taas ei, jos hänellä on sairauksia tai jokin muu tieto, jota ei voi liittää muuhun kohtaan. Voit myös laittaa mestari toiveesi tähän.

+ Päälliköillä kerrothan mikä on heidän tavoitteensa klaaninsa tulevaisuuden kannalta, sekä varapäälliköillä myös. Jos olet laittanut haaveeseen, tai tulevaisuuden arvoon päällikön, ilmoita myös silloin tämä kohta. Jos kissasi on myös menettänyt elämiään, kerro tässä kohtaa, miksi ja minkä elämän.

+ Parantajilla kerro heidän aikeensa parantajana ja miksi he halusivat ryhtyä parantajaksi, aikeina voi olla tavoite, mitä hän haluaa tehdä uransa aikana tai mihin päästä vaikuttamaan.


 

Taidot:

Täytä tämä taulukko kaikille hahmoillesi (ei pennuille!), ja liitä se hakemukseen taito & suhde-kohdan alle:

Taidot: Pisteytys 0-5 (Oppilaat 0-3)

Voima 

Kestävyys 

Nopeus 

Uiminen 

Saalistaminen 

Kiipeily 

Tasapaino 

Opettaminen 

Sosiaaliset taidot 

Yrttien muistaminen (Vain parantajille!)

Emonvaisto (Vain kuningattarille!)

Johtaminen (Vain varapäälliköille ja päälliköille!)


Kissasi nimeä koskevat tiedot

• Soturikissa kirjojen soturinimiä ei saa valita, kuten Tulisydän, Harmaaraita, Hiekkamyrsky yms. Tämä ei kuitenkaan koske pentu-, oppilas- tai päällikkö nimiä! Kuten Pilvipentu, Korppitassu tai Sinitähti.

• Jos klaanissasi on Tulitassu, älä luo omasta kissastasi Tulitassua, sillä se sekoittaa paljon roolauksia ja hahmojen listaamista, jos klaanissa on samaa aikaa kaksi täysin samannimistä kissaa!

Käytetyt päälliköiden nimet:

• Jos kissastasi tulee päällikkö, mutta hänen päällikkönimensä oli sama kuin jollakin toisella, sinun on luotava hänelle uusi nimi hänen loppupäätteestään.

Karhutähti, Haukkatähti, Saniaistähti, Toivontähti, Vihertähti, Viiltotähti, Saukkotähti, Myrskytähti, Liekkitähti, Hallatähti, Tuskatähti, Puumatähti, Sitrustähti, Kuutähti, Raivotähti, Valkeatähti, Yöntähti, Punatähti, Tappajantähti, Veritähti, Arpitähti, Ruoskatähti, Kirkastähti, Liljatähti, Aurinkotähti, Enkelitähti, Synkkätähti, Paholaisentähti, Villitähti, Metsätähti, Jäätähti, Sielutähti, Sudentähti, Tiikerintähti, Viekastähti, Loimutähti, Aamutähti, Varpustähti, Verentähti, Valkotähti, Käpytähti, Leijonatähti, Lovitähti, Kolibrintähti

Vieraskirja  1  2  >

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on yhdeksän plus yhdeksän?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
                 Yksityinen  

Nimi: Chabi

15.11.2018 02:22
//Sori taas nyt kaikista kirjotusvirheistä, mut tässä on oikeesti ihan näppäimet jumissa. Ja sori et tässä kesti nyt.. mitä 5h? mut ei aivot vaan toimi, rupesin puolessa välissä kirjottamaan englanniks ja sit kun huomasin kulus ihan jumalattomasti aikaa kääntämiseen. Jos on liikaa kirjotusvirheitä niin mielelläni korjaan ne!


Varjo, Haamu, Haaska, Mustakuu

Nimi:Mustakuu
Arvo:Soturi 
Ikä:55 kuuta
Tulevaisuuden arvo:Klaaninvanhin
Klaani:myrskyklaani
Haave:Olla turvassa
Sukupuoli:kolli
Kumppani:Kota
Korkeus:Notkea, solakka
Roolija:Chabi
 
Taidot & Suhteet:
Taidot:
Voima: 2/5
Kestävyys: 3/5
Nopeus: 5/5
Uiminen: 0/5
Saalistaminen: 3/5
Kiipeily: 4/5
Tasapaino: 5/5
Opettaminen: 1/5
Sosiaaliset taidot: 1/5

Mestari: Varissilmä
Oppilaat:

Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? : Varsíssilmä, Satakieli,Vihakatse, Kultapiisku, Käärmesielu
Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? : Dennee, Kuisku

Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? :
Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? :

Luonne & Ulkonäkö:
Mustakuu on luonteeltaan hyvin hiljainen, ja muiden suhteen varautunut persoona, jota voi olla hyvin kivikasvoisena herrana vaikea lukea. Hän päästää harvoin muita lähelleen, ollen aluksi kaikkia kohtaan kylmä ja etäinen, ollen oppinut jo nuoresta, että on harvoja, joihin kannattaa luottaa ja vielä harvempi joihin kannattaa turvautua, ja voi olla tuskallinen työ yrittää tutustua häneen niinkin hyvin, että kolli luottaisi toiseen tarpeeksi välittääkseen mitä muille tapahtuu. Tämä kylmyys ei niinkään johdu välinpitämättömyydestä, vain juontuu siitä, ettei hän ei aina tiedä miten käyttäytyä vieraiden seurassa, ja ei ole harvinaista, että hän tottumuksesta pakenee tilanteita tai keskusteluja, joissa ei halua olla. Mustakuu ei pidä tunteista puhumisesta, ja muuttu hyvin kiusaantuneeksi kun joku tuo tämän faktan esiin, tai haluaa kollin kieltelyistä huolimatta jatkaa kategoriassa ”miltä sinusta tänään tuntuu,” joka voi johtaa jopa hieman hyökkäävään käytökseen, tämän ärähdellen muille lopettamaan hänen vaivaamisensa. Yleensä tosin, hän ei vain halua aiheuttaa turhaa draamaa, ja murjottaa kauempana, muuttuen kiviseksi ja välillä jopa kammottavan hiljaiseksi, sivuttaen kaiken johon ei halua vastata. Koska hän on hiljainen luonteeltaan, voi olla hyvin vaikea erottaa kollin normaali hiljaisuus vihaisesta tai surullisesta hiljaisuudesta, ja yleensä on helpompi jättää hänet omiin mailmoihinsa, kuin yrittää keskustella mököttävän kiviseinän kanssa, vaikka Mustakuu varmaankin tarvitsisikin jotakua, jolle purkaa ajauksiaan. Kollille on hyvin vaikeata puhua ongelmistaan, mitä hän ajattelee ja mitä hänelle kuuluu, ei siksi, että hän ei haluaisi keskustella, vaikka siinäkin on pieni syy kaikessa, mutta suurempi osa hänestä ei vain osaa pukea nopeasti paikasta toiseen poikkoilevan mielen aatteita sanoiksi, tosin hän saattaa antaa peiksi pienen tivaamise jälkeen , ja yrittää, jos tosissaan välittää kysyjästä.

Kylmän ulkokuoren alla Mustakuu on hyvin erilainen: , ystävällinen, huomaavainen ja usein muiden oikuista salaisesti huvittuneena kehräävä, hän ei vain näytä tätä ulkomaailmalle, tai ylipäätään mitään merkkejä siitä että hän välittäisi, pääasiassa se takia, että häntä pelottaa paljastaa oma sydän ulkopuolisille. Vaikka hän niiden seurassa joista välittää, on ujolla, hiljaisella tavalla hyvin hellä, varmistaen että hänelle tärkeät henkilöt syövät kunnolla kärräämällä heille ruokaa, ovat kunnossa metsästysretken jälkeen tarkistamalla heidät haavoilta, käpertyy surullisen kissan viereen ja kertoo tarinoita pennuille tähdistä, hän on myös tottunut olemaan tunteettomalla tavalla kohtelias niitäkin kohtaan joista ei pidä, jos tilanne sitä vaatii.Hänellä on myös hetkiä, joissa hän innostuu kaikesta pienestä, kuten pehmeistä asioista, rahisevista lehdstä hänen tassujensa alla, ja voi käyttäytyä hyvinkin eri tavalla, siitä tunnekylästä kuvasta jonka hän on itselleen luonut. Näinä hetkinä hänet on helpompi suostutella tekemää asioita, joita hän ei normaalisti tekisi, kuten lehtien seassa peuhaaminen, lumella leikkiminen ja sateessa hyppelehtiminen, hellyydenosoituksien näyttäminen julkisesti. Ja vaikka hän on tästä hämmentynyt myöhemmin, hän rakastaa niitä hetkiä, jolloin joku on onnistunut rikkomaan hänen suojakuorensa, ja hän on oikeasti nauttinut asioista vapaasti. Hän osaa olla myös kuivalla tavalla hyvin kiusoitteleva, mutta yleensä sitä ei huomata, tai muut ovat niin häkeltyneitä,etteivät osaa suhtautua siihen.

Mustakuu ei pyydä apua, jopa silloin kun on suurissa kivuissa, ajatellen, ettei ole sen kaiken vaivan arvoista, ja yrittäen hoitaa haavojaan itse. Hän hyväksyy apua, jos joku tarjoaa sitä, ollen jopa kiitollinen siitä, muttei koskaan kysyisi apua, varsinkaan jos ei sataprosenttisesti luota henkilöön. Hänellä on tietty, surullinen aura, joka voi aina vähän väliä loistaa tyyneyden läpi, mutta tämä o huomattavinta varsinkin silloin, kun kolli yrittää olla kiitollinen asioista. Hän ei juurikaan jää miettimään loukkauksia, pitäen itsensä puolustamista ajanhukkana, mutta voi olla hyvinkin suojelunhaluinen muita kohtaan, voiden jopa fyysisesti käydä muiden kimppuun puolustaessaan toisia satuttavilta sanoilta. Mustakuu on hyvin suorasukainen kissa, eikä kiertele asioiden ympärillä, mutta hänen taipumuksensa yli-analysoida asioita voi aiheuttaa hänelle hankaluuksia ilmaista itseään normaalisti, ja saada hänet vaikuttamaan hyvin laskelmoivalta ja epärehelliseltä. Mustakuu tietää, miten valehdella, ja miten pettää muita, eikä epäröi käyttää taitoa tarvittaessa, mutta hänen kylmä, varautunut ja joskus jopa hyökkäävä asenne saattaa haitata petosta,luoden heti epäluotettavan vaikutelman.

Mustakuu on hieman normaalia pienempi kollikissa, jolla on hyvinkin siro ja solakka ruumiinrakenne, joka usein kääntää katseet pois siitä faktasta, että heiveröiseltä vaikuttava, entinen erakko on kaiken mustan turkin alla laihalla tavalla hyvinkin jänteikäs ja notkea. Hänellä on keskipitkä turkki, joka rankasta elämästä huolimatta on vieläkin hyvin kiiltävä ja sileä, pörhistyen hiukan kaulan ja korvien kohdalla. Hänellä on tummanruskeat, taivaltamisesta kuluneet anturat, joista vasen takatassu joskus rikkoutui lasiin ja jouduttiin korjaamaan parantajanpesässä. Mustakuun kasvot ovat pyöreät, joissa kapeapupilliset, sameanvihreät silmät sinertävällä vivahteella katselevat ympärilleen mietteliäänä. Hänellä on mustat viikset, ja kolme näkyvää arpea, yksi oikeassa lavassa, yksi korvan takana ja yksi vaakatasossa vasemman silmän yläpuolella.

Menneisyys & Perhe:
Mustakuu syntyi naaraalle, joka ei halunnut häntä, ja kulutti viimeiset hetkensä elävänä katkerana, kuollen synnytykseen. Avuttomana ja yksin, pieni erakkokommuunissa asunut naaras nimeltä Rae, löysi Mustakuun, ja risti tämän varjoksi, ja kasvatti pentua helläksi ja rakastavaksi, mutta tarpeeksi nokkelaksi vaaratilanteessa. Kaikki muuttui, kun heidän kimppuunsa hyökättiin, ja Varjo joutui eroon Rakeesta. Tällöin hänet nimettiin uudelleen Haamuksi, täysin hiljaisten askeltensa takia, ja luopio nimeltä Hopearaita koulutti Haamua hiomaan omaa taistelutapaansa, uskoen ettei pentu olisi koskaan perinteisellä tavalla vahva. Hän toimi Hopearaidan alaisena, teki mitä naaras pyysi selvitäkseen, ja oppi peittämään omatuntonsa, kasvaen turraksi kaikkeen. Hän ei vieläkään kadu mitä teki, hän ei ole ihan varma, haluaako olla juuri nyt elossa, mutta hänet kasvatettiin nuoresta pitäen seuraamaa ”mitä tahansa selviytymisen vuoksi”-filosofiaan, eikä siitä ole helppo päästä eroon.
Oppilasiässään hän tutustui Kotaan, ja kömmellyksistä huolimatta (Kodan luullessa Haamua naaraaksi) kaksikosta tuli läheinen, vaikka Haamu jo silloin oli valikoiva siinä mitä jakoi muiden kanssa, eikä kumpikaan koskaan määritellyt heidän suhdettaan. Kodan kateellinen ystävä, joka oli junaillut Kodasta omaa kumppaniaan varoitti Haamua, että tämä toisi vain kuolemaa ja kärsimystä taustallaan, mutta jätti kaksikon muuten rauhaan. Valitettavasti kolli oli oikeassa, ja pienen kahakan jälkeen Hopearaidan kanssa Kota kuoli, jättäen tämän ystävän raivoissaan syyttämään Haamua kaikesta tapahtuneesta, eikä antanut tämän haudata Kotaa tai tulla lähellekkään naaraan ruumista. Haamu ei syyttänyt toista, ja lähti tehtyään pari velkaa Hopearaidalle, ostaen itsensä vapaaksi, ja ottaen nimen Haaska. Hän vaelteli ympäriinsä, kunnes tapasi Denneen, ja tämän mukana roikkuvan Kuiskun, jota Dennee yritti saada turvaan. Viime metreillä Kuisku muutti mielensä, ja Koska Denneellä ei ollut mitään halua liittyä klaaniin, lähti ennen kuin he olisivat klaanin rajoilla. Hämmentynyt Haaska, tietämättä miten edetä, pohti asiaa hetken, ennen kuin otti ensimäiset, varovaiset askeleet kohti uutta Myrskyklaania.

entinen kummpani Kota (kuollut), sekä kasvattiemo Rae

Muuta:
• Koska Mustakuu ei ole erityisen voimakas soturi, hänen taistelutekniikkansa koostuu lähinnä vastustajan heikkojen kohtien hyväksi käytöstä, sekä nopeista sivalluksista ja liikkeistä.
• Hänellä oli kumppanin tapainen naaras, nimeltä Kota, mutta kumpikaan ei koskaan sanonut tai määritellyt heidän suhdettaan ääneen. Joskus kolli katuu sitä
•Jos joku josta hän välittää, pyytää häntä teemään jotakin, mitä hän ei haluaisi tehdä, Mustakuu tekee sen silti, ilman vaittamista, mutta vihaa itseään jälkeenpäin. Hän haluaa vain, että muut hänen ympärillään ovat onnellisia.
•Ei ole nirso ruoan suhteen
•Hänen olisi hyvä saada joku houkutelemaan hänet pois kuorestaan
•Jos joku on vaarassa, eikä hänellä ole aikaa ajatella parempaa suunnitelmaa, on hyvin todennäköistä, että Mustakuu heittäytyy itse vaaratilanteeseen pelastaakseen toisen
•Dennee ja Mustakuu eivät varsinaisesti ole ystäviä, sillä Mustakuu ei koskaan luottaisi Denneeseen tarpeeksi päästääkseen naarasta lähelleen, mutta he osaavat keskustella rennolla tavalla keskenään, joka huvittaa molempia.
•Hän haluaisi palata kujille joissa kasvoi, ja yrittää löytää Rakeen, mutta tietää, että mahdollisuus naaraan löytämiselle ovat huterat.
•Hän pitää myrskyklaanista, mutta ei osaa suhtautua siihen kotina, tai edes pysyvänä vaihtoehtona

Theme song: When your lonely heart breaks – Neil Young
pötkö: • Mustakuu • 55 kuuta • Pienikokoinen kokomusta kolli, sinertävänvihreillä silmillä • Chabi •

Nimi: Chabi

11.11.2018 03:02
Bastet, Satakielenlaulu,Satakieli

Nimi:Satakieli

Arvo: Kuningatar

Ikä:52 kuuta

Tulevaisuuden arvo:Soturi, Klaaninvanhin

Klaani:Myrskyklaani

Haave: Nähdä pentujensa elävän hyvää elämää.

Sukupuoli: Naaras

Kumppani:Vihakatse

Korkeus:Keskikokoinen

Roolij a:Chabi
 
Taidot & Suhteet:
Voima 1/5
Kestävyys 1/5
Nopeus 3/5
Uiminen 0/5
Saalistaminen 2/5
Kiipeily 2/5
Tasapaino 3/5
Opettaminen 2/5
Sosiaaliset taidot 3/5
Emonvaisto : 5/5
Mestari:
Oppilaat:

Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? : Kultapiisku, Vihakatse, Ratamokyy, Pilvikasvo, Vatukkamyrsky, Mustakuu, Käärmesielu, Varissilmä
Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? : Savuraita, Setrisydän

Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? :
Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? :

Luonne & Ulkonäkö:

Satakieli on naaras, joka on tottunut mukavaan elämään ja huomion keskipisteenä olemiseen, mutta yrittää tästä huolimatta parhaansa kaikessa mitä tekee. Hän ei ole erityisen hyvä perinteisissä klaanikissan taidoissa, ja saattaakin turhaantua tästä helposti, haluten vain kuulua yhteisöön, jollaisen hän ei edes uskonut mahdolliseksi. Kaikki klaanissa on hänelle uutta ja jännittävää, mutta varautuneen persoonallisuutensa takia hän saattaa vaikuttaa kylmältä, tai jopa yleenkatseelliselta klaanitoveriensa tavoille ja kulttuurille, vaikka onkin kohtelias ja poliittinen keskusteluissa. Siitä huolimatta, että hän kasvaessaan tottuikin olemaan jonkun elämän keskipisteenä, tai ehkä juuri sen takia, kukaan ei voi sanoa, että hän loistaisi keskusteluissa, joissa hänen pitäisi ottaa huomioon enempi kuin yksi henkilö, ja voi helposi ryhmätilanteissa jäädä taka-alalle, vaikka haluisikin sanoa jotakin. Usein hänen tapansa ilmaista asioita, voi saada hänet vaikuttamaan hieman typerältä tai tietämättömältä siihen, miten maailma toimii, antaen hänelle lellityn pikkuprinsessan leiman. Tästä huolimatta naaras on hyvin nokkela, ollen kykenevä miettimään nopeasti tiensä pois vaaratilanteista , vastaamaan samalla mitalla omalla poliittisella tavallaan muiden pilkkaan, ja tietää tismalleen miten saada mitä haluaa ja kenestä haluaa. Hän ei tse näe tätä manipulointina, osaten lukea muita tarpeaksi hyvin tarjotakseen muille vain sen, mitä he haluavat.
Suuttuessaan Satakieli turvautuukin ennemmin kylmään mököttämiseen ja pistäviin kommenteihin, kuin suoranaiseen ravoamiseen. Jos hän tietää tilanteen olevan tärkeä, tai ei halua pentujensa huomaavan, hän kääntyy poliittiseen ystävällisyyteen ja merkittäviin katseisiin, antaakseen toisen osapuolen ymmärtää, kuinka suuttunut oikeastaan on. Ylpeän luonteensa takia naarasta voi olla todela vaikea lepytellä, jos hän kokee kunniansa olleen loukattu, ja voi jatkaa kiukuttelua kauan senkin jälkeen, kun toinen osapuoli on kokenut asian jo ratkenneen, varsinkin jos naaraalta ei koskaan pyydetty anteeksi.

Yksi asia, johon ei kannata edes koskea, on hänen perheensä, jota hän suojelee viimeiseen asti kynsin hampain. Sillä vaikka Satakieli ei ole vahva soturi, kenenkään ei ikinä pitäsi aliarvioida hänen emonvaistojaan, ja kuinka pitkälle naaras menisi suojellakseen pentujaan. Joidenkin mielestä Satakieli saattaa mennä liiallisuuksiin huolessaan, kutsuen häntä jopa ylisuojelevaksi. Perheen kesken naaras on hyvin erilainen, ollen rennompi ja vapaampi näyttämään onnellisuutensa muille, leikkien pentujensa kanssa ja kertoen heille tarinoita vanhoilta ajoilta. Hän pitää historiaa tärkeänä, ja on päättänyt varmistaa sen, että hänen pentunsa tietävät taustansa, mistä tulivat ja miten heidän esi-isänsä ovat taistelleet päästäkseen tähän pisteeseen. Hän tietää kaikkien pentujensa kasvavan vahvoiksi sotureiksi, ja ei piilota ylpeyttään heitä kohtaan keneltäkään. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö hän olisi tiukka silloin kun hänellä on siihen tarve.

Yksi asia, jonka kanssa Satakieli kamppailee, on kateus ja mustasukkaisuus, vaikka yrittääkin pitää sitä kurissa, hän ei aina onnisu piilottamaan sitä kumppaniltaan. Kyseinen tunne ei niinkään luonnu epäluottamuksesta Vihakatsetta kohtaan, sillä tietää tämän uskolliseksi, vain epäluottamuksesta muihin kissoihin heidän ympärillään. Ssatakieli yrittää olla tämän antamatta vaikuttaa hänen suheisiinsa muiden kanssa, mutta välillä hänen olemuksensa voi muuttua tuskallisen hyökkääväksi ilman mitään kunnon syytä. Tämä kumpuaa pitkälti hänen halustaan olla tarpeeksi hyvä kumppanilleen, pennuilleen ja klaanilleen, sekä hänen huonosta tavastaan verrata itseää muihin, jotka suoriutuvat häntä paremmin tietyissä asioissa. Saatuaan pentunsa, asia on kuitenkin hieman parantunut, löydettyän vihdoin asian, jossa hän on kieltämättömän hyvä.

Ulkonäöltään Satakieli on hyvin kaunis, solakkarakenteinen ja sulavalinjainen, tietyllä tavalla myös hyvin siro naaras. Hänen lyhyen turkkinsa pääväri on valkoinen, joista rinta alue on ainoa kohta, jossa ei ole jälkiä muista väreistä. Muuten hänen turkkinsa on paikoittain (pääosin selkä, häntä ja osa tassuista) maitokahvin värisissä läikissä. Tassut ovat kaikki alhaalta puhtaanvalkoisia, lukuunottamata oikeaa etutassua, joiden antura ja pieni osa etutassua ovat ruskeita. Kaikissa tassuissa mitä ylemmäs turkki menee, sitä tummemmaksi se menee, liittyen vartalon kohdilla maitokahviin. Naaraan kasvot, ovat sirot, ja takatassun ja hännänpään lisäksi hänen turkkinsa tummimpia kohtia, joissa koko kuonon alue aina leuasta otsaan saakka on tumma, vaikka kuonon alunen itsessään on puhtaan valkoinen. Hänen viiksensä ovat valkoiset, ja tuskin huomattavissa olevat, ja hänen silmänsä kauniin vaaleansiniset.
 
Menneisyys & Perhe:

Satakieli syntyi Bastet nimisenä kotikisuna, ja erotettiin pienenä emostaan, eikä koskaan tavannut kulkukissa isäänsä. Hän asui soturi ikäänsä asti yksinäisen naisen kotona, joka helli Bastetin piloille, ja naaras aidosti nautti elämästään kotikisuna. Kuitenkin tavattuuan slloisen varjoklaanilaisenVihakatseen, hän alkoi olemaan avoimempi, vaikkakin varautunut idealle klaanielämästä, ja lopulta päätyi liittymään tämän kanssa myrskyklaaniin. Myöhemmin hän sai kollin kanssa pentuja.

Nimeämättömät vanhemmat, kumppani Vihakatse, sekä pennut, Ratamokyy, Vatukkamyrsky ja Pilvikasvo

Muuta:

•Satakieli rakastaa kaikkia pentujaa tasa-arvoisesti, mutta huolehtii joskus Pilvikasvosta enemmän, ollen huolestunut kollin sulkeutuneisuudesta.

•Satakieli ystävystyi Kultapiiskun kanssa, näiden liittyessä klaaniin samoihin aikoihin, vaikka saattaakin ärsyyntyä toisen naaraan ylienergisyyteen.

•Satakieli aina halusi tyttäriä, joiden kanssa hän voisi tehdä asioita, ja oli innoissaan kuultuaan saaneensa kaksi.

•Hän rakastaa hellyyden osoituksia, ja innostuu jos yksikään hänen pennuistaan pyytää häneltä apua jossakin

•Hän pitää lintujen mausta, mutta inhoaa sulkia, ja linnun jalkoja

•Ei usko, että voisi ikinä enää tyytyä kotikisuruokaan

• Theme song: it's a shame – First aid kit

• Pötkö: • Satakieli • 52 kuuta • Valkoinen naaras, ruskeilla läikillä ja sinisillä silmillä • Chabi• Ratamokyyn, Vatukkamyrskyn, ja Pilvikasvon emo • Vihakatseen kumppani •

Sori jos tässä oli paljon kirjotusvirheitä, mut tässä nää näppäimet on tosi jumissa tai jtn, kun saa oikeesti painaa, että tää tajuaa et on painanut jotakin

Vastaus:

OI IHANAA! Jaksoit alkaa väsätä näitä! Hyvä Chabi! ♥
Hahmosi on hyväksytty ja lisätty, ja laitoin mestariksi Vihakatseen, joka varmaan opetti sen Myrskyklaanin ja klaanikissojen tavoille ^^'

- Masi YP -

Nimi: heli-fairy

10.11.2018 12:20
Varjo, Varjoja leikkaava polku, Umbra, Varjojenpolku

Nimi: Umbra

Arvo: Erakko

Ikä: 50 kuuta

Tulevaisuuden arvo: Erakkojen johtaja

Klaani: Erakko

Haave: Päästä syöksemään joku klaani tuhoonsa.

Sukupuoli: Naaras

Kumppani: (Pakkasnauru)

Korkeus: Roteva & Suurehko

Roolija: Heli
Taidot & Suhteet:
Taidot: Pisteytys 0-5

Voima 3/5

Kestävyys 5/5

Nopeus 4/5

Uiminen 2/5

Saalistaminen 3/5

Kiipeily 5/5

Tasapaino 4/5

Opettaminen 1/5

Sosiaaliset taidot 4/5


Mestari: Veriminkki

Oppilaat: -Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? :

Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? : Yönkäärme, Pakkasnauru, Tomutuuli, Veriminkki


Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? :

Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? :


Luonne & Ulkonäkö:
Luonteensa tämä hieman pirullinen naaras on perinyt osin isältään. Hän tykkää ilkeillä toisille, mutta näytellä sievää ja siistiä perheensä sekä mukavien kollien silmissä. Umbra on toisille naaraille ivallinen ja ylistää itseään enemmän kuin suuri taivas sallii. Hän nauttii siitä, että joku häntä kuuntelee sekä mieluusti on ite johdossa asioista, kuin istuu ja kuuntelee vierestä. Hän ei ole itse sopeutuja, vaan se tekijä, joka johdattaa muita, usein kohti pahinta. Tämä neiti osaa leikitellä muiden kanssa. Hän usein ensin esittää nättiä neitiä, joka alistuu toisen katseen alla, mutta loppujen lopuksi ei koskaan anna itsensä alistua toisille. Hänellä on auktoriteettia sekä motiivia johtaa muita sekä saada ympärilleen samankaltaisia kissoja. Ei Umbra aina tosin leikittele muilla, vaan jos näkee kissan hyvänä ja ehkä jopa ystävänä, hän toista kunnioittaa enemmän kuin voisi naaraasta koskaan uskoa. Hän rakastaa perhettään, tai sitä osaa siitä mitä voi rakastaa, muttei koskaan jakele suurimpia tunteitaan toisille.


Umbra on kehonrakenteeltaan roteva naaraaksi. Hänellä on suurehkot vahvat tassut sekä korkeampi normaali naaraaseen verrattuna. Hänellä on kiiltävä vedenkestävä turkki sekä paksuhko häntä.
Tuon pohjavärinä toimii valkoinen, jota koristaa sitten erisävyiset kullanruskean värit. Naaraan kasvot ovat sievät vaalealla nenänpäällä sekä suipoilla korvilla. Tuon vangitsevat silmät ovat väriltään vaalean vihreät, joista heijastuu kullahko väri. Silmiä myös reunustaa mustat rajaukset, jotka lisäävät naaraan viekkautta. Hänen silmäkulmistaan lähtee poskien päälle tumman ruskeat juovat, myös silmän alta posken päältä lähtee toinen juova sivulle leuan alle. Hänen päälakensa sekä posket ja silmiem ympärykset ovat sävyltään vaalean kullan ruskeat, väritys ei ole tiheää vaan valkeaa pohjaa näkyy ruskean 'kypärän' alta. Myös otsalla on muutama tumman ruskea raita.
Umbran rinta, suupielet sekä vatsa on valkoinen. Myös tämän jokainen tassu on valkea. Paksun hännän pääkin on valkea. Muuten hänen turkkiaan peittää ruskean sävyinen peite, jonka päällä leikkii tumman ruskeita haaleita juovia. Auringon osuessa tuon turkille se hohkaa kultaa sekä vaaleaa.


Menneisyys & Perhe:
Umbra syntyi kolmanneksi pennuksi Tuisketuulelle ja Veriminkille. Tuisketuuli menehtyi synnytyksessä ja näin pentueen kaksi sisarusta vietiin pois Varjoklaanin ulottumattomista, kun Veriminkki alkoi seurata Veritähteä. Silloinen Varjo eksyi sisarestaan Aamusta ja kaksi naarasta kasvoivat erillään. Varjo yritti oppia itse tärkeitä taitoja, pitää huolta itsestään ja yrittää pysyä hengissä. Kun naaras oli itse yksinään kasvanut, potenut vihaa klaani kissoja kohtaan ja saanut uusia tuttavia klaaneista ja erakoista, hän lopulta päätyi isänsä kanssa yhteen. Veriminkki, tai Itachi, oli hänet taas löytänyt ja nyt ilmoitti jopa haluavansa kasata heimon. Naaras ei ollut varma miten reagoida, sillä nyt isä joka hänet aikoja sitten hylkäsi, pyytäisi häntä liittymään joukkoihinsa. Varjo ei kuitenkaan jaksanut pitkää yksin oloaan ja liittyi heimoon saaden isältään uuden nimen, Varjoja leikkaava polku.
Naaraan viha klaani kissoja kohtaan alkoi hiipua ja toivo ja innokkuus heimoja kohtaan nousi, kun naaras löysi vihdoin paikan, jossa voisi viettää elämänsä. Itachi oli löytänyt itselleen kumppanin Puumahallan ja oleellisesti Varjo häneen tutustui. Kuitenkin naaras myös huomasi hieman vieroksuvansa itse ajatusta perhe. Hän halusi päästä samalle tasolle kuin isänsä, johtamaan. Ei alistumaan pesään pentu riesojen kanssa.
Kuita kului ja pian heimo hajosi. Kuolema, sairaus, viha, se ajoi kissat eri teilleen. Niin myös Varjon. Varjo muutti nimensä Umbraksi, sotki turkkinsa ja sai arpia. Hän ei kestänyt vanhaa taustaansa. Ei tappiota, ei sekasortoa. Umbra halusi johtaa, halusi hallita. Siispä hän alkoi kerätä ympärilleen lisää samanlaisia kissoja, vihaisia ja aggressiivisia, johtajaa kaipaavia. Hänen olisi aika nousta ja päästä johtamaan itsensä kaltaista ryhmää. Viha klaani kissoja kohtaan, häntä hylänneitä kissoja kohtaan kasvoi, ja naaras halusi hajottaa. Tuomita, rangaista, hajottaa. Nyt Umbra halusi metsän vallan itselleen.


Isovanhemmat: Veritähti & Korpinkyynel
Vanhemmat: Tuisketuuli & Veriminkki
Sedät: Ciel, Synkkämyrsky, Sirius
Täti: Verikyynel
Serkut: Ikiroihu, Jääsielu, Camille, Lieskapentu, Veriliekki, Puumasydän, Hämäräsiipi, Yönmyrsky, Salamantuska, Routavarjo, Närhihalla,
Pikkuserkut: Aavesusi, Sinimyrsky, Murhetaivas, Liekkipuro, Hallahenkäys
Kumppani: Pakkasnauru
Kumppanin pennut: Rikkorouta, Iltahämärä

Sisarukset: Aamunkajo, Pimeydenvarjo
Sisarustenpennut (Aamunkajo & Kettupisara) : Oravanmarja, Hohderoihu, Hämäränlumo, Sirpalekasvo, Auringonviilto, Pilviristi, Kotkaperhonen, Kivijalka, Hiljaisuudenusko, Sarastuksenlilja, Saukkojuova


Muuta:
• Kulkee klaanien rajoja hiljaisena varjona saaden erilaisia ystäviä pahojen ajatuksiensa takaa tai sattumalta törmäten toiseen erakkoon.
• Rakasti perhettään, mutta uskoo että löytyy vielä jotain suurempaa kuin perhe elämän suureksi kultaiseksi ympyräksi.
• Naaras potee kaipuuta johtamisesta sekä muiden alistamisesta, siis siksi kysyy hyvältä ystävältään Pakkasnaurulta ohjeita, mihin klaaniin voisi muiden hyvien ystäviensä kanssa soluttautua ja kaapata vallan, päästäkseen itse johtamaan jotain, missä voisi menestyä.
• Piti isäänsä nuorena roolimallinaan, mutta lopulta alkaa vertailemaan itseään häneen ja näin toivoo jonain päivänä saavansa omiin tassuihinsa vallan, kuten isällä oli.

Theme song: Angel - Theory of a Deadman

Pötkö: • 50 kuuta • Kullanvaalea roteva naaras tummilla ruskeilla raidoilla. Valkoiset tassunpäät, kaula, posket sekä nenänvarsi ja vihertävän kultaiset silmät • heli

Vastaus:

Lisätty! Muutamia kirjoitusvirheitä, jotka oli helposti korjattavissa ^^ Plus pötköstä oli jäänyt matkanvarrelle Umbran nimi (kai hän nyt ennen klaanielämää sillä nimellä kulkee listoilla? )
Lisäsin myös vihollisiin Käärmesielun ja Vihertähden.
p.s ihana tuo theme song ♥ - Masi YP -

Nimi: dia

07.11.2018 18:11
Mustepentu, Mustetassu, Mustekatse

Nimi: Mustekatse Arvo: Soturi
Ikä: ? Tulevaisuuden arvo: Soturi
Klaani: Tuuliklaani Haave: Päästä yli kumppaninsa kuolemasta kokonaan
Sukupuoli: Kolli Kumppani Punaneilikka, Raivotähti
Korkeus: Normaalin kollin kokoinen Roolija: Diamella

Mestari: Karhunlaukka
Oppilaat: ?

Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? : Mustasurma, Joutsenyö, Lasihiekka
Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? : Tuhkasydän, Pihkaraita

Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? :
Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? :

Luonne & Ulkonäkö:
Luonteeltaan Mustekatse on äärimmäisen rauhallinen kolli ja osannut aina käyttäytyä ikäisiään kypsemmin, jo pennusta pitäen. Herrasmaisen käyttäytymisen myötä häntä on aina ollut helppo lähestyä, sekä kollista ei voi yleensä olla kuin pitämättä. Tietenkin on poikkeuksia, sillä kolli ei koskaan ole ollut mielistelijätyyppiä, joten se jakaa kissoja kahtia pitämisen suhteen. Hän on aina arvostanut kissoissa hyvinkin yksinkertaisia asioita kuten suorapuheisuutta. Jos jotain kritiikkiä pitää etsiä, niin hän on hyvinkin herkkänahkainen perheeseen liittyviin asioihin. Omiaan hän puolustaa kiivaasti, jolloin voisi luulla että Mustekatse on kuin toisen persoonan omaava. Rauhaa rakastava kissa muuttuu kokonaan verenpunaiseksi, jos hänen omiinsa kosketaan. Mustekatse kuitenkin pyrkii aina varoittamaan muita, ennen kuin rupeaa tositoimiin, sillä väkivaltaisen lapsuutensa takia, hän pyrkii voittamaan puolelleen sanoilla, ei väkivallalla. Mustekatse voisi olla siis jokaisen naaraan unelmakolli, jos haluaa tasapainoisen herrasmiehen, joka rakastaa perhettään viimeiseen asti.
Ulkonäöltään kolli on puhtaanvalkoinen, musteenvärisillä silmillä ja vaaleanpunaisella kuonolla. Mitoiltaan hän on sukupuoleen katsottuna hyvin normaali, suhteellisen isokokoinen ja jäntevä. Keho on elämää nähnyt, joten arpia jonkun verran löytyy kehosta, mutta veljeensä nähden paljon vähemmän, niin kuin aikaisemmin saattoi mainita hänen vastarinnasta väkivaltaa kohtaan.

Menneisyys & Perhe:
Mustepentu on syntyperäinen Varjoklaanilainen ja syntyi onnelliseen perheeseen Mustapennun kanssa. Lapsuuden ajan hän eli ongelmitta Varjoklaanissa, kereten hankkia yhden parhaan ystävänsä Pihkaraidan siskosta Punaneilikasta itselle kumppanin. He olivat jo oppilasaikanaan tunteneet toisiaan kohtaan vahvasti. Kaikki kuviot kuitenkin muuttuivat, kun Tuhkasydän ja silloinen kumppani Tuliruoska yrittivät kaapata vallan Varjoklaanissa, laittaen Pihkaraidan isän, varapäällikön, Karhunlaukan kohteeksi. Mustekatse ja Mustasurma olivat silloin vastanimettyjä sotureita, vielä aivan pentuja. Valitettavasti vallankaappauksen yhteydessä veljesten vanhemmat saivat surmansa, sillä kuuluivat Tuliruoskan vihankohteisiin. Tuhkasydän oli kuitenkin ystävystynyt Mustekatseeseen, sekä Mustasurmaan, ollen heidän vara isosisar. Naaras ei voinut antaa siis veljesten kuolla, vaan laittoi heidät menemään Tuuliklaaniin pakoon.
Veljesten saapuessa Tuuliklaaniin, he eivät koskaan puhuneet menneisyydestään Varjoklaanissa. Ainoastaan päällikkö parantajan lisäksi olivat tietoisia veljesten taustasta. Niin ajateltiin olevan parasta. Pölyn laskeutuessa Varjoklaaniin Mustekatse yritti löytää Punaneilikkaa, sillä oli rakastunut vieläkin naaraaseen. Mitään hänelle ilmoittamatta, tämä oli kuitenkin kadonnut kujakissaksi ja lähtenyt toisen naaraan matkaan. Se oli Mustekatseelle kova pala, hän luuli, ettei koskaan voisi löytää itselle perhettä ympärilleen. Toisin kuitenkin kävi. Kolli veljensä kanssa saivat Lasihiekasta ja Pilvenlennosta itselleen ystävät. Nelikko oli erottamaton. Kasvaessaan pojasta mieheksi, polulle kulkeutui mustaturkkinen naaras, Raivokynsi, joka vei Mustekatseen sydämen jokaista solua myöden. He kerkesivät rakastaa toisiaan ikuisuudelta tuntuvan hetken, kunnes naaras menehtyi rakastettuna päällikkönä. Perinnökseen hän jätti kumppanilleen yhteiset pennut. Tämän jälkeen kolli on yrittänyt selvitä yksinhuoltajana, sekä toipua kumppaninsa menetyksestä, hieman huonoin tuloksin. Niin kuin luonteessa mainittiinkin kuinka tärkeä perhe on, tässä sen näkee parhaiten. Raivotähti oli hänelle kaikki. Isänä hän kuitenkin rakastava, eikä koskaan hylkäisi pentujaan.

Vanhemmat: Seittivalhe & Ruusunkulta
Sisarukset: Mustasurma
Kumppani: Punaneilikka (entinen), Raivotähti
Pennut: Joutsenyö

Muuta:
-Syntyperäinen Varjoklaanilainen, muttei sitä koskaan mainitse kysyttäessä
-Jäänyt jo pentuna orvoksi
-Pyrkii väkivallattomaan elämään

Taidot:
Voima 3/5
Kestävyys 5/5
Nopeus 4/5
Uiminen 1/5
Saalistaminen 2/5
Kiipeily 2/5
Tasapaino 3/5
Opettaminen 5/5
Sosiaaliset taidot 5/5

Vastaus:

Lisätty ja hyväksytty!

Tein nämä lisäykset:
Oppilas: Virtauksenyö
Tuleva kumppani Punaruoska.
Ikä: 72 kuuta.
Laitoin menneisyyteen maininnan siitä, kuinka Mustekatse haki Kohtalonkuiskauksen, Virtauksenyön ja Joutsenyön Cielin luota, sekä lisäsin perheeseen Kohtalonkuiskauksen ja Virtauksen lisäksi Kohtalon pennut.
Ystäviin lisäsin Valkeatähden, Punaruoskan ja Kohtalonkuiskauksen ainoan elossa olevan tyttären Kauristanssin.

- Masi YP -

Nimi: Pelkotuoksu

03.11.2018 16:09
Sadepentu, Sadetassu, nykyään Sadepolku

Nimi: Sadepolku

Arvo: Klaaninvanhin

Ikä: 43 kuuta

Tulevaisuuden arvo: -

Klaani: Lumouksenklaani

Haave: Päästä Tähtiklaaniin kuolemansa jälkeen.

Sukupuoli: Kolli

Vanhemmat: Kanervakipinä & Meripihkalehti

Korkeus: Isokokoinen, lihaksikas.

Roolija: Pelkotuoksu


Taidot & Suhteet:
Taidot (Pisteytys 0-5)

Voima 5/5

Kestävyys 3/5

Nopeus 2/5

Uiminen 4/5

Saalistaminen 4/5

Kiipeily 5/5

Tasapaino 4,5/5

Opettaminen 3/5

Sosiaaliset taidot 3/5

Mestari: Ei tietoa

Oppilaat: Pantteritassu (kuollut) ja Seittikynsi (kuollut)

Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi?: Niittypisara, Haamuliekki (?), Sinihalla (?) ja Hopeakuu (?)

Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa?: -

Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissa?: -

Ketkä ovat vihollisiasi muisssa klaaneissa?: -

Luonne & Ulkonäkö:
Sadepolku on todella ystävällinen, auttavainen ja itsevarma. Hän suostuu auttamaan kaikkia eikä ikinä pelkää ketään. Hän on kaikille AINA ystävällinen, eikä voisi satuttaa ketään klaanissaan. Hän on myös todella itsevarma, vaikka onkin jo klaaninvanhin, eikä pysty kaikkeen enään niin hyvin. Hän on myös todella rakastavainen esimerkiksi ystäviään ja läheisiään kohtaan, sekä perhettään. Hän ei voisi ikinä luopua heistä. Sadepolku ei pidä kotikisuista tai erakoista, sekä muistakaan klaanien ulkopuolisista kissoista. Hän uskoo syvästi ja vahvasti Tähtiklaaniin ja luottaa esi-isiinsä. Suuttuessaan kolli on vain omissa oloissaan, mutta hän ei ole pitkävihainen tai suutu helposti.

Sadepolulla on harmaavalkoinen paksu turkki. Turkki hylkii ihan hyvin likaa, mutta vettä se suorastaan imee. Turkki on aika pitkäkarvaista ja suojaa hyvin kovilta sekä pieniltä viimoilta. Häntä on pitkä ja auttaa tasapainon pitämisessä, jalat taas ovat hoikat ja todella pitkät. Polkuanturat ovat kovat, vuoristoon tottuneet ja harmaat. Kynnet ovat todella, todella, todella terävät ja voimakkaat. Ruuminrakenteeltaan kolli on lihaksikas, lihaksia on todella paljon turkin alla ja leveissä lavoissa, hän on hyvin isokokoinen. Kasvot ovat kapeat, mutta isot ja silmät suuret. Väriltään silmät ovat keltaiset, joissa on hieman meripihkan sekoitusta. Viikset ovat pitkät, aika harmahkot, joissa on hieman kullanruskeaa. Sadepolun hampaat ovat aika kuluneet, eivät kovinkaan terävät, mutta niissä on kuitenkin puruvoimaa. Kollin korvat ovat suuret, ja niissä on paljon lyhyempää karvaa, kuin muualla kehossa.

Menneisyys & Perhe:
Emo: Kanervakipinä (kuollut, Tähtiklaani)
Isä: Meripihkalehti (elossa, erakko)
Sisko: Kultakorva (kuollut, Synkkä Metsä
Veljet: Kalaloikka (kuollut, Synkkä Metsä , Hirvihäntä (kuollut, Synkkä Metsä , Valkeaviiksi (kuollut, ei tietoa paikasta), Tiikerinraivo (kuollut, Tähtiklaani) ja Kuusimesi (kuollut, Tähtiklaani)
Kumppani: Viiksipöllö (elossa, ei tietoa olinpaikasta)
Tytär: Niittypisara
Veljen kumppani (Valkeaviiksi): Syyssade (elossa, kotikisu)
Veljen pojat (Valkeaviiksi): Niittyruoho (kuollut, Synkkä Metsä , Kasvikynsi (kuollut, Synkkä Metsä ja Taimenviiksi (kuollut, Tähtiklaani)
Veljen tytär (Valkeaviiksi): Outokaste (kuollut, Synkkä Metsä
Veljen kumppani (Tiikerinraivo): Hiekkasiipi (kuollut, ei tietoa paikasta)
Veljen tyttäret (Tiikerinraivo): Kiharaviiksi (kuollut, ei tietoa paikasta), Hapsuhuuto (elossa, luopio), Puumajuoksu (elossa, luopio), Yösaniainen (kuollut, Tähtiklaani) ja Pihtasielu (elossa, erakko)
Veljen pojat (Tiikerinraivo): Orvokkimieli (elossa, kotikisu), Koivu-unelma (elossa, ei tietoa paikasta) ja Kirkassaniainen (kuollut, Synkkä Metsä
Veljen kumppani (Kuusimesi): Hallaminttu (kuollut, Tähtiklaani)
Veljen tytär (Kuusimesi): Sadekanerva (kuollut, Tähtiklaani)
Veljen pojat (Kuusimesi): Hyasinttisulka (elossa, kotikisu) ja Vaikeataival (kuollut, Tähtiklaani)
Emon emo: Tihkumyrsky (kuollut, Tähtiklaani)
Emon isä: Haituvasiipi (kuollut, Synkkä Metsä
Isän emo: Kotkamyrsky (elossa, klaaninvanhin, Lumouksenklaani)
Isän isä: Varjosielu (kuollut, Synkkä Metsä
Emon emon emo: Minttuhalla (kuollut, Synkkä Metsä
Emon emon isä: Tahraturkki (kuollut, Synkkä Metsä
Isän isän emo: Valkomieli (kuollut, ei tietoa paikasta)
Isän isän isä: Liekkikettu (kuollut, Tähtiklaani)
Emon emon emon emo: Risaliekki (kuollut, Tähtiklaani)
Emon emon emon isä: Varpuslilja (kuollut, Tähtiklaani)
Isän isän isän emo: Haukkaviima (kuollut, ei tietoa paikasta)
Isän isän isän isä: Mustakorva (kuollut, Synkkä Metsä
Emon emon emon emon emo: Laulunliekki (kuollut, Synkkä Metsä
Emon emon emon emon isä: Matokarva (kuollut, Tähtiklaani)
Isän isän isän isän emo: Kuuhaukka (kuollut, Tähtiklaani)
Isän isän isän isän isä: Alppilintu (kuollut, Tähtiklaani)
Sadepolku on syntynyt viherlehden aikaan, tosin hän syntyi aika heikkona. Hän kuitenkin selvisi, emonsa ja isänsä hyvällä hoidolla. Soturi-iässä hän loukkaantui, ja nykyään hänellä on selässä suuri arpi.

Muuta:
- Sadepolun lempiriista on pulu.
- Hän vihaa oravia riistana.
- Kolli toivoo pääsevänsä Tähtiklaaniin kuolemansa jälkeen.

Theme song:
Pötkö: Sadepolku - 43 kuuta - harmaavalkoinen turkki, keltaiset silmät, hieman meripihkan sekoitusta, isokokoinen, lihaksikas - Pelkotuoksu

//Siinä se . Perheenjäseniä ei tarvitse lisätä, mutta voisiko ne näkyä kuitenkin Sadepolun sivuilla? Pahoittelen mahdollisista kirjoitusvirheistä ^^.//

Vastaus:

Hyväksytty!
Sääli, että noin nuori soturi joutuu viettämään loppu elämänsä klaaninvanhinten parissa :c

- Masi YP -

Nimi: Pelkotuoksu

18.10.2018 18:16
Niittypentu, Niittytassu, nykyään Niittypisara

Nimi: Niittypisara

Arvo: Soturi

Ikä: 14 kuuta

Tulevaisuuden arvo: Kuningatar (?)

Klaani: Lumouksenklaani

Haave: Saada pentuja.

Sukupuoli: Naaras

Vanhemmat: Saderaita & Pilviruska

Korkeus: Keskikokoinen, siro.

Roolija: Pelkotuoksu


Taidot & Suhteet:
Taidot (Pisteytys: 0-5)

Voima 3/5

Kestävyys 4/5

Nopeus 5/5

Uiminen 3/5

Saalistaminen 5/5

Kiipeily 2/5

Tasapaino 3/5

Opettaminen 4/5

Sosiaaliset taidot 3/5

Emonvaisto 5/5

Mestari: Verenpiikki

Oppilaat: -

Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi?: Haamuliekki, Sinihalla ja Hopeakuu

Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa?: ?

Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissa?: -

Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa?: -

Luonne & Ulkonäkö:
Niittypisara on ystävällinen, lempeä ja luova. Hän rakastaa perhettään, läheisiään ja Tähtiklaania yli kaiken. Pienet vastoinkäymiset eivät häntä haittaa, niistä hän ei lannistu. Hän uskoo paljon Tähtiklaaniin ja luottaa soturiesi-isiinsä. Hän kuuntelee muita paljon, muttei epäile tai pelkää esittää omia mielipiteitään. Jos naaras suuttuu, hän ei näytä sitä muille, vaan pysyttelee omissa oloissaan ja palaa päivän aikana taas muiden puheille. Hän ei helposti luovuta, vaan yrittää aina parhaansa, ja se näkyy usein. Erityisiä voimia Niittypisaralla ei ole, mutta emonvaisto on hyvä. Hän ei anna pennuille sattua mitään, hänet tunnettaan lempeänä emona. Kotikisuista hän ei välitä, toisin kuin erakoistakaan. Koiria hän suorastaan vihaa, hän ei voi sietääkään niitä.

Niittypisaralla on hunajankeltainen turkki. Turkki on sileää ja pehmeää, eikä se mene helposti takkuun, paitsi mudasta, jota turkki ei hyvin pidä. Vettäkään se ei maailman parhaiten pidä, mutta ihan hyvin. Turkki on pituudeltaan keskipitkää. Häntä on aika pitkä. Hännänpäässä on kullanruskeaa, joka erottuu hyvin. Jos läheltä katsoo, hännässä saattaa erottaa haaleita kullanruskeita juovia. Myös muualla kehossakin saattaa erottaa. Jalat ovat aika lyhyet, mutta niillä on helppo jousta ja loikkia. Ruuminrakenteeltaan naaras on aika siro, lavassa on paljon lihaksia. Kynnet ovat aika terävät ja pitkät, väriltään ne ovat tummanharmaat. Polkuanturat ovat kovat. Niittypisaralla on aika iso pää, silmät ovat pienet. Silmissä on luotettava ja itsevarma katse. Väriltään ne ovat paatsamanvihreät. Nenä on pienehkö, vaaleanpunainen ja pehmeä. Naaraalla on lyhyet viikset, jotka ovat kullankeltaiset. Korvissa on hieman kullankeltaista, ne ovat isot.

Menneisyys & Perhe:
Emo: Tuliliekki (kuollut, Synkkä Metsä
Isä: Sadepolku (Lumouksenklaani)
Kasvattiemo: Hyasinttimyrsky (kuollut, ei tietoa paikasta)
Sisko: Minttuviilto (kuollut, Tähtiklaani)
Veljet: Aurinkoläiskä (kuollut, Tähtiklaani) ja Synkkäkasvo (kuollut, Synkkä Metsä
Niittypisaran menneisyys on iloinen. Hänen emonsa ja isänsä rakastuivat kokoontumisen merkeissä. Tuliliekki tuli tiineeksi ja lopulta hän synnytti Aurinkoläiskän, Synkkäkasvon ja Niittypisaran. Sitten Tuliliekki kuoli tuntemattomaan syyhyn ja hän päätyi Synkkään Metsään. Pennut saivat kasvattiemon Hyasinttimyrskyn. Pentujen päästyä sotureiksi Hyasinttimyrsky kuoli tuntemattomaan syyhyn. 13 kuun ikäisenä Aurinkoläiskä hukkui myrskyisenä yönä ja kuoli. Seuraavana päivänä Synkkäkasvo katosi ja häntä ei ole vieläkään löydetty. Sadepolku, Niittypisaran isä on ainut hänen lähin sukulainen. Siltikin naaras on onnellinen.

Muuta:
- Niittypisara toivoo saavansa pentuja.
- Lempiriista on pulu.

Theme song:
Pötkö: Niittypisara - 14 kuuta - hunajankeltainen turkki, haaleita kullanruskeita juovia, paatsamanvihreät silmät, keskikokoinen, siro - Pelkotuoksu

//Pian Sadepolun hakemus //

Vastaus:

Niittypisara on nyt lisättynä ^^
Muokkasin menneisyydestä lauseet, joissa luki 'kuoli tuntemattomaan syyhyn', koska minun korvaani kuulostivat hieman hassuilta. Korjasin siis tyylillä 'kuoli tuntemattoman syyn takia'. (Syyhy kun on punkki, ja syyhyn on mahdollinen muoto sanasta syyhy tai murretaustainen sana syystä, joten se jotenkin häiritsi itseäni) Hehe. Eli siis ei mitään vikaa kuitenkaan omassasi, mutta ajattelin vain huikata, että tein tällaisen muokkauksen ^^'

Ja lisäsin Sadepolun jo valmiiksi sinun omaan hahmolistaasi odottamaan omaa hakemustaan, sekä laskin hänetkin mukaan Lumouksenklaanin kissojen määrään. Sadepolun jälkeen itseasiassa Lumouksenklaanin hahmokiintiö on täynnä ^^ (Hahmokiintiön täyttyessä vain pennut ovat sen jälkeen sallittuja, joten ei hätää! Nittypisara voi siis saada vaikka kuinka monta pentua, vaikka kiintiö olisi täynnä )

- Masi YP -

Nimi: Pelkotuoksu

09.10.2018 16:49
Meripentu, Meritassu, nykyään Merivuokko

Nimi: Merivuokko

Arvo: Kuningatar

Ikä: 21 kuuta

Tulevaisuuden arvo: Varapäällikkö

Klaani: Salamaklaani

Haave: Tulla varapäälliköksi.

Sukupuoli: Naaras

Vanhemmat: Valkopolku & Vinhaviiksi

Korkeus: Keskikokoinen, hoikka.

Roolija: PelkotuoksuTaidot & Suhteet:
Taidot (Pisteytys: 0-5)

Voima 4/5

Kestävyys 5/5

Nopeus 5/5

Uiminen 3/5

Saalistaminen 4/5

Kiipeily 2/5

Tasapaino 5/5

Opettaminen 4/5

Sosiaaliset taidot 5/5

Emonvaisto 5/5

Mestari: (Lovijuova, Hopeataivas, Poltesydän?)

Oppilaat: -

Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi?: (Tammipolku?)

Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa?: -

Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissa?: -

Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa?: -

Luonne & Ulkonäkö:
Merivuokko on hiljainen, ystävällinen, mutta reipas naaras, jonka kanssa voi puhua mistä vain. Jos on sydänsuruja, huolia tai jotain asiaa, kannattaa tulla tämän naaraan puheille. Hän kuuntelee tarkasti, eikä keskeytä kun toinen puhuu. Sitten hän käsittelee asiaa kaikessa rauhassa ja auttaa tarpeensa mukaan. Ystävällisyyttä ei Merivuokolta puutu, hän yrittää parhaansa mukaan käyttäytyä kaikkia kohtaan lempeästi ja ystävällisesti. Jos naaras suuttuu, hän yleensä vain pysyy hiljaa, tai sitten ei puhu sille, jolle on suuttunut. Lopulta hän yleensä pyytää anteeksi käyttäytymistään. Merivuokko uskoo Tähtiklaaniin ja noudattaa sen ohjeita parhaansa mukaan. Vaikka hän ei ole ikinä Tähtiklaanilta unia saanut, toivoo hän kuitenkin joskus sellaisen saavan. Usko Tähtiklaaniin ei ole ikinä horjunut.
Jos muut ovat vihaisia, osaa naaras myös rauhoitella. Yleensä hän puhuu kissalle tai muuten vaan on "läsnä". Merivuokolla ei ole erityisiä voimia, mutta hänellä on todella hyvä emonvaisto. Jos jokin uhkaa pentuja, hän alkaa puolustamaan heitä henkensä uhalla. Naaras on vannonut suojelevansa klaania - henkensä uhalla. Läheisiään hän rakastaa ja auttaa heitä aina tarpeen mukaan.

Merivuokkolla on siniharmaan ja hopeanhohtoisen kirjava turkki. Turkki on hyvin likaa hylkivää, mutta vettä se ei pidä. Juuri sen takia hän vihaa vesisateita. Turkki on pitkäkarvaista, se kestää myös hyvin tuulta, kovat viimat eivät naarasta haittaa. Häntä on aika pitkä, ja se auttaa kiipeilyssä ja tasapainon pitämisessä. Jalat ovat sirot ja aika lyhyehköt. Kynnet ovat lyhyet, mutta terävät, väriltään mustat. Polkuanturat ovat vuorimaastoon tottuneet, kovat ja hopeanhohtoiset. Ruumiinrakenteeltaan Merivuokko on siro ja keskikokoinen. Pää on keskikokoinen, korvat ovat isot. Nenä on aika pieni, se on väriltään musta. Nenässä saattaa erottaa hieman hopeanhohtoisia juovia. Merivuokolla on aika suuret silmät, joissa on iloinen ja reipas katse. Silmät ovat väriltään tummanpinkit. Hampaat ovat terävät ja aika lyhyet.

Menneisyys & Perhe:
Emo: Valkopolku
Isä: Vinhaviiksi
Sisko: Safiiriläikkä
Kumppani: ?
Pennut: ?
Merivuokko syntyi viherlehden alkuajoilla. Aurinko paistoi ja synnytys meni hyvin.

Muuta:
- Merivuokko vihaa vesisateita.
- Hän toivoo joskus pääsevänsä varapäälliköksi.
- Lempiriista on orava ja hirvein riista on vesimyyrä.

Theme song:
Pötkö: Merivuokko - 21 kuuta - siniharmaan ja hopeanhohtoisen kirjava, keskikokoinen, hoikka, tummanpinkit silmät - Pelkotuoksu
//Teen pian myös kahden muun kissan hakemuksen (://

Vastaus:

Hakemus on vielä kesken, mutta olen lisännyt sen verran kuin voin lisätä (olen alleviivannut hahmosi sivusta kohtia, jotka vaativat uudelleen mietintää, enkä lisännyt häntä vielä klaanisivulle, koska en tiedä hänen arvoaan. Löydät hänen sivunsa omien sivujesi kautta ^^ )

Haluaisin muutamat selvitykset muokkaus-osiooon:

Oletko lukenut Salamaklaanin omilta sivuilta (Maailma -> Salamaklaani -> Sivun alareunan taulukot/tekstit) kohdat: ''Suku'', ''Arvot'', sekä ''Rituaalit''? Kysyn tätä kolmen asian takia.

-> 1) Merivuokko on 21 kuuta, hänet olet ilmoittanut kuningattariin, kumppani ja pennut kuitenkin puuttuvat. (Naaraiden tehtävänä on saada pentuja, kumppani viimeistään 20 kuun iässä, ja pentuja viimeistään 35 kuun iässä, jos naaraalla ei ole kumppania 20 kuun ikään mennessä, hänen vanhempansa määräävät hänelle sellaisen, muussa tapauksessa päällikkö määrää ).

-> 2) Merivuokko on naaras kissa, jonka ensimmäinen tehtävä on saada pentuja klaanin suvun jatkumisen takia. Vain ne naaraat, jotka ovat saaneet pentuja, voidaan harkita varapäällikön asemaan, joka on Salamaklaanissa määräaikainen asema. (Haluan siis varmistaa, että olet lukenut tämän tiedon.)Päällikkö valitsee seuraajakseen oman esikois-poikansa, joten Merivuokko ei voi tämän takia nousta päälliköksi, eikä välttämättä myöskään ehdi olla varapäällikkönä ennen päällikön esikoista.

-> 3) Olet toivonut hänelle mestariksi Hopeataivasta, Lovijuovaa tai Poltesydäntä. Kuitenkaan se ei valitettavasti käy. Salamaklaanin kissoilla on tapana, että omat vanhemmat kouluttavat pentunsa, jonka takia myös Merivuokon menneisyydessä hänen jompikumpi vanhempansa on kouluttanut hänet. (Tästä poiketaan vain, jos pentuja on useampia kuin 2, jolloin jommankumman vanhemman sisar tai veli (pennuill eno/setä tai täti) kouluttaa muita pentuja. Koska Poltesydän, Lovijuova tai Hopeataivas eivät ole Merivuokon kummankaan vanhemman sisaruksia, vanhempia, tai perheenjäseniä, he eivät voi kouluttaa Merivuokkoa.)

-> 4) Salamaklaani on yhtä suurta sukua keskenään, jos kissa ei kuulu samaan sukuun, hänet asetetaan erilaisten testien äärelle, jotta nähdään voidaanko hänestä tehdä klaaniin kuuluva kissa. (+ haasteeseen pääsee vain, jos kissa näyttää Salamaklaanin kissalta.) Merivuokko ei kuulu perheensä kanssa muiden Salamaklaanilaisten sukuun (ellei Merivuokon tuleva kumppani satu olemaan joku suvun kolli
Korjausehdotukset:
1) Merivuokon kumppanin ilmoittaminen, sekä pentujen luominen. Jos kuitenkaan et ole niin ajatellut tehdä, voit esimerkiksi keksiä hänen menneisyyteensä tarinan siitä, kuinka pennut ja kumppani ovat kuolleet/ tai vaikka kadonneet.
Merivuokolla on kuitenkin vielä aikaa pentujen saantiin (viimeistään 35 kuuta täyttäessään), ettei se ole pakollista, mutta kumppani hänellä pitäisi jo olla, joten sen etsiminen tai määrääminen on edessä. Kuningatar arvo tulee tämän ratkaisun mukaan muutettava soturiksi, sekä menneisyyttä ''synnytys meni hyvin'' on korjattava.

2) Koska on epätodennäköistä naaras kissan saada varapäällikön asemaa, hänen tulevaisuuden arvonsa ei voi olla varapäällikkö. Tähän tulee ilmoittaa sen mukaan, onko Merivuokko saanut pennut vai onko vielä etsimässä kumppania. (eli tulevaisuuden arvo on soturi tai kuningatar, riippuen siitä, kumpi hän ensin on.) Vaikka tulevaisuuden arvoksi ei voi asettaa varapäällikköä, sen voi pitää hänen haaveessaan, sekä muuta-osiossa. Kaikilla tottakai saa olla omat haaveensa, vaikka niitä ei voisikaan toteuttaa sääntöjen takia.

3) Laitoin Merivuokon mestariksi Valkopolun, jos kuitenkin haluat mielummin Merivuokon isän, ilmoita siitä niin muokkaan asian

4) Koska Merivuokko ei perheensä kanssa kuulu muun Salamaklaanin sukuun, toivoisin menneisyydessä jotakin pientä mainintaa asiasta. Esimerkiksi kertoisit mistä hänen vanhempansa olivat tulleet, ja maininnan siitä, että he läpäisivät heille asetetut testit ja kokeet, jotta heidät pentuineen katsottiin täysverisiksi Salamaklaanin kissoiksi. (Merivuokko ja Safiiriläikkä tuskin olivat vielä syntyneet, kun vanhemmat liittyivät klaaniin, mutta Merivuokon ei myöskään kuulu osallistua enää testeihin, koska hänen vanhempansa ovat todistaneet olevansa Salamaklaanin kissoja, jonka takia Merivuokko sisarensa kanssa ovat myös.)p.s hyväksyn erikoiset silmät, kuten pinkit silmät, mutta en sitä turkin värinä. Olit kysellyt tätä chatissä - Masi YP -

Nimi: Pelkotuoksu

07.10.2018 10:52
Täpläpentu, Täplätassu, nykyään Täplähaukka

Nimi: Täplähaukka

Arvo: Soturi

Ikä: 13 kuuta

Tulevaisuuden arvo: Kuningatar

Klaani: Yöklaani

Haave: Saada kumppani ja pentuja.

Sukupuoli: Naaras

Vanhemmat: Kirkastuli & Myrkkymuta

Korkeus: Pieni ja solakka.

Roolija: PelkotuoksuTaidot & Suhteet:
Taidot (Pisteytys: 0-5)

Voima 3/5

Kestävyys 5/5

Nopeus 4/5

Uiminen 2/5

Saalistaminen 5/5

Kiipeily 3/5

Tasapaino 4/5

Opettaminen 5/5

Sosiaaliset taidot 3/5

Emonvaisto 5/5

Mestari: (Okapolku?)

Oppilaat: -

Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi?: Salviantaika, Sarastuksenpentu ja Kotkaperhonen

Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa?: Minttutassu (Lumouksenklaani), Kultapiiskuntassu (Lumouksenklaani) ja Vuolastassu (Ruskaklaani).

Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi?: -

Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa?: -

Luonne & Ulkonäkö:
Täplähaukka on luonteeltaan lempeä, rakastavainen ja aika ujo. Hän ei ole hyvä puhumaan vieraille kissoille, mutta jos naaras kokee kissan luotettavaksi alkaa puhe luistamaan. Hän on todella lempeä ja rakastavainen kaikkia kissoja kohtaan, eikä hän tuomitse ketään pienestä tyhmästä teosta. Tämä naaras ei helposti ystävysty, mutta jos on luottamuksen arvoinen, voi todella helposti päästä Täplähaukan parhaaksi kaveriksi. Naaras on myös ystävällinen, mutta riistavarkauksia ja rajaloukkauksista ei hän tykkää. Jos joku niin tekee, on naaras todella vihainen. Suuttuessaan naaras juoksee ulos leiristä - välittämättä muiden huudoista ja juoksee jonnekkin, mistä kukaan ei häntä löydä. Useimmiten jotkut partiot näkevät hänet lempipaikallaan. Siellä hän saalistaa ja oleskelee vain nauttimassa luonnon kauneudesta. Täplähaukka uskoo Tähtiklaaniin ja se on hänelle kaikki kaikessa. Hän rakastaa perhettään - mutta vihaa isäänsä Myrkkymutaa tämän pahojen tekojen takia. Hän tekisi klaaninsa eteen mitä vain ja on vannonut sen monta kertaa. Naaras vihaa lupauksenrikkojia ja pettureita - esimerkiksi Myrkkymutaa. Täplähaukka ei pidä erakoista tai kotikisuista, hän ei tykkää auttaa klaanien ulkopuolisia. Naaras halveksuu kotikisujen pehmeää elämää. Täplähaukka pitää lupauksensa aina - niin hän on vannonut.

Täplähaukka on kilpikonnakuvioinen naaras. Hänellä on tummanruskeita, suklaanruskeita, mustia ja harmaita läikkiä ympäri kehoaan. Turkki on tiheää ja paksua. Pitkäkarvaisuus suojaa hyvin kovilta tuulilta ja sateilta. Naaraalla on pitkä häntä, joka auttaa häntä pitämään tasapainonsa yllä. Lavat ovat lihaksikkaat ja niiden avulla on helppo loikkia ja hyppiä. Ruuminrakenteeltaan naaras on pieni, solakka ja hoikka. Lihaksia on paksun turkin alla jonkun verran. Täplähaukalla on pitkät ja hoikat jalat, polkuanturat ovat kovat ja harmaat. Kynnet ovat todella terävät ja hyvin teroitetut, väriltään mustanruskeat. Täplähaukalla on aika pieni pää, hänellä on keskikokoiset korvat, joilla kuuleet hyvin. Korvannipukat ovat vaaleanruskeat. Naaraalla on pyöreät silmät, väriltään ne ovat sinivioletit. Silmät kajastavat rohkeutta ja lempeäyttä. Nenä on musta, samoin kuono ja viikset. Viikset ovat pitkät ja nenä on pieni. Täplähaukalla on valkoiset ja aika terävät hampaat. Hampaissa on myös hieman keltaista.

Menneisyys & Perhe:
Emo: Kirkastuli (kuollut, Tähtiklaani)
Isä: Myrkkymuta
Siskot: Iha-askel, Hallapaju ja Luumusulka
Tuleva kumppani:
Täplähaukan menneisyyys oli aika surullinen, sillä hänen isänsä Myrkkymuta meinasi murhata Kirkastulen ja sitten hän pakotti Kirkastulen pentuihin. Kun naaras sai pennut Myrkkymuta melkein nimesi Täplähaukan Hirviöpennuksi, Iha-askelen Rähjäpennuksi, Hallapajun Vesipennuksi ja Luumusulan Lohikäärmepennuksi. Onneksi päällikkö ja Kirkastuli estivät sen. Lopulta pennut saivat oikeat nimet ja kasvoivat isoiksi. Myrkkymuta meinasi murhata Iha-askelen ja Hallapajun, jotka olivat metsästämässä Auringonviillon kanssa. Myrkkymuta hyökkäsi pensaasta, mutta Auringonviilto suuttui nähtyäään kollin ja hyökkäsi tämän päälle. Lopulta Myrkkymuta hävisi ja kostoksi pennuilleen hän murhasi Kirkastulen. Lopulta päällikkö uhkasi karkottaa Myrkkymudan, ja silloin hän alkoi käyttäytyä, mutta hänen sydämensä on yhä kylmä.

Muuta:
Täplähaukka toivoo saavansa kumppanin ja pentuja.
Lempiriista on pulu ja hirvein riista on orava.

Theme song:
Pötkö: Täplähaukka - 13 kuuta - kilpikonnakuvioinen, pieni, solakka, hoikka, sinivioletit silmät - Pelkotuoksu


Vastaus:

Täplähaukka on nyt lisätty, tässä muutavia huomioita, joihin toivon korjaamista jollakin tapaa. Joko chatissä höpöttämällä tai liity-osion kautta löytyvästä muokkaus-osiosta, johon laitat seuraavat kohdat uusiksi.

Muokkausta vaativa:
Menneisyys - Et ole maininnut kuka päällikkö on päättänyt toimia näin, että pentujen murhaamisyrityksen ja emon tappamisen jälkeen Myrkkymuta sai jäädä klaaniin. Oletan päälliköllä tarkoitettavan Synkkätähteä, sillä Täplähaukan ikä viittaa kokonaan aikaa, jolloin Synkkätähti on ollut päällikkönä. Synkkätähti ei kuitenkaan toimisi niin, että antaisi murhaajan jäädä klaaniinsa, vaan karkottaisi Myrkkymudan. Jonka takia toivon sinun hiovan menneisyydestä joko pois Myrkkymudan luvan jäädä klaaniin tai vaihtoehtoisesti muokkaat Täplähaukan menneisyyttä siten, ettei Myrkkymuta ole tehnyt murhaa. (Jos on kuitenkin tehnyt, se voi olla sitten salassa päälliköltä ja muulta klaanilta, jonka takia Myrkkymutaa ei ole karkoitettu, koska klaani tai päällikkö ei tiedä tästä .

Laitoin myös Okapolun mestariksi Täplähaukalle, sekä Okapolun tämän ystäviin, sekä Auringonviillon (onhan Auringonviillolla yhteys Täplähaukan perheeseen, jos on estänyt pentujen murhan).

Miettimääsi kumppania, Yöklaanissa tällä hetkellä on vapaana yksi kolli, hän on Hohderoihu. Voit keskustella chatissä Helin kanssa (omistaa Hohderoihun) olisiko hän kiinnostunut olemaan kollin kumppanina. Hohderoihun tulevaisuuden suunnitelmassa on, että tämä menehtyy, mutta ehkä kumppanin saanti muokkaa koko tulevaisuuden
- Jos klaaniin ei liity ulkopuolisia kissoja tai muulla keinolla tule vapaita kolleja, seuraavat vapaat kollit ovat tällä hetkellä vasta pentuja ( Kivipentu & Hiljaisuuspentu), joten voit joutua Täplähaukan kanssa myös odottamaan jonkin aikaa.

- Masi YP -

Nimi: heli-fairy

02.10.2018 12:39
Kajo, Peiponkajo

Nimi: Kajo

Arvo: Erakko/Soturi

Ikä: 13 kuuta

Tulevaisuuden arvo: Soturi

Klaani: Erakko/Salamaklaani

Haave: Päästä Salamaklaanin jäseneksi ja saada oma perhe.

Sukupuoli: Kolli

Vanhemmat: Kurkisydän & Dalia

Korkeus: Suuri ja roteva.

Roolija: Heli
Taidot & Suhteet:
Taidot: Pisteytys 0-5

Voima 5/5

Kestävyys 4/5

Nopeus 3/5

Uiminen 1/5

Saalistaminen 3/5

Kiipeily 3/5

Tasapaino 4/5

Opettaminen 2/5

Sosiaaliset taidot 4/5


Mestari:

Oppilaat:Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? Katajakaiku, Pähkinäsydän)

Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? : (Kotkaperhonen, Auringonviilto, Salviantaika, Pilviristi, Sirpalekasvo)


Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? :

Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? :


Luonne & Ulkonäkö:
Kajo on sosiaalinen tärkeimpien ystäviensä kanssa, mutta muuten hiljainen ja suorasanainen nuori. Hänellä ei ole usein paljoa puhuttavaa, mutta kolli voi kiinnostuksen herätessä kysellä paljon maan ja taivaan väliltä. Sisimmiltään hän on lempeä ja kiinnostunut, usein aktiivinen sekä joka hommaan ryhtyvä. Hän tykkää työskennellä muiden kanssa ja jakaa mielipiteitään hetken salliessa. Ei etsi vaikutusvaltaa, mutta toivoo, että saa sanoa oman mielipiteensä ja että se kuultaisiin. Ei hän haasta riitaa huvinvuoksi vaan suuttuu vasta oikeasta aiheesta tai ärsytyksestä, kuten perheen vähättelystä ynnämuusta. Hän on kohtelias sekä avulias ja kunnioittaa vanhempiaan sekä seuralaisiaan. Todella rakastava, kun siihen elämän vaiheeseen pääsee. Häntä voi helposti loukata ajattelemattomilla sanoilla, mutta muuten hän omaa hyvä itsetunnon sekä tietää osaavansa ja oppivansa. Sydämeltään lempeä ja rauhallinen, avulias kaikessa sekä muut huomioon ottava ja kohtelias. Kajo osaa kohteliaasti suhtautua vieraisiin, mutta tunnistaa myös epäilyttävän ja inhottavan kissan. Ei pidä itsepäisistä luonteista tai aggressiivisesta lähestymistavasta.

Kajo omaa emoltaa ja isältään pitkän tuuhean turkin. Hän on ulkonäöltään enemmän emonsa näköinen, mutta omaa isänsä luonnetta. Tuon pohjaväri on vaalea, melkein lumen valkoinen. Hänellä on kuitenkin suuria pähkinänruskeita läikkiä ympäri kehoaan. Tuon kasvoja koristaa "kypärä" kuvio, joka laskeutuu päälaelta kollin silmille ja siitä poskille, sävyttäen leuan ja suupielet sekä poskien alareunat vaalealla turkilla. Ruskea jopa hieman valuu rinnalle, mutta enemmän sivuille kuin suoraan hänen suunsa alapuolelle. Hänellä on siis myös ruskeat korvat sekä takaraivo. Kollilla on selässään lapojen välissä yksi epämuotoinen läikkä, toinen vasemmalla puolella melkein vatsan alla, mutta kollin sivussa. Hänen oikea takatassu on ruskea, vasemmassa etujalassa laikku sekä hännän tyvessä. Muuten hän omaa valkean turkin, joka heijastaa valoisuuttaan auringon valossa. Kajon päättäväisen lempeä katse heijastuu tuon vaalean vihreistä silmistä. Ne ovat vihreät, mutta omaavat niin sanotun haalean filterin, mikä suodattaa väriä ja tekee niistä hieman vihertävän harmaat. Katse kuitenkin aina lempeä ja päättäväinen. Hänellä on valkeiden suupielien koristeena vaalean kermainen nenä, sekä suupielessä hänellä on haalean ruskea laikku. Otsassa muutama tummempi ruskea raita koristeena. Kajo on roteva sekä lihaksikas opittuaan klaanin tavoille ja saaden itselleen lisää voimaa. Hän on nopea sekä vahva. Tuolla on pitkähköt jalat, joissa terävät kynnet. Häntä on tuuhea muttei liian pitkä. Normaalin salamaklaanilaisen korkuinen.Menneisyys & Perhe:
Kollin menneisyys on hieman ehkä surullinen. Kajo syntyi erakko Kurkisydämen toisen pentueen ainoaksi pennuksi. Hän oli emonsa tähti, jota tuo suojelisi maailman loppuun asti. Kotikisu isä nimeltä Dalia ei koskaan palannut sinne missä Kurkisydän häntä aina odotti, joten kaksikko alkoi matkata eteenpäin heti vain, kun Kajo oli tarpeeksi vanha kulkemaan pitempiä matkoja. Kurki kertoi, että Kajo sai nimensä emon vanhasta ystävästä Aamunkajosta, jota tuo ei koskaan unohtaisi. Kajo oli aina mielellään kuulemassa emonsa tarinoita, koska tykkäsi maailmasta, missä nämä kissat asuivat sekä halusi kuulla kaiken, mitä emo oli nähnyt.
Hän sai myös nuorena tietää, että hänen emonsa oli saanut aiemmin myös pentuja, jotka nyt elivät samaa elämää kuin Aamunkajo. Kolli alkoi kyseenalaistaa emoaan, että missä nämä olivat ja mistä sinne löytää. Kuitenkin Kurki kielsi kaiken menemisen klaaneihin. Hän halusi pitää ainoan poikansa rinnallaan.
Kurki sairastui. Tai sitä Kajo sen ajatteli olevan. Emo ei jaksanut ja tuon ääni rahisi, sekä hänestä lähti kauhea lemu. Kajo metsästi hänelle, piti huolta ja suojassa. Kunnes suuri myrsky iski sinne, missä he asustivat. Puita kaatui, vesi kasteli heidän kokonaan ja kaksikon oli kiirehdittävä suojaan, latoon, jonka he olivat löytäneet. Kurki ei jaksaisi enempää. Hän oli viimeisillään. Kajo oli huolissaan ja murheissaan, jos menettäisi nyt emonsa oikeasti. Kerran nuori Kajo oli metsästämässä ladon ulkopuolella, kun kaksijalkaiset löysivät latoon. Niitä oli monia ja he löysivät sisään enne Kajoa. Kolli murheissaan lähti huutaen latoa kohti, kun kaksijalat pian tulivat sieltä ulos sylissään raihnainen Kurki. Kajo huusi murhettaan maailmalle, saaden kaksijalkaisten huomion. Kolli lähti heitö karkuun, ennen kuin he saivat hänetkin kiinni.
Kajosta tuli hiljainen ja kylmähkö, kun ei saanut suruaan purkaa muille tai kukaan ei häntä ymmärtäisi. Hän vaelsi päiviä, lepäsi harvoin, harjoitteli kuitenkin pitääkseen voimaansa yllä. Hän saavutti suuren vuori jonon ja sen kauniin valkean lumen, joka hänet lumosi. Kolli oli aivan valkean lumipeitteen lumoissa, kun hän alkoi taivaltaa kohti vuoria, kohti tulevaisuutta jonka hän ei tiennyt odottavan.
Pian tämän jälkeen hän tapaa loukkaantuneen Katajakaiun ja hän päättää tuota auttaa, jonka jälkeen Katajakaiku hänet saattaa takaisin klaaniin.


Emo Kurkisydän. Isä kotikisu Dalia.
Sisarpuolet: Salviantaika, Kotkaperhonen, Auringonviilto, Sirpalekasvo, PilviristiMuuta:
• Tulee tapaamaan klaanilaisen nimeltä Katajakaiku. Auttaa tätä lumivyöry tapaturman jälkeen tähän hieman ihastuen. Kiinnostuu klaaneista ja päättää lähteä tämän kanssa takaisin klaaniin, jossa häntä odottaa testi, jonka kautta hän pääsee tai ei pääse klaaniin. Kollia kovasti kiehtoo tämän klaanin tavat ja kulttuuri, sekä tämä Tähtiklaani.
• Pääsee klaaniin tulevan testin jälkeen, kuitenkin prosessin aikana pihkaantuen Pähkinäsydän nimiseen naaraaseen. Ei osaa huomioida Katajakaiun ihastumista, syrjäyttäen naaraan vahingossa kokonaan. Rakastuu Pähkinäsydämeen saaden tästä kumppanin sekä tämän kanssa myöhemmin pentuja.
• Pitää vapaudesta, vuorista sekä lumesta.

Theme song:

Pötkö: Kajo(Peiponkajo)• 13 kuuta • Suuri valkea ja tuuhea turkkinen kolli melkein pähkinän ruskeilla läikillä sekä vaalean hailakoilla vihreillä silmillä • heli

Vastaus:

Lisätty listoille!
VaraYP, Heli
=^^=

Nimi: Masi

27.09.2018 14:32
Jänispentu, Jänistassu, Jänisruska
Nimi: Jänispentu
Arvo: Pentu
Ikä: 0 kuuta
Tulevaisuuden arvo: Oppilas
Klaani: Lumouksenklaani
Haave: Saada kokea vapaus klaani elämästä ja tulla metsän parhaaksi metsästäjäksi
Sukupuoli: Kolli
Vanhemmat: Hopeakuu & Pajuhäntä
Korkeus: Solakka & pitkä koipinen
Roolija:Masi

Taidot & Suhteet
Taidot:
( tein valmiiksi soturi aikaa varten)
Pisteytys 0-5

Voima

3/5

Kestävyys

4/5

Nopeus


5/5

Uiminen

0/5

Saalistaminen

4/5

Kiip eily

2/5

Tasapaino

2/5

Opettaminen

3/5


Sosiaalisettaidot

3/5Mestarit: -
Oppilaat: -
Ystävät: Kultapiiskunvarsi, Minttupilvi, Savukuu, Mutakäpälä, Aaveroihu, Pajuhäntä, Hopeakuu, Sudenlaulu, Sudenulvonta, Syyslaulu, Kiurulaulu
Muut klaanit: -
Viholliset: -
Muut klaanit: -


Luonne & Ulkonäkö
Luonteeltaan Vaahterakynsi on piruileva persoona, hän piikittelee muita ja osaa olla hyvin ärsyttävä pelkällä olemassaolollaan. Hän ei ole tyly, koska haluaisi painaa narsismi omaisesti muita alesman, vaan koska omaa todella huonon huumorintajun. Pohjimmiltaan hän on hyväsydäminen kolli, joka ymmärtää kissojen huononmielen, ja saattaakin nopeasti muuttua huolehtivaksi isähahmoksi.
Hänellä on kaksi persoonaa, useimmiten kissat näkevät töykeän oloisen kissan, kun Vaahterakynsi saapuu paikalle, mutta tilanteissa jossa kolli huomaa toisen kissan olevan surullinen tai avun tarpeessa, hän on halukas auttamaan.
Ikäisekseen hän on älykäs ja lahjakas kolli, mutta usein monetkaan eivät sitä huomaa, koska hänestä saatu ensivaikutelma luo hänestä lapsellisen vaikutelman. Vaahterakynsi tulee aina inhoamaan joutumista muiden komenteltavaksi, koska ei voi sietää sitä. Hän on enemmän henkilö, joka kaipaa opetus tai ryhmätilanteissa aikuismaista suhtautumista, eikä painottamista hänen arvoaan tai ikäänsä kohden. Ärsyyntyesään kolli piikittelee muita kahta kauheammin ja usein heittää herkästi solvauksia ilmoille, joista muut voivat menettää malttinsa. Se on myös yksi syy miksi Omenaturkki ei aina pidä isoveljestään, mutta sisarussuhteen takia, sisko antaa asian usein vain olla.

Hänen suhteensa sisaruksiinsa on hyvä, vaikka ongelmia tulee silloin tällöin, osittain johtuen hänen halustaan olla villi ja vapaa. Jänisruska on pennusta alkaen kiinnostunut kuulemaan tarinoita klaanien ulkopuolisesta elämästä ja hänen kiinnostuksensa tulee herkästi ilmi hänen teoissaan, kun hän ei aina osaa ajatella klaanin parasta. Hänen toinen heikkoutensa on noudattaa soturilakia silloin kun pitäisi ajatella puolustavansa klaania hengellään, sillä Jänisruska on kiinnostuneempi suojelemaan itseään, koska on itsenäinen ja haluaa olla vastuussa vain itsestään. Perhe on hänelle kuitenkin tärkeä ja pitkälti ainoa este hänelle jättää Lumouksenklaanin ja lähteä vapaaseen maailmaan klaanien ulkopuolelle, tosi monessa muussakin asiassa hän kuuntelee perhettään, kuten vanhempiaan ja sisaruksiaan. Hän pelkää tuottavansa näille pettymyksen kertoessaan unelmistaan koskien vapautta ja villiä ulkomaailmaa, jonka takia yrittää olla puhumatta siitä.

Pohjaväriltään valkoinen kolli, jonka otsa, selkä, häntä ja suupielet ovat ruskean tiikerikuvion peitossa, harmaat silmät, pitkät korvatMenneisyys & Perhe
Jänisruska kasvoi puhdasverisenä Lumouksenklaanin kissana, syntyen Hopeakuulle ja Pajuhännälle. Hän kasvoi kolmen muun sisaruksensa kanssa lämminhenkisesti, emon huolehtiessa myös veljensä tyttärestä Savukuusta, jonka emo kuoli synnytyksessä. Savukuuta pentu pitää kuitenkin oikeana sisarenaan, kuten myös Kultapiiskunvartta ja Minttupilveä.Vanhemmat: Pajuhäntä & Hopeakuu
Kasvattisisarukset: Kultapiiskunvarsi, Minttupilvi, Savukuu
Sisarukset: Mutakäpälä, Aaveroihu, Kiurulaulu
Eno: Sudenlaulu
Isovanhemmat: Sudenulvonta & SyyslauluMuuta:
Theme song:

- Jänisruskan loppupääte nimessä tulee hänen syksynsävyisistä täplistä ja alueista.
-  Jänisruskan herkkua ovat kanit.
- Hän pitää eniten juoksentelusta ja onkin useampia muita nopeampi, pitkien koipiensa ansiosta.
- Vaikka Jänisruska saisikin kuulla, ettei Kultapiiskunvarsi ja Minttupilvi olisi hänen oikeita sisariaan, hän tulisi näitä aina pitämään sellaisina. Jänisruska on kuitenkin totuuden kuullessaan enemmän kiinnostunut kaksikosta, koska nämä tulevat ulkomaailmasta, josta hän on hyvin utelias.


• Pötkö: Jänispentu (-ruska)  x 0 kuuta x  Pohjaväriltään valkoinen kolli, jonka otsa, selkä, häntä ja suupielet ovat ruskean tiikerikuvion peitossa, harmaat silmät, pitkät korvat x Masi x

Vastaus:

Lisätty (tämä oma hakeni on täällä, koska olin tehnyt hakemuksen puhelimella ja näin on helpon konsti siirtää hakemus tänne, kun lähettää sen suoraan hakemus-osioon, jos joku ihmettelee)

- Masi YP -

Nimi: Diamella

23.09.2018 16:05
Nimi: Tuhkasydän
Arvo: Soturi
Ikä: 80 kuuta
Tulevaisuuden arvo: -
Klaani: Synkkäklaani
Haave: Saada ympärilleen luottohenkilöt
Sukupuoli: Naaras
Kumppani: Tuliruoska (entinen), Veritähti
Korkeus: Pieni
Roolija: Diamella

Taidot & Suhteet:
Voima 4/5
Kestävyys 5/5
Nopeus 5/5
Uiminen 2/5
Saalistaminen 4/5
Kiipeily 3/5
Tasapaino 3/5
Opettaminen 1/5
Sosiaaliset taidot 2/5

Mestari: Rautakoura
Oppilaat: Ei muistikuvia

Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? : Korpinsulka
Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? : Mustekatse, Mustasurma, Veritähti

Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? : Arpikynsi
Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? : Pihkaraita, Rusakkoturkki, Puumahalla, Ruskatuli, Tuskaveri, Hopeahäntä, Varpushaukka

Luonne & Ulkonäkö: Tuhkasydän on pieni, jäntevä tuhkanharmaa naaras kellertävänvihreillä silmillä ja tuhkanvärisellä kuonolla. Kehoa koristavat useat arvet, mitkä kertovat hänen elämänmatkastaan, sekä karusta lapsuuden koulutuksesta. Hänen etutassujensa kynnet on vahvistettu luulla, mikä oli Veriklaanissa tuohon aikaan hyvin yleistä. Muuten on harvinaisempaa nähdä kissoilla luulla vahvistettuja kynsiä. Turkki hänellä on paksu ja hän on puolipitkäkarvainen.
Luonteeltaan naaras on erittäin pirullinen ja ystävienkin määrästä voi päätellä, ettei juuri kukaan tule hänen kanssaan toimeen. Jos siis perhettä ja sukulaisia ei lasketa. Sarkastisuus ja ainainen piruilu ovat naaraan tavaramerkki, joten koskaan ei voi olla keskustelematta hänen kanssaan niin, ettei kuuluisi piikittelyä, haukkumista tai vittuilua. Jos kyseistä maanpäällisestä riesasta onnistuu tekemään itselle ystävän, voi tietää ettei kuittailua tarvitse enää sietää. Vitsi. Tarvitsee sietää, mutta paljon vähemmän. Tuhkasydämestä kannattaa siis saada mieluummin siedettävä tuttava, kuin verivihollinen. Naaras ei epäile tappaa edes sukulaisiaan, sillä on tappanut ennenkin omia pentujaan.

Menneisyys & Perhe: Tuhkasydän syntyi sisaruksiensa Yönkajon, Haukkavarjon, Kidekynnen ja Juovakyyneleen kanssa Veriklaaniin. Tuhkasydän on saanut sisaruksiensa tavoin Veriklaanin koulutuksen, missä ei sääliä tunnettu. Heidän isänsä Rautakoura kouli jokaisesta pennustaan kylmäsydämisen tappajan, mutta Tuhkasydän oli ainoa joka vei koulutuksen pidemmälle hankkimalla luulla vahvistetut kynnet. Silloinen Tuhkatassu ei kokenut saavansa tarpeeksi paljon koulutuksestaan, joten hän ajautui lähtemään klaanista. Siihen liittyi isän Rautakouran väkivaltainen tausta pentujaan kohtaan ja muun muassa heidän emonsa Kuurapyörteen tappaminen. Tuhkatassu yritti houkutella sisaruksiaan mukaansa ja jättämään Rautakouran, mutta muut olivat isänsä manipuloitavissa. Tuhkatassu kunnioitti isäänsä ja tämän strategiaa elämän suhteen, muttei siltikään tullut toimeen hänen kanssaan.
Tästä alkoi siis Tuhkasydämen yksinäinen elämäntapa erakkona. Hän vaihtoi nimensä Vaeltajaksi ja aloitti puhtaalta pöydältä. Monia kuita myöhemmin hän saapui Varjoklaaniin, jossa alkoi suorittamaan soturin koulutusta. Siellä elämä sujui suhteellisen leppoisasti aina siihen saakka kun hän tapasi kumppaninsa Tuliruoskan. Tämän narsistisen naistennaurattajan, jonka kanssa Tuhkasydämeksi ristitty soturi tuli hyvin toimeen. Tuliruoskan pelehtiessä Tuhkasydämen kanssa, hän kiinnitti silmänsä Pihkaraitaan, joka oli silloinen Varjoklaanilainen. Kukaan ei vieläkään tiedä kumpaa Tuliruoska petti, mutta niin kävi että naaraat molemmat pamahtivat raskaaksi. Varjoklaaniin syttyneen sodan myötä yritti Tuliruoska tappaa silloista varapäällikköä, Pihkaraidan isää, kapinoida ja vallata Varjoklaanin. Elettiin niitä aikoja kun silloinen päällikkö olisi siirtynyt vanhuuden myötä klaanivanhimpiin, niin Pihkaraidan isä olisi noussut johtoon. Salamurha onnistui, mikä ajoi Tuliruoskan ja Pihkaraidan välirikkoon. Tiinenä oleva Pihkaraita karkasi Jokiklaaniin.
Tuliruoska ja Tuhkasydän ajautuivat luopioiksi, jolloin naaraalle alkoi valjeta hänen kumppaninsa narsistinen puoli. Pentujen syntymisen jälkeen Tuhkasydän jätti kumppaninsa pentuineen oman onnensa nojaan ja karkasi Varjoklaaniin. Hetken aikaa hän sai elettyä rauhallista elämää ja löydettyä uuden kumppanin Veritähden. Aikaa kului kun Tuliruoska ajautui klaanin lähettyville ja löysi naaraan. Vedottua pentuihin Tuliruoska sai Tuhkasydämen vangittua ja vietyä ulos klaanista. Veritähti kuitenkin huomasi pian asian ja kiiruhti rakkaansa perään. Sillä aikaa Tuhkasydän joutui tekemään kovan päätöksen ja teloittaa pentunsa, ettei hän olisi riippuvainen entisestä kumppanistaan enää. Pentujen Ikijään ja Sakeaveren kuoleman jälkeen Veritähti oli kerennyt paikalle pysäyttääkseen naaraan. Kamppailu Tuliruoskan ja verenpunaisen Gaaran kanssa alkoi. Lopulta kamppailu päättyi ja Tuliruoskan elämä saatiin päätökseen. Tiikerililja, naaraan esikoinen säästyi ja hänet otettiin klaaniin Veritähden vastahakoisuudesta huolimatta. Koskaan tämä verenpunainen johtaja ei mieltänyt pentua omakseen, mutta sieti häntä Tuhkasydämen takia. Pian tämän jälkeen Tuhkasydän alkoi odottaa Veritähdelle pentuja, joka oli samaa aikaa kun kolli nousi klaanien ylipäälliköksi.
Pennut syntyivät ja pian alkoi sota klaanien välillä. Paha voittaa hyvän on tapana sanoa ja niin kävi tässäkin, kun Tuhkasydän pentuineen ajettiin eri klaaneihin. Gaara katosi ja pian katosi Tuhkasydän päätti lähteä klaanista. Hän alkoi elää jälleen erakkoelämää kunnes halusi jälleen löytää kumppaninsa.

Perhe:
Vanhemmat: Rautakoura & Kuurapyörre
Sisarukset: Yönkajo, Haukkavarjo, Kidekynsi, Juovakyynel
Kumppanit: Tuliruoska, Veritähti
Pennut: Ikijää, Sakeaveri, Tiikerililja, Mustekyynel, Sieluveri, Lumituhka, Karhunkynsi, Korpinsulka

Muuta:
• Entiseltään nimeltään Vaeltaja
• Etutassujen kynnet luusta
• Vihaa sosiaalisia tilanteita

Vastaus:

Lisätty ^^
Laitoin Tiikerililjan oppilaisiin, Korppivarjon uudeksi kumppaniksi, sekä kaikki nimet ylös (onneksi heitit ne vielä whatsapissa), ja ystäviksi lisäsin Kuolonmarjan, Varjosielun ja Surusiiven.

- Masi YP -

Nimi: Diamella

22.09.2018 21:04
Nimi:Valkopilkku
Arvo:Soturi
Ikä:48 kuuta
Tulevaisuuden arvo:Saavuttanut elämällään lähes kaiken mitä halunnut, joten ei mitään
Klaani: Varjoklaani Haave: Olla taas perheensä kanssa ja hoitaa itsensä kuntoon
Sukupuoli:Naaras
Kumppani:Ruoskatähti
Korkeus ieni
Roolija iamella

Mestari: Kanervapolku
Oppilaat: Ei muistikuvaa
Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? Ruoskatähti, Hallasävel, Kuunloiste, Kostosydän, Varjokuiske
Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? Tuhkasydän (ainakin osittain/osittain ei tule toimeen), Syyslaulu, Mustekatse, Mustasurma, Pihkaraita, Vihakatse
Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? Ei ole
Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? Tiikerililja, Veritähti, Tiikerisielu, Viekastähti

Luonne & Ulkonäkö: Valkopilkku on väriltään puhtaanvalkoinen, mutta ikä on tehnyt turkille tehtävänsä. Puhdistamisesta huolimatta valkoinen karvapeite taittuu hieman likaiseen sävyyn, mutta Valkopilkku huolehtii silti aina ulkonäöstään. Silmät hänellä on musteenväriset ja kehoa koristavat arvet, mikä kertoo Valkopilkun kovasta elämästä. Naaras on tosiaan pienikokoinen, hyvin havainnollistettuna sen kokoinen minkä kokoinen olisi vastanimetty soturi. Keho on vielä pennun oloinen, mutta voimat kuin soturilla. Luonteeltaan naaras on kuin pahainen teini, mutta samaan aikaan äiti. Silloin kuin häntä ei kiinnosta, häntä ei todella kiinnosta. Tämä olo kytkeytyy osittain myös masennukseen, mikä ajaa häntä erilleen kaikesta, kun tällainen kausi puskee päälle. Kumppaniaan ja pentujaan rakastaa senkin edestä, mikä pitää hänet täysjärkisenä.

Menneisyys & Perhe: Valkopilkun menneisyys onkin tavallistakin tavallisempi. Hän syntyi Varjoklaaniin ehjään, rakastavaan perheeseen. Isänsä Karhunlaukka ja emonsa Joutsenenaskel saivat kolmikon, Valkopennun, Punapennun ja Näätäpennun. Perhe oli hänen tukiverkostonsa, minkä kautta naaras oppi avoimuuden ja hyvät sosiaaliset taitonsa. Valkopilkku nousi soturiksi sisarensa Punaneilikan ja veljensä Näätävarjon kanssa. Pian tämän jälkeen syttyi sota Varjoklaanissa, mikä verotti hänen molempien vanhempiensa henget, sekä ystäviensä karkaamisen toisiin klaaneihin.
Ajan kulumisen jälkeen Näätävarjo rakastui kotikissaan, mikä pakotti hänet jättämään klaanin naaraan alkaessa odottaa Valkopilkun veljelle pentuja. Sisarukset pitivät silti säännöllisesti yhtä Näätävarjoon, kunnes kotikissan kaksijalkojen muutto toisaalle, vei Näätävarjon heiltä kokonaan pois. Punaneilikan kapinoivan luonteen takia hän liittoutui Tuuliklaanilaisen naaraan kanssa ja päätti kokonaan jättää klaanielämän. Tuohon aikaan veljeilyä saman sukupuolen edustajan kanssa ei katsottu hyvällä, joten Punaneilikka teki vaikean päätöksen vetäytyessään kujakissaksi Tuuliklaanilaisen naaraan kanssa. Näin Valkopilkku jäi Varjoklaaniin yksin, mikä oli hänelle kova kolaus. Aina tähän päivään asti hän oli pystynyt turvautumaan perheeseensä ja ystäviinsä, mutta ensimmäistä kertaa hän oli kokonaan yksin. Tästä alkoi naaraan masennus, mikä oli tänä aikana pahimmillaan.
Masennuskaudet vaihtelivat aina toisinaan, mutta naaras huomasi ettei hän pystynyt perustamaan perhettä, kollien karttaessa sellaista naarasta, joka ei ollut mieleltään terve. Toisin kuitenkin kävi kun silloinen Ruoskahäntä astui kuvioihin. Pari ystävystyi nopeasti ja sitäkin nopeammin huomasivat perustavansa perhettä.
Vainoharhaisuus Ruoskatähteä kohtaan oli kausittaista, Valkopilkun luullessa kumppaninsa pettävän häntä Punavirran ja Ristiarven kanssa. Naaraan ailahtelevaisuus mustasukkaisuuden kanssa tuotti parille ongelmia, mutta kaikesta huolimatta Ruoskahäntä pysyi hänen vierellään. Hiiliturkin ja Kuolemanloimun kuolemat olivat kova pala naaraalle, jonka takia hän ei pystynyt kuvittelemaan enää itseään emona. Hallasävelen tulo maailmaan kuitenkin muutti kaiken ja tytär olikin emonsa silmäterä.
Vaikka Valkopilkku selvisi kaikesta ja sai tasapainon elämäänsä, monen vuoden takaiset demonit palasivat kummittelemaan. Naaras ei ollut käsitellyt tuskaa pitkilleen, joten tämä kerta koitui hänen kohtalokseen. Valkoinen soturi jätti perheensä Varjoklaaniin ja katosi kujille. Masennus johti erilaisten lääkkeiden käyttöön, mikä johti kehon ja mielen lopulliseen rappeutumiseen. Kuin salama kirkkaalta taivaalta Valkopilkku näki enneunen, mikä sai hänet nousemaan omasta suosta ja yrittää löytää elämänsä uudelleen.

PERHE:
Vanhemmat: Karhunlaukka & Joutsenenaskel
Sisarukset: Näätävarjo & Punaneilikka
Kumppani: Ruoskatähti
Pennut: Hallasävel, Hiiliturkki, Kuolemanloimu

Muuta:
•Sairastaa masennusta
•Hylkäämisen tunnelukon omaava. Jatkuva pelko yksinjäämisestä
•Ottaa kaikki siipiensä suojaan ja on hyvin rakastava kaikkia kohtaan
•Aina halunnut adoptiopennun
•Theme song: James Arthur – Say you won’t let go
•Traumatisoitunut uimisesta, joten ei suostuisi tekemään sitä edes pakon edessä

TAIDOT:
Voima 3/5
Kestävyys 4/5
Nopeus 4/5
Uiminen 0/5
Saalistaminen 3/5
Kiipeily 2/5
Tasapaino 3/5
Opettaminen 5/5
Sosiaaliset taidot 5/5

Toivon että annatte armoa mun hahmojen lyhykäisistä lomakkeista ihan sen takia että mun roolausuraa koristaa tää kolmen vuoden tauko ja siihen lisättynä mun huono muisti, nii not so good

Vastaus:

Valkopilkku on lisätty ^^
Laitoin hänen oppilaakseen Hallasävelen, koska mulla oli sellainen tunne, että ainakin se auttoi tytärtään oppilaana aika paljon, enkä ollut varma kuka alunperin on ollut :,D Ja lisäsin myös pentupuoliin Vihakatseen ja Kostosydämen.

p.s jatkossa muista laittaa nimiin kaikki kissan nimet, nyt ei hätää, kun tiedän Valkopilkun nimet (luulen ainakin tietäväni), mutta jos kissan nimi on vaihtunut se pitäisi saada kissan sivulle yläpalkkiin ^^'

- Masi YP -

Nimi: Varjo

17.09.2018 20:13
Aavepentu, Aavetassu, Aaveroihu
Nimi: Aavepentu
Ikä: 0 kuuta
Klaani: Lumouksenklaani
Sukupuoli: Kolli
Korkeus: Keskikokoinen & lihaksikas
Arvo: Pentu
Tulevaisuuden arvo: Soturi
Haave: Olla hyvä ja uskollinen soturi lumouksenklaanille sekä saada mahdollisesti joskus oman perheen
Vanhemmat: Hopeakuu & Pajuhäntä
Roolija: Wilma aka Varjo

Suhteet & taidot:

(Valmiiksi soturiaikaan)
Voima 3/5
Kestävyys 3/5
Nopeus 4/5
Uiminen 0/5
Saalistaminen 4/5
Kiipeily 2/5
Tasapaino 3/5
Opettaminen 4/5
Sosiaaliset taidot 3/5

Mestari: -
Oppilaat: -

Ystävät: Hopeakuu, Pajuhäntä, Savukuu, Minttupilvi, Kultapiiskunvarsi, Kiurunlaulu, Mutakäpälä, Jänisruska
Muut klaanit: -
Viholliset: -
Muut klaanit: -

Luonne & Ulkonäkö
Aaveroihu on viileän kohtelias kolli, jolle tärkeimpiä asioita ovat uskollisuus omalle klaanille sekä tietenkin perheelle. Toinen osaa olla aika mustavalkoinen tai kapeakatseinen oikeassa ja väärässä pitäen asiaa aika yksinkertaisena, jonka takia kolli osaa olla hyvin tuomitseva halutessaan eikä välttämättä suostu myöntämään itse olleensa väärässä, vaikka ymmärtäisikin asian. Voi pitää omaa mielipidettään ainoana oikeana ja sen takia tuoda itsestään esiin kuvaa ylimielisenä, vaikka haluaakin ajatella kaikki muut itsensä edellä. Nauttii yksinäisyydestä ja hiljaisuudesta enemmän, mutta ei täysin vain ole varma, miten muiden kanssa tulisi toimia. Kolli ei varsinaisesti osaa tuoda itsestään hirveästi mitään esiin vaan suurissakin porukoissa hiljenee helposti vältellen huomiota, vaikka puheenkin edestä muita kuuntelee kyllä. Hänellä voi olla suuret ja vahvat mielipiteet, jotka perustuvat jopa tunteettomalta vaikuttavaan logiikkaan ja hänen järkeensä, mutta ei hirveästi niitä esille tuo. Ei tuo tunteitaan julkisesti kellekään tuo ilmi ja tyytyy siihen, minkä itsensä mielestä kriittisenä arvostelijana uskoo ansaitsevansa. Laittaa kaikki muiden eteensä ja sillä haluaa todistaa, että muut ovat paljon häntä arvokkaampia, koska ei osaa sitä sanoin kuvailla minkään muunkaan lisäksi. Osaa oikeasti välittää muista paljon ja rakastaa, mutta ikääntyessä tuntuu enemmän vain sulkeutuvan jonkinlaisen kuoren sisälle tietämättä, mitä tarkalleen haluaisi saavuttaa.

Pentuna enemmän avoin, iloinen ja rento kolli, joka tuntuu enemmän keskittymään ja ajattelemaan liikaa vanhempana. Alkaa peittelemään tunteitaan jopa ujon tapaisesti tietämättä sitä, kehen luottaa tai miten pitäisi tilanteissa käyttäytyä. Ei halua vaikuttaa heikolta, jonka takia tuntuu painuvan kuorensa alle, vaikka jossain sisimmässä vielä toisesta löytyy se rento ja huumorintajuinenkin herrasmies.

Aaveroihu ei niinkään näytä kummaltakaan vanhemmaltaan täysin, mutta omaa silti joitain piirteitä molemmilta. Kolli on kooltaan lähemmäs keskipitkää, johon toki vaikuttavat hänen hiukan normaalia pidemmät jalkansa. Rakenteeltaan lähemmäs solakkaa ja hoikkaa, mutta omaa silti leveät lavat ja lihaksikkaan rakenteen, vaikkei se välttämättä päältäpäin näkyisi. Turkki on keskipitkä, tuuhea ja pentumaisen pehmeä aina, vaikka yleensä onkin hiukan sekaisin sojottamassa eri puolille eikä suittu siistiksi. Väritykseltään suurimmaksi osaksi täysin valkeaa aina tassuista kasvoille asti, mutta silti toisen lavalla sekä toisen puolen kyljellä on keskikokoiset laikut, jotka eivät muodoltaan erityisemmin miltään näytä. Väritykseltään ne ovat hyvin vaalean ruskeita, mutta eroavat silti oikein hyvin valkeasta väristä. Häntä on myös täysin valkea ja muuta kehoa hiukan tuuheampi, vaikka ei nyt mitenkään hirveän pitkä. Kasvot ovat aika kapeat, kun taas silmät ovat lähemmäs pyöreät ja väritykseltään myrkyn vihreät. Korvat ovat korkeat, viikset pitkät ja nenänpää harmahtava

Menneisyys & perhe
Syntyi lumouksenklaanille Hopeakuulle sekä toisen kumppanille Pajuhännälle naaraan hoitaessa vielä aikaisemmin kuolleen kuningattaren pentua.

Isovanhemmat (Hopeakuu) : Syyslaulu & Sudenulvonta
Emo Hopeakuu, isä Pajuhäntä
Veljet: Mutakäpälä, Jänisruska
Sisko: Kiurunlaulu
Kasvattisiskot: Kultapiiskunvarsi & Minttupilvi
Täti: Kuunsirpale
Eno: Sudenlaulu
Serkku: Savukuu

Muuta
• Aaveroihu ei tavoittele sen enempää arvokasta asemaa klaanissa toivoen kuitenkin, että pelkkä hänen sokea uskollisuutensa tulee tarvittaessa riittämään
• Haluaisi myöhemmin kumppanin rinnalleen, jolle perheensä tavoin voisi näyttää sen toisenkin puolen viileyden alta
• Toivoo sisaruksilleen ja vanhemmilleen pelkkää onnea ja toivomusten täyttymistä elämässään ollen valmiina tulevaisuudessa auttamaan niiden tavoittelemisessa
• Pitää klaania tärkeimpänä, joten jos ikinä joutuisi valitsemaan jonkun muun ja sen väliltä valitsisi kolli luultavasti klaaninsa
• Omaa hyvän uskon tähtiklaaniin ja pitää soturilakia tärkeänä, joten ei ikinä suostuisi sitä rikkomaan mistään hinnasta
• Rakastaa iltoja, öitä ja pimeyttä, jolloin tähdet loistavat kauniina ja kirkkaina taivaalla. Toisen voi siis usein löytää liian myöhään valvomasta ja katselemasta ainoastaan taivasta, jotka toisen sanojen mukaan auttavat häntä ajattelemaan.

Pötkö: Aavepentu (-roihu) • 0 kuuta • Tuuheaturkkinen valkea kolli, jonka turkilla on ruskeita laikkuja sekä myrkyn vihreät silmät • Wilma

Kiurupentu, Kiurutassu, Kiurunlaulu, Kiuruntähti
Nimi: Kiurupentu
Ikä: 0 kuuta
Klaani: Lumouksenklaani
Sukupuoli: Naaras
Korkeus: Pienikokoinen & hoikka
Arvo: Pentu
Tulevaisuuden arvo: Päällikkö
Haave: Nousta johtamaan klaania ja näyttää muille kykynsä
Vanhemmat: Hopeakuu & Pajuhäntä
Roolija: Wilma aka Varjo

Taidot & suhteet

(Valmiiksi oppilasaikaan)
Voima 3/5
Kestävyys 4/5
Nopeus 4/5
Uiminen 0/5
Saalistaminen 3/5
Kiipeily 4/5
Tasapaino 4/5
Opettaminen 3/5
Sosiaaliset taidot 4/5

Mestari: -
Oppilaat: -

Ystävät: Hopeakuu, Pajuhäntä, Minttupilvi, Kultapiiskunvarsi, Savukuu, Aaveroihu, Mutakäpälä, Jänisruska
Muut klaanit: -
Viholliset: -
Muut klaanit:

Luonne & ulkonäkö
Kiurunlaulu on puhelias ja rento naaras, joka kuitenkin yrittää koko ajan todistella itseään sekä jopa jonkinlaista paremmuuttaan. Ajan myötä toisesta tulee esiin pentumaisen ilon tilalle se kunnianhimo haluamaansa asiaa kohden sekä jonkinlainen juonittelu, joka yleensä ajaa naaraan omaa etua mahdollisimman paljon. Hän ei uskalla päästää hirveästi muita elämäänsä, koska ei halua joutua muiden takia luopumaan omista tavoitteistaan, koska tietää tekevänsä sen vain, jos voi jotain toista auttaa. Kiurunlaulu on avulias, jos joku häneltä apua tarvitsee ja luotettava, joka kyllä kantaisi muiden salaisuudet hautaansa asti. Toinen kyllä tekisi paljon itsensä takia, mutta ei ikinä suostuisi käyttämään ketään muuta siihen. Suuttuu todella helposti ja loukkaantuu, mutta ei siitäkään huolimatta käyttäisi yhtään ketään omaksi hyödykseen. Ehkä sen takia, että ei halua ketään pettää, mutta haluaa myös pärjätä itsekseen ilman, että hakee muilta apua. Oman henkensäkin uhalla ei ikinä suostuisi nöyrtymään toisen edessä ja pyytämään apua, jottei ketään vahingossakaan saisi heikkoa kuvaa toisesta. Kiurunlaulu yrittää käyttää elämäänsä todistaakseen itseään ja tehdäkseen itsestään kuulun, mutta ainoastaan vahvana, itsenäisenä ja viisaana naaraana. Ehkä välillä liiankin yrittää sitä tuoda esiin äkkipikaisuudella ja liiallisella rohkeudella, vaikka toisen alla kyllä piilee lopulta se viisas ja rauhallinen olemus.

Ulkonäöllisesti Kiurunlaulu on lähempänä emoaan kuin isäänsä. Kiurunlaulu on kooltaan hiukan pienikokoisempi, vaikka omaakin silti normaalia pidemmät jalat, jotka jotain pituutta toisen suuntaan lisää. Ei hän kuitenkaan ainoastaan lyhyt ole vaan muustakin kehosta pienempi kuin normaali naaras. Hänellä on hento ja vähän liiankin hoikan tuntuinen rakenne, mutta omiin mittasuhteisiin kuitenkin jonkinlaiset lihakset. Ei nyt mitenkään todella lihaksikas, mutta ei selvästi ole pelkkää luutakaan, ja voi jopa yllättää jonkun toisen taistelussa.
Naaraan turkki on suurimmaksi osaksi harmahtava, mutta toisen selkää pitkin kyljille asti kulkee muutama ruskeanharmaa raita muutaman sentin välimatkoilla toisistaan. Vatsa tassujen sekä rinnan lisäksi taas ovat täysin valkeita. Karvapeite on melko lyhyttä, mutta silti pentumaisen pehmeää ja yleensä hyvin järjestykseen suittu. Lyhyt, mutta tuuhea täysin harmaa häntä aivan kuten Kiurunlaulun kasvotkin. Pää on pyöreä, kuten myös kauniin tummansiniset silmät. Nenänpää on polkuanturoiden tapaan musta.

Menneisyys & perhe
Syntyi lumouksenklaanille Hopeakuulle sekä toisen kumppanille Pajuhännälle naaraan hoitaessa vielä aikaisemmin kuolleen kuningattaren pentua.

Isovanhemmat (Hopeakuu) : Syyslaulu & Sudenulvonta
Emo Hopeakuu, isä Pajuhäntä
Veljet: Mutakäpälä, Jänisruska
Sisko: Kiurunlaulu
Kasvattisiskot: Kultapiiskunvarsi & Minttupilvi
Täti: Kuunsirpale
Eno: Sudenlaulu
Serkku: Savukuu

Muuta
• Ihailee lumouksenklaanin päällikköä Veriruusua sekä muita naaraita, jotka ovat onnistuneet kipuamaan oman klaaninsa päälliköksi
• Ajattelee naaraita kolleja parempina ja kunnioittaa heitä, koska kuningattaret synnyttävät klaanille pentuja varmistaen sen tulevaisuuden ja samalla uskoo siihen, että kollit eivät osaa ratkaista asioita sivistyneesti puhumalla vain ainoastaan kynsiään käyttämällä
• Haluaisi tulevaisuudessa kohota vielä johtamaan lumouksenklaania varmistaen itse sen tulevaisuuden sekä samalla kasvattaa klaania yhdeksi järven vahvimmaksi
• Kasvanut veljiensä ympärillä, jonka takia toiselle on tullut tarve todistaa itseään varsinkin kolleille, jotta ketään ei ajattelisi toista heikoksi
• Tuskin tulevaisuudessa tulee saamaan kumppania tai pentuja, koska haluaa keskittyä tavoitteeseen ehkä tulevaisuudessa päällikkönä eikä pentujen emona tai rakastavana kumppanina. Ei muutenkaan päästä ketään kollia veljiensä lisäksi tarpeeksi lähelle ja eikä usko kenenkään olevan riittävän hyvä hänelle.
• Jos joskus kuitenkin tulee tilaisuus siihen, että toinen pentuja saisi jonkun kanssa hylkäisi naaras ne luultavasti heti syntymän jälkeen ja yrittäisi unohtaa
• Pelkää sitä, että voisi kiintyä johonkin liikaa ja lopulta se jokin murtaisi Kiurunlaulun sydämen

Pötkö: Kiurupentu (-nlaulu) • 0 kuuta • Harmaaraidallinen hoikka naaras, jolla on tummansiniset silmät • Wilma

Vastaus:

Lisätty ^^

- Masi YP -

Nimi: EE

12.09.2018 11:41
Kissasi kaikki nimet: Kuihtunutpentu, Kuihtunuttassu, Kuihtunutkukkanen
Nimi: Kuihtunuttassu
Ikä: 6 kuuta
Klaani: Jokiklaani
Sukupuoli: naaras
Korkeus: keskikokoinen
Arvo: parantajaoppilas
Tulevaisuuden arvo: parantaja
Haave: palvella hyvin klaania parantajana, mykkyydestä huolimatta
Vanhemmat: tuntemattomat kaksi jokiklaanilaista
Roolija: EE

Taidot & Suhteet:
Taidot: 0-3 (parantaja 0-5)
Voima – 1/3 (3/5)
Kestävyys – 2/3 (3/5)
Nopeus – 2/3 (4/5)
Uiminen – 3/3 (5/5)
Saalistaminen – 1/3 (2/5)
Kiipeily – 0/3 (1/5)
Tasapaino – 1/3 (2/5)
Opettaminen – 1/3 (1/5)
Sosiaaliset taidot 1/3 (2/5)
Yrttien muistaminen – 2/3 (4/5)

Mestari: Kristallipääsky

Ystävät: Kristallipääsky, Savusydän, Tulenhenki, Hohdonroihu
Muissa klaaneissa: Vuolaskyynel, Hiirenpolku

Viholliset: -
Muissa klaaneissa: -

Luonne & Ulkonäkö:
Kuihtunutkukkanen on luonteeltaan yksin viihtyvä, eikä pidä itsestään turhaa meteliä. Ei hän kylläkään siihen pystyisi, tietyistä syistä. Välillä naaras on epäileväinen itseään kohtaan, eikä ole varma, onko tarpeeksi hyvä parantajan tehtäviin. Hän on kuullut asioita siitä, miten parantajien tulisi antaa neuvoja klaanilaisilleen, mutta on pettynyt itseensä, kun ei pysty sitä tekemään. Kuihtunutkukkanen ei pidä siitä, että hänen mykkyytensä mainitaan, muttei myöskään loukkaannu siitä. Vanhemmalla iällä hän on suurimmaksi osaksi ylpeä omasta ’viastaan’. Naaras välillä pelkää, miten muut kissat suhtautuvat häneen, vaikkei kuitenkaan ole ujo. Jos hänellä olisi enemmän itseluottamusta, hän seurustelisi ventovieraidenkin kanssa. Kuihtunutkukkanen on siis suurimmaksi osaksi positiivinen kissa, jokaisen kissan kokemia suruja mukaan laskematta. Naaras on hyvin mukavuudenhaluinen, eikä haluaisi elämäänsä muutoksia. Pienetkin asiat saavat parantajan iloisiksi, kuten myös ne voivat kaataa koko maailman.

Kuihtunutkukkasen pohjaväri on kermanvalkoinen. Väri tummuu hieman tassuihin, kuonoon ja hännäntyveen. Hännäntyven lähistöllä alaselässä on naaraalla tiheitä ruskeita leopardikuvioita. Melkein kaikkialla muualla on ruskeita juovia, paitsi puhtaanvalkoisissa vatsassa ja rinnassa. Häntä on hänellä tummankermanvalkoista ja sitä peittää ruskeat raidat. Otsassa naaraalla on myös raitoja. Kuono tummenee nenänpäähän. Nenä on tummanvaaleanpunainen, kuten polkuanturatkin. Kuihtunutkukkanen ei ole kovinkaan lihaksikas, muttei myöskään umpiheikko. Hänellä on isot korvat, ja kauniin taivaansiniset silmät, joilla kommunikoi. Yltä päältä hyvin viehättävä kissa.

Menneisyys & Perhe:
Kuihtunutkukkanen syntyi kahdelle jokiklaanilaiselle hiirenkorvan alulla. Pentu oli hiljainen, jota monet luulivat vain ujoudeksi. Jossakin kohtaa ilmeni, että naaras oli puhekyvytön, eikä hänen emonsa sellaista halunnut. Yksinkertaisesti naaraan emo hylkäsi pentunsa, mutta tämä ei aiheuttanut hänelle minkäänlaista katkeruutta. Kuitenkin hän oli iloinen siitä, että sai olla olemassa.

Muuta:
• Kuihtunutkukkanen on mykkä, mutta hän itkee, vinkuu ja huutaa kivusta ja säikähdyksestä.
• Unissaan Kuihtunutkukkanen osaa puhua, mutta hänellä ei ole varsinaista ääntä, vain väritön ja tunnistamaton kaiku, jota ei voi luokitella naaraan tai kollin ääneksi.
• Rakastaa vettä ja kuinka kiehtovaa se on, hänet voi usein löytää purojen läheltä tuijottelemasta.
• Tähtiklaani on aina kiinnostanut Kuihtunutkukkasta, joka saa jonkinlaista lohtua siitä, että pystyy puhumaan unissa.
• Kissojen parantaminen on jollakin tasolla ainut asia, josta hän pitää, kuten myös yksi ainut asia, jolla hän voisi tuntea itsensä hyödylliseksi, joten päätti ryhtyä parantajaksi.

Theme Song: Quiet – Paul Simon

Vastaus:

Lisätty, ilmoita jos luomani pötkö ei ole mieleinen klaanisivulla ^^'

- Masi YP -

Nimi: heli-fairy

11.09.2018 16:40
Kissasi kaikki nimet: Iltapentu, Iltatassu, Iltahämärä

Nimi: Iltapentu

Arvo: Pentu

Ikä: 0 kuuta

Tulevaisuuden arvo: Oppilas

Klaani: Myrkkyklaani

Haave: Päästä joskus arvovaltaiselle tasolle ja saada oma perhe.

Sukupuoli: Kolli

Vanhemmat: Pihkasiipi & Pakkasnauru

Korkeus: Suurehko

Roolija: Heli
Taidot & Suhteet:
Taidot: Pisteytys 0-5 (Valmiina soturiaikaa varten)

Voima 5/5

Kestävyys 4/5

Nopeus 3/5

Uiminen 4/5

Saalistaminen 2/5

Kiipeily 2/5

Tasapaino 4/4

Opettaminen 2/5

Sosiaaliset taidot 3/5


Mestari:

Oppilaat:Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? : Rikkorouta, Pihkasiipi, Pakkasnauru

Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? :


Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? : Sädekatse

Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? :


Luonne & Ulkonäkö:
Kolli on luonteeltaan isänsä kaltainen, hiljainen ja kylmä juonittelija. Enemmän pentu- ja oppilasiässä hän on aika emonsa kaltainen aktiivinen ja innokas, kuitenkin omaa jo vivahteen isänsä kylmyyttä sekä itsepäisyyttä. Iltahämärä tykkää juonitella ja pitää itseään parempana, hieman ilkeänä ja itsepäisesti tykkää johtaa joukkoa. On hänen saatava olla johtamassa partiota tai päästä esimerkki malliksi harjoituksissa. Hän on sydämeltään kylmä ja ilkeähkö, vaikka voisi pennusta muuta ensin odottaa.
Illan iskiessä ja päivän muuttuessa iltaan, kolli unohtaa liian kylmän ja itsepäisen luonteensa, jolloin hänestä tulee enemmän ystävällinen sekä lämmin. Läheisilleen, kuten perheelleen ja ystävilleen, hän on kiltti ja ystävällinen, avulias sekä jopa joskus empaattinen. Tämä luonteenpiirre tulee esille vasta kasvaneessa oppilaassa, kun taas pennusta tähän ikään asti, kolli on innokas, kylmä, vaikka leikkisä sekä jo hieman itsepäinen, vaikka osaa välittää nuorenakin perheestään sekä harvoista ystävistään, joita saattaa saada.

Ulkonäkönsä Iltahämärä on saanut puoliksi kummaltakin vanhemmaltaan. Hän on kooltaan suurehko ja omaa isänsä kasvattamia lihaksia. Tuon turkki on paksuhko ja vedenkestävä, vaikka karvaa onkin tuhdihko kerros pitääkseen hänet lämpimänä. Tuon turkki on sävyltään punertavan ruskea, omistaen havaittavia oransseja, ruskeita sekä punaisia läikkiä. Hänellä on emonsa oranssit silmät, jotka kuitenkin loistavat hieman isänsä kalman valkeiden silmien lailla. Iltahämärän nenänpää on punertava, viikset pitkät ja polkuanturat tumman vaaleanpunaiset.
Kollin häntä on pitkähkö, myös tuuheahko, muttei yhtä tuuhea kuin kollin muu turkki. Hänen kasvonsa ovat hieman pyöreät ja korvat suurehkot omistaen tumman ruskeahkot tupsut. Iltahämärän kasvot omistavat valkeaa turkkia, joka lähtee kollin nenänvarresta poskille, siitä suulle ja leukaan, josta kaulaan ja rintaan. Valkea ei ole puhtaan valkeaa vaan enemmänkin luonnonvalkoista, hieman jopa likaisen väristä. Valkea jatkuu alas rinnalta vatsaan sekä kollin hännäntyveen asti. Myös tuon jalkojen sisäpuolet ovat valkeat, muuten ruskean punainen sävy valtaa kollin turkin. Hänen tassunsa ovat suuret ja omistavat terävät kynnet, kuten myös suu terävät hampaat.Menneisyys & Perhe:
Normaali klaanipennun menneisyys, kasvaen enemmän emon tassuissa, kun isä ei ole ollut niin perhekeskeinen.


Emo Pihkasiipi. Isä Pakkasnauru.
Veli Rikkorouta
Tädit Sädekatse, Tuntematontuuli,
Sedät Sirukatse,
Isovanhemmat Tuntematonkatse ja Lieskatuuli. Jäätähti ja Veritähti.Muuta:
• Kollilla on kaksiluonnetta, jotka näyttäytyvät eriaikaan. Aamusta iltapäivään kolli on itsepäinen, ilkeä ja kylmä kissa, kun taas illalla hän on enemmän ystävällinen ja lämmin, ainakin läheisilleen. Tästä saa nimensä.
• Saavutettuaan oppilasaikansa hän alkaa nauttimaan enemmän yöajasta, mutta tasoittaa rytminsä soturiaikaa lähestyessä. Pitää illasta, iltahämärästä, kuusta ja tähdistä.
• Haluaa mestarikseen hyvän ja vahvan kissa. Haluaisi isänsä, mutta tietää, ettei se olisi niinkään mahdollista.
• Kiinnostuu arvovaltaisista paikoista oltuaan soturina hyvän tovin ja alkaa tekemään asian eteen enemmän töitä.
• Lempiherkkua sorsat.
• Kolli haluaa monia oppilaita.
• Toivoo saavansa yhden hyvin tärkeän ystävän elämänsä ainaka veljensä lisäksi omasta klaanistaan. Edes yhden ellei useampia.

Theme song: Little Poor Me - Layto

Pötkö: Iltapentu(-hämärä • 0 kuuta • Suurehko punertavan ruskea ja valkea rintainen sekä vatsainen kolli oranssilla silmäparilla • heli

Vastaus:

Lisätty ^^

- Masi YP -

Nimi: Diamella

11.09.2018 11:26
//MASI!!//En osannut kaikkiin kohtiin laittaa kissojen ikiä, joten toivon että vähä helppaisit. Pidemmät lomakkeet tulee pikkuhiljaa//

• Varpushaukka • 50 kuuta • Kellertäväturkkinen, puuman näköinen naaras keltaisilla silmillä • Diamella • Jokiklaani

• Mustasurma • 67 kuuta • Musta pidempiturkkinen ja muita hieman pienempi kolli, useilla arvilla ja keltaisilla silmillä • Diamella • Tuuliklaani

• White (-Death) • 78 kuuta • Valkoinen pitkäturkkinen kolli yhdellä meripihkan värisellä silmällä • Diamella • Erakko

• Tiikerililja • 55 kuuta • Tiikerikuvioinen naaras vankalla keholla ja vihertävänkeltaisilla silmillä • Diamella • Luopio

• Syyslaulu • en osaa arvioida tän kuita • Pitkäturkkinen siamilaisnaaras jäänsinisillä silmillä • Diamella • Lumouksenklaani

• Kuunsirpale • En osaa arvioida tän kuita • Naaraaksi hyvin pieni lyhytturkkinen siamilainen jäänsinisillä silmillä • Diamella • Lumouksenklaani

• Lumituhka • (?) kuuta • Harmaan tuhkan värinen kolli valkoisilla tassuilla ja hännänpäällä. Jäänsiniset silmät ja oikean puolen silmää koristaa suuret arvet • Diamella • Varjoklaani

• Sieluveri • (?) kuuta • Verenpunainen naaras, yhdellä valkoisella tassulla. Jäänsinisiä silmiä ympäröi paksut mustat reunukset • Diamella • Varjoklaani

• Puumahalla • 75 kuuta • Kellertäväturkkinen, puuman näköinen naaras keltaisilla silmillä • Diamella • Erakko

• Arpikynsi • 40 kuuta • Kellertäväturkkinen, puuman näköinen kolli ruskeilla silmillä • Diamella • Synkkäklaani

• Joutsenyö • 40 kuuta • Musta, pitkäturkkinen naaras keltaisilla silmillä. Muita naaraita selvästi pienempi • Diamella • Tuuliklaani

• Lasihiekka • 70 kuuta • Beigen värinen, itämainen kolli hailakanvihreillä silmillä • Diamella • Tuuliklaani

• Rusakkoturkki • 74 kuuta • Beigenvärinen pitkäturkkinen kolli hailakanvihreillä silmillä • Diamella • Jokiklaani

• Kuunloiste • 45 kuuta • Harmaansävyinen kilpikonnakuvioinen naaras hailakan turkoosin värisillä silmillä • Diamella • Varjoklaani

• Haukkatähti • 75 kuuta • Suurikokoinen kolli valkoisella pohjalla, tummansinisillä juovilla. Pitkät turkki ja meripihkanväriset silmät • Diamella • Luopio

• Kiara • 75 kuuta • Tummansininen naaras luonnonvalkoisilla leopardintäplillä pääosin selässä. Toinen korva luonnonvalkoinen, korvissa renkaat. Tulenoranssit silmät • Diamella • Erakko


Vastaus:

Nämä lisätty, ja laitoin iän sisarusten tai kumppanin mukaan ^^'
Jään odottelemaan hakemuksia ^^

- Masi YP -

Nimi: Cecci

08.09.2018 18:14
Hahmon nimet:Kuolopentu, Kuolotassu, Kuolosydän

Nimi: Kuolotassu

Arvo arantajanoppilas

Tuleva arvo: Parantaja

Ikä: 10 kuuta

Klaani: Varjoklaani

Kolli vai naaras: Naaras

Korkeus: Pieni/lyhyt

Haave: Kuolokynsi haaveilee olevansa klaanien paras parantaja.

Vanhemmat: Emo Kaarna ja isä Kahle.

Roolija: Cecci

Mestari: Kirkaslintu

Ystävät: Kirkaslintu ja Risatassu

Ystävät muissa klaaneissa: Korpinsulka ja Kylmäsydän.

Viholliset: -

Viholliset muissa klaaneissa: -

Voima: 1/3

Kestävyys: 1/3

Nopeus: 3/3

Uiminen: 0/3

Saalistaminen: 1/3

Kiipeily: 3/3

Tasapaino: 2/3

Opettaminen: 1/3

Sosiaaliset taidot: 0/3

Yrttien muistaminen: 3/3

Luonne: Kuolosydän on ujo, ja tuntee helposti olonsa yksinäiseksi. Hän ei ole sosiaalinen, eikä hakeudu muiden seuraan. Naaras tuntee aina olevansa eksyksissä ja pelkää että hänet hylätään. Kuolosydän on myös lempeä ja hellä. Hänelle on helppo uskoutua ja hän osaa auttaa muita. Naaras ei halua tappaa eikä muutenkaan tapella, tai satuttaa muita. Perhe, on aina ollut Kuolosydämelle arka kohta, mutta hän yrittää peittää sen. Kuolosydän piilottelee verhon takana, eikä hänen lähelleen ole helppo päästä, tai luottamusta saada. Jos naaraan luottamuksen kuitenkin saa, on saanut hyvän ja luotettavan ystävän. Kuolosydän pelkää erottuvansa joukosta, ja juuri tämän takia hän piilottaa tunteitaan, että vaikuttaisi vahvemmalta.

Ulkonäkö: Kuolosydän on pienikokoinen ja siro. Hänellä on Musta turkki, mutta tassut ja vatsa ovat valkoiset. Samoin vasen korva. Naaraan rinnassa on valkoinen, sydämen muotoinen laikku. Hänen hännänpäänsä on myös valkoinen. Kuolosydämen vasen silmä on vihreä ja oikea silmä sininen. Naaraan häntä on melko lyhyt ja tassut ovat pienet. Hänen hampaansa ovat kirkkaan valkoiset, ja terävät. Hän kävelee ripeästi, mutta hiljaa. Hän sulautuu varjoihin, eikä kiinitä itseensä huomiota. Kuolosydän ei muistuta vanhempiaan melkein ollenkaan.

Menneisyys: Kuolosydän syntyi erakoksi, kaukana klaaneista. Hän kuitenkin sairastui ihan pentuna ja hänet hylättiin. Hänet vietiin Varjoklaanin reviirin lähelle ja niin varjoklaanilaiset hänet löysivät. Kirkaslintu paransi Kuolosydämen ja tämän ansiosta Kuolosydän kiinnostuikin parantajan paikasta. Kuolosydän ei ole kuullut vanhemmistaan, eikä hänellä ole sisaruksia. Hänen vanhempinsa nimet olivat Kaarna ja Kahle.

Muuta: Erakkona Kuolosydämen nimi oli Varjo. Hän haaveilee löytävänsä perheensä. Kuolosydän uskoo Tähtiklaaniin. Hän suhtautuu myönteisesti muihin klaaneihin, erakkoihin ja kotikisuihin. Kuolosydän pitää yleensä matalaa profiilia, eikä nauti huomiosta. Naaras halusi ryhtyä parantajaksi, koska hän sai pentuna apua Kirkaslinnulta ja hän rakastaa muiden auttamista, eikä tykkää tapella. Hänen tavoitteensa on tulla klaanien parhaaksi parantajaksi ja saada hyvä ja pitävä yhteys Tähtiklaaniin.

Vastaus:

Lisätty ^^ Hyvin tehty hakemus!

- Masi YP -

Nimi: Pelkotuoksu

06.09.2018 18:10
Kissasi kaikki nimet: Hiirenvirnapentu, Hiirenvirnatassu, Hiirenvirna-askel

Nimi: Hiirenvirna-askel

Arvo: Soturi

Ikä: 20 kuuta

Tulevaisuuden arvo: Varapäällikkö?

Klaani: Ruskaklaani

Haave: Tulla päälliköksi ja olla arvostettu. Saada pentuja ja kumppanin.

Sukupuoli: Kolli

Vanhemmat: Persilja-askel & Hanhikäpälä

Korkeus: Keskikokoinen

Roolija: PelkotuoksuTaidot & Suhteet:
Taidot: (Pisteytys 0-5)

Voima 5/5

Kestävyys 4/5

Nopeus 4/5

Uiminen 1/5

Saalistaminen 5/5

Kiipeily 3/5

Tasapaino 2/5

Opettaminen 3/5

Sosiaaliset taidot 4/5

Mestari: Leijonantähti/surma

Oppilaat:

Ketkä ovat ystäviäsi omassa klaanissasi?: Vuolaskyynel, Mustahäntä, Orvokkituike, Mustasydän ja Susiviilto

Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa?:

Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi?:

Luonne & Ulkonäkö:
Hiirenvirna-askel on ruskea kolli, jolla on tummanvihreät silmät. Hänellä on pyöreät, ymmärtäväiset silmät. Korvat taas ovat aika isot ja väriltään vaaleanmustat. Viikset ovat pitkät, kullanruskeat. Kollilla on terävät hampaat ja siksi hän on hyvä saalistamaan. Hänellä on pieni nenä, joka on vaaleanpunainen. Ruumiinrakenteeltaan kolli on solakka, ja aika lihaksikas.
Hiirenvirna-askel on rauhallinen, lempeä ja iloinen. Hän ymmärtää kaikkia todella hyvin ja yrittää olla mahdollisimman ystävällinen kaikille.

Menneisyys ja perhe:
Hiirenvirna-askel syntyi leirin ulkopuolella. Hänen emonsa tukena oli tämän kumppani. Seuraavana päivänä Hiirenvirna-askelen isä löysi hylätyn pennun ja antoi sen emolleni. Hän nimesi tämän Rönsypennuksi.
Emo: Persilja-askel
Isä: Hanhikäpälä
Sisko: Rönsylilja
Kumppani: Minttutuuli
Pennut: Hiljaisuuskuiske, Ujokatse ja Auringonsäde. Toinen pentue: Mistelipentu (sulka), Tammipentu (hammas) ja Ruokopentu (tuuli).

Muuta:
Haluaisi olla pennuilleen hyvä isä ja kumppanilleen hyvä kumppani.

Theme song:
Hiirenvirna-askel - ruskea kolli, jolla on tummanvihreät silmät. Rauhallinen, lempeä ja iloinen. 20 kuuta. Pelkotuoksu.

Ketkä ovat viholliasi muissa klaaneissa?:


Vastaus:

Lisätty ja hyväksytty!
Kysymys -> Koska roolipelissä ei ole npc-hahmoja, onko Hiirenvirna-askeleen pennut siis joskus olleet klaanissa vai tuletko luomaan pennut ja kumppanin?

- Masi YP -

Nimi: heli-fairy

28.08.2018 15:45
Kissasi kaikki nimet: Pääskypentu, Pääskytassu, Pääskyliito

Nimi: Pääskypentu

Arvo: Pentu

Ikä: 0 kuuta

Tulevaisuuden arvo: Oppilas

Klaani: Jokiklaani

Haave: Olla isänsä kaltainen hyvä ja arvostettu kissa.

Sukupuoli: Naaras

Vanhemmat: Loimuavatähti & Tuskatähti

Korkeus: Keskikokoinen

Roolija: Heli
Taidot & Suhteet:
Taidot: Pisteytys 0-5 (Valmiina soturiaikaa varten)

Voima 3/5

Kestävyys 4/5

Nopeus 4/5

Uiminen 5/5

Saalistaminen 3/5

Kiipeily 1/5

Tasapaino 3/4

Opettaminen 2/5

Sosiaaliset taidot 3/5


Mestari:

Oppilaat:Ketkä ovat ystäviä omassa klaanissasi? : Sielulaulu, Loimuavatähti, Tulikuu

Ketkä ovat ystäviä muissa klaaneissa? :


Ketkä ovat vihollisia omassa klaanissasi? :

Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? :


Luonne & Ulkonäkö:
Pääskyliito on luonteeltaan rauhallinen, mutta helposti ahdistuva sekä pillastuva neiti. Hänellä riittää ystävällisyyttä sekä ahkeruutta, aina innokas tekemään sekä mieluusti lähtee mukaan tehtävään kun tehtävään. Naaras tosin pillastuu joskus pienistäkin asioista, hän on hyvin suojeleva perhettään kohtaan, joten pienikin paha sana hänen perheestään, ja neiti muistaa sinut ikuisesti perheensä vihaajana. Ei pidä liian leikkimielisistä kissoista, tai huijareista. Pitää muita klaanilaisia ensi hetkestä lähtien katkerina huijareina, kunnes oikeasti pääsee johonkuhun mahdollisesti tutustumaan. Ystävällinen alunperin sydämeltään, mutta pillastuessaan kuin toinen kissa. Hän ei yleensä ole kovin pitkävihainen, mutta se sana kuvaa häntä kyllä aika hyvin useissa tilanteissa. Hän on erittäin uskollinen klaanilleen, sekä omaa vahvan uskon Tähtiklaaniin, toivoen saavansa nähdä isänsä joskus unissaan. Naaras on kiinnostunut klaanin toiminnasta sekä innokas auttamaan kissaa kuin kissaa, parantajaa tai klaanivanhinta. Ei häneltä kuitenkaan löydy liiallista kiinnostusta arvovaltaisiin kissoihin, tai esimerkiksi päällikkönä toimimiseen, vaikka emoaan, ja yhtälailla isäänsä, katselee kirkkain ihailevin silmin.


Naaras muistuttaa ulkonäöltään parhaiten veljeään Sielulaulua, mutta perinyt ulkonäkönsä piirteet niin emoltaan kuin isältään. Hänellä on tuuheampi turkki kuin veljellään, joten turkinpituus peritty emoltaan. Väritykseltään taas Pääskyliito on isänsä kaltainen, mutta kuitenkin parhaiten muistuttaa veljeään. Tuon turkki on vaalean harmaan ruskean sekä vaalean oranssin sävyinen. Kaksi väriä kamppailevat naaraan turkilla tehden hänestä veikeän näköisen, minkä väri ei missään ole tasainen. Tuolla on kelmeät vihreät silmät, jotka innokkaana aina loistavat. Hänen korvansa ovat suipohkot sekä omistavat pienet tupsut. Naaraan pienet tassut omistavat valkoiset päät etutassuissa, mutta takatassut ovat samaa oranssin harmaata vaihtelua. Tuon häntä on tuuheahko, muttei kovinkaan pitkä. Se on väritykseltään harmaa, mutta eri valoissa se heijastaa myös ruskeaa väritystä. Pääskyliidon nenän pää on vaaleanpunainen. Tuon leuan alla on pieni valkean turkin alue, mutta muuten turkilta on hankala löytää valkoista tassujen ja rinnan lisäksi. Kooltaan naaras on vain keskikokoinen, mutta hän voi koota lihaksiaan koonsa eduksi.Menneisyys & Perhe:
Menneisyys ei pennulla ole kovin ihmeellinen. Sisko ja veli syntyivät Loimusydämelle hieman ennen sotaa, jonka Tuskatähti johti kohti Varjoklaania. Tuskatähti palasi sodasta pahoilla vammoilla ja sisarukset ehdittiin esittää isälle, ennen kuin hän liittyi Tähtiklaaniin. Loimusydämen tuli nousta päälliköksi, joten Tulikuu otti pennut huostaansa, jotta Loimusydän voisi nousta klaaninsa johtajaksi. Pääskyliito ei muista isästään paljon, mutta ihailee tätä tarinoidensa kautta suunnattomasti.


Emo Loimuavatähti ja isä Tuskatähti. Veli Sielulaulu ja kasvattiemo Tulikuu.
Muut sisaret: Surukyynel, Tulikuu, Tuskaveri, Ruskatuli, Hopeahäntä
Sedät Myrkkysydän, Myrskytähti
Tädit Kuolonmarja, Tuhkasielu, Hallaniitty
Serkut: Surusiipi, Ohdakekynsi, Okavarjo, Kuolemanviiltäjä, Kuolonliekki, Tuskasielu, KarkauspolkuMuuta:
• Ihailee isäänsä suunnattomasti ja haluaa kuulla tuosta joka päivä enemmän, ja haluaa joskus olla isänsä kaltainen.
• Tykkää auringosta sekä ihailee auringonlaskuja. Neidin voi löytää istumassa leirin ulkopuolella katsomassa auringonlaskua tai hyppimässä innoissaan iltapartioon.
• Inhoaa itsekäitä kissoja eikä halua olla näiden kanssa ystäviä.
• Hänestä ei välttämättä saa heti ystävää, eikä naaras välttämättä ole ensimmäisenä etsimässä ystäviä, mutta lopulta kunnolla tutustuttuaan hänestä saa hyvän ystävän.
• Ei hyväksy negatiivisia kommentteja isästään, vaan pillastuu näistä oitis.
• Haluaa seistä veljensä rinnalla Tähtiklaaniin asti. Omaa hyvän uskon tähtiturkkisiin kissoihin.
• Mestari toive : Viimahäntä
• Ei tavoittele arvovalta paikkoja

Theme song:

Pötkö: Pääskypentu(-liito) • 0 kuuta • Harmaan oranssi keskikokoinen vihersilmäinen naaras • Heli

Vastaus:

Linkitetty ja lisätty! ^^

- Masi YP-

Nimi: Masi

26.08.2018 13:32
Sielunpentu, Sieluntassu, Sielunlaulu
Nimi: Sielunpentu
Arvo: Pentu
Ikä: 0 kuuta
Tulevaisuuden arvo: Oppilas
Klaani: Jokiklaani
Haave: Haluaa saavuttaa kunnioitetun aseman
Sukupuoli: Kolli
Vanhemmat: Loimusydän & Tuskatähti
Korkeus: Keskikokoinen
Roolija: Masi

Taidot & Suhteet
Taidot:
( tein valmiiksi soturiaikaa varten)
Pisteytys 0-5

Voima

4/5

Kestävyys

5/5

Nopeus


3/5

Uiminen

4/5

Saalistaminen

3/5

Kiip eily

2/5

Tasapaino

3/5

Opettaminen

2/5


Sosiaalisettaidot

3/5Mestarit: -
Oppilaat: -
Ystävät: Pääskyliito, Loimusydän, Tulikuu
Muut klaanit: Kuolonmarja, Surusiipi, Myrkkysydän, Karkauspolku
Viholliset: -
Muut klaanit: -


Luonne & Ulkonäkö
Sielulaulu on olemukseltaan rauhallinen kolli, mutta joissakin tilanteissa hän saattaa kuitenkin innostuessaan olla äkkipikainen. Hän on eniten kiinnostunut klaaninsa mahdollisuuksista ja muutoksista, hän ei nauti olla kauaa paikallaan, vaan kaipaa uusia tilaisuuksia ja muutoksia. Hän on utelias oppimaan uutta ja kuulemaan muiden mielipiteitä, mutta ei ole kovinkaan hyvä kommunikoimaan vastauksia muille, johtuen hänen halustaan miellyttää itseään ja lopettaa turtumaton kunnianhimonsa.  Sielulaulu on helppo saada suuttumaan, jolloin hän paljastaa kyntensä ja syöksyy armottomasti kimppuun. Hän on peloton taistelija, joka etsii vihollisen heikkoa mieltä, jonka tuhota jos vastustaja vaikuttaa ylivoimaiselta.
Pelottoman kuoren alla on myös uhkarohkea nuori kissa, joka kaipaa jännitystä ja halua näyttää taitonsa, sekä voimansa. Hän ei ole ollenkaan epävarma itseään kohtaan, mutta saattaa joskus yliarvioida itsensä. Osittain helposti tylsistymisensä takia, hän toivoo voivansa ottaa ripeitä askelia kehittymisessään, ja harjoittelee siksi paljon.

Sielulaulu kokee tarvetta näyttää klaanille ja emolleen, että voi olla isänsä kaltainen, Tuskatähden kaltainen. Usein kuitenkin kuulee muistuttavansa isäänsä, mutta oman luonteensa tullessa paremmin ilmi, hän kuulee vielä useammin, ettei hänen isänsä olisi toiminut niin. Tavallaan Sielulaulu ärsyttää ja inhottaa muistuttelu hänen isästään, mutta samalla hän toivoo voivansa nousta jatkamaan tämän ja emon tehtävää tulevina kuina. Olla päällikkö, joka ajaa Jokiklaania vahvaan ja mahtavaan loistoon.


Ulkonäöltään Sielulaulu on keskikokoinen kolli, jonka väritys on hyvinsamanlainen kuin Pääskyliidolla. Kollilla on lyhyt turkki, sekä lyhyet valkoiset tupsut korvien päissä. Tämän pohjavärinä on vaalean harmaa, mikä tulee hänen emoltaan, sekä valkoiset raidat kuonolla, Valkea kaulus ja etutassut. Mutta isältään peritty kilpikonnakuvio ilmenee vaalean kermanvärisinä täplinä ympäri kehoa. Kollilla on pitkät valkoiset viikset ja vihreät silmät. Hänen jalkansa ovat lihaksikkaat, mutta muuten hän on keskikokoinen kolli, hoikka ja notkea.


Menneisyys & Perhe
Sielulaulu syntyi Jokiklaaniin Loimusydämelle, kun Tuskatähti lähti sotaan Varjoklaania vastaan, kostaakseen epäoikeudenmukaisen kohtelun ja tyttärensä Surukyyneleen kuoleman. Tuskatähti menehtyi vammoihinsa leirissä, mutta ennen kuolemaansa ehti nähdä pentunsa ja kuulla heidän nimensä. Sielulaulu ei kuitenkaan muista isästään mitään, mutta on kuullut monilta tarinoita kollista ja kuinka muistuttaa häntä.Vanhemmat: Loimusydän & Tuskatähti
Tädit: Kuolonmarja, Tuhkasielu
Setä: Myrkkysydän
Serkut: Surusiipi, Ohdakekynsi, Okavarjo, Kuolemanviiltäjä, Kuolonliekki, Tuskasielu, Karkauspolku
Sisarukset: Pääskyliito, Surukyynel, Tulikuu, Tuskaveri, Ruskatuli, HopeahäntäMuuta:
Theme song:  Five Finger Death Punch - Blue on black

- Sielulaulu yrittää pysyä muista kaukana, ja olla päästämättä muita itseään lähelle, ettei kiinny näihin liiaksi, koska uskoo kissojen kuitenkin pettävän itsensä.
- Sielulaulu löytää tiensä Pimeyden metsän Sielutähden luo, joka on osittain uudelleen syntynyt Sielulaulussa, kuin vankina olevana demonina.


• Pötkö: Sielupentu (-laulu) • 0 kuuta • kollilla on harmaan ja kermansävyn sekoittama kilpikonnakuvio, vihreät silmät • Masi •
Vastaus:

Linkitetty ja lisätty

- Masi YP -

Nimi: Ezmu

19.08.2018 13:47
Nimi: Tummakukka
Ikä: 50 kuuta
Klaani: Ruskaklaani
Sukupuoli: naaras
Korkeus: pieni
Arvo: kuningatar
Tulevaisuuden arvo: soturi
Haave: olla mahdollisimman hyvä emo Kultatassulle
Kumppani: kuollut
Roolija: Ezmu

Taidot:
Voima 2/5
Kestävyys 3/5
Nopeus 4/5
Uiminen 1/5
Saalistaminen 4/5
Kiipeily 5/5
Tasapaino 3/5
Opettaminen 2/5
Sosiaaliset taidot 2/5
Emonvaisto 5/5

Mestari: ?
Oppilaat: -
Ketkä ovat ystäviäsi omassa klaanissasi? Kultatassu, Vääräpuoli, Mosaiikkileijona
Ketkä ovat ystäviäsi muissa klaaneissa? Keskiyönkapinallinen, Kultapiisku
Ketkä ovat vihollisiasi omassa klaanissasi? Peuranvapina
Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? Surusiipi, Aavesusi

Luonne ja ulkonäkö:

Tummakukka on aika ujo, eikä naaras mielellään puhu kenellekään. Hän pitää omaa rauhaa kaikkea muuta tärkeämpänä. Naaras ei pidä siitä, kun erakkojen ja kotikisujen kimppuun hyökätään. Jos joku tekee niin, Tummakukka tulee väliin. Hän on myös hyvin rauhallinen. Vaikka naaras ei taistele mielellään, silti hän on syvällä sisimmässään hurja taistelija. Se herää kuitenkin vain hyvin, hyvin harvoin.

Tummakukan turkki on hyvin, hyvin tiheä, ja melko lyhyt. Hänen korvansa ovat pienet hänen kokoonsa verrattuna, ja ne ovat usein tiellä. Naaraan nenä ja polkuanturat ovat mustat. Hänen silmänsä ovat syvänsiniset ja vaikuttavat etäisiltä. Naaraan häntä on melko pitkä, ja hännänpäässä on pieni valkoinen alue. Kasvot ovat pyöreähköt, mutta silti melko sirot. Naaraas on ruumiinrakenteeltaan hoikka ja siro.

Menneisyys ja perhe: Tummakukka syntyi Ruskaklaaniin. Naaras on elänyt normaalia elämää, kunnes sai tietää odottavansa pentuja. Silloin naaraan elämä mullistui täysin, sillä ei vielä tiennyt, kuka hänen kumppaninsa oli. Juuri kun hän sai tietää, kuka hänen kumppaninsa on, kumppani kuoli ketun hampaissa. Seuraavana päivänä hän synnytti vaikeasti kaksi naaraspentua ja yhden kollin, mutta ainoastaan toinen naaras selviytyi. Toiset kaksi kuolivat. Tummakukka nimesi naaraan Kultapennuksi sen mukaan, miten paljon hän rakasti tätä. Tummakukka joutui jäämään pentutarhaan, koska ei ollut vielä kokonaan toipunut synnytyksestä.
Tyttäret Kultatassu, nimeämätön naaras
Poika nimeämätön kolli

Muuta: Tummakukka toivoo, että saisi joskus toisen kumppanin ja pentuja.

//no niin, tässä tämä nyt on!

Vastaus:

Lisätty!
Laitoin mestariksi Näätähännän, joka on menehtynyt kauan aikaa sitten, mutta Tummakukkakin on sen 50 kuuta, joten olisi muutenkin mahdollista, että mestari olisi kuollut jo
Hieman ihmettelen, että miten päädyit ottamaan osan kissoista ystäviksi tai vihollisiksi, esimerkiksi Tummakukan vihollisena on Surusiipi, jonka kanssa Tummakukka ei ole koskaan puhunut tai edes tavannut naarasta? Laitoin heidät silti Tummakukan sivuile ylös, mutta ihmettelen tätä silti.
Voit alkaa roolia Tummakukalla ^^

- Masi YP -

Nimi: Ezmu

02.08.2018 13:11
Nimi: Kultatassu(-myrsky)
Ikä: 7kk
Klaani: Ruskaklaani
Sukupuoli: naaras
Korkeus: pieni
Arvo: oppilas
Tulevaisuuden arvo: soturi
Haave: olla kunnioitettu soturi
Vanhemmat: emo Tummakukka•50 kuuta•pienikokoinen tuhkanharmaa naaras, jolla on siniset silmät
isä kuollut ennen Kultatassun syntymää.
Roolija: Ezmu

Taidot:
Voima 2
Kestävyys 1
Nopeus 3
Uiminen 0
Saalistaminen 3
Kiipeily 2
Tasapaino 1
Opettaminen 1
Sosiaaliset taidot 3

Mestari:
Ketkä ovat ystäviäsi omassa klaanissasi? Tummakukka, Tiikerinsurma, Mustahäntä, Viherpentu, Vuolastassu
Ketkä ovat ystäviäsi muissa klaaneissa? Hehkutonkukkanen
Ketkä ovat vihollisiasi omassa klaanissasi? Syväsurma, Mäntysydän
Ketkä ovat vihollisiasi muissa klaaneissa? Kirouksenveri, Tunturikynsi

Luonne ja ulkonäkö:

Kultamyrsky on äärimmäisen uskollinen ystävilleen, klaani tulee vasta toisena. Naaras uskoo Tähtiklaaniin. Hän on useimmiten ensimmäisenä solmimassa uusia ystävyyssuhteita. Kultamyrsky on aina ajan tasalla — ainakin haluaisi olla. Naaras inhoaa kotikisuja ja niiden pehmeää elämää. Joskus Kultamyrsky tahtoisi elää erakkona, kun kukaan ei kuuntele hänen mielipiteitään. Naaras ei valehtele koskaaan.

Kultamyrskyn turkki on hyvin pehmeä, tiheä, lyhyt ja väriltään kullankeltainen. Naaraan silmät ovat kylmän meripihkanväriset. Hänen selässään kulkee pysty, pitkä musta raita. Kultamyrskyn korvat ovat pikimustat. Kultamyrskyn kynnet ja hampaat ovat hyvin valkeat. Naaras on hoikka ja pitkäjalkainen. Useimmat sanovat Kultamyrskyä kauniiksi, eivätkä ole siinä kovin väärässä. Naaras pitää itsekin huolta kauneudestaan sukimalla turkkinsa usein.

Menneisyys: Kultamyrsky syntyi hyvin vaikeassa synnytyksessä, jossa kuolivat hänen kaksi veljeään. Aluksi naaraan emo luuli kaikkien kuolleen, kunnes Kultapentu avasi suunsa säälittävään miukumiseen. Tummakukka oli murheen murtama, koska ensin hänen kumppaninsa kuoli ja sitten kaksi pentua. Kultamyrsky yrittää auttaa emoaan pääsemään yli siitä.
Muuta: mestaritoive Tiikerinsurma

Vastaus:

Hyväksytty ja lisätty listoille Tummakukan kanssa! ^^

VaraYP
Heli =^^=

Nimi: Varjo

31.07.2018 02:42
Lovipentu, Lovitassu, Lovisielu, Lovitähti
Nimi: Lovitähti
Ikä: 44 kuuta
Klaani: Ruskaklaani
Skp: Kolli
Korkeus: Lihaksikas & korkea
Arvo: Päällikkö
Elämät: 5
Aikakausi:
Kumppani: Käpyhäntä
Roolija: Wilma aka Varjo

Taidot
Voina 3/5
Kestävyys 3/5
Nopeus 4/5
Uiminen 2/5
Saalistaminen 4/5
Kiipeily 5/5
Tasapaino 5/5
Opettaminen 3/5
Sosiaaliset taidot 3/5
Johtaminen 4/5

Mestari: Hämärähenki
Oppilas: Sinisydän

Edeltäjä: Leijonantähti
Seuraaja: Mäntysydän

Ystävät: Leijonantähti, Mäntysydän, Käpyhäntä, Vääräpuoli, Kaikuvirta, Nokkostuuli, Viherkaiku, Omenaturkki, Vaahterakynsi
Muut klaanit: Varisjalka

Viholliset: Tiikerinsurma
Muut klaanit: -

Elämän antaja & elämä:
Valkotähti - Harkintakyky
Käpyhäntä - Rakkaus
Tammenvarjo - Kyky luottaa
Käpytähti - Oikeudenmukaisuus
Kastanjahäntä - Nöyryyd

Luonne & ulkonäkö:
Lovitähti on kohteliaan tuntuinen, mutta silti suorapuheinen kolli. Toisaalta hän on sosiaalinen ja tykkää keskustella muiden kanssa, mutta puhe voi välillä olla hyvinkin piikittelevää ja sitten puheenaihe kohdistuu pelkästään Lovitähteen, jolloin kolli voi pikkuisen omista saavutuksistaan kehuskella. Keskusteluun voi myös liittyä Lovitähden jonkinlainen huumori, jota ei jokainen ymmärrä tai se voi keskittyä muiden tahalliseen vähättelyyn. Ei kaikki tietenkään niin aina mene, osaa hän kyllä niin sanotusti käyttäytyä yllättävän kohteliaasti halutessaan. Haluaminen kuitenkin riippuu aina asiasta, toisesta osapuolesta ja itse tietenkin kollin päätöksestä, miten haluaa toiden kanssa keskustella. Kissalle, josta tykkää voi hän olla hiukan kiusoitteleva hyvällä tavalla sekä samaan aikaan kohtelias ja mukava, mutta vihaamalleen hän myöskin näyttää tunteensa ja voi kohdella toista ilman tavoin. Kyllä Lovitähdellä on jonkinlainen tilannetaju, joka auttaa häntä myöskin käyttäytymään asiallisesti ja päällikön tavoin tarvittavissa tilanteissa.
Hän on jääräpäinen ja rohkea eikä suostu luovuttamaan helpolla tai jättämään yhtään mitään kesken aloittaessa sen. Kertoo Lovitähti kyllä itsestään, mutta silti ainakin alkuun on etäisen tuntuinen ja pitää henkilökohtaista tilaa tärkeänä asiana jättäen aina jotain omasta elämästään kertomatta. Harvoin luottaa yhtään kehenkään täysin, vaikka voi silti antaa sellaista kuvaa muille. Kyllä hän voi osittain kehen tahansa luottaa, jolloin pitää sen eikä aio kenenkään luottamusta rikkoa. Voi vaikuttaa yllättävän välinpitämättömältä, mutta kyllä sisäisesti välittää, vaikka ei osaa sitä tuoda esille. Sanoo välillä kuitenkin asioita mitä ei todellakaan tarkoita, koska joskus aina tuntuu toimivan ennen kuin ehtii ajatella mitään tarkasti. Äkkipikainen, mutta ei siltikään mitenkään typerä, joten jos tekee jotain ennen kuin ajatukset ehtivät hänet tavoittsa ei kuitenkaan mitään ehdi täysin pilata.

Lovitähti on lihaksikas, mutta silti enemmän solakan ja ketterän tuntuinen kolli. Pitkät jalat sekä hoikan puoleinen kehonrakenne, mutta silti voimaa löytyy toisen leveiltä lavoilta tarvittaessa. Kooltaan lähentelee suurta, mutta suurin osa siitä pituudesta tulee jalkojen avulla. Näyttää melko hennolta, mutta omaa silti yllättävän terävät kynnet sekä nopeuden omalta puoleltaan ja tietenkin jonkinlaiset lihakset, joten ei häntä välttämättä niin helppo ole voittaa, vaikka päältä päin arvioisikin hänet heikoksi.
Turkki on keskipitkä ja karhean tuntuinen näyttäen aina välillä hyvin sekaiselta, kun sitten taas välillä Lovitähti on jaksanut sen sukia kuntoon. Karvapeite on väriltään tasaisen ruskea sävyltään melko tumma, vaikka hänen rintansa leukaan asti on hiukan vaaleampi. Kaunis, vaikka senkin pilaa melkein leuasta aina vatsaan asti kulkeva todella pitkä arpi sekä toinen hiukan lyhyempi pidämmen vieressä, jotka ovat varmasti ensimmäiset asiat, jotka hänestä huomataan. Kasvot ovat melko kapeat, mutta komeat suurilla korvilla, mustalla nenänpäällä ja kauniin tasaisen haalean vihreät viirumaiset silmät. Häntä on tuuhea ja vahva.

Menneisyys & perhe:
Lovitähti syntyi ruskaklaaniin nuorelle naaraalle ja toisen kumppanille. Hän ei ollut ainut pentueessa vaan toisen kanssa syntyi myös kaksi naarasta, joista toinen kuitenkin kuoli suoraa synnytyksen jälkeen eikä toinenkaan ehtinyt nauttia elämästä kuin vain oppilaaseen asti. Ainut henkiin jäänyt siis oli Lovitähti, joka kuitenkin tuntui olevan vanhemmilleen aikamoinen taakka. Pentuna ja oppilaanakin kolli oli jääräpäinen sekä ylpeilevä, jonka takia joutuikin taisteluun ketun kanssa, ja jonka takia saikin suuren pysyvän arven rinnalleen. Hän joutui viipymään muutamia kuita pois soturinkoulutuksesta, jonka takia hänet myöskin nimitettiin muutama kuu myöhemmin soturiksi viimeisteltyään koulutuksen.

Kollin vanhemmat kuolivat nopeasti hänen saadessa soturinimensä. Oli se raskasta, mutta Lovitähti peitteli aikalailla tunteitaan ja esitti olevansa kunnossa, koska ei ikinä ollut edes niin läheinen heidän kanssaan. Ei se nykyään enään hirveän arkapaikka ole, mutta ei muutenkaan tykkää puhua menetetyistä. Kolli vain voi toivoa, että hänen vanhempansa ovat hänestä ylpeitä tähtiklaanissakin. Onhan Lovitähti ehtinyt rakastua, vaikka kumppaninsa menetti ja saanut toisen kanssa pentuja jatkamaan sukua ja vielä lopulta noussut päälliköksi. Ei hän tiedä enään, mitä muuta voisi edes saavuttaa.

Vanhemmat sekä sisarukset kuolleet
Kumppani: Käpyhäntä
Tyttäret: Viherkaiku, Omenaturkki
Pojat: Nokkostuuli, Vaahterakynsi

Muuta
• Lovitähti oikeasti yrittää vain olla mahdollisimman hyvä ja uskollinen päällikkö klaanilleen, joka ei syrji ketään, mutta kuuntelee muita. Hän haluaa pitää jotenkin ruskaklaanin omia perinteitä yllä mm. kokonaan valkeista pennuista, mutta samaan aikaa yrittää tehdä klaanista vahvan, mitä se oli metsään saavuttua
• Pelkää hiukan kettuja

Lovitähti • 44 kuuta • Lihaksikas ruskea kolli, jolla arpinen rinta sekä vihreät silmät • wilma

Vastaus:

Muoksittu ja Lovitähden päällikkö aika tulee päättymään 15.4.2020 ^^

- Masi yp -

Nimi: Varjo

30.07.2018 21:34
Kaikupentu, Kaikutassu, Kaikuvirta

Nimi: Kaikuvirta
Ikä: 28 kuuta
Klaani: Ruskaklaani
Skp: Naaras
Korkeus: Keskikokoinen & siro
Arvo: Kuningatar
Tulevaisuuden arvo: soturi
Haave: Olla mahdollisimman uskollinen soturi ja hyvä emo
Kumppani: -
Roolija: Wilma aka Varjo

Taidot
Voima 2/5
Kestävyys 3/5
Nopeus 3/5
Uiminen 2/5
Saalistaminen 4/5
Kiipeily 3/5
Tasapaino 4/5
Opettaminen 3/5
Sosiaaliset taidot 3/5
Emonvaisto 4/5

Mestari:
Oppilaat: -

Ystävät: Lovisielu, Nokkostuuli, Viherkaiku, Omenaturkki, Vaahterakynsi
Muut klaanit: -

Viholliset: -
Muut klaanit: -

Luonne & ulkonäkö
Kaikuvirta on iloinen ja melko pirteä naaras, joka mielellään panee kaikki muut itsensä edelle. Ei hän itseään vähättele eikä pidä itseään muita tärkeämpänäkään, mutta haluaa muille turvallisen ja luotettavan tunteet eikä suostu välittämään, jos joku häntä loukkaisi tai satuttaisi. Uskoo kaikista hyvää eikä todisteidenkaan jälkeen halua myöntää, että ketään olisi niin sanotusti paha. Suuriakin ja toistuvia rikkeitäkin sanoo ainoastaan välillä sattuviksi virheiksi, joita kaikki tekevät ja jotka hän antaa aina anteeksi. On itsekin tehnyt virheitä, joten ei usko, että hänellä on varaa tuomita jonkun muun asioita. Kertoo kyllä mielipiteensä mielellään muille, mutta osaa tehdä sen melko hienovaraisesti ja tarvittaessa jättää asian sikseen, että ei välttämättä ala oman mielipiteensä takia taistelemaan. Harvoin muutenkaan riitantuu kenenkään kanssa omaten jonkinlaisen tilannetajun, jonka ansiosta ymmärtää milloin on parempi olla hiljaa ja perääntyä. Ei muutenkaan minkäänlainen jääräpää, ellei kyse ole tärkeistä asioista, kuten perheestä tai klaanista. Pyrkii olemaan klaanilleen mahdollisimman uskollinen ja varsinkin muille jäsenille avulias sekä luotetta, jonka puoleen voi kääntyä apua tarvittaessa.

Kaikuvirta on keskipitkä naaras, jolla on melko hento ja solakka ruumiinrakenne ellei lasketa yllättävän suuria tassuja sekä pitkiä kynsiä häneen verrattaessa. Aika lyhyt turkki, joka on kuitenkin jopa pentumaisen pehmeä ka aina siististi suittu. Karvapeite on tumman harmahtava, joka jossain valossa voi näyttää jopa jonkinlaisen sinisen sävyltä ja selästä lähtien hänen molemmille kyljilleen laskeutuu mustia raitoja, jotka kapenevat aina lähemmäs vatsaa päästyä. Vatsa on leukaan asti rintaa pitkin valkea tassujen lisäksi. Arpia eikä erityisiä huomioita turkissa ole hännän ollessa pitkä, mutta ohut turkin värityksen mukaan. Kasvot ovat kapeat, korvat suuret ja siniset silmät pyöreät.

Menneisyys & perhe
Kaikuvirta syntyi normaalisti ruskaklaaniin isän kuollessa jo ennen naaraan synnytystä, kun taas emo menetti liikaa verta synnytyksen aika kuollen lopulta ainoan pentunsa syntymän jälkeen. Kaikuvirta kasvoi aikalailla yksin, vaikka klaaanin muut kuningattaret pitivät hänestä huolta omien pentujensa ohella. Normaalisti naaras kuitenkin kasvoi, ja sai lopulta soturinimensä pian ruskaklaanin löytäessä tiensä järvelle muiden klaanien luokse. Kolliknkin hän ehti jo rakastua nuorena, mutta tämä kyseinen erakko kuitenkin lähti pian järveltä jättäen kumppaninsa odottamaan pentuja yksin ruskaklaaniin, vaikka naaras olisi yhtä hyvin voinut toisen mukaankin lähteä. Kaikuvirta oli kuitenkin pentuja jo kauan ehtinyt odottaa, joten synnytys tuntui olevan lähellä eikä pitkä vaellus siinä vaiheessa välttämättä houkuttelevalta kuulostanut.
Kaikuvirta kuitenkin synnytti pian jo yhden pennun, joka kuitenkin oli jo ehtinyt kuolla. Hän jäi lopulta yksin surulliseksi kuningattareksi pentutarhaan, jossa Kapyhännän synnytys läheni. Toinen kuningatar kuoli kuitenkin pian synnytyksen jälkeen, jolloin naaras suostui ottamaan juuri syntyneet pennut hoiviinsa.

Vanhemmat kuolleet, ainut pentu
Adoptiopennut: Nokkostuuli, Viherkaiku, Omenaturkki, Vaahterakynsi

Muuta
Pyrkii kasvattamaan Käpyhännän pennut kuin ominaan uskollisiksi ruskaklaanin sotureiksi toivoen sen ikään kuin korvaavan, että alun perin alkoi odottamaan erakolle omia pentuja

Kaikuvirta • 28 kuuta • harmaa naaras tummemmilla raidoilla, sekä siniset silmät • wilma

Vastaus:

Lisätty! ^^

- Masi yp -

Nimi: Varjo

30.07.2018 21:10
Haamupentu, Haamutassu, Haamuleikki

Nimi: Haamuliekki
Ikä: 23 kuuta
Klaani: Lumouksenklaani
Sukupuoli: Kolli
Korkeus: Suurikokoinen
Arvo: Soturi
Tulevaisuuden arvo: Varapäällikkö
Haave: Nousta vielä joskus edes lumouksenklaanin varapäälliköksi ja olla läheisissä väleissä perheensä kanssa
Kumppani: -
Roolija: Wilma aka Varjo

Taidot
Voima 4/5
Kestävyys 4/5
Nopeus 2/5
Uiminen 1/5
Saalistaminen 3/5
Kiipeily 2/5
Tasapaino 3/5
Opettaminen 3/5
Sosiaaliset taidot 4/5

Mestari: Erimieli
Oppilaat: -

Ystävät: Verenpiikki, Erimieli, Hiirenpolku, Huurrehämärä
Muut klaanit: -

Viholliset: -
Muut klaanit: -

Luonne & ulkonäkö
Haamuliekki on rauhallinen ja melko ystävällinen kolli. Alkuun hän voi olla hiukan varautunut ja hiljaisemman puoleinen, joka ajattelee välillä vähän liikaaki, mutta melko nopeasti tuntuu pehmentyvän. Hänestä kuoriutuu helposti mukava ja avoin kolli, joka kertoo mielellään muille itsestään, mutta myöskin kuuntelee mielellään muita antaen heille puheenvuoron. Rehellinen, mutta osaa myös olla kohtelias tarvittaessa. Ei ikinä yritä ketään loukata, mutta on todella huono valehtelemaan sekä pitämään salaisuuksia voiden niitä aina välillä muille vahingossa lipsautella. Tuntee kuitenkin suurta omatunnon tuskaa ja tekisi oikeastaan mitä tahansa saagakseen anteeksi juuri siltä henkilöltä, kenen salaisuuksia on kertonut. Vihaa riitelyä eikä suostu siihen itse osallistumaan vaan pyrkii heti pyytämään anteeksi montakin kertaa, vaikka voi ymmärtää, että ei kaikki aina voi olla ainoastaan hänen syytään. Ei kuitenkaan paljoa välitä siitä, että miten muut häntä kohtelevat, kunhan itse pyrkii olemaan kaikille edes mukava. Ei varsinaisesti pidä itseään kenenkään alapuolella eikä yläpuolella vaan kohtelee kaikkia samalla tavalla tasavertaisesti arvosta tai yhtään mistään huolimatta. Kunnioittaa muita ja antaa mielellään muille oman uskollisuutensa, jos edes jotenkin on todistanut ansaitsevansa sen.

Haamuliekki on melko suurikokoinen ja roteva kolli, jolla tuntuu olevan vankka tuntuma maanpäällä. Kollilla on suuret tassut sekä terävät pitkät kynnet ja vahvat jalat. Aika lihaksikas muutenkin, vaikka koko hänen rakennettaan suurentaa vielä tuuhea ja pitkä turkki, joka automaattisesti tekee hänestä näyttävämmän tuntuisen. Turkki on todella pehmeän tuntuista, vaikka yleensä onkin melko sekaisin. Rinnasta voi huomata sen olevan hiukan muihin verrattuna pidempää harmaiden läiskien koristaessa sitä sekä paksua, vaikkakin aika lyhyttä häntää. Muuten turkki on kauniin puhtaan valkea kaikkialta aina tassuista kollin kapeille kasvoille. Korvat ovat melko suurikokoiset pyöreiden silmien lisäksi nenänpään ollessa kauniin vaaleanpunainen. Silmistä vasen on oranssi, kun taas oikea on sininen värien ollessa melko kirkkaita.

Menneisyys & perhe
Haamuliekki syntyi lumouksenklaaniin yhdessä monen muun pennun kanssa, mutta viheryskä lopulta vei monet hänen sisaristaan jättäen ainoastaan hänet, Hiirenpolun sekä Huurrehämärän eloon. Ei kolli itse muista muita sisaruksiaan edes niin hyvin heidän kuollessa jo todella nuorena, mutts silti kolli toivoisi vielä koko perheensä olevan elossa. Tietenkin on iloinen kahdesta muusta sisaruksesta, että he vielä ovat elossa ja ylpeä molemmista heidän saavutustensa takia.

Isä Verenpiikki, emo Erimieli
Siskopuoli Huurrehämärä, velipuoli Hiirenpolku

Muuta
• Haluaa saavuttaa jotain omalla elämällään, jonka takia unelmoi kohoamisesta varapäälliköksi edes tai olla metsän yksi tunnetuimmista sotureista. Ei välttämättä usko siihen, että pärjäisi päällikön paikalla, mutta uskoo, että voisi hoitaa varapäällikön hommat kiitettävästi
• Haluaa myöskin olla mahdollisimman hyvissä väleissä perheensä kanssa ja mahdollisesti myöhemmin saada oman perheen jatkamaan sukuaan lumouksenklaanissa tehdäkseen oikeastaan vain vanhempansa ylpeiksi itsestään

Haamuliekki • 23 kuuta • Valkoisen ja tuuhean turkin omaava kolli, jonka hännässä ja kaulassa pari harmaata läikkää, eriväriset silmät; oikea oranssi ja vasen sininen • wilma

Vastaus:

Lisätty!

- Masi yp - ^^

©2018 Liity | Soturin sydän - suntuubi.com